Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

maandag 14 mei 2012

AU
Ik dacht laat ik nu het verval zijn intrede doet met het makkelijkste beginnen: tanden bleken ....

Dat was vanochtend dus die afspraak , MEN MEN MEN,  what was I thinking?

PIJN 


En niet een beetje ook .... tijdens maar nu erna nog steeds, schijnt een dag of wat te duren.....pffff het spreekwoord wie mooi wil zijn moet pijn lijden is hier wel van toepassing. De pijnscheuten vliegen door mijn tanden heen op en neer en op en neer en constant.....ik smijt er zo nog een pijnstiller tegenaan.
Ik denk dat ik van de rest van de renovatie maar afzie voorlopig , dit was de makkelijkste ,en die doet al ik weet niet hoe zeer .
Je mag 24 uur geen koffie en thee en geen spaghetti NOU IK HEB NIEUWS : AL MOCHT JE HET KAN JE HET ECHT NIET DRINKEN zelfs lauw water snijdt door merg en been.
Dat wordt een rustige dag voor mijn gezin want praten is niet prettig omdat elke keer dat je je mond opendoet nog meer pijn veroorzaakt....ik hou de kaken dus stijf op elkaar .

En het resultaat? manlief vind mijn tanden echt superwit geworden, ik vind dat wel meevallen eigenlijk.
Tuurlijk het is allemaal wat egaler wit anders heb je in de hoekjes wat gelere vlekjes maar dat het nou echt zoveel witter is ? Ik had nl al best witte tanden dus het resultaat is niet zo heel denderend vind ik, wel AU dat wel ! dat is wel denderend ....van mij mag het morgen zijn.

Verder had ik een leuke zondag , met de kids gezellig op terras gezeten in de stad, erna nog spelletje gedaan (ALIAS) , met zijn allen taart gegeten voor de kleinste haar verjaardag nog . Donderdag al gevierd in een tapas restaurant maar nu waren alle kids er dus gezellig nog even dunnetjes over gedaan met taart.

Zoonlief is weer veilig thuis van Tsjechië gekomen, vrijdagavond 23 uur heb ik hem opgehaald en nog tot 1 uur met hem zitten kletsen want ik wilde alle verhalen wel horen natuurlijk.
En OH MY GOD die kerel heeft de tijd van zijn leven gehad, was de leukste week van zijn leven zei hij.
Het is maar goed dat ik niet alles wist en me dus daar ook geen zorgen over heb kunnen maken de hele week , wel leuk weer dat ie alles verteld daar ben ik dan wel weer blij mee. Het was zeg maar een heftig weekje geweest op alle fronten. Ik moest erg lachen om alle verhalen, ze gingen met de klas naar het zwanemeer en daar lag na de pauze zowat de helft lekker te slapen.
Twee dagen later waren ze bij het kasteel van Sissi , ik zie ze helemaal daar aankomen, staat er een gids klaar om die jongelui (doodmoe allemaal van feesten elke avond) rond te leiden en wat kennis bij te brengen, ontdekt er 1 iemand dat er WIFI is , iedereen binnen drie secondes de mobiel in de hand en aan het twitteren en facebooken ! Whoehahahaa geweldig , niemand heeft ook maar 1 woord gehoord van wat die gids te melden had ....

Zojuist ben ik even Tefal pannen gaan halen want wat moet een mens zonder Tefal?
Ook nog even magnesium en melatonine gehaald voor dochter en mijzelf .
Eindelijk eens tijd om even de stad in te gaan en paar boodschappen te doen.
Ik kocht ook nog een leuke KNAL gele short voor zoonlief .
Die foto stuurde ik door terwijl hij in de klas zat , neeeeee geen geel ! dat was het antwoord maar ik nam hem toch mee, hij is echt TE cool.
Dochterlief merkt nog weinig van haar pillen , op school merken ze het wel al zeggen ze , vooral dat ze wat rustiger is in de klas en minder de lessen verstoord.
Nou laten we het hopen, ik ben in ieder geval zelf al een heel stuk veranderd naar haar toe , vooral geduldiger en misschien ook wel wat begripvoller .
Het doet me pijn dat ze zo slecht in haar vel zit .

En nu even pijnstiller erin mikken want dit is niet leuk meer......

11 opmerkingen:

 1. Ik wist niet eens dat je je tanden kon laten bleken, en ik heb meteen 2 dingen geleerd: niet aan beginnen! Super dat je zoon een leuke week gehad hebt en wat betreft je dochter: het vreet energie als je dochter zich niet happy voelt. Kan ik helemaal over meepraten helaas. Laten we hopen dat het nu de goede kant opgaat met je dochter. Op school en dan dus ook thuis. Groeten en heel veel sterkte met je pijnlijke tanden! Anna Marie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je me hebt gewaarschuwd: wil ik ooit nog eens op het idee komen om mijn tanden te bleken, dan doe ik dat wel als ik in coma lig ofzo.
  Fijn dat je zoon weer veilig terug is, ik vraag me af of hij je dat gele short laat terugbrengen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had zo'n huisbleeksetje gekocht. Nou ook nooit meer. Bah wat een ellende en dat moest dus elke avond in, dagen achter elkaar. Ik was er ook helemaal klaar mee! Sterkte nog even..
  Fijn dat je je kroost weer bij elkaar hebt!Jullie hebben heerlijke dagen met elkaar gehad. Heerlijk genieten is dat hè!
  Ik heb nog steeds je mooie winkel niet bezocht en dat terwijl A.doorn zo dichtbij ligt. Moet er binnenkort toch echt maar eens van komen!
  See You!
  Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey mop, wat een gaaf nieuw logo hier! Ik ben er helemaal weg van en vind het echt mooier dan het oude!
  Goed om te horen dat ze op school al wat merken van de medicijnen, dat is echt wel snel.
  XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooie post weer Floor, heerlijk zo recht uit je hart huppekee op t web ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. nou zeg! en op tv doen ze t fluitend!! wat een misleiding! weet ooit nog de blog van daphne deckers, dat ze 2 dagen alleen maar wit eten mocht.. maar t is vast wel heel erg mooi. had t mezelf ooit beloofd na het seniorenbeugelen,. nu is die beugel alweer een jaartje of 5 uit, maar heb mezelf er dus nog niet toe kunnen zetten. dit helpt ook niet :-))
  lekker dat je wat tijd had om leuke dingen te doen! was je vast aan toe na alle doorgestane drukte. fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat zijn pubers tegenwoordig soms respectloos, in gesprekken en in de klas opje telefoon zitten internetten. Vind het echt armoede.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha moet wel weer lachen en ik het dus niet meer doen! Gr ineke ps je doet het super met je kids!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. geweldig dat zoonlief de week van z'n leven had! ^^
  en eh, tanden bleken doe'k dus mooi niet!
  hoop voor jou dat 't inmiddels beter gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. O god wat heb je nou weer gedaan!! Gaat het weer een beetje? Een kennis van mij had het ook gedaan en die had wat blaren in de mond ervan over gehouden.
  Lieve groetjes, Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oeeh, pijn na het bleken is niet fijn. Een behandeling hoeft geen pijn te doen, een goede specialist kan meestal op voorhand wel aangeven of het bij jou wel of niet pijn gaat doen. Sinds kort is er ook een mogelijkheid om te bleken zonder dat er waterstofperoxide wordt gebruikt. Misschien dat volgende keer proberen?

  Groet,
  Marielle

  BeantwoordenVerwijderen