Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

maandag 17 mei 2010

Wie is Floor ?Wie is Floor: Dat is immers mijn url voor mijn blog .
Floor is in het echt niet Floor , Floor heet in het echt anders maar wil graag hier gewoon Floor zijn .
Floor omdat Floor een leuke naam is, vind ik en omdat ik vroeger (en nog wel), net zo stuntelig kon zijn als Floor Faber , voor wie de serie ooit heeft gezien. Floor omdat Georgina Verbaan een geweldig mens vind. En Floor omdat als ik nog een dochter zou krijgen : dan zou ik die Floor noemen.

Floor is verder behalve een vrouw, ook een moeder. Moeder van drie en kreeg er zomaar vier nog bij toen ze haar maatje tegenkwam.
Floor heeft een mening, is impulsief, wispelturig, heel gevoelig, een emotioneel mens , zacht maar kan ook hard zijn, kan niet tegen ruzies, spanningen en oneerlijkheid, kan niet stilzitten, vindt zichzelf altijd te dik wat voor gewicht ze ook heeft, is verslaafd aan koffie, colalight , kauwgom en alles wat lekker is ;) . Is soms echt depri maar kan ook heel erg vrolijk zijn, maar is vooral lief volgens haar man.

Houdt van: natuurlijk van haar lief/maatje en kinderen , van haar twee honden , gezelligheid, rust, maar ook van drukte, vakanties, zon, warmte, lachen, goede films/boeken, warme geitenkaas, filet americain, salades, lekker eten, knapperend haardvuurtje , mensen die oprecht zijn en zichzelf zijn vooral, het geluid van vogeltjes die fluiten als je wakker wordt, voorjaar en zomer, warmte, zon, vrieskou met strakblauwe lucht, Frankrijk, strak gestreken wit beddengoed, badderen, pioenrozen, ranonkels en tulpen, magnoliabomen, valse homo's (denk Gordon), de geur van vers brood, zalm, tapas, pesto, labello, de Hema, hartig, het gevoel van vrijheid, joggingbroeken, knuffelen, weekenden weg, maar ook van een dagje heerlijk thuis met man en een goed boek, haar werk, witte chocola, positiviteit, mopperen (ja lekker dubbel hè?) , feelgoodmovies en boeken die goed aflopen, DWDD, cupcakes om te zien want ze smaken vaak een stuk minder dan dat ze eruit zien, een goed gesprek met lief.


Houdt niet van : LIEGEN, mensen die zich anders voordoen dan ze zijn, kak, Jensen, oesters, golddiggers, regen, hagel en andere nattigheid die uit de lucht valt, vroeg opstaan, kou, Dublin,
mannen met overal haar, vieze nagels, sokken in sandalen, Het Diner (boek), kauwgom met chocolade smaak, knellende BH's, zweetvoeten, kant en klaar eten, de buurman, nieuwe vriendin van ex, moeilijk doen , eindeloze discussies, mensen die anderen pijn doen , spinnen en andere kruipende insecten, dikke mensen in strakke leggings, douchen, lelies, boerende/schetenlatende mensen, kamperen, toiletten elders dan thuis, busreizen, lawaai, de hockey en golfmentaliteit , vrouwen die denken dat ze wat meer zijn omdat man piloot/arts/advocaat is , vreemdgangers, puisten, dwarse pubers, kanker, enge ziektes, de dood, ziekenhuizen, bejaardenhuizen, zwartkijkers, negatieve mensen, nagels over een krijtbord, Hugo Borst, donkere ruimtes, mensen die je express laten schrikken.

Ik kan natuurlijk nog wel uren doorgaan maar wellicht dat u allang was afgehaakt dus ik hou het hier maar bij.
Welkom op de blog van Floor .
16 opmerkingen:

 1. Welkom Floor! Zag je bericht op mijn blog, zal hem niet plaatsen, maar dank voor je link. Je staat in de RRS-reader :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Floor, leuk dat ik je hier zie!
  Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha ha ha die Floor ben blij met je. Knuf uit het haagje. Ennuh tuurlijk ga ik je volgen....... als van ouds

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk, een blog van en over Floor! Ik weet niet wát je allemaal gaat schrijven hier, maar ik ben nu al fan! Tja, het kan ook niet anders hè? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Welkom Floor...
  Ik ben blij dat je ook bent gaan bloggen...
  Liefs Cobi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. he dat is grappig. Je vind Dublin niet leuk,wij ook niet.Geef mij maar t westen van ierland.. en dan nog ene beetje naar boven.. heerlijk waar de schapen nog over de weg wandelen. maar Dublin nee daar hoeven we nooit meer heen(huwelijksreis naar ierland 2002)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ook ik houd absoluut NIET van die vreselijke jensen, en waarom iedereen zo lyrisch over Het Diner is, is mij een raadsel. Veel succes met wie is Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey FLOORTJE.... grinnnn dank je wel, en je had het vast al door om de één of andere reden... nu snap ik het totaal! Ik dus ook ;-)

  Dit gaat goed komen, welkom Floortje! :D Wees aub heerlijk totaal jezelf! met al je goede en duistere kantjes, dat hebben wij ALLEMAAL!

  XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ...ho ho ho ...kortom: een vrouw naar mijn hart.
  Veel succes op je blog, Floor en lekker genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Floor??? hmmm...Floor zeg je??? *peinst*.....komt me héél bekend voor.*grijns*.......floor floor floor......:D...wat kan het schelen man......whats in a name!!;)
  HAAAAAAAAAAAAAAI FLOOR!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind Floor helemaal leuk!! Floor laat me lachen (correctie: dubbel liggen van het lachen) en Floor neemt geen blad voor haar mond! Geweldig!! Ik ga vast nog leren van Floor, Floor...!! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen