Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

dinsdag 8 november 2011

NieuwsIk heb besloten niet meer naar het nieuws te kijken , geen krant meer te lezen want ik word er alleen maar doodongelukkig van merk ik.
Ja struisvogelpolitiek dus ! 

Ik weet het en ik heb er nu even vrede mee want ik word naar van alle berichten , of het nu politiek is , economie of ander leed , ik kan er gewoon even niet meer tegen .
Zelfbescherming dus , ik wil nog het idee hebben dat de wereld niet verrot is .
Ik wil niet weten dat een auto het kanaal in rolt en haar moeder mee springt om haar twee kinderen te redden die in die auto zitten en het die moeder dan niet lukt en haar kinderen gewoon voor haar ogen ziet verdrinken .
Ik ben er al dagen ziek van , kan janken als ik er aan denk en ik kan die vrouw niet helpen !
Ik wil niet weten dat je met je baby naar het zwembad gaat en daar een geluidsbox naar beneden valt en je baby komt te overlijden omdat de gemeente geen onderhoud heeft gepleegd.


Ook daar kan ik niet helpen ik ben er zelf alleen maar dagen weken ziek van.

Ik vind de wereld op dit moment een niet zo een leuke plek om te zijn.
Er gebeurt zoveel shit , zoveel ellende .
Gisteravond was de druppel dat ik hoor dat Israel en Amerika wellicht Iran binnen gaan vallen of plat bombarderen omdat die een atoombom wellicht aan het maken zijn .
Waarom doen wij dit toch allemaal? 
Waarom kunnen we niet gewoon leuk doen, aardig zijn, tegen en met elkaar ?
Ik ga het niet meer lezen , ben er helemaal klaar mee !

Zondag was ik in de Ikea in A'dam (dit heeft totaal niets met bovenstaande te maken maar was een openbaring voor mezelf ) en daar liep echt half Suriname rond !
En buiten het feit dat ik donkere mensen mooi vind en mannen woest aantrekkelijk heb ik iets geconstateerd ! 
Namelijk er is NIETS mis met mijn lijf  , ik ben alleen met de verkeerde huidskleur geboren ! 
Daar is het misgegaan ! Ze hebben allemaal dezelfde reet als ik !14 opmerkingen:

 1. ja dat denk ik ook als ik door IKEA rondhobbel... en waarschijnlijk is dat ook de reden waarom ik er graag kom ;)
  maar je hebt gelijk het nieuws is op dit moment.. en waarschijnlijk een maand terug en een maand vooruit vreselijk treurig.. en je moet het maar even langs je heen laten glijden.... maar wat er gebeurd is met die kindjes..... bah... ook daar kan ik over huilen hoor..
  en nu ben ik nog steeds niet in je winkeltje geweest.. misschien deze week manlief heeft het hele weekend gewerkt.. en ik heb hem verteld (MMMM geeist) dat hij een vrije dag neemt deze week.... en Hardewijk is een leuke stad toch?
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com/
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit logje bestaat uit twee delen
  Het bovenste deel ben ik het helemaal mee eens. Ik kijk al in geen tijden meer naar al die ellende niet in de krant en niet op tv.

  Het tweede deel daar moet ik hard om lachen .. We hadden even kort vriendin van mijn middelste uit curaçao over de vloer. En MENN idd die had me een reet. Ik hoorde van haar dat ze daar soms ook nog wat in spuiten. Hahahh geweldig wat een schoonheidsideaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gatverdamme dat heb ik nou dus ook! Ben de afgelopen weken ook behoorlijk ziek geweest van al die kutverhalen. Helemaal toen ik hoorde over dat kindje in China die overreden werd. Ik wist dat het iets was waar de hele wereld het over had, maar wist niet zo goed wat er nou eigenlijk gebeurd was. Dave zegt: zoek effe op youtube...
  Nou dat had ik dus NIET moeten doen, ik heb zo zitten janken!! Hij had zelf ook niet verwacht dat het zo heftig was.
  En toen ging Lola ook nog een aantal dagen op pad met oma in Goes...!!! Durfde haar bijna niet mee te geven. Ze hebben het super gezellig gehad en ze ligt inmiddels weer veilig in haar bedje boven....zucht! het klopt echt wat ze zeggen dat je altijd je zorgen hebt over je kind(eren), of ze nou klein of groot zijn.
  Het is goed om zo nu en dan stil te staan bij alles wat er in de wereld gebeurd, maar doe dit niet te vaak! Ik probeer zo veel mogelijk aan alle fijne dingen te denken, de wereld is nou eenmaal verrot, altijd geweest en zal altijd blijven....maar kan ook ZOOOO mooi zijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je bent niet de enige... ik flikker elke ochtend de krant regelrecht in de krantenbak... Ik wordt er helemaal depri van als ik het lees, en dat 's ochtends is géén goed plan. 's Avonds ook niet, want dan kan ik niet slapen... dus hup in de krantenbak...

  Het journaal gaat meestal wel aan, Rem wil het zien, maar ik moet dan gewoon niet kijken, kan ik ook niet "liplezen" wat er wordt gezegd. Slechthorendheid kán wat dat betref héél handig zijn...

  En je Ikea stukje... Hahaha, ik moet er zo om lachen... hahaha, je kleurengen is pleitte... hahaha.

  Fijne avond, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is niet alleen 'in de wereld' maar ook dichter bij huis gebeuren er dingen waar ik ziek van ben... "waarom' vraag ik me af...
  Afijn, wat je reet betreft: je bent dus eigenlijk mega-hip met die kont van jou! G. mag wel oppassen...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb hetzelfde gevoel over het nieuws, en je kan er gewoon niets mee. Dus maar even niet volgen, want ik verander er toch niets aan.

  En dat wordt een woonwinkel openen op de Antillen:) Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 1e Deel: Ik ben het helemaal met je eens! Ik wordt er beroerd van. Maar op de een of andere manier heb ik geleerd het weg te stoppen, niet aan denken dan voel ik het ook niet. Ook een vorm van ......
  2e deel: Geweldig! Ga onder de zonnebank, laat je lippen opspuiten, je haar donker maken en klaar ...... Haha. Doe maar niet hoor, je bent een mooie vrouw zoals je bent en dat meen ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je moet dus lekker hier komen wonen. In de kledingzaken kun je dus behalve een push up bh dus ook onderbroeken met ingenaaide kussentjes op de billen kopen......


  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De ellende, de pijn , het immense verdriet.. en hoe zullen de 'schuldigen' zich voelen?
  Dat moet ook ondoenlijk zijn!
  Voor wat betreft je kleur.. ik twijfel..ik denk dat blond en blank je toch beter staan :))
  groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja, wat een ellende hé op dat nieuws. Ik kijk al heel lang niet meer, en ik weet dat het soms niet goed is, maar het maakt me net als jij zegt "stapelgek"
  En jij bent gewoon jij....

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Huilen en lachen tegelijk moet ik om je.
  Ik huil al dagen iedere dag aan de telefoon met mijn dochter die in Utrecht woont, om die moeder met die verdronken kinderen.we kennen die kade waar alles gebeurde.

  Maar ik kan me jou niet voorstellen met een Surinaamse reet.
  Ik moet toch eens richting Hardewijk.

  waarmee kan ik je troosten?????
  Hermine

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Vergeet ik nog, in de advertentie stond, nou kunnen ze samen ergens anders verder boeven.... zo huilen.....
  Hermine

  BeantwoordenVerwijderen
 13. zo herkenbaar,..van die twee kindjes en die baby,..ik ben er zo naar van geweest, hoe je verder moet leven,. onvoorstelbaar.

  maar ook wat betreft het huidskleurtje. ook al ben ik zo blond als t maar kan, en zijn mn ouders blank, ik weet gewoon zooooo zeker dat er ergens in de stamboom een surinamer zit! onze billen zijn het levende bewijs.

  floor, je bent waarschijnlijk gewoon een albino!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Je hebt helemaal gelijk, wat een kl#te berichten in de krant en op tv. Als je al niet depressief bent dan wordt je het acuut.
  Maar verder moest ik zo lachen om je dikke konten verhaal. Geweldig. Ik heb al eerder geprobeerd te reageren maar het lukt telkens maar niet. Ik ga nu anoniem proberen en zet mijn naam hier dan maar onder.
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen