Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

donderdag 24 mei 2012

Hoe overleef ik....Nou ik overleefde gisteren een megadrukke dag die begon met sms om 9 uur van hulp die ziek was , dus ik moest meteen in de startblokken van alles regelen, toen snel snel boodschappen doen, stad in taart halen want om 13 uur kinderfeestje. Iedereen aan de taart en limonade tot 14 uur en toen gingen ze naar make-up cursus, toen sjeesde ik want ik had precies 2,5 uur van hot naar her want ik moest voor werk nog heel veel doen, precies om half 5 was ik thuis, haalde ik patat voor 10 meiden, gingen we de PINADA kapot slaan buiten (dochter was zo blij haar wens was een pinada ) en in die pinada had ik voor iedereen een sjaal verstopt ! Alle meiden blij met een nieuwe sjaal en om 6 uur vertrokken ze naar avondvierdaagse .
Ik mocht de hele binnenplaats ontdoen van roze slierten pinada en meer troep , lege flessen drank , halve borden patat, kadopapier etc om vervolgens als een gek achter mijn bureau te kruipen tot 23 uur om nog werk te verrichten wat ik moest doen voor mijn klant van vandaag.

Vandaag stapte ik om half 9 in de auto richting Amsterdam Fashion Centre om meer shirts te halen want ze vlogen de winkel uit , twaalf uur was ik daar klaar en als een speer naar een leverancier voor de winkel  waar ik om 13 uur aankwam om 14 uur buiten stond om me als een gek naar mijn klant in Den Haag te begeven .
AIRCO KAPOT ! (ik heb pas 3x de auto naar garage gebracht voor die airco die het volgens de garage nu echt deed ! NOT !!!!!!)
Warmste dag van de week en mijn airco kapt ermee . Dat uur van leverancier naar Den Haag was ABOMINABEL warm , buiten temperatuur 30 graden , binnen in de auto in de leren stoelen was het minstens 60 graden.
Ik smeet twee flessen water dat lijf in bang als ik was dat ik door uitdroging ter plekke zou sterven.
En voelde het bloed in mijn voeten en benen KOKEN.
Ik voelde het bubbelen , serieus ! (nou ja zo leek het )
Enfin we bereikten Den Haag waar we in een snikheet huis aan het werk gingen .
17 uur stapte ik in een NOG HETERE auto in om huiswaarts te rijden : FILES ! En de hitte was inmiddels onhoudbaar dus stopte ik bij een tankstation, smeet 50 cent in een draaicabine om die wc te bereiken waar ik mijn allstars uitsmeet en mijn been omhoog zwiepte (nou ja ging echt stroefies met twee handen kreeg ik dat opgezwollen stijve been net in die wasbak om er koud water overheen te laten stromen DACHT IK !
Een PIESstraaltje , zo lauw als wat ! Ik kon wel janken , ik werd bijna agressief van zoveel onmacht en hitte en trok dat been er maar weer uit (trok bijna heel die bak mee want ons benne niet meer zo lenig) en ging toen maar meer ijskoud water kopen om dat vervolgens het lijf in te gieten en mezelf te manen vooral rustig te blijven ! Ik had het overal warm maar vanaf mijn knieën naar beneden was gewoon KOKEND HEET . We zijn er bijna , we zijn er bijna zong ik maar wat in mijn hoofd en bereikte zo rond 19 uur eindelijk Harderwijk.
Waar ik het huis binnen rende, mijn kleren uittrok, in bad ging zitten en ik dik een half uur lang de ijskoude kraan over mijn mega opgezwollen voeten en benen liet lopen !

IK BEN NOG NOOIT ZO OVERVERHIT GEWEEST !

Ik heb het overleefd, ben inmiddels gedouched, ga nu naar de AH eten halen (20.33 uur) en dan nog de auto legen en dan mag ik hopelijk ergens ooit eens in de bank ploffen.....

PS laten we even duidelijk zijn IK HOU VAN DIT WEER ! wil dit weer graag altijd maar wel auto met airco !

6 opmerkingen:

 1. Ik krijg het er warm van... op naar verkoeling dan maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahahahaha! Met je benen in die wasbak? Oh ik had het willen zien zeg! Ik hoop voor je dat je airco snel gemaakt kan worden en als dat niet lukt, dan hoop ik op een lange stenge winter....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heerlijk Floor-blogje weer! Zie het al helemaal voor me!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zie het tafereeltje bij die benzinepomp al voor me.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo hey dat klinkt allemaal heftig.. gelukkig kan ik mij op mijn fiets verplaatsen al valt die bijna uit elkaar ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. airco.. als ik iets graag wil.. probeer eens 4,5 uur in een auto zonder airco met 30 graden buiten.. daar val je wel van af!
  maar ik ben ook gek op dit weer (nou ja, vandaag was 't bagger hier) en heb de binnenkant van de auto al dagen niet gezien ^^
  een pinada is cool! en dan nog met een sjaal voor iedereen, beter nog dan snoepjes!

  BeantwoordenVerwijderen