Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

woensdag 23 november 2011

Yoho
Woensdag inmiddels , rennen vliegen druk zijn .
En ik ben me toch MOE mensen , dood en dood moe !
Echt zo moe ben ik in tijden niet geweest !
zucht kreun puf

(dit even om anoniempje, die zich ergert aan mij en haar naam niet durft te zeggen , te bevredigen anders kan ze zich niet ergeren aan mijn moeheid)

Enfin ik neem aan dat je ondanks dat je het belachelijk vind wat ik hier allemaal schrijf toch lekker mee leest ? Dus ook jij WELKOM ! En schrijf gerust wat je dwars zit I don't care !

Weet je het maakt me namelijk niet uit, kon ik me jaren geleden nog ergeren, of er zelfs boos of verdrietig van worden van zulke anonieme reacties, dat is allang niet meer.
Ik heb er schijt aan , dat klinkt onaardig maar tis gewoon de waarheid.

Ik kan het onmogelijk iedereen naar de zin maken, daarbij ben ik wie ik ben , het is mijn blog en dus schrijf ik wat ik wil en nogmaals JE HOEFT NIET TE LEZEN , ik verplicht niemand tot iets. En ik maak niets mooier dan het is , ik draai niet overal doekjes om, ik zeg het zoals het is en als mensen het niet willen snappen nou dan maar niet .
En als mensen echt denken dat ik mijn kids vreselijk vind dan zijn dat heel domme mensen en domme mensen daar kan ik niks mee , daar ga ik me niet tegen verdedigen.

Waar ik me veel pissiger over maak is dat er mensen zijn die zelf niets kunnen verzinnen en me gaan na apen !
Die me gewoon gaan kopiëren , imiteren etc
Dat is zielig namelijk en nog zieliger is dat andere mensen dat dan zien en het mij komen vertellen, dat is zo ongelooflijk zielig voor diegene die het doet want het wil dus zeggen dat ook anderen gewoon zien dat je kopieert en na aapt ! En je dus eigenlijk zelf geen eigen creatief brein hebt en alleen maar door bij anderen te gaan kijken dingen gaat doen of door anderen woorden gaat gebruiken maar zelf NIETS kan verzinnen.
Bij anderen in de winkel gaan kijken wat doen zij, welke merken, welke stoelen, welke tassen, en die dan inkopen .
Ik haal mijn schouders er maar voor op want tis niet anders . Het is alleen zielig, erg zielig .

Zo en wat heb ik verder meegemaakt mensen?
Ik sliep zowat de hele zondagmiddag ! Oh en dat was heerlijk , voor de open haard lekker warm in de bank, in mijn oude jogging en mijn dikke vest .
En maandag werkte ik en ik dacht wat is het toch rustig in de winkel het eerste uur , en toen kwam ik tot de ontdekking dat ik het bordje closed nog op de deur had ! Nee dan lok je de klanten wel naar binnen ! Dat gaat lekker zo .
Verder heb ik gewoon een wel leuk weekje en ja ik ben echt nog moe en ik zit er soms echt nog doorheen.
Maar ja dat zal voorlopig nog wel zo blijven.
En ik moet keuzes gaan maken en daar ben ik druk over aan het nadenken want soms is een keuze maken niet makkelijk daar moet je echt over nadenken of je dat wel wil en of het wel de juiste keuze is.

Maar ik ben ook dankbaar voor heel lieve mensen in mijn omgeving , waarbij ik gewoon mezelf kan zijn met wie we gewoon in jogging een gezellige avond kan hebben, mensen bij wie ik mijn verhaal kwijt kan . Lieve vriendinnen die er via de mail of twitter of in reallive voor me zijn.

En verder wil ik even al mijn lieve klanten bedanken voor het geduld dat ze met me hebben !
Ik lever later dan gebruikelijk, er gaat nog wel eens wat mis (drukte moeheid etc) , of ik vergeet dingen, heel erg bedankt voor het geduld ! Het komt goed, echt , ik zit in een soort gewenningsfase, aanpassingsfase, nieuw ritme vinden fase !

Zo en nu ga ik Bink zijn pillen voeren, onze hond heeft keelontsteking , de arme schat hoest en kucht hele dag wat af !
Dan ga ik eten maken en de enorme pot echt enorme pot is het Belgische mayo eens proeven, lief heeft die meegenomen van de sligro , ik denk echt dat er wel 5 liter mayo in zit !
Nee die ga ik niet heelmaal opeten , tenminste niet vandaag !


26 opmerkingen:

 1. He gatverdemme nu heb ik zin in friet met dikke klodders mayo en een open haard... Ik ga maar eens wat kaarsen aan steken altijd goed voor de gezellig heid ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk in jogging voor de kachel! troost je ik ken het "vermoeidheid's gevoel...begrijp je volledig en ik geniet van je blog!!!
  Groetjes ,Manuela

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daarom kom ik m'n bestelling lekker zelf ophalen! Scheelt jou weer, kunnen we meteen bijkletsen... koffieleuten... en de buurman over zijn eigen toonbank trekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vind het ook zielig van leveranciers dat ze jou geen bescherming bieden, moet je ze misschien toch eens op aanspreken...

  Een anonieme aanbidder, best spannend eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Stuur wat pilletjes deze kant uit, ik hoest ook al 2 weken...O nee, ik zal het niet vragen op te sturen...misschien vergeet je dat weer...haha...
  Ennuh, kopieergedrag van mensen, is eigenlijk een groot compliment voor jou...ze willen allemaal uit de goede vijver mee vissen, zeker in deze tijd.
  Wij zien dit ook in de schoenenbranche...
  Dus kop op, schijt aan de rest, em lekker wegdoezelen in je jogginsbroek en ouwe vest...mmmmm....
  Knuf, Margot

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooo, ja... misschien vinden sommige het saai als het wat vaker over moeheid gaat. Maar dat van je afschrijven werkt wel zo lekker...

  Fijn dat je hebt genoten van het relaxen in je jogging voor een warm haardvuurtje, zoiets simpels kan zo zálig zijn.

  Wel een bak "closed" aan je winkeldeur laten hangen, hahaha.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ach wat ben je toch een zielig geval ook en je niet storen aan wat er over wat men over je schrijft dat doe je niet?
  Wel dus anders schreef je er niet over het zit je behoorlijk dwars ook nog.
  Natuurlijk ben je nog steeds moe want je bent kogelrond dus dat kan ook niet anders.
  En ik kan het weten,nu maar raden.
  Trut.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou, er is iemand duidelijk heel jaloers op jou .....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lieve Floor, ik zie dat anoniempje toch nog beschikt over enige zelfkennis want ze sluit haar tirade af met 'Trut'.

  Ik zou, als ik jou was, dit soort reacties gewoon niet plaatsen, dat ontneemt haar vanzelf de lust om te reageren. En daarbij komt dat het helemaal niet erg is om je grenzen aan te geven van wat mensen tegen je mogen zeggen, je hoeft je niet vrijwillig voor rotte vis uit te laten schelden tenslotte.
  En daarbij komt dat er niets makkelijker is dan iemand aanvallen op gewicht als dit veroorzaakt wordt door de ziekte die je hebt. Mensen die dit wel doen hebben vaak zelf een nog veel groter probleem en zijn niet in staat om te zien dat ieder mens talenten heeft en uniek is en dat het totaal niet uitmaakt hóe je er van buiten uit ziet, maar hoe je er van binnen uit ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nou zeg mevrouw Anoniem! Zo gaan we toch niet met elkaar om! Hier schiet je niks mee op. Krijg je alleen ellende van. Doe aardig of doe niets alsjeblieft. Ik had de vorige keer al geschreven geloof ik dat ik dat ook tegen mijn kinderen zeg......?
  Zo lieve Floor, fijn dat je van je zondagmiddag genoten hebt. Binnenkort heb je je nieuwe ritme te pakken....... Dan gaat dit alles je weer heel goed af. Zeker weten, je hebt het talent ervoor. Net zoals het talent om zulke mooie dingen te verkopen en zo'n mooie winkel neer te zetten! Kun je niet als medewinkeliers iets tegen die buurman doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. He getverderrie,bahh wat een rotbericht zeg,jakkes.
  Vewijderen Floor weg ermee,bahh
  Niet meer plaatsen zulke reacties wat heb je er aan niets toch.
  Zit ik alle logjes even te lezen vanavond even bijhouden hé en dan kom je zoiets tegen,is bloggen nog wel zo leuk of vergis ik me nu....?
  Ik heb ook al eens een rotreactie gehad hoor en geen idee van wie,ach laat maar denk ik dan.
  Trek het je niet aan Floor.

  Groetjes
  Dicky Marie.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heb nog nooit gereageerd maar doe dit nu wel.
  Ik moet altijd vreselijk lachen om de perikelen in je gezin. Wij zijn zelf een samengesteld gezin met 6 kinderen waarvan de oudste 27 is en de jongste 10 jaar. Met af en toe een kind in de pubertijd is al erg laat staan met zoveel tegelijk. Ik vind anoniem heel zielig en denk dat ze jaloers is op het leven wat jij leid.
  Hartelijke groet,
  Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. heb even gelezen en die anoniem is een vrouw en strontjaloers. Om lachen en doodzwijgen. Vroeg of laat komt uit wie het is .

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ongegeneerd schelden op iemands blog is voor mij ook de limit hoor! Kom op ,dat hoef je toch niet te plaatsen? Iedereen heeft de vrijheid om iets wel of niet te lezen en ook om loch aan iets wel of niet te ergeren. Maar ALS je het er niet mee eens bent, moet je je mond houden, klaar! Je bent de gast op iemands blog en dan gedraag je je als gast!
  Ik ben trouwens blij dat je sschrijft over keuzes Floor! Ik ben bang sat je jezelf volkomen voorbij rent en dan kan je op een gegeven moment NERGENS meer van genieten. Ik heb ook van die periodes gehad dat ik keuzes moest maken. Je kan nooit of te nimmer ALLES doen in je leven. Je MOET keuzes maken. Succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Aan anoniempje:

  als ik me aan je zou storen plaatste ik ten eerste je commentaar / scheldpartij niet . Ik vind je gewoon niet erg slim en beetje sneu en zielig dat je zo druk met me bent en HEEL ERG jaloers ! en ik lach erom want jij hebt er duidelijk meer last van dan ik !

  En jij maakt me uit voor schijtluis maar waarom zet jij je naam er niet even onder ? Dan ben je pas een flinke meid , dit is pas een schijtluis ! jij dus .

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Als je nog niet moe zou zijn dan wordt je t van zulke types,. Ik wil eigenlijk niet weten dat er zulke mensen bestaan. Het bevestigd weer ns waarom ik n gesloten blog heb.
  Geniet van je avond in joggingstof, ik ben gewoon lekker om half negen mn bed al in gedoken.
  Fijne avond floortje!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Deze is even gericht aan anoniem , die zichzelf trut noemt, heb jij nou werkelijk zo'n frustraties op Floor, dat je het nodig vind om zo te reageren, beter zocht je een hobby of nog beter , een man die je nog leuk genoeg vindt om met je te praten.....verzuurd persoon, weet je, doe mij een plezier en blijf van deze blog af ! of ben eens echt dapper en zet je naam eronder, zielig ben je, heel , heel zielig...........! Nicole Jansen (als je mijn adres wilt, ik geef het je graag!)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oh, ja , nog iets, als je de volgende keer wilt reageren, volg dan een cursus Nederlands en vooral aandacht schenken aan het zetten van leestekens , of heb je alleen de lagere school afgemaakt...? Nicole Jansen

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oh Floor, zullen wij deze anonieme stalker eens even gaan stalken met z'n allen? The red devil!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hé wat vervelend allemaal. Ik ben zelf ook een hele tijd lastig gevallen door iemand en vond het helemaal niet fijn. Waarom laten mensen elkaar niet gewoon met rust en respecteren ze elkaar niet gewoon. We hoeven toch niet allemaal hetzelfde te denken en te doen. En we weten allemaal dat je soms tussen de regels door moet lezen. Daar zie je vaak hoe iemand het juist bedoelt. Als mij iets niet bevalt klik ik gewoon weg, net als bij een tv.

  Nog even een drukke maand en vanaf Januari word alles beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. "Tenminste niet vandaag" Hahahahahaha. Daar moest ik erg om lachen!

  en verder? tsss. Nou ja. Stom gedoe.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik moest ook hard lachen om die zin.
  Zou het ontslakkend werken, 5 kilo pot
  Vlaamse Mayo in één keer leeg eten?

  En verder? Tsss. Nou ja. Stom gedoe. Precies juist verwoord Toet

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Gezellig, het is hier weer als vanouds, voel me meteen weer helemaal thuis want zeg nou zelf Floor zou Floor niet zijn zonder anoniempjes ;)
  Je laat ons natuurlijk wel nog even weten of íe lekker was, de Belse mayo, want dan race ik ook nog even naar de Sligro, maar niet vandaag :)
  Bedenk me ineens dat ik nog een JDL kerst moet ontvangen, maar doe rustig hoor, je hebt nog een maand ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Nou Floor..ze kunnen beter over je lullen dan van je (vr)eten! Diegene vindt jou blijkbaar erg belangrijk ;-)! Groetjes Es

  BeantwoordenVerwijderen