Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

dinsdag 28 juni 2011

MiracleLaat die kinderen toch ! reageerde iemand op mijn vorige blog !

En zo zou ik ws ook gereageerd hebben als ik maar 1 of 2 kinderen had gehad maar mensen, 7 stuks veranderd de zaak echt wel ! 7x meer zooi ! 7x meer vaat! 7x meer volume! 7x meer van alles !

Enfin ik ga me niet verantwoorden een ieder doet het lekker hoe die zelf wilt is mijn mening maar IK hou niet van kinderen die hangen en liggen hele dagen ! Kinderen moeten bewegen, hobby's hebben , leuke dingen met vrienden doen, naar het strand, naar zwembaden, bijbaantjes hebben , fit en energiek zijn !
Dat is mijn mening ! Hangen , liggen, eten, niets doen, alleen maar x-boxen daar worden ze aartslui van en AGRESSIEF ! geloof me de x-box was maanden verboden terrein hier ! Dit weekend hebben ze er twee dagen op gezeten en de agressie die eindelijk weg was is meteen weer terug !
NO MORE X-BOX dus voor de boys ! Ik heb totaal geen zin om aartsluie agressieve kinderen te kweken ! Die vechtspellen zijn echt niet goed voor mijn boys hier....

En dan mensen mag ik aankondigen:

ZE ZIJN ALLEMAAL OVER !!!!!!!

Het moge gerust een WONDER heten , een WONDER !
Zoonlief in januari nog 14 onvoldoendes gaat over met 2 onvoldoendes , die heeft de schouders eronder gezet en die hersenpan in werking en MIRACLE het werkte gewoon nog ook na maanden in het stof te hebben gezeten ;) , hij heeft er hard voor geleerd want zoveel onvoldoendes werk je niet zomaar even weg maar tis 'm gelukt ! Ik ben trots op mijn kerel !
En dan middelste ! Die had ook echt geleerd alleen haar proefwerken verknald , na analyse met school zijn we eruit hoe dat kan ! Kind kende alles ! Alleen concentratie NUL ook tijdens een proefwerk en dus onzorgvuldig, dingen door elkaar halen door niet de tijd nemen te lezen, en bij meerkeuze antwoorden gaan twijfelen en dan vaak het foute antwoord kiezen.
Gisteren belde de mentor dat ze over is , dat ze overlegd hebben en dat ze over mag . Ik was heel erg verbaasd , had zelfs op een andere school een intake gesprek aangevraagd, die afspraak stond voor vandaag . Maar die heb ik dus kunnen afzeggen , dochter is over, weet niet wie meer verbaasd was, ik of zij....

Maar als ik dit terug lees klinkt het heel eenvoudig allemaal maar dat is het niet geweest ! Het is maanden van stress , ruzie, onenigheid, gezeur, etc geweest tussen mij en die twee pubers! Het heeft me echt zoveel energie gekost dat ik dacht dat ik het niet ging trekken tot aan de zomervakantie ! Het was loodzwaar en ik hoop maar 1 ding dat vooral de oudste er van geleerd heeft ! Dat hij het hele jaar door zijn best gaat doen volgend jaar en we niet weer zoveel strijd krijgen !
Ik ga vanaf vrijdag bijkomen van maanden van stress ! Ik ga alles van me af laten glijden en me oppompen voor een nieuw schooljaar in september !
Die aap gooi ik van mijn schouder zou omaleentje zeggen !
En nu ga ik douchen want mensenlief wat is het WARM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20 opmerkingen:

 1. Nou, dat vind ik nou nog eens geweldig nieuws !! .......enne, ze hebben t ook aan jou te danken, omdat je achter ze aan gezeten hebt, jij bent trots op je kids en ik....ben trots op jou!!
  Nu lekker relaxen, je hebt t verdiend ! xxx Nicole Jansen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd..... Je zoon heeft toch echt wel een miracle verricht. Van 14 naar 2.... Op deze manier begint de vakantie toch een stuk beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeminee, ik ben jaloers!!!! Ik moet hier nog twee weken met een wellis nietes ovegssnd kind,. Maar wat heeeeeeerlijk voor jullie. De vlag gaat zeker wel uit?
  Van harte voor allemaal.

  En o o wat herken ik t soms, de irritaties in de schoolvakanties, het eeeuwig volle aanrecht, de volle vaatwasser, de zooi boven als je beneden klaar hebt en vice versa.
  Hier roepen vriendenook altijd dat ik me er niet druk over moet maken, maar helaas, ik kan er gewoon niet tegen.

  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn nog klein hier én ik geloof heilig in het speelplein ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beste Floor, van harte. Wat zijn het toch kanjers die kinderen van jou! Alles komt goed. En nu lekker vakantie vieren.
  PS ik geniet van je mopperdemopper verhalen en ja, ik heb er maar eentje opgevoed.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je mag trots op je kinderen zijn en natuurlijk ook heel trots op jezelf!! Want met zo'n druk gezin, huishouden en je werk heb je heel veel "ballen" in de lucht te houden.

  Ga lekker bijkomen en pak een heerlijke koele douche, ga ik trouwens ook doen!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. PROFICIAT voor allemaal!!!! Goed van hem, 14 onvoldoendes is niet niks. Dochterlief hier is nog bezig met de proefwerkweek en dan maar duimen dat ze overgaat...ze heeft 4 onvoldoendes weg te werken....Enne 2 kids is niet te vergelijken met 7, trek het je niet aan
  Fijne dag en hopelijk koelt t iets af
  liefs Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie boel zou dat worden als we onze kinderen maar laten, kleine crimineeltjes kweken of zo?

  Proficiat voor jou, zonder deze topmoeder hadden ze het zeker niet gered!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nou proficiat, gelukkig dat ze over zijn dan heb je in ieder geval nog het gevoel dat alles niet voor niets is geweest.
  Ennuh petje af voor je hoor, jemig, ik heb er maar 2 en ze zijn gelukkig al lang het huis uit, ik weet nog zo goed hoe het was. Op zondag alles weggewassen en zondag twee wasmanden vol omdat ze hun kamer hadden opgeruimd.

  Kijk dat mis ik nu allemaal niet

  Fijne dag
  Lieve groet
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd.. uit ervaring ( al heb ik er maar 2) hoe groot het aandeel van moeder altijd is...
  En kinderen laten... ja dat kan, in ieder geval binnen jouw regels:)

  grts

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd hoor, je kids over! En jij verdient een lintje, want ik doe het je niet na met 7 van die pubers.

  En hoewel het tegenwoordig overal hetzelfde is en pubers het beste zijn in onderuit hangen op hun platte rug, kan ik er soms ook niet tegen hoor, hup in de benen en ga maar 'ns wat doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. En als beloning, mogen ze nu x-boxen zeker...haha...
  Nee hoor meis, ze mogen nu lekker tegen moeders aanhangen, kunnen ze toch nog hangen...maar nu niet, want het is veuls te heet...!!!
  Waar ga je nu eigenlijk naar op vakantie, of heb ik weer heel wat gemist?!?
  See you....
  Knuf, Margot

  BeantwoordenVerwijderen
 13. yes fijn dat ze over zijn!!!!! mede dankzij jou!wat een hitte he...maar ja dat is vanavond weer over geloof ik.enne doe die X-box ondanks dat ze over zijn maar even in die kast hoor. dat ding heeft ook vakantie nodig en stuur ze maar lekker naar buiten de kids...maar niet vandaag dan he..

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Geweldig nieuws! Gefeliciteerd voor allemaal ;)
  Ik heb zulke tijden ook meegemaakt, maar dan met 2 kinders..pff meid, jij moet stuk zijn!!
  Ik wens je een hele fijne vakantie!!!!!
  RELAX!!
  Groeten, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gefeliciteerd ,mooi dat ze allemaal over zijn !! En verder heb ik alleen maar respect voor je ,het zijn er wel 7!!! Ik werd al knetter van 2.
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat heerlijk! Alle ZEVEN over, dat is wel een feestje waard zeg, hoe heerlijk! En alles al achter de rug, dat is ook fijn! Hier zijn het er maar twee, allebei aan het begin van hun proefwerkweek, dus ja, het is hier ook uitermate gezellig..! Maar goed, het zijn er gelukkig maar twee, genoeg om van de kook te raken vind ik zelf! Morgen gaat de temperatuur weer omlaag, dat kan ook wel eens prettig zijn..!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. WHOOHOOO YAY!!! Proficiat moeders met die twee pubers van je. Je hebt het toch maar geflikt. En die twee natuurlijk ook, maar als jij er niet bovenop had gezeten....en nu relaxen, je hebt het verdient! Hier nog 3 dagen buffelen en dan nog wat wachten. Ik hoop dat ze over gaan, maar ik moet het bij zoonlief nog zien gebeuren...

  Gr. Uit een donker Remunj (Christientje)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gefeliciteerd, natuurlijk voor de kids maar als moeder heb je ook een mega-aandeel hierin, ik weet er alles van:) Lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooi zo, allemaal over!
  Maar wat ben ik blij dat DJ 'gewoon' het hele jaar door z'n best doet en er geen spanning was of hij wel of niet over zou gaan. Oudste haalde altijd -het hele jaar door- cijfers waarmee hij in evenwicht bleef Als hij een onvoldoende haalde dan haalde hij die de keer daarna al op. Ook niet echt slim maar beter dan dan alles op het laatste kwartaal aan te laten komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. allemaal over, JEUJ!!! al die ellende toch niet voor niks geweest!

  BeantwoordenVerwijderen