Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

woensdag 23 november 2011

No comment11 opmerkingen:

 1. OMG Floor, wat een zielig persoontje is die anoniem. Ik zeg blokkeer haar gewoon. Ik lees je vaak en lach me soms rot om je stukjes! Ik reageer eigenlijk nooit, maar vond het nu wel noodzakelijk. Gewoon lekker verder gaan met schrijven en ik blijf je lezen!

  gr Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik sluit me geheel en al bij mijn voorgangster aan! blokkeren die hap!! OOk ik reageer nooit maar geniet wel degelijk heel erg van je blog. Bedankt hiervoor.

  gr maria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wil je mij een heel groot plezier doen?? Wil je die gefrustreerde debiel niet meer plaatsen , het gaat nu al 3 blogs over haar en niet meer over jou!

  Dus , bij deze, mooie, lieve , leuke , al heel lang... vriendin van me, blokkeer haar/plaats haar niet meer/negeer haar, please??

  xxx Nicole Jansen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik sluit me volledig bij de anderen aan: blokkeren dat gefrustreerd mens! Dus ze hoeft je geen schijtluis te noemen...wij willen haar niet hier!
  Gr. Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helemaal mee eens.. ik denk dat wij de zelfde Anonieme vriendin hebben...
  Gr Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve Floor,

  We houden van je zoals je bent...en er was blijkbaar iemand die erg graag aandacht wou...nou die heeft ze gehad, maar Floor nu weer lekker verder en géén tijd meer besteden aan dat zielige geval!!!

  Kus en vooral lekker doorgaan met schrijven!!
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja Floor, ik heb haar ook niet meer geplaatst, en het was daarna snel over. En ik denk dat ik ook dezelfde anoniem had.
  Dus luister naar ons allen, en doe gewoon je eigen ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heb geen idee wie ..... maar het is alles behalve leuk.. heb een kleine smalle rug en laat het er hup.. zo afglijden zeg ik stoer.. Ondertussen .........juist je snapt het...!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Floor gewoon blokken. Ze hoeft je blog toch niet te lezen. Waarschijnlijk jaloers ofzo. Wat een zeur muts! Jammer dat er altijd dit soort mensen zijn. Fijne avond gr ineke!

  BeantwoordenVerwijderen