Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

donderdag 24 november 2011

Baantje?



Nou ik heb er eens over nagedacht anoniempje, en besloten dat ik , want ik vind dat de dames hier wel gelijk hebben, je reacties niet meer ga plaatsen, NIET omdat ik een schijtluis ben maar omdat ik geen zin heb jou meer aandacht te geven dan je verdiend.
Trouwens wat ik niet begrijp dat je mij schijtluis noemt maar dan zelf niet eens je naam eronder durft te zetten , dat is toch wel behoorlijk laf gedrag . Waar ben je bang voor ?

Je hatelijke opmerkingen en sneue gedrag is gewoon zielig maar ik heb een voorstel aangezien je zo druk met mij bent .

Ik dacht laat ik je gewoon een baantje aanbieden in de winkel ! Genoeg te doen daar, dan kan je gewoon ons leven van dichtbij volgen, misschien vele malen interessanter nog voor je dan alleen maar te lezen hier en jij hebt meteen een soort van bezigheidstherapie want geloof me als je hard werkt heb je geen tijd voor dit soort onzin ! Dan kalmeer je vanzelf !
Je bent toch al de hele dag druk met me dus dan is het eigenlijk hetzelfde maar dan nog dichterbij.
Tof idee nietwaar ?
Ik daag je uit , zet je naam er eens onder, ben een vent (of stoer wijf) en sta dan ook achter wat je zegt en verschuil je niet achter je anonimiteit.
Bangerik !

BOE

oh schrok je ? ja je word er toch een beetje schrikkerig van he , zulke dingen roepen (schrijven) en dan maar hopen dat men niet te weten komt wie je bent....

Verder om je te bevredigen: IK BEN ME TOCH MOE !
ZO ongelooflijk moe, echt, ik sleep me door de dagen heen, plof met mijn heerlijke malse billen elke avond in die bank en PUF ZUCHT KREUN
I am so tired, exhausted !
Pffff moe moe moe moe moe gaaaaappppp

En verder mensen was ik bij de kapper vandaag, nieuwe coupe , heerlijk weer bijgekleurd, de pruik is weer intact
Heerlijk gevoel , ik sta er weer gekleurd op.

Vandaag was overigens sowieso een fijne dag, heerlijk gewerkt , pakketten gemaakt , met lief lekker gewerkt , erna lekker gekookt, de kids blij gemaakt , een schoon huis want de hulp is geweest en genieten nu van een hele schaal met kaarsen, open haard aan en lekker filmpje kijken.






24 opmerkingen:

  1. Ik ben trots op je!!
    Wat een statement. Nu nog een rondje om de ijsbaan rennen, dan ben ik NOG trotser.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik reageer eigenlijk nooit maar lees altijd graag bij je!
    Als ik nog eens in Hardewijk kom, kom ik zeker even bij je winkel kijken.
    Moet wel erg lachen om je laatste stukje van je blog ....wil je anoniempje nu je andere kant laten zien? Erg fijn en erg lekker en en en
    Geniet van je heerlijke avond -:)

    Gr.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Whoehahaha jij durft. Biedt hier een wildvreemde een baantje aan en dat staat nu wel zwart op wit pas maar op dat ze je aanbod niet aanneemt ;)
    Blij te horen dat je zo;n fijne dag hebt gehad. Zo nu eerst even een doekje pakken wat ik kreeg zojuist een vette lik van je beestje. Fijne avond!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Handig, dat hondje aan het eind van je blog. Ik heb je blog een beetje op en neer en heen en weer gescrolld en nu is mijn beeldscherm helemaal schoongelikt! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. DAt moet toch wel een heel zure muts zijn dat anoniempje van jou.Jij weet natuurlijk allang wie het is want jij bent een topper in IP adressen uitzoeken. En vanaf nu wil ik gewoon weer floor Blogjes met een lach en een traan. Laten we dat gewoon afspreken. En die muts kan wat mij betreft aan mijn billen oxideren. Blijf jij maar gewoon je zelf. Top dat jou dag een fijne was. Dikke knuf.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Fijn zo'n superdag en dan lekker thuiskomen alles gezellie schoon en opgeruimd, kaarsjes aan... lekker een plof op de bank en dan met je supercoupe leunen tegen je lief... Hmmm gaap ik denk dat ik me zelf nu naar bed gooi... ik ben zó moe!! Hahaha.

    Truste! Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat wordt rechtop slapen tot de kerst nu je haar zo goed zit! ;-)
    En net wat Leni al zegt: jij weet allang wie a. is natuurlijk, je bent niet bepaald op je achterhoofd gevallen, als ik hem/haar was, zou ik maar uitkijken want ze onderschatten je.
    Fijne dag en fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hilarische blog weer! Zit hier gewoon in mijn eentje te grinniken. Ben benieuwd wanneer de nieuwe sollicitant zich meldt! X

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dit is toch echt te kinderachtig voor woorden aan het worden. Zo ga je niet met mensen om, het is iemand die echt jaloers is en/of je ook nog eens kent. Ze kan iig niet echt goed nederlands is me opgevallen. En jouw blogs zijn leuker zonder de frustratie, dus laat het lekker varen. Besteed er geen aandacht meer aan, nog beter wat de anderen al zeggen..niet meer plaatsen! ( ik waarschuw je..hahaha)
    Groetjes Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Een heerlijk mens lijk je me!!! Ga vooral zo door en laat je blogplezier niet vergallen. Ik geniet van je blog en het brengt vaak een glimlach op mijn gezicht.

    Groetjes Nelly moeder van 5.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Kijk aan, zo langzaam aan ga je de goede kant op..... En wat een kappersbezoekje al niet kan doen he. Heerlijk als je haar weer goed zit.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. En gelijk heb je. Geniet maar van je nieuwe coupe en mensen die je lief zijn en negeer negativiteit. Zonde van de energie. Goed weekend en topverkopen in de winkel! Groet Kiki

    BeantwoordenVerwijderen
  13. en zo gaat ie goed!
    groetjes
    Anita
    http://alle-mooie-dingen.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Heeeeee....
    Hahaha, leuk berichtje, en uhhh als hij of zij niet komt werken.....kom ik o.k !!!
    Oja en je kunt je Anoniem ook uitschakelen hé....heb je dat al even gedaan ???

    Groetjes
    Dicky Marie.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. 'Floor'bovenste gedeelte van jouw tekst, scherp.
    Gewoon de koe bij de hoorns pakken, ga zo door.

    Laatst zei iemand tegen mij, zeg jij alles wat jij denkt, want dat lijkt wel zo.
    Nou mijn antwoord.. meestal wel ja.
    Kortom gewoon duidelijk.
    Jammer dat jullie winkel zo ver weg, want
    ooit kom ik hem nog een keer bewonderen!

    Groetjes Claudia.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Moet grinniken om je vacature, maar A. zal nooit door de selectieprocudure komen want onbeschofte mensen kan je niet gebruiken in je winkel.
    Wat heerlijk naar de kapper! En dan nog een heerlijke dag met G en, op of onder de bank... To much... to much... ook daar kan je rete-moe van worden hoor ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Zo! Dat is even gezegd! Daar voeg ik niks meer aan toe ;-)

    Heb een fijn weekend allemaal!

    Liefs Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Groot gelijk .... dumpen die handel !!
    Geniet van jullie weekend.

    Grtjs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Anoniempje is lang niet zo anoniem als ze denkt... haar Ipadres komt van de Trompstraat in DenHaag... Ik laat voor het gemak het huisnummer maar even weg...

    groetjes, N. (Floor weet wel wie;)

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Toch zit het je hoog hé,en gelijk heb je,mens wat heb je al veel stront over je heen gekregen op je blog en op twitter en dat komt allemaal door je zelf.
    Wie zegt trouwens dat ik een vrouw ben...zou dat moeten dan? denk daar maar eens over na.
    Hou je fatsoen toch eens een keer met altijd je gore taal op je blog,geen wonder dat je kinderen net zo zijn.
    Je bent een asociale arogante DIKKE trut!!!!
    En nu durf je het al niet meer te plaatsen, jij durft toch alles te plaatsen,en scheld iedereen verrot als het je zo uitkomt toch FLOOR!!!! ja toch,of niet dan.
    Nou,laat maar eens zien dan,medelijden opwekken bij andere bloggers dat is het enige wat jij kunt FLOOR.........
    Zielig mens ben je toch zeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ohhh, N, doe mij een plezier en geef mij, desnoods intern, dat adres van die anomiem, ik jaag r op , zoals ze nog nooit opgejaagd is en ik kan r al vertellen en dit is een belofte , dat ze hoopte dat ze Floor nooit aangevallen had, kom aan Floor.... , dan word ik piswoest en een beetje ontoerekeningsvatbaar......! Nicole Jansen (Floor heeft mijn gegevens)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. ik was t ik was t!!! ( een mens moet wat doen voor een leuke baan:-))
    nee hoor floor,. maar in zo'n winkel werken lijkt me wel tof!
    anoniem reageren echter niet dus ik vrees dat ik niet in aanmerking kom voor de vacature.
    oef, jij met kaarsen en de haard aan op de bank...
    dat wordt vast morgen een blog over in slaap vallen en middernachtelijke rondjes met de hond,.. ga t snel lezen in t volgende blogje want er stond er al weer een zag ik!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Nog even een wat late reactie, wat super dat je zo'n heerlijke dag hebt gehad!En mijn dag was ook al zo leuk...heerlijk met vriendin dagje Harderwijk.Heellang uitgebreid jullie prachtige winkel bewonderd en wat fijne Kerst spulletjes gekocht. En boven (wat is het daar mooi geworden) een overheerlijke cappu gedronken,gemaakt door jouw leuke G. Wij hadden een top dag en jij gelukkig ook,en volgende keer drinken we koffie met jou! ( en over dat "andere" uit je blogje zeg ik lekker NIKS!! Te zot voor woorden...pfff...)Hele lekkere zondag, X Mir

    BeantwoordenVerwijderen