Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

zondag 13 november 2011

Pfieuw we did it again


Woensdag en donderdag hadden we de winkel gesloten omdat we de hele winkel moesten ombouwen voor de kerst !
En dat was een werk zeg , dat wil je niet weten ! 
Overal dozen, stof, kerstdingen, tillen , sjouwen, nieuwe etalages , nieuwe hoekjes en vooral boven erbij !
Wat een werk !
Woensdag en donderdag hebben we beide dagen tot 12 uur s'nachts gewerkt.
Donderdag dacht ik echt nog dat gaat nooit lukken, we krijgen het nooit af maar tis wederom gelukt ! 
Gelukkig hadden we hulp hoor anders denk ik dat het dus niet gelukt was.

Ik zit dus helemaal in kerstsferen en in de kerstbomen al ..........de goedheilig man heb ik zaterdag niet eens gezien !
Het waren twee drukke gezellige dagen........
Iedereen die geholpen heeft heel erg bedankt ! Simone, Henk en Adrienne voor alle hulp en Sandra voor het overheerlijke eten , ik ga hier niet te veel uitweiden over hoe lekker het was, ik hou haar graag voor mezelf ! haha het was gewoon niet heerlijk , het was verrukkuluk en ik heb nog een heel schaaltje over van de overheerlijke groenten en die zijn voor mama !

Alle blogdames die geweest zijn : Bedankt ! het was weer heel gezellig en weer veel te kort helaas ! En de dames die ook geweest zijn en mijn blog lezen : ook bedankt en volgende keer gewoon jezelf even voorstellen hoor (degene weet wel wie ik bedoel ! )

Ondertussen is het zondag , zit ik aan mijn administratie al hele dag en heb ik de teamshirtjes van de hockey gewassen en opgehangen .
Vanmiddag gaan we toch nog proberen beetje bank te hangen .......

Gisteravond keken wij nog 2 films: Hanna en The Beaver !
Ik denk dat ik ook maar een Beaver ga aanschaffen ;)
The Beaver is echt een prachtige film vond ik , Mel Gibson is echt geweldig weer, en Hanna als je van actie houdt beslist kijken !
Na de films gingen we dochterlief ophalen van een feestje in Hierden om half 1, vier giechelende kippen in de auto , nou ik giechelde maar wat mee en was zoo ongelooflijk blij dat het feestje niet bij ons in huis was geweest ! Wat een verhalen zeg, de ouders die waren een weekend weg en zuslief van 20 zou opletten !  De boys (een drieling van 15) hadden pa en ma gevraagd of er een paar mensen film mochten komen kijken , dat waren er 30-40 geworden ! teveel bier (gelukkig hadden de meiden niet gedronken) en kotsende tieners , ik weet niet wat ik allemaal hoorde maar ik geloof dat ik never nooit een weekend weg ga als de kids alleen thuis zijn !

Verder heb ik weinig te melden mensen want ik werkte alleen maar  ! En ik ga vandaag eens een beetje genieten van de kinders die ik ook veel te weinig gezien heb.

11 opmerkingen:

 1. Ia ze geweest ???? ze was ook bij ons in de winkel woensdag ......en vertelde dat ze naar jouw toe ging.....fijne uitrustdag meis.....liefs van mij...xxx..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ohhh wat ben jij stiekum Ria... echt!!!! Hangt er een plaatje op mijn voorhoofd... ik ben een TUTTEBOL! het is niet te geloven ben ik gewoon netjes en zorg dat ik de mensen niet stoor krijg ik dit! stank voor dank... ;)
  Maar goed hoor dames... de volgende keer probeer ik me over de schroom heen te helpen..... als er nog een volgende keer komt ;)... daar moet ik nu natuurlijk heel hard over nadenken
  prettige zondag en ik zet er maar geen naam onder.. jullie weten het toch wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mens wat kunnen jullie toch een berg werk verzetten. Petje af. Hup en nu bankhangen is verdient.
  Waarom gebeuren alle leuke dingen toch in een ander deel van Nederland? Saai hier in de Randstad..... Kan je geen filiaal hier openen ?/ Kus Leni

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat je zo ver weg zit, had graag bij je langs gekomen en me even voorgestelt:) geniet van je zondag, lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alles weer gelukt (met alle hulp)!
  Dat ouders weg gaan en hun tieners alleen een feest laten geven, dat heb ik nooit begrepen. Er zijn er altijd een stel die de boel verzieken ;(
  Fijne zondag met de kinds!
  Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik word steeds nieuwsgieriger naar die winkel van je. Maar ben de laatste tijd zelf ook zo druk dat het er voorlopig ook niet van komt om eens langs te komen.
  Geniet vandaag van de kids meid,
  en een fijne week.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geniet van het bankhangen en de kinderen. Fijne avond
  liefs Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een werk hebben jullie verzet, want dat is me een klus zeg! Ik kan me voorstellen dat je even lekker wil bankhangen gezellig met de kids om je heen en effe lekker niets.

  Ik geloof dat iedereen je winkel prachtig vind. Zo her en der lees ik blogjes en iedereen is enthousiast, ontzettend leuk!! Lijkt me leuk om ook eens te komen kijken... eerste effe een kilootje tijd bestellen, want jemig wat vliegt de tijd...

  Geniet er van... groetjes Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Eerlijk gezegd ben ik wel benieuwd naar je winkel... niet bij mij om de hoek, dus stiekem hoop ik op foto's van je 'kerst'winkel:-)

  Nu lekker bankhangen dusss... Geniet ervan!

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mensen niet zeike, gewoon komen kijke!! :-)
  De winkel is echt SUPER, helemaal nu in kerstsfeer. I LIKE!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. En dan is het alweer maandagavond... Jammer dat ik niet kon komen op je fair, maar in december doe ik een uitgebreide poging bij je!

  BeantwoordenVerwijderen