Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

donderdag 13 januari 2011

Als is de leugen nog zo snel....
Ik ben iemand die niet snel een bericht over iets of iemand zal plaatsen, ik ben iemand die niet tegen spanningen en ruzies kan .
De afgelopen twee weken waren daarvoor voor mij ook echt vreselijk want roddel en achterklap daar kan ik niet tegen !
Maar er zijn dingen die kan en mag ik niet negeren en mijn mond over houden omdat die gewoon te erg voor woorden zijn . Echter ik vind je mag ook niet zomaar iets roepen , kom dan met bewijzen met feiten want iedereen kan wel wat roepen !
Ik heb heel lang nagedacht over deze blog geloof me , heel lang , maar ik ben besmeurt op het net, ik ben aangevallen, ik ben beschuldigd ,ik ben vertrapt en waarom ?
Ik heb niets gedaan ! Alleen is het heel moeilijk je onschuld te bewijzen , je hebt je woord en daar hou je je aan vast aan je eigen oprechtheid en de hoop dat mensen je geloven.
Maar ik ben er echt ZIEK van geweest , erg ziek van geweest en geloof me mensen krijg maar eens anonieme mails en krijg maar eens bedreigingen zelf dan is het echt beangstigend, dan wil je echt wel even verdwijnen liefst want je voelt je niet veilig.
Ik ben bedreigd, ik kreeg anonieme mails , ik kreeg nog meer anonieme mails en reacties ...en toen besloot ik tot HIER EN NIET VERDER !
Er zijn grenzen en die zijn bij mij nu ook bereikt !

Over de blogjes van vorige week gaat dit niet eens meer , dit gaat verder ! Ik hou van eerlijkheid en niet van lafheid, je verschuilen achter .... is er iets kom naar me toe maar ga geen gekke dingen doen, ga mensen niet bedreigen, ga mensen niet beschuldigen van iets wat ze niet gedaan hebben !

Gisteravond nadat ik meerdere anonieme bedreigingen had gehad heb ik de politie gebeld want ik laat me niet bedreigen, ik laat me niet beschuldigen van dingen die ik niet doe !
De politie maakte me duidelijk dat je dan een ipadres moet hebben , als hun de mails en de ip adressen hebben kunnen ze wat zonder weinig !
Dus ik belde elke computer nerd die ik ken en die hebben me uitgelegd hoe een ipadres te bemachtigen van mails wat heel simpel is mensen heb je een mac ga op je bericht staan in het programma mail heb ik het dan over bij entourage is het weer anders:
je klikt het bericht aan dan ga je naar WEERGAVE dan naar BERICHT dan naar BRONVERSIE en dan heb je het , een kind kan de was doen !

Een ip adres is een unieke code die elke computer heeft dat kan dus nooit van iemand anders zijn !

Toen ik er compleet doorheen zat thuis door alle mails en dreigingen, kwam deze :
(klik er op en je ziet alles groot )
Ik schrok in eerste instantie van het bericht want dacht waar gaat dit over ik heb nl geen gesloten blog hij is gewoon openbaar en alles waar ik van beschuldigd wordt is bullshit ?
maar toen zag ik iets onderaan staan .
Onderaan de mail kan je zien dat deze verzonden is door anoniemail.nl
Ik ging dus naar de pagina en zag dus dat wie dan ook een anonieme mail naar iemand kan sturen, echter wat degene ws niet weet die dat deed is dat je ip adres altijd wordt mee gezonden ! Nu weet je met alleen een ipadres nog niet veel behalve als je mails van diegene hebt waar dat ip adres ook in voorkomt !

Ik kwam hierachter omdat dit dus op hun pagina staat van de anoniemail.nl zie hieronder , dit kunt u zelf vinden op hun site onder vragen !
Het ipadres van de anonieme mail :

Toen kreeg ik volgende reactie gisteren op mijn blog :


Diegene van wie die reactie is mailde mij ! Ze wilde wel eens weten hoe en wat !

En die mailde met een aangemaakt emailadres op emailme.nu http://www.emailme.nu/
Die site heb ik bekeken want ik vond het een vreemd adres van iemand die mailt en dacht al dit klopt niet .
Enfin misschien wilde die persoon haar emailadres niet prijsgeven kan ik ook nog inkomen !
Dus ik mailde terug ! Want ik ging natuurlijk even in het telefoonboek kijken want ik wil dan ook wel weten wie dat is waar ik dan naar ga antwoorden ik ga niet de eerste de beste zomaar mailen(adres en tel nr heb ik weggehaald voor de privacy van de mensen )
Waarop onze Marianne mij antwoordde :Nou dat klonk geloofwaardig maar na alle gedoe van de laatste weken ben ik nogal paranoia geworden en dacht oké dan bel ik je even !

Sandra nam op en haar man ja die heet wel Jacko maar nee ik heb jou niet gemaild alle andere info klopt wel die de mevrouw schrijft maar wij zijn het niet !
Ik beloofde haar de mail door te sturen want ze is not amused dat mensen in hun naam mailen, haar mans naam erbij zetten zijn moeders naam ! en dan zich vervolgens voor iemand uitgeven die er niet is ! Dat vond de familie niet prettig en het is ook strafbaar om iemand zijn naam te misbruiken voor dit soort praktijken.
Dus ik mailde de mail door en de mevr zou me nog op de hoogte houden en het hiet niet bij laten en gaat actie ondernemen !
Ik besloot toen om dit ook tot de bodem uit te zoeken en we gingen op zoek naar het ipadres wat ook bij deze mail gewoon is meegestuurd ! Bovenin zie je dat het de mail van marianne betreft met haar ip adres omcirkeld.

Ip adres :mensen je ziet ! je bent dus altijd te traceren ook al denk je anoniem te mailen en zelfs via anonieme sites mails te sturen , je eigen ip adres wordt altijd meegezonden !!! Laat dit een waarschuwing zijn voor iedereen !

Nu had ik dus van al die mails het ip adres . Ik was ook echt met stomheid geslagen dat overal hetzelfde ip adres stond!
Je kan dan naar de pagina gaan : www.mijn-ip.net
Daar kan je ip adressen ingeven en dan zie je precies waar de locatie is .Dan weet je dus waar de persoon zich bevindt , dan weet je verder nog niets ..........alleen als je een mail van die persoon hebt , want de mails van die persoon hebben dan hetzelfde ip adres !

En die had ik natuurlijk en ik ken niet heel veel mensen die Ellen heten en in St Gallen Zwitserland wonen dus pakte ik haar mail erbij en controleerde

En ik ben me kapot geschrokken haar had ik never nooit niet gedacht temeer omdat we deze week een heel prettig mail contact hadden samen, we nooit enige shit hebben gehad samen en dan dit ?
Ik heb de achternaam weggehaald al heb ik ook met mijn volledige naam op haar site gestaan in een reactie , ik wil niet hetzelfde doen .
Ik ben wel verbaasd maar vooral teleurgesteld erg teleurgesteld want zoveel moeite doen zoveel liegen, zo lang bezig zijn met dit soort dingen en dan zo twee gezichten kunnen hebben !!!!
Ik zal er wel nooit aan wennen dat mensen zo kunnen zijn , ik wil wel dat dit stopt en ik denk dat keiharde bewijzen zoals dit het enige zijn .
En als er ooit nog iemand wat te melden heeft over me : kom gewoon naar me toe en spreek me aan maar ga niet lopen dreigen mailen zieken en anoniem reageren !


88 opmerkingen:

 1. Jemig wat een verhaal zeg! Dit is echt niet normaal meer, kan je degene die je dwars zitten niet blokken op je blog (beetje rare zin, maar je begrijpt wel wat ik bedoel).
  Ech absurt dat iemand er zo mee bezig is!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach Floor toch... wat is dit erg.
  Dat iemand zo 2 gezichten kan hebben: je over je hoofd aait en ondertussen een mes in je rug zet...
  Ik weet wat de afgelopen weken met je gedaan heeft en dat je er echt ziek van bent, maar dat ze dan na de rel en het goedmaken van vorige week, gewoon doorgaat...
  Ik heb er geen woorden voor.
  Dit log is overduidelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mensen kinderen ik zit hier met een koude rilling van hier tot .... en mijn breedband is zo traag als een slak dat alles langzamer gaat dan dat ik kan lezen. Ik verkeer nog net niet in een schok! Lieve Ilse dit slaat alles: wat goed van je: dikke knuffel uit Zweden

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toen ik je blog begon te lezen hoopte ik eerst nog dat er gewoon een vaag iemand achter die vage berichtjes zou zitten en wilde ik reageren met iets van Het is niet Wie is Floor (jouw blognaam), maar een soort Wie is de mol aan het worden. Maar al snel vreesde ik dat dit alles niet grappig zou eindigen.

  Ik schrik er trouwens erg van dat je dreigmails krijgt. Bah!!

  Heel heel heel absurd dit en ook heel verdrietig. Blegh.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Knap speurwerk Ilse! Zo zie je maar weer: degene die het hardst schreeuwt....

  Hoop nu dat Katja en jij eindelijk eens met rust worden gelaten met al die kleutergedrag..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh mijn god, wat erg ilse, ik heb er geen woorden voor.
  Goed dat je dit op je blog zet, het is onweerlegbaar bewijs en je hebt tot nu toe netjes je mond gehouden tot je het kunt bewijzen.
  Doet de politie hier verder nog iets mee? Ik bedoel bedreiging is toch echt een ernstig vergrijp?

  Ik ben een paar dagen geleden acuut met bloggen gestopt, ik ben nogal impulsief in die dingen en ik had het ineens helemaal gehad. Kon het niet eens opbrengen om op mijn blog te vermelden dat ik ging stoppen.
  Overweeg nog om terug te komen met een ander blog met andere naam maar heb er op het moment geen zin in.
  Ik lees nog wel mee met jou en de anderen die ik graag lees.

  Dikke knuffel.
  Femke ( de 3 musketiers)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind dit echt zò verschrikkelijk.
  Ik typ van alles in als reactie en verwijder dat maar weer, want eigenlijk heb ik er echt geen woorden voor, ik ben geschokt. Sterkte Floor!!

  @Femke: jammer!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ongelooflijk...
  Wat goed dat je dit zover hebt uitgezocht maar daar was de reden ook wel toe.
  Want als het bloggen zover gaat dat je persoonlijk via de mail wordt aangevallen!

  x Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tss... ben sprakeloos! Dat iemand zo kan zinken.. zo laag kan zijn... ik snap werkelijk waar niet dat mensen elkaar gaan bedreigen..
  Dikke knuffel voor jou!

  GewoonEs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo Floor, geweldige sherlock holmes ben jij maar mens wat een werk maar vooral wat een teleurstelling zul je voelen over dit. Ik vind het echt supergoed dat je het hebt uitgezocht en dat je niet zo over je laat heenlopen. Mooi dat het ook zo uitgebreid hebt neergezet hier kunnen wij allemaal zo van leren.
  Echt super en ik hoop dat je nu weer een beetje rust krijgt.

  Groetjes
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Flabberg ... waar een lief bedoeld dinertje wat zooo gezellig was (dat haal ik toch echt uit al die leuke blogjes) uiteindelijk toe kan leiden, verschrikkelijk zeg ... hoe ver moet het gaan??

  Heel veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goh jeetje,Floor dit heftig.

  IK las je blog en dacht wow dit lijkt wel een nieuwe S.askia N.oort of zo. Bedreiging..verraad..spannig ..Ik ben gek op zulke boeken.Maar dit is geen boek! Dit is ECHT lieve Floor ik werd er echt misselijk van...niet voor te stellen wat dit met jou doet.
  Ik hoop niet dat ze je er onder krijgen, en anders gaat schrijven. Het is jou blog en als het niet bevalt, niet lezen...je zet toch ook geen muziek op die je niet leuk vindt?
  Ik wens je heel veel sterkte met dit stomme gedoe.
  liefs Tamara

  ps. Laat wel de rechten vastleggen want R.einout
  O.erlemans zit vast koffie te drinken....
  (flauw grapje, kan toch wel?)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hopelijk kun je dit achter je laten en snel weer opknappen al snap ik dat je er goed ziek van bent.

  Knap staaltje werk van je!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Je kunt deze persoon ook bij de provider aanmelden voor abuse, dan is ze de aansluiting kwijt en komen ze op de zwarte lijst.
  Dat mailadres waar je dat kunt doen vind je ook in de listing van het IP-adres op Whois.com. Maar meestal is het simpel abuse at providersnaam.nl
  De provider neemt zoiets heel serieus. Je hoeft alleen maar dit log mee te sturen. en ik zou zelf aangifte doen bij die stop stalking site, want die bestaat wel en helpt je hier ook mee. ik heb het pas allemaal weer uitgezocht want ik had een stalker, en dit wat jou nu overkomt valt echt onder stalken mijn advocaat heeft me e.e.a. uitgelegd hoe die criteria liggen volgens de wet.
  Succes hiermee Floor, ik vind het intens verdrietig.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb het inmiddels 4 keer gelezen en kan het NOG niet geloven.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik blijf het een absurd verhaal vinden. Bah.

  Ik wil zeggen, laat het je niet te veel energie kosten , zoiets, zo iemand, maar snap dat dat makkelijker gezegd is dan gedaan.

  Ook de andere meiden: een HUG van mij!

  Wat zonde, wat erg, wat klo*** dat zoiets als dit gebeurt. Zeker omdat 18 dec zo leuk, zo mooi, zo bijzonder was. En omdat jij dat alleen maar vanuit heeeeeel goede en positieve bedoelingen deed. Zonder dat dit dan een effect van dat alles is.

  Absurd. En Stom. Met hoofdletters.

  Weet dat het gewoon dikke vette pech is. Maar balen dat het nou juist jou overkomt, deze dikke vette pech. Deze ellende. Dat verdien je ECHT niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Deze "anonieme" meelezer is ook stomverbaasd.
  De blog van mijn naamgenoot is nu wel ineens verdwenen. Vanmorgen heb ik er nog gelezen.

  groetjes....Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Jeetje. Daar word ik wel even stil van. Ik reageer bijna nooit op Blogs maar volg er wel een paar. Waaronder dus die van jou, maar ook die van iemand die net na de kerst naar het huis van een blogger in Zwitserland is geweest. En dan zie ik wel wat raakvlakken. Het zou toch niet zo zijn dat diegene bij de desbetreffende stalker..? Bizar..

  Sterkte Floor. Ik hoop dat het je vertrouwen in het internet niet heel erg heeft geschaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Gadver, dat mensen zoveel moeite doen om de boel te verzieken. Die mevrouw is zelf echt ziek. Hoop dat jij het nu weer allemaal aan kunt, al zal het wel een deuk in je vertrouwen zijn.

  Sterkte en een knuffel uit de betuwe.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Tjezus, wat een narigheid allemaal. Wat ontzettend goed van je, Floor, dat je het er niet bij hebt laten zitten. Ik kan er met mijn pet nog niet bij. Een dikke knuffel!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. wat ik dan NOG zo'n sterkte zet van je vindt(want je begrijpt ik vindt je hele onderzoek TOP)...dat je je blog met een CITAAT begint...*kuch*....;)....

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 23. @ anonieme reageerders: als je wilt dat je reactie wordt geplaatst dan zet er maar een emailadres bij want ik ben een beetje paranoia over anonieme dingen !
  en een naam zegt niks wel een verwijzing naar een blog of mail of zo !
  dus dit even tegen de anonieme die ik niet kan achterhalen wie het nou is .

  BeantwoordenVerwijderen
 24. lieve Floor,
  De rillingen lopen over mijn rug bij het lezen van dit verhaal, ik ben er diep van onder de indruk,ik weet ff niet veel te zeggen maar
  wat ben je toch een bikkel! Diep respect!
  -X- Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Lieve Floor en dan op je blog Cristin zetten. Mijn God ik ben in shock. Mijn moeder zou zeggen wat een Fariceër . Niet te geloven . IK VIND JE EEN KANJER en laat dat gezegt zijn. Een week ben je ziek geweest goed dat je het gezwel gelijk hebt aan gepakt. Ik denk dat er ergens wel een dosier van mevr rond zwerft want nee dit is geen normaal gedrag. Vreselijk.....
  (was idd die volger;-))We zijn in deze week wel erg goed in de gaten gehouden . Blogte even niet dus ze kon alles volgen......\Mag het voor eeuwig stil zijn aan die kant...Kus L

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Sjonge Floor wat erg zeg en wat een teleurstelling weer! Echt geen woorden voor.
  Zo iemand spoort dus gewoon echt niet! Wat ziek, wat ziek!! Wat goed van je dat je het allemaal hebt uitgezocht maar kan me heel goed voorstellen dat je wantrouwig bent geworden door dit alles!
  Ik hoop dat het vanaf nu weer wat rustiger voor je wordt. Sterkte meid!
  liefs, Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik ben hier de hele dag al ondersteboven van, weet je dat? Ik vind je dapper, maar dat wist je al en ik vraag me af waar al die meiden nu zijn die op Ellen d'r blog zo'n grote mond hadden over hoe goed en lief en betrokken ze wel niet was. Lees m'n blogje van gisteren maar na, ik vóelde dus al tijden íets bij Ellen waar ik de vinger niet op kon leggen, oa haar belachelijke felle reacties naar mij toe op twitter en nu weet ik wat het is. Maar dat jij er op zo'n afschuwelijke manier achter moet komen vind ik beneden alle peil. Ik zou de politie álles doorspelen.
  Liefs, Madelief.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. jeetje....wat een verhaal!
  ik wist niet dat het zo ver kon gaan.....
  vind het super van je zoals je het hebt uitgezocht!!

  ( ik heb geen blog maar volg er wel veel ,mijn mail = marjari@live.nl )

  groetjes,Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Beste Floor, zo nu en dan lees ik je blog en van de andere meiden van 18/12. Ik vond het super dat jullie zo'n leuke dag met elkaar hebben gehad. Ik ken je niet irl maar je lijkt mij echt een superlief mens en zeker een EERLIJK mens. Ik heb zo met je te doen....nu moet ik ook maar eens reageren! Kop op Floor! Het zijn een paar rotte appels in een hele volle mand met appeltjes die jou steunen en jou GELOVEN. Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Hee Floor,kan me voorstellen dat je er ziek van geweest bent,knap dat je alles heb uitgezocht en, heb kunnen achterhalen wie de mailtjes nu naar je toestuurde wij, zijn er ontzettend stil van dat dit heeft kunnen gebeuren en, hopen dat het vanaf nu niet meer gebeuren zal.

  Sterkte meis,xxx.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Liever Floor ik heb je net een reactie gestuurd, had nog niet alle reacties gelezen maar begrijp dat je liever een email-adres erbij wil hebben, nou dat kan. Ik wil je alleen even laten weten dat anonieme meelezers zoals ik niet alleen slecht en kwaad willen maar je ook gewoon even laten weten dat je van veel mensen een arm om je schouder krijgt toegestuurd.
  Groetjes Astrid, astriddevlieger@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 32. begrijp ik nu goed dat degene die hierachter zit, een goede bekende van je was, waarmee je terwijl dit aan de gang was, nog prettig mailcontact had?!! en ondertussen liep ze je onder een andere naam aan te vallen en te bedreigen?!!
  #gekte!!!!

  hoop dat je het nu kunt laten rusten, dat dit niet weer gebeurt ook, wie verzint zoiets?!! en lees ik nou ook nog dat ze zelf een blog had, maar dat die ineens spoorloos verdwenen is?

  ...

  heb er geen woorden voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Hoi Floor,

  Wat een eng verhaal zeg.....hoe erg is dat om bedreigd te worden.....en dan ook nog door iemand die je blijkt te kennen!!!
  Wat super dat je het hebt kunnen achterhalen.
  Dan kun je nu de echt de eer aan jezelf laten en weer lekker verder gaan met je leven.
  Ik zou het ook aan de politie melden, want iemand die tot zoiets in staat is is echt niet goed bij haar hoofd!
  Ik wens je weer heel veel blogplezier!
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Mijn moeder zei altijd, onze lieve heer heeft rare kostgang(st)ers en dat blijkt wel weer. Ik heb met verbazing zitten lezen. Goed van je dat je alles hebt kunnen achterhalen en hopelijk is dat gedoe nu eindelijk klaar!!! Dat je met iemand niet eens bent is niet erg maar de manier wrop is een heel ander verhaal. Ik hoop dat de rust nu wederkeert.

  lieve groet Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Hoi Floor
  Wat afschuwelijk allemaal.Ik heb je verhaal nu 2 keer gelezen en kan gewoon niet begrijpen dat iemand zulke streken uithaalt.Ik hoop dat je nu weer wat rust zal gaan vinden
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Is er nog iemand hier die het kan opbrengen om objectief te zijn?
  Loyaliteit is logisch en ook heel belangrijk maar wat ik hier zie is dat vrijwel iedereen in de rij gaat staan om een ander te veroordelen.
  Heeft iemand van jullie persoonlijk met die ander gesproken? Zoniet, hou het dan bij loyaliteit en medeleven met Floor. Dat heeft ze zo heel hard nodig nu. Dit is een zaak tussen twee mensen en dat ze het kwijt wil is menselijk. Maar dat wil niet zeggen dat wij vervolgens met z'n allen tot veroordeling over moeten gaan!
  Floor, ik leef heel erg met je mee en kan slechts raden wat je gevoeld hebt de afgelopen weken/dagen. Probeer wat met dat gevoel te doen zónder het bij anderen neer te leggen, hoe moeilijk dat ook is. Neem verantwoordelijkheid voor je eigen gevoel want alleen jíj kunt dat veranderen!
  Heel veel sterkte en liefs,
  Karin
  karin.bekius@zonnet.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Huh?????
  Tjee....
  Nou ja zeg...
  Ik heb er geen woorden voor!
  Wat kun je je soms toch vergissen in mensen hè?!
  En die vrouw, die moet hulp zoeken, want dit gaat wel héél erg ver!!!
  Hoop dat je het vertrouwen in de mens niet teveel kwijt bent geraakt door zo'n weirdo meis!

  Het zal wel een opluchting voor je zijn dat al die mails van één en dezelfde persoon zijn en het allemaal dus niet aan jou heeft gelegen maar aan die ene zieke geest...

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Hier heb ik werkelijk geen woorden voor...
  ONGELOFELIJK..

  XxKari

  BeantwoordenVerwijderen
 39. ik zit hier met open mond je verhaal te lezen..
  te bizar voor woorden...
  groet, cobi

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Wat een bizar verhaal, heb het maar van de zijlijn gevolgd. Kan me voorstellen hoe heftig het voor je moet zijn geweest. Goed van je dat je het hebt uitgezocht en ook goed dat je ons laat zien dat dit eigenlijk vrij eenvoudig kan.
  Hoop dat je het gauw los kunt laten en weer open kunt staan voor alle goede en gezellige blogsters en volgster. En blogland is dus net de gewone wereld....lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Hè, kan dat dan????? Het is wel eng dat dat allemaal kan... Ongelooflijk...

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Ik weet gewoon niet wat te zeggen. Het lijkt wel een slechte film!

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Ik moe nu weg, maar de reactie komt na de shock...
  En je weet hoe ik over je denk...
  Al zo vast een heeeeele dikke kus...
  En morgen...relaxed gaan eten en niet gaan fronsen.
  Margotxxxxxxxxxxxx....

  BeantwoordenVerwijderen
 44. IK HEB DIT MET STOMHEID GEVOLGD!!
  IK LEES DIT EN DENK WAAROM MOETEN WE ZO MET ELKAAR OM GAAN.
  WAAROM ANONIEM REAGEREN!!
  ZEG EN LAAT ZIEN WIE JE BENT.
  DAN KAN DEGENE DIE VAN IETS BESCHULDIGD WORDT ZICH VERDEDIGEN.IEDEREEN HEEFT WEL EEN MENING OVER IETS OF IEMAND.
  IEDEREN SCHRIJFT ZIJN BLOG OP ZIJN MANIER EN ZIJN TAAL GEBRUIK.
  DAAR KAN JE OP REAGEREN, ALS JE DAT WILT.
  MAAR DOE DAT ALSJEBLIEFT MET RESPECT NAAR ELKAAR.
  BLOGGEN IS LEUK EN ONTSPANNEND EN DAT MOET HET OOK BLIJVEN.
  IK REAGEEER NIET VAAK OP JOU BLOG.
  MAAR IK VIND JE TOPWIJF!!
  JE HEB LATEN ZIEN DAT ER MET JOU NIET TE SOLLEN VALT.
  HEEL GOED GEDAAN!!
  IK HOOP DAT JE BLIJFT BLOGGEN EN JE VERTROUWEN WEER EEN BEETJE TERUG KRIJGT IN DE MENS.
  DIT SOORT MENSEN BLIJVEN HELAAS BESTAAN!!
  MAAR ER ZIJN GENOEG MENSEN DIE JE BLOG MET PLEZIER LEZEN.
  DAAR BEN IK ER EEN VAN.

  IK WENS JE VEEL STERKTE MET DEZE NARE ERVARING EN HOOP DAT DE RUST WEER BIJ JOU TERUG KOMT.

  HELE LIEVE WARME GROET VAN MIRANDA VAN THE BLACK BARN.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Met open mond zit ik het verhaal te lezen...
  Verbijsterend..........
  En waarom doet iemand dit. dat is wel de vraag die dan in me opkomt....

  Sterkte.. zoveel negatieve energie..bah...!!
  Dit gaat je niet in de koude kleren zitten
  Groetjes Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 46. He Floor waarom plaats je mijn reactie niet? Zo anoniem was die nou ook weer niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Jeetje wat een verhaal. Het bewijst maar weer eens dat altijd alles een keer uitkomt, het kan lang duren, het kan kort duren maar de leugen kom echt uit. Goed detective-werk maar je moest ook wel nu het deze vormen ging aannemen. Sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Hoi Floor

  Ik ben sprakeloos, wat een slechte mensen heb je toch maar iedereen kijgt in het leven wat je verdiend, dus die heeft nog wat tegoed.
  Lieve Floor sta erboven het heeft allemaal met jalouzie te maken.
  Ik geniet van je blogs al heel lang,maar weet niet hoe ik volger moet worden, ben niet zo handig met computers.
  Ik vind het superknap hoe jij dit uitgezocht hebt.
  warme groet Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 49. He inspector Gadget! Heb het nu drie keer gelezen, vat t nog niet!! Hoe laf en laaghartig! Ben ondanks dat heel blij dat je r ontmaskerd hebt! Phoe, hoop dat de rust wederkeerd!! Dikke xxx Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Ik ben geschokt en stomverbaast, meer krijg ik er eigenlijk niet uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. beste Floor,

  Super dat je laat zien dat jij je niet laat kisten en en-public aan de schandpaal nagelt.
  Deze straf is misschien nog veel beter dan dat de politie 'foei dat mag je niet meer doen' zegt!

  Heb je nog verder contact gehad met de politie?

  Diegene uit Gouda, kende zij deze Ellen, vondt het wel shocking dat ze dat wist over de vrouw uit gouda de namen vader overleden etc...

  Zeker nu er de laatste week veel nieuws was over identiteits fraude en die docu een tijd geleden over hoe makkelijk gegevens te zijn achter halen... daar wordt je niet vrolijk van.

  Maar dit is veel erger dan een inet crimineel misschien ooit mijn credit card gegeven zou misbruiken vindt ik. Je vertrouwd iemand en iemand speelt een smerige dubbel rol.

  Ellen WAAROM?

  Ik hoop dat het hier mee over is!

  Succes, Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 52. ik had het vanmiddag al gelezen en nu net nog eens op mijn gemak....maar jeetje. Ik zou bijna hersenchirurg willen worden en willen kijken hoe de hersens van zo iemand er van binnen uit zien.
  Ik ben zo verbaasd...Je vraagt je af wat iemand bezielt om zoiets te doen.
  En verder....sterkte Floor, ik hoop dat je nu de rust weer wat terug gaat vinden.

  gr. Christina

  BeantwoordenVerwijderen
 53. wauw dat is echt ongelofelijk...
  Wat kan de wereld af en toe ziek zijn...
  xxKari

  BeantwoordenVerwijderen
 54. het houdt maar niet op geloof ik..en wat ga je nu doen?
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Getver Floor, wat een toestand zeg. Wat een verhaal. Zo iemand is eigenlijk best zielig maar ondertussen zit je er mooi mee. Hoop dat ze wel gestraft word hoe dan ook. Dit moet toch niet kunnen eigenlijk.
  Ik lees al een tijdje met je mee, maar nu laat ik een reactie achter.
  Ik leg normaal vaak in een deuk om alles wat je meemaakt maar nu ff niet.

  Ben benieuwd voor je hoe het af gaat lopen. Succes in ieder geval.

  Groetjes uit Voorhout (monique van de blog landelijkwit)

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Is dit een verschrikkelijke nachtmerrie?
  Nee dit is waar gebeurd.
  Arme, sterke Floor, je hebt het goed aangepakt, maar wat een teleurstelling voor je.
  We bloggen voor ons plezier en ik begrijp niet hoe iemand het in zijn hoofd kan halen om zulke dingen uit te vreten.
  Hoewel.... ik ben vrijwilligster in een vrouwengevangenis en geloof me, er zitten veel rare vogels tussen.

  Ik lees je graag hoor en ik hoop dat je geniet in het ,,zusje,, vanavond.

  Liefs
  Hermine

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Nou zielig?? Ja misschien wel maar je moet toch wel van ver komen om zoiets te verzinnen met naam en al uit het telefoonboek. Ze had waarschijnlijk niet verwacht dat Floor ook echt zou bellen.
  Echt sprakeloos.

  Ilona Dekker
  jenufa11@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Hallo FLoor,

  Met bewondering en afschuw heb ik je log gelezen, bewondering voor het feit dat je het zo uitzoekt en bewondering voor de manier waarop je dit doet en laat zien...
  Maar mijn afschuw is ook groot, waarom doet iemand dit een ander aan, waarom iemand het leven zo onmogelijk maken, echt onbegrijpelijk en hoe zielig kan iemand zijn.
  Ik hoop dat het nu stopt en jullie dit achter je kunnen laten. Voor mij ben je een kanjer en ook een voorbeeld.....eerlijkheid duurt het langst dat blijkt maar weer.

  Veel liefs,
  Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 59. ik blijf me alleen maar afvragen Waarom?

  BeantwoordenVerwijderen
 60. hai floor, ik kan t niet helemaal volgen (weet niet waar de naam ellen in het verhaal opeens vandaan komt) maar begrijp ook dat het iemand is die je dus gewoon "kende". Ik had n.a.v je vorige mail ook al op dat adres gezocht in het telefoonboek, en dat verbaast me helemaal; dat je doet alsof je niet anoniem mailt, en dan nog onschuldige anderen erbij betrekt. Heel goed dat je niet passief in een hoekje gaat zitten maar op onderzoek uitgaat.
  en ik zou zeker bovenstaande tips uitvoeren om hier een klacht van te maken bij de provider.
  sterkte ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Wat een ongelooflijk verhaal! Je hebt er wel werk mee gehad om het uitgezocht te krijgen..de adrenaline gierde door je lichaam, dat is duidelijk! Maar nu kun je je rust gunnen, de bedreiger is bekend. Toch kan ik er niet bij dat iemand zo ingewikkeld kan doen alleen omdat jij haar blijkbaar hebt teleurgesteld?? Dat zou ik ook nog uitzoeken als ik jou was..dus hou dat 'gezellige' mailcontact van de afgelopen tijd nog even open...en vraag gewoon naar het hoe en waarom!
  Groeten, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Wow Floor! Wat een verhaal! Ik heb het verhaal twee keer gelezen toen het muntje viel!! Ik kan me voorstellen dat je hier dood en doodziek van bent geweest! BLij voor je dat de onderste steen boven is gekomen! Ik heb veel van dit verhaal geleerd! Door schade en schande lieve Floor!!

  Hoop dat je de nare nasmaak nog kunt wegspoelen en terug kijkt op een heerlijk weekend de 18e!

  En blijf vooral bloggen want ik geniet heel erg van je blog!! Wat een verhalen iedere keer!!

  Lieve groet and a big hug!!

  Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 63. sjonge wat een toestand ik kan begrijpen dat je je voelt zoals jeje voelt ....

  sterkte en wijsheid in het beslissen hoe nu verder.......

  loes
  ps een trouwe lezer van je blog

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Jemig Floor wat heb jij goed speurwerk verricht en met resultaat...petje af
  Ik hoop doordat je nu weet wie het is je weer rust krijgt in je hoofd en je leven.
  Ik zou zeggen ,Floor ,borstjes vooruit en lipjes getuit..........you can do it girl........

  lieve groet Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Aan Karin.Bekius Snap jou reaktie op deze log niet zo goed, lijkt me toch dat er een overdaad aan bewijzen ligt t.o.v. Deze zieke mevrouw, ik vertrouw Floor en haar onderzoek volledig en wellicht dat jij niet compleet objectief bent, omdat je de mevrouw in kwestie kent, hoop dan alleen maar dat je niet ooit hetzelfde mee zal maken , maar ben er erg bang voor!! Nicole Jansen

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Ik vraag me echt af of deze dame psychisch wel ok is? Misschien is ze schyzofreen, of heeft ze een dissociatieve stoornis? (meerdere persoonlijkheden)
  Niet om het goed te praten, maar het zou wel heel goed kunnen....

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Ik schrik hier van. Omdat ik niet twitter en zo is het grootste deel van al het gedoe langs me heen gegaan en daar waar ik er wel wat over las probeerde ik zonder oordelen of partij te kiezen te reageren. Ik vind het heel erg triest. Voor jou en ook voor de anderen die gekwetst (of erger) zijn door wat er gebeurd is. Ik vraag me oprecht af: hoe heeft het zo ver kunnen komen?

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Nou ja wat is dit? Lees dit met open mond en dan mijn hand voor de mond en denk dan nog, WAT?
  Wat een wereld.
  Sterkte Floor ik denk aan je.
  ps. wel supergoed uitgezocht hoor, Floor van CSI!!
  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Bizar!, is mijn reactie.
  Ik hoop voor jou dat je, nu je het tot in het kleinste detail hebt uitgespit, je rust terug kan vinden.
  Sterkte daarmee.

  BeantwoordenVerwijderen
 70. hallo Nicole. Jansen, het gaat er bij niet om of deze mevrouw het wel of niet gedaan heeft, maar dit is een zaak tussen twee mensen. En zolang ik zelf niet persoonlijk met deze mevrouw heb gesproken, heb ik daar ook geen mening over (ik ken haar niet, ben slechts een meelezer op jullie blogs en heb zelf geen blog).
  Het is niet aan ons om anderen te veroordelen waar we zelf geen conflict mee hebben.
  Ik probeer wel mee te leven met Floor, want het lijkt me vreselijk om zoiets mee te maken. En ik neem haar serieus en vertrouw haar volledig want waarom zou ze liegen over haar gevoelens?
  Door met een vinger naar een ander te wijzen (of die het nou wel of niet gedaan heeft, is niet relevant), leg je de verantwoordelijkheid voor je gevoel bij die ander en dat is wat ik probeerde duidelijk te maken.
  Bovendien, en dat is duidelijk wat hier gebeurt, wakkert het een collectief veroordelen aan met de bijbehorende negatieve uitlatingen.
  En dat is jammer.

  Karin (karin.bekius@zonnet.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Aan Karin Bekius Of je hebt het hele blog niet begrepen of je kent het begrip meeleven niet, ik denk dat floor er niet bij gebaat is om een moraliserende mevrouw ertussen te hebben , u dus, die de christen gedachte uitdraagt, uw commentaar raakt kant noch wal. En u , heeft geen mening , maar meent wel anderen te kunnen beleren , wat ben ik blij, dat u mijn vriendin niet bent, want het is al lang geen zaak meer tussen twee mensen zoals u continu poneert, maar een collectief probleem tussen een aantal mensen !! En ja, die mogen zich hier negatief over uitlaten, want die mevrouw , die u zo dapper verdedigt, is compleet t pad kwijt en de mensen die echt om Floor geven , snappen dit. Hierbij wil ik het graag laten , u heeft uw mening en ik begrijp u niet! Nicole jansen

  BeantwoordenVerwijderen
 72. allemachtig hoe ksn iemand zo ver komen.. mer welk doel en zo stiekem.. zo maar een volwassen persoon.. erg hoor.. ik vind dit heel erg klote voor je en ik hoop dat je vanaf nu gewoon operechte mensen tegenkomt. Als iemand het niet met je eens is jou dat op een normale manier met respect zegt. Ik hoop dat je gewoon toch weer lekker de draad oppakt en dat er verder geen gekke dingen gebeuren. wel dom trouwens van die persoon zeg om te denken dat er niet achter te komen is...

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Floor, Ik lees je blog al een hele tijd en heb diep respect voor jou, hoe je het allemaal doet ! Als ik je leven alleen al lees word ik al moe ;-) laat staan dat JIJ dat dag in dag uit allemaal toch maar doet.

  Ik kan wel heel makkelijk zeggen, laat die mensen lekker kletsen. Ze hebben blijkbaar niets anders te doen dan andere mensen lastig te vallen omdat hun eigen leven blijkbaar saai is ? Nu wil ik zeker niemand beoordelen maar ik vind het absoluut niet fair. Je lijkt me een persoon met een goed en groot hart en dan krijg je dit ? Dat verdien je niet !

  Laat je er niet onder krijgen. En steek maar een dikke vinger op tegen iedereen die vervelend doet en zeg GET A LIFE ! Maar stop vooral niet met bloggen !!!!!!

  Groetjes en sterkte !
  Xandra

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Hoi Floor, ik heb het meermalen gelezen en nog vind ik het ongelofelijk! Dat dit zo gebeurt allemaal! Petje af voor je kracht en je speurwerk. Ik wens je veel sterkte toe en hoop dat deze hele toestand heel snel in een heel rustig vaarwater komt. Verschrikkelijk dat dit je overkomen is!

  Liefs, Francis

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Wat in- en intriest dit...Echt ik heb er geen woorden voor..! Dat mensen zó kunnen zijn ?
  Dan ben je toch verknipt of ben je stikjaloers ?

  Ik hoop dat je dit allemaal snel achter je kunt laten .. Liefs ! Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Hai .. ja zo speuren, ik ken het. Ik bijt mij daar ook helemaal in vast. Destijds met die oplichters van ons huis.

  maar zet het eens netjes op een rijtje en meld het bij haar provider. Ik heb het ook gedaan en ze krijgen een waarschuwing.

  Groetjes Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Je bent je roeping misgelopen Floor: ik vind je net een echte detective!

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Ik heb dit even laten bezinken en besef me goed dat ik nu het risico loop om de wind van voren te krijgen van veel mensen, maar heel eerlijk gezegd vind ik het ook niet echt helemaal van stijl en klasse getuigen dat dit soort dingen op het internet wordt gepubliceerd. Wat is toch de reden dat dit in het openbaar moet worden uitgevochten? Dat geldt overigens voor alle betrokkenen hoor... Ik krijg soms het gevoel dat ik in een slechte B-film terecht ben gekomen, waar net een moddergevecht aan de gang is.
  Ik had het je al gemaild, wat mij betreft zijn er alleen maar verliezers hier en ontzettend gekwetste vrouwen. Stuk voor stuk.
  Jij, degene over wie de mail gaat en alle andere vrouwen die erbij betrokken waren, of naast de zijlijn stonden en er machteloos naar keken.
  Ik weet het, ik kan niet voor alle vrouwen spreken, maar ik voel me op een bepaalde manier toch wel gekwetst door alle woorden die ik overal gelezen heb.
  Integriteit is eigenlijk best wel een gemeentegoed...
  Erg verdrietig allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Lieve Gwen,
  Je weet dat ik je heel hoog heb staan en daarom wil ik voorzichtig reageren op jouw reactie.
  Het is idd een slechte B-film. Wanneer bedreigingen, anonieme mails en andere acties die alle integriteit ver te boven gaan en over alle grenzen van fatsoen heen walsen, maar blijven aanhouden, (ook toen Floor het boek al had dichtgedaan) dan is het plaatsen van bovenstaand log wellicht de enige mogelijkheid voor Floor om zelf er psychisch niet aan onder door te gaan.
  Het gevaar wanneer je dit geen halt toeroept, is dat mensen op een gegeven moment niets meer schuwen om een ander naar de rand van de afgrond te drijven met alle gevolgen van dien. Bedreiging en stalking via internet is strafbaar en dat is niet voor niets.

  Ja Gwen, zijn we niet allemaal verliezers hierin? Ook jij en ook ik en alle meiden die 18/12 een heerlijk weekend bij FLoor hebben gehad.
  Ik ben er ook heel verdrietig van.

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Ik snap de reactie van Wondelgijn wel. Het is iets wat ook in mij omhoog kwam, maar pas in tweede instantie. Maar ik snap heel goed dat Floor dit blog geplaatst heeft. Omdat het duidelijk maakt hoe ver alles ging, hoe erg alles is. En ik snap ook dat ze duidelijk wil maken hoe alles is gegaan. Ik vind het een heel netjes blog. Redelijk zakelijk eigenlijk, als je het goed beschouwt; meer een weergave van feitelijkheden dan een boos verwijtend blogje. En, denk ik, de enige manier om aan iedereen duidelijk te maken hoe raar alles in elkaar zit. Zeker gezien alle lezers overal die Floor niet per mail kan bereiken...

  Maar het klopt, er zijn hier alleen maar verliezers. Maar hopelijk wint eerlijkheid uiteindelijk.

  Hug voor allen!

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Jeetje, er bestaan toch gekke, zielige mensen!

  Van een Ellen die met veel plezier je blog leest!

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen