Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

donderdag 23 juni 2011

Au

Net na de stikstof


Wat een dag gisteren zeg !
Eerst dat ziekenhuis waar ik later nog heel de dag aan heb lopen denken en best boos ben ook .
De arts uit het ziekenhuis zei dat ik het de huisarts niet kwalijk moet nemen want die weten dat niet , nou wordt het dan niet eens tijd dat ie het wel weet?
En al die jaren dat ik van huisarts naar specialist ging en zelfs bij een professor geweest ben die les geeft aan endocrinologen in Nederland ! Ik dacht nou als hij het niet weet .... die man die zei toen doodleuk 3 jaar geleden : mevrouw we worden allemaal ouder en dan worden we gewoon sneller moe en uw gewicht mevrouw dat hoort ook gewoon bij ouder worden, dat moet u gewoon accepteren !!!!! ACCEPTEREN zei de lulhannes ! Verder keek ie niet , ik voelde me door hem totaal niet serieus genomen ! Hij schreef een brief naar de huisarts met als conclusie dat ik gewoon gezond was maar het moest ACCEPTEREN !
En dat was niet de enige hoor er waren er nog een stuk of 4 want ik ACCEPTEERDE het niet en wist gewoon dit is niet normaal ! En die artsen maar roepen jawel hoor alles is gewoon normaal !
NOU DAT WAS HET DUS NIET ! En ik ben blij dat ik gewoon ben doorgegaan .
Soms zag ik het niet meer zitten daar ben ik eerlijk in en had ik graag gewild dat iemand me serieus nam en voor mij ging vechten tegen de bierkaai maar ja dat gebeurt niet , je moet het zelf doen !
En dat deed ik en ik ben blij dat ik het deed en deze arts heeft me beloofd dat ze met mij net zo lang doorgaat met zoeken en bijstellen tot ik voel dat het goed zit ! MOOI EINDELIJK DAN !

En toen kwam ik thuis en kreeg ik een heel mooie bos bloemen van haar , en buiten dat dat vreselijk lief is is het ook ongelooflijk attent en ik zei haar al ik wou dat ik altijd zo attent was !
En toen realiseerde ik me dat ik dat jaren geleden ook was , ik stuurde iedereen altijd een kaart op verjaardagen , ik wist precies wat en wanneer er iets gebeurde in hun leven en ook trouwdata's etc dat stond allemaal in mijn agenda ! En ergens ben ik dat kwijtgeraakt door te weinig tijd , te veel dingen aan mijn hoofd en mijn moeheid en mijn eigen gevecht tegen mezelf , zoiets. IK vergeet nu heel vaak verjaardagen etc ! Volgens g is dat niet het enige wat ik vergeet , vraag ik in een half uur wel eens 3x hetzelfde maar dat komt volgens mijn nieuwe arts ook door die schildklier ! Dus hopelijk wordt vanaf nu alles beter !
Clau bedankt meissie !! Je bent een schat !!!!!

Om 3 uur hadden g en jongste een afspraak bij de huisarts , g voor vetbulten , jongste voor bultjes op haar knie en arm . G heeft dus voor volgende week afspraak om er eentje te laten verwijderen ! en jongste bleken waterwratjes te zijn en moeten over 6-12 maanden verdwenen zijn ! Let's hope this want ze vind het verschrikkelijk ! En aangezien ik mee was en daar toch zat zei ik tegen hem ik heb hier 3 minuscule bultjes in mijn handpalm ! En hij keek , zei dat zijn wratjes en greep meteen naar de stikstof ! Ik realiseerde het niet want ik was nog aan het bekomen van het feit dat ik wratjes had : wratjes ieeeee ! ikke ! ieee!
En dat brand een beetje waar dan ook op je lijf maar in je handpalm is dat echt HEEL ERG PIJNLIJK ! En had ik m bijna een schop verkocht de beste man ! AU
Gisteren was het een beetje rood en brandde nog een uur of 4 na (echt pijnlijk en ik ben heus geen watje hoor !) maar nu !! Nu zit er een giga blaar in mijn handpalm en kan ik er weinig tot niks mee want het doet echt heel erg pijn ! Alsof iemand zijn peuk met veel geweld heeft uitgedrukt in mijn hand ! zo voelt het .

En aan het einde van de dag moest ik ook nog even mijn auto ophalen in Zwolle ! Rekening wordt opgestuurd dus ik hou mijn hart vast nog even over de prijs maar ik heb mijn baby terug hoor ! Oh wat kan ik me lost voelen zonder mijn auto ! I LOVE MY CAR ! Ik zou een hele blog enkel en alleen aan mijn auto kunnen wijden zo hou ik van mijn auto ! Ik heb m al 8 jaar en tis al 8 jaar liefde !
Je mag mijn hele huis leeghalen dat doet me niks maar kom me niet aan mijn auto ! Ja tis erg he ik weet het maar ik kan dat niet omschrijven wat dat is : pure liefde gewoon.... Klinkt ook materialistisch misschien maar zonder auto voel ik me gevangen, mijn auto geeft me een gevoel van vrijheid ! FREEDOM !!!!!!!!!
Vanochtend dikke vette blaren
13 opmerkingen:

 1. VSM Tamarix gallica gemmae helpt erg goed tegen waterwratjes.

  Groet Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo zie je maar weer: BLIJF JE EIGEN GEVOEL VOLGEN.
  Je hebt het goed gedaan, en gelukkig dat deze arts het wél snapt, en wél met je doorgaat. Super!

  En die blaren, tsja...dat ziet er niet vrolijk uit, maar als de huisarts nou gezegd had: kom maar een keertje weer hiervoor...toch wel beter, dat 'ie het gelijk heeft gedaan, kon je er ook niet over gaan piekeren. Dat is dan weer een voordeel. Maar het blijft lastig, die blaren op zo'n plek.

  Succes ermee!

  Liefs Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er charmant uit hoor,,
  jammer dat het nu geen winter is kon je handschoenen aantrekken.
  groetjes Kari

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Manlief is pas ook naar de huisarts geweest voor wratten. En had ook blaren, maar dan opeens....vallen ze eraf.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind jou dus wel heel erg attent! heb ik ook het bewijs van hoor....
  Blehhhh blaren vooral die laatste foto! straks wel weer gladde handjes dat dan weer wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zoonlief heeft zijn eerste wrat te pakken - ik dacht/hoopte dat ie vanzelf zou verdwijnen, maar misschien moeten we er dan toch maar mee verder gaan ...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waterwratten hadden de kids ook, duurt heeeelll lang voordat het eindelijk weg is gegaan.
  Wratten zijn en blijven rare diingen, die laatste foto... jakkie. Hopen dat het snel bijtrekt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jasses wat ziet dat er smerig uit. Kan me voorstellen dat je daar last van hebt!
  Die Clau is een skatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nou zeg, die huisarts heeft je goed te pakken genomen met die stikstof, wat ziet je hand er uit! Je kunt amper je werk doen als het zo zeer doet!
  En jawel, je bent wel attent. Op het vervelende af zelfs! Oh nee, dat was een grapje.... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oh god dat ziet er pijnlijk uit zeg!!! maar ik mag dus je hele huis komen leeghalen WOEPIE!!! we gaan volgend zomer verhuizen als alles volgens plan verloopt, dus dan moeten we tegen die tijd maar eens afspreken hahahahahahahaha ^_-

  fijn #logjeonderook dat je nu wel weet hoe of wat, hopelijk snel al wat verbetering!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. oeps dat moet pijn doen!
  wat een huisarts zeg....goed dt je verder bent gaan zoeken. Ben blij dat ik ook verder heb gekeken dan een stomme gyn die mij adviseerde maar niet meer zwanger te worden omdat hij niet meer wist welke medicatie hij me kon geven.. als ik geluisterd had was ik nooit mama geworden.. en dat had me heel ongelukkig gemaakt.gelukkig vond ik een goede gyn aan de andere kant van t land.maar verdorie welke vrouwen luisteren wel naar die vent en worden daardoor nooit mama>>
  Wanneer krijgen je kids te horen of ze over zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Karsina Jacobs24 juni 2011 om 17:27

  He he, G eindelijk verstandig??
  Hoef ik de volgende keer tenminste niet meer te "zeuren" als ik jullie weer tegen kom bij de AH.

  Groetjes Karsina

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Waterwratjes zijn vaak een langdurige kwestie. Beide jongens hebben ze gehad en toen ze bij oudste gingen ontsteken hebben we ze behandeld met betadine jodium. (dit consult was gratis)
  Die blaren zien er akelig uit zeg! Heb jij weer dat het zo uit de klauw loopt na wat stikstof. Gelukkig heb je geen wrat op je neus of kin... (en een bezem in de gang heb ik ook nooit bij je gezien)

  BeantwoordenVerwijderen