Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

woensdag 24 augustus 2011

Another day


RECTIFICATIE !
Onderstaande schreef ik dus in de veronderstelling dat dochterlief donderdag op kamp gaat !
Sorry school, de brief komt dus ruim op tijd want het is volgende week donderdag !
Mijn fout , suf van me !
Ik bel dus de ortho weer om de afspraak terug te zetten naar as donderdag.
Nee hoor verder ben ik niet moe of zo , nee totaal niet ! ;)Een hele goede morgen !
Tis tien voor negen , ik heb reeds bedden verschoond, vier machines was gedraaid , twee reeds weer in de droger, ik heb contact opgenomen met een firma die ons tapijt moet ophalen en komen reinigen (hondengeur en niemand schijnt het te ruiken maar ik wel burk), ik heb de keuken weer oogbaar gemaakt (men wat een slagveld !) en nu zit ik met mijn eerste bak koffie aan het bureau , weer een dag !
Mijn eerste kopje koffie , dan mag ik best even een blogje schrijven en pauzeren want ik weet dat de dag weer lang wordt.

Gisteren was het dinsdag ! toen kreeg ik een lijst van school met daarin precies beschreven wat dochterlief allemaal mee moet nemen voor 2 dagen kamp ! Dinsdag , donderdag vertrekt ze.
Het fijne aan deze school is dat je dingen altijd ruim van te voren te horen krijgt zodat mensen die heel veel werken als ik de tijd krijgen die lijst bij elkaar te sprokkelen.
Twee dagen kamp : als je de lijst ziet denk je die gaan een maand weg of zo .....
Ineens realiseerde ik me dat ik donderdag ook een ortho afspraak had voor haar, afbellen dus , verzetten.....de lijst.......

-kleren die bestand zijn tegen spelen in het BOS (bos met hoofdletters!!!!!!! waarom? geen idee iemand wil iets duidelijk maken denk ik)
-verrekijker (zou leuk zijn) zo staat het er echt ! zou leuk zijn, nou die heb ik dus niet dus helaas voor mijn kind gaat het niet leuk zijn
-GEEN ELECTRONICA weer die hoofdletters, oké mobiel moet dus thuis blijven , kan ik mijn dochter niet bellen noch sms-en persoonlijk denk ik het kind heeft in een BOS meer aan een mobiel dan aan een verrekijker maar goed dat is mijn mening !
-regenkleding/laarzen IK MOET DUS DE STAD IN , die hebben we niet namelijk !
-GEEN SNOEP weer die hoofdletters, geen snoep? chips mag wel dus , oké paar zakken chips halen voor mijn chips kind
-handdoek, washand (check die hebben we )
-luchtbed of matje , dikke slaapzak evt een kussen ! DIE HEB IK DUS OOK NIET NEE remember: ik en kamperen ... dus luchtbedden en matjes GUIDOOOOOOOOOOO help !!!!
Een kussen ? ik ga vast aanhanger regelen voor mijn dochter of bolderkar om haar tas te vervoeren.
-tandenborstel, pasta en zeep (pfieuw die hebben we ook )
-warme pyama en sokken voor in bed ! Ik weet niet wat dat voor kinderen zijn maar die van mij draagt geen sokken in bed hoor , ze hebben toch al zie boven een dikke slaapzak?
-strips, leesboeken, veldgids, gezelschapsspelletjes etc Nee nou wordt ie mooi , ik zeg ga wat doen met die kids dan heb je dat allemaal niet nodig , een dropping in het BOS wellicht ? een BINGO avond?
-je favoriete broodbeleg ; voor worst en kaas wordt gezorgd. whoeahahahhahaa nou ik kom ff niet meer bij hoor , ze kunnen toch worst of kaas eten ? 2 dagen jeeminee ETEN WAT DE POT SCHAFT ! wat een watjes !
-Theedoek (voor als je corvee hebt) oké die hebben we ook nog wel ergens eentje liggen , een oude dan he , geef natuurlijk geen mooie nieuwe theedoeken mee naar het bos !
-zaklantaren lantaarn moet het zijn natuurlijk hoop niet dat dat dezelfde persoon is die mijn dochter Nederlands leert....

Nou dat was de lijst ! donderdag weg , vrijdagmiddag terug.......
geloof me ik krijg dan de neiging te zeggen ga maar niet overnachten wat een gedoe voor 1 nacht zeg !
De slaapzak zit in de droger , die heb ik ook maar uitgewassen zit al jaar in die zak , lekker smakelijk.


Oh we kwamen er ook nog achter dat de heks hier meeleest ! de ex heks !
Dus bij deze de groeten aan de exheks ! zwaai even..... joehoe alles goed ? BOE13 opmerkingen:

 1. Ik lach me rot om je aanvullingen op die lijst dat je denkt dat ze in het BOS meer hebben aan een mobiel dan aan een verrekijker! Hebben ze wel bereik dan is dat grote donkere BOS? Dat wordt nog wat als ze terugkomt en je die hele zooi weer op moet ruimen..

  Oh. Dus ex heks leest hier mee? Ik snap waarom. Die is natuurlijk reuze geïnteresseerd in de vrouw die haar kinderen de helft van de tijd liefde en aandacht geeft en bovendien alles voor ze doet. Misschien dat ze mee kan met je dochter naar het BOS? Kan ze als fluitende merel een oogje in het zeil houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O god, maf mens! Ik lach me weer suf.
  Leuk he, zo'n actieve school die aan het begin van het jaar een kamp organiseert. Je mag je trouwens gelukkig prijzen met je lijst. Ik heb nog niks ontvangen en het monstertje gaat maandag al weg. Gaat die van jou donderdag al? Is toch wel volgende week donderdag en niet aanstaande?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga het maar niet over je vermoeidheid hebben... ik wil er alleen even aan toevoegen dat het voor exheks ook fijn is dat het pas vlg week is, heeft zij ook meer tijd om haar koffer te pakken...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Whoehahahahaha........ geweldig jou aanvullingen op die lijst! Ik lig in een deuk.

  en hier komtie:
  *zwaai* naar exheks

  BeantwoordenVerwijderen
 5. lekker mee laten lezen. kan ze misschien nog wat van leren.geen snoep mee op kamp. zijn ze gek of zo. wat is er nu leuker dan 's avonds in bed chips en snoep te eten en vooral niet te slapen want 1 nachtje kamp zeg tjonge . t is de moeite. dan ga je als kind er toch een feest van maken?dus een zak marsjes tussen de onderbroeken kan best hoor en lollies doen t ook nog goed bij die grote lummels!hup een grote zak voor de hele slaapzaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. *buigtrespectvolhethoofdtrichtingexheks*.....---->(aanvulling) NOT....doe wat je niet laten kunt, je hebt immers niks anders te doen :D.

  Lachen Floor.....kon alleen maar lachen....sorry:)...maar je klinkt monter...dat dan weer wel:)

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aacchhh die kids kunnen toch zo wel weg voor één nachtje ??? wat een gedoe zeg !!
  Mijn zon zou zeggen,.....ach ik kruip zo wel in de slaapzak hoor met mijn kleren aan,morgen ben ik toch alweer thuis en dan poest ik mijn tanden ook wel weer,kortom...die zou bijna niets mee willen,hahaha...ALLEEN ZIJN MOBIEL !!! dat dan weer net wel !!!

  groetjes
  Dicky Marie.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk logje weer! Morgen hier slechts 1 survival-dagje en alles past gelukkig in 1 rugzak.
  Leest ex-heks mee? Niets beters te doen zeker...?
  *zwaai, zwaai zwaai*

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ach meid, dat word weer van alles regelen voor dat ene nachtje... Maar ja, alles voor je kind hé.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. lach me helemaal rot om je aanvullingen, Ideetje voor het schoolblad misschien? hebben de andere ouders er ook nog wat aan.
  Guttegut, de ex-heks leest dus mee? Lekker laten lezen, kan ze nog veel van leren!
  Succes maar weer met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik denk dat je maar moet proberen de humor hiervan in te zien want als je er over gaat nadenken wordt je niet vrolijk! Take care!!!

  Enne, compliment voor jou, die exheks vind jouw stukjes blijkbaar interessant!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Whooeehaahhh...Ik ben weer bij en blij...
  Dochterlief heeft kamp gelukkig al achter de rug, en kwam gewoon met honger thuis...pech...idd, eten wat de pot schaft!!!
  Die foto is wel errug prachtig zeg...uuuhhhh..van Aurey bedoel ik natuurlijk.
  Wij waren in Turijn (in de klo...regen) en zag die foto van haar bij Tiffany's...wauw, wat een vrouw...maar daar gaat het hier niet over...
  Jet heeft gelijk, mail de lijst ook even door naar exhex en doe ze de groeten...onee, hoeft niet, ze leest zelf mee...
  Knufs...Margot

  BeantwoordenVerwijderen