Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

zaterdag 25 juni 2011

Op naar de markt

Kijk ze eens agressief wezen, overwinteren maakt ze niet milder !

GAAAAAPPPPPPP
Ik rol net mijn bed uit en was toen nog compleet in coma midden in een droom . (9.30)
Weekend !

Gisteravond the Black Swan gekeken ! Mooie film ... maar niet zoooo moooi dat ik hier nu zo euforisch ga roepen dat je die moet zien . zo mooi dus ook weer niet . Maar wel indrukwekkend.
De hoofdrolspeelster heeft terecht een oscar gekregen want zij speelt echt prachtig in deze film !

Verder zag ik gisteren een boek over Carice wat is uitgekomen en dat wil ik toch echt hebben want dat is toch echt wel Nederlands beste actrice vind ik .
Dus op zoek naar het boek zo en naar de markt : noten , bloemen, vis halen.

Van de week werd ik aan-overvallen door een omaatje , dik in de 90 schat ik , ze rukte bijkans de dierenplaatjes uit mijn handen ! gelukkig was ze klein en zwaaide ik mijn hand in een flukse beweging de lucht in ! Wat een agressie zeg die oude taart , ik moest gewoon vluchten ! Waarop ik tegen de bedrijfsleider zei dat ie maar hekken moest plaatsen voor bejaarden , buiten ! Ik weet niet wat erger is namelijk een kudde krijsende kinderen of een bejaarde !

De twee oudste boys gingen gisteravond logeren bij vrienden en middelste bij een vriendin dus we hadden geheel onverwachts maar 4 kinderen thuis, een oase van rust !
Deze week de boeken inleveren, en dan rapporten nog halen en dan hebben ze vakantie ! Over overgaan bericht ik deze week nog want ik wil honderd procent zekerheid voor ik iets roep .

En nu op naar de markt (door de stromende regen) !!!!!!! Hier nog wat leuzen die ik echt kwijt wil :


8 opmerkingen:

 1. Het moet niet gekker worden, met de bejaarden van tegenwoordig! Argh... misschien dat de AH de volgende actie rollator-plaatjes kan gaan weggeven?
  Hier geen spanning voor wel/niet over gelukkig. Woensdag wel diploma uitreiking en ik ga eerst die cijferlijst bekijken voor zoon-lief gaat ondertekenen of ze het cijfer wel veranderd hebben nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahahahah om je rot telachen hoop niet dat ik zo gek ga doen over een jaar of 20 ... Heb er al zo'n moeite mee om oud te worden vooral als je denkt dat je nog 40 bent. Misschien isdie taart dement en denkt ze dat ze 10 is ofzo. TE ERG ahhaahahahahh

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nouuuuuu....Mom stand,s hier zeer regelmatig voor..............MONEY,whaaahaha....
  Afgelopen week nog een .....let op...WIELKLEM gekocht voor de heren,,,,???? haha...dan is het geld weer op en moet er zo nodig zo,n ding op de trailer voor de visboot,dussssss geldla maar open hé !!! ohhh.
  Oudjes..??? achhhh ze moeten wel anders worden ze zelf overvallen...wie weet wat wij doen...later dan hé,haha

  Groetjes
  Dicky Marie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hahaha geweldig plaatje, maar eigenlijk te triest om en woorden aan te geven. Ik ken dat wel van die bejaarden...onee senioren: ze denken alles te mogen lijkt het wel.
  Boodschap ze...hier is het droog
  grts

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sluit me helemaal bij je 2 laatste kreten aan !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ..............ik werd vorig jaar in mijn gezicht geslagen, door een bejaarde op de fiets, die van mening was dat ik met inparkeren moest wachten totdat zij erlangs was, ik zweer je, er was nog 5 meter plaats tussen, door mijn open raampje, want ze was me uit aan het schelden, flats in mijn gezicht, ben niet snel perplex , maar ik was t ! xxx Nicole Jansen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. o ja bejaarden die plaatjes voor hun kleinkinderen moeten hebben....ik hoop toch dat ik díe fase over sla. En dan probeer ik de kinders hier met gevoel en respect op te voeden....tsssss....
  Hier heerst sinds vrijdag proefwerkweekkoorts...Dochterlief heeft ckv afgesloten met goed omdat ze haar meningen zo goed kon beargumenteren....Tuurlijk kan ze dat.Maar het is iig een goed begin.

  Geniet van je rust!!!

  gr. Christina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Pfieuw ik geloof dat ik gisteren goed ben weggekomen bij meneer Appie. Misschien ook omdat het zulk pokkenweer was, zaten ze natuurlijk allemaal thuis achter de geraniums :)

  BeantwoordenVerwijderen