Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

zaterdag 20 augustus 2011

TE moeAls je verkeerde pakketten naar de verkeerde mensen stuurt.
Als je verkeerd gaat labelen.
Als je steeds alles laat vallen, dingen vergeet, je eigen postcode / pincode niet meer weet.
Als je niet meer in de auto durft te stappen omdat je gewoon bang bent een ongeluk te krijgen van vermoeidheid.
Als je dan na een week lijnen patat gaat halen omdat je te moe bent om eten te koken .
DE LINDA nog in de plastic ligt en de LINDA MODE ook .
Als je om bijna alles wel in janken kan uitbarsten.
Als je je overal aan vast moet houden om overeind te blijven.
Als je alleen nog maar aan je bed kan denken.
DAN MOET JE STOPPEN.

Wekenlang werken van half 9 tot elke avond 23 uur dat houdt dus geen mens vol.
En dus ploften we met een bord patat in de bank gisteravond om 8 uur en vielen we samen in slaap om 9 uur, in de bank ja, om ons rond half 2 naar bed te slepen en verder te slapen !
Wel was ik gewoon weer om 7.15 uur klaarwakker hoor want dat ritme zit er gewoon in.
Vandaag doe ik dan ook helemaal NIETS ! alleen maar relaxen en geloof me dat word een uitdaging want er gaat alleen maar door mijn hoofd dit moeten we nog doen, dat moeten we nog doen....en weken gaan voorbij en de stress wordt groter......
Maar vandaag doe ik echt niets ! Nee echt niet !

Door de drukte waren we ook wat makkelijker geworden met wie laat de honden uit ! Ipv dat alleen de oudste twee Bink mochten uitlaten mochten twee anderen het nu ook......en dat ging dus fout gisteren !
Bink houdt niet van grote zwarte honden. Nou ja andere honden ook niet echt en katten al helemaal niet maar groot en zwart dan wordt ie wild zeg maar. En dus zo ook gisteren.
Middelste ging met hem lopen, haar vriendinnetje nam Bob en Bettie . Toen kwam er een man met 2 herdershonden aan.......een bus die de weg blokkeerde......meiden die geen kant op konden door de bus..........man met twee honden die bleef staan en zich niets aantrok van het feit dat die drie honden van ons als gekke tekeer gingen (want Bob en Bettie doen lekker mee met Bink !) ..........en dan krijgt Bink dus na even een waas (als je hem dan voordat dat gebeurt corrigeert en wegloopt is er niets aan de hand maar hier werd ie niet gecorrigeerd en ze konden niet weglopen) en dus werd ie wild en wilde Bob en Bettie te lijf gaan want die stonden naast hem ! Dus middelste trekt hem weg van Bob en Bettie en dat vond meneer niet fijn want hij was inmiddels echt WAAS en greep haar knie ! En daar zat een best gat in echt een gat van een snijtand een flinke ! van Bink dus en kleinere gaatjes rondom en nu is de knie behoorlijk blauw.
Ja en dan heb je een dilemma !
Tuurlijk laten we die meiden niet meer met Bink lopen dat sowieso al niet meer maar ik heb ook altijd gezegd als een hond een kind bijt gaat ie weg ! En tuurlijk denk ik dat het door de situatie kwam en zo maar .........toch.............ik vind het moeilijk .
Ik wil niet straks als ie mss eens een kind grijpt en niet meer los laat en meer schade aanricht dan nu denken had ik maar..........dus we denken wel na hoor. Het is een stafford en gaat richting de twee jaar en iedere fokker zegt na hun tweede levensjaar zijn ze pas volwassen en zie je pas het karakter daarvoor zijn ze allemaal lief ! Maar Bink is binnen bij ons een schat van een hond ik kan niet anders zeggen nu hoop ik alleen dat dat ook zo blijft , ik ben er toch wel van geschrokken van gisteren en was het een van de franse bulldogs dan kijk ik er anders tegenaan dat is toch anders dan een Stafford.
Dus dilemma, van wie nemen we afscheid, de hond of de kids? (GRAPJE !!!!!!!!!!!!!!!)


12 opmerkingen:

 1. Meid, jij loopt echt op je tandvlees als ik dit lees.
  Verstandig om dit weekend NIETS te doen, maar ja... of dat gaat lukken?
  Wat de hond betreft: Cesar Millan of onze-eigen Martin Gaus eens om tips vragen, want honden reageren door bepaalde energie die wel/niet gecorrigeerd moet worden. Een hond wordt niet agressief geboren zegt Cesar altijd...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja! Helemaal eens met Zara!
  Laat Cesar overkomen om naar Bink te kijken, dan kom ik ook even. Misschien kan Cesar ook even naar mij kijken wat er scheelt hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als je zo moe bent zoals je schrijft, dan moet je echt op de rem gaan staan. Je bent veel te druk met van ALLES, dus als het lukt: dit weekend lekker in de sauna, in bad, in de bank en in bed en dan maandagmorgen maar weer eens denken wat je gaat doen. Anders staat er op 1 oktober een wandelend lijk in de winkel en dat wil je toch ook niet.. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Moe??? Total loss zou ik zijn, zeker na het akkefietje met Bink.. Pff ben je al zo aan de lat, krijg je ook nog zo'n dilemma voor je kiezen...
  Succes en sterkte! Groeten, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou, dat is zeker een dilemma! Een hond kan nog zo lief zijn, maar als hij onbetrouwbaar is bij stress, wordt het een hachelijke zaak..... Misschien wil je dit helemaal niet horen, maar ik heb in mijn leven een aantal verschrikkelijke dingen meegemaakt met honden die niet onder stress kunnen functioneren. Ga nu maar eens eerst een weekend relaxen en daarna kan je inderdaad eerst die hondenman laten komen. Kijk, je hoeft niet op stel en sprong te beslissen, maar het is wel een serieuze zaak.......

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Volgens mij ben je niet alleen moe hoor, maar totaal uitgeblust. Neem nu maar eens even de rust die je lichaam nodig heeft.
  En dat gedoe met de hond, maakt het er niet makkelijker op. Ik kan je geen raad geven, maar snap wel dat het een hele moeilijke beslissing gaat worden. En wens je heel veel sterkte met die beslissing.
  Maar nu eerst rusten hé......

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. je moet even overwegen de dokter ernaar te laten kijken hoor! Tetanus enzo! Nou geloof ik dat ze tot hun 18e ofzo soort van safe zijn(kids, niet hond;)) omdat dan hun eerste inenting nog werkt, maar je kunt maar beter zeker zijn.
  En tja...moe....ga het niet eens PROBEREN je te zeggen dat je moet doseren....:)

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Snap het niet helemaal. Je blogde al eerder dat Bink buiten niet met andere honden kan.
  Dit ras krijgt net als de pittbull de klem in de kaken als ze bijten en ze kunnen dus niet meer loslaten. Daar zijn ze voor gefokt en daar kunnen ze niets aan doen.
  Je had hem op marktplaats gekocht, he? Lekker impulsief! En nu mag Bink weer opzouten! Hup naar de volgende baas! Dag Bink! De baas is moe en druk, dus jij mag weer een huis verder op.
  Ciao Bink!

  Tis echt niet te geloven hoe mensen met dieren om gaan. Denk eens ff na voordat je een DING op marktplaats koopt!
  Arme Bink! Hole, naar de volgende plek.Hoe zou jij je voelen? Riem om en dag Bink, wij zijn van je af. Zoek het maar lekker uit bij je nieuwe derde familie.
  Kots, kots, kots!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Baart me toch wel wat zorgen die Bink van je....

  BeantwoordenVerwijderen
 10. He he, eindelijk bijgelezen bij je. Meid denk om jezelf! Dat je niet instort tijdens de opening van je winkel......
  En joh wat vreselijk dat Bink haar heeft gebeten! Ik begrijp jullie dilemma. Sterkte met de keus.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik herken de situatie. Aangezien niemand ons kind wilde hebben we de kat weg moeten doen!
  Veel wijsheid wens ik je toe, Tecla

  BeantwoordenVerwijderen