Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

woensdag 29 juni 2011

HitteTis woensdag
Het voelt echter als vrijdag of zo
Ik heb het idee dat ik er al een dikke week (of twee) op heb zitten !
Een week thuis met 5 pubers voelt als drie weken hard werken !
Jeetje ik ben kapot !
Die lui hangen maar in die bank elke avond , waar is de tijd dat kindertjes gewoon om 7 uur in bed lagen?
Dat je nog een avond had? Rust aan je knikker?

Vanmiddag hebben ze poetsdag ! Mag iedereen zijn / haar kamer poetsen en opruimen, alles in de was knikkeren want morgen is laatste was-strijkdag !
Vrijdag gaan ze naar papa die gaat zondag met ze naar Frankrijk en als ik dan maandag hoor dat ze goed gearriveerd zijn heb ik pas rust ! Nou ja, nadat ik ex honderd keer op zijn hart heb gedrukt die kids goed in de gaten te houden, vooral te zorgen dat jongste niet verdrinkt want dat droom ik al vanaf dat ze 3 maanden oud is namelijk dat ze verdrinkt , daar word ik gek van !
En het zou fijn zijn als er dit jaar geen bikini's , kleding of mobieltjes kwijt raken op de camping met papa !
Vorig jaar verloor oudste zijn iphone daar omdat hij dat ding overal mee naartoe sleepte hele dag op de camping , kon ik ,die zelf ook op vakantie was meteen in actie treden want dat kunnen papa's niet .

Gisteren de hele dag vergeefs gewacht op storm ! die was me toch echt beloofd , nee sterker nog code oranje werd afgegeven ! En het zou om 12 uur beginnen in de middag !
Nou Piet ! ga maar terug naar school en neem de heren van het KNMI mee en buienradar ook ! want jullie kunnen het niet ! het weer voorspellen, jullie zijn er echt SLECHT in zelfs.
Hoe vaak hebben wij een weeralarm gehad de laatste jaren en hoe vaak hadden jullie het goed ? NUL KEER ?
Om 9 uur werd het hier beetje donker , bliksemde een beetje , het donderde wat, regen hebben we ook gezien maar niets ANGSTAANJAGENDS hoor ! En verkoeling evenmin !
Toen ik vanochtend mijn bed uit dreef om half 7 was het binnen nog 29 graden ! Toen het om 8 uur weer begon te regenen koelde het eindelijk eens af !
Gisteren heb ik hele dag peentjes zitten zweten, ik kreeg geen lucht ! Ik werd er agressief van vooral omdat ik hele dag dacht dat het zo over zou zijn!
Piet zo werkt dat niet , ik kon me door jou gezever niet instellen op een hele dag van Afrikaanse hitte , nee ik dacht immers dat het ging stormen !
Maar anders dan in mijn hoofd stormde het nergens !
Ik liep hele dag rond als een teletubbie ! opgezwollen voeten handen en kuiten, een plofkop van heb ik jou daar en maar hopen dat die bui zou komen ! NIETS VAN DAT !
Jij moet gewoon eens stoppen met te denken dat jij weet wat voor weer het is ! Jij weet het nog geeneens als je erin staat, laat staan voor morgen !
En daar word je ook nog vorstelijk voor betaald , dat kan ik ook , roep ik wel elke dat HOUDOE ipv Oant moarn , wat trouwens nergens op slaat dat gezeur al jarenlang verzin eens een andere slogan ! Er is geen enkele reden met jouw salaris om je nog als een boer te gedragen !

Oh en ik ga even een vestje aan doen nu want ik heb het toch koud ! ;)


15 opmerkingen:

 1. hahahha nu maar hopen dat Piet het leest! En hier ging het vanaf half 10 aardig tekeer, maar niet extreem hoor. Gewoon een flinke onweersbui meer niet. Wat is dat toch met die weervoorspellers? Iedereen bereid zich voor op het ergste weer ooit terwijl het niks erger is dan we eerder weleens hebben gehad.
  En je zoon is de iphone niet verloren, iemand heeft hem gewoon gejat. Die dacht gratis en voor niets ..... Was bij onze oudste ook. Even niet opletten en weg.
  Sterkte nog deze week.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja zeg hier dus ook geen onweer, beetje wind en paar druppels dat is alles. nog even volhouden tot vrijdag in ieder geval dan heb je ze in ieder geval alvast de deur uit.En niet meer naar Piet luisteren. er klopt nooit wat van

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Poetsdag voor de kids....briljant idee....ik ga ook een datum prikken.
  En dat weeralarm.......lachertje.....was ook ontzettend leuk voor al die treinreizigers die het met een aangepaste dienstregeling van de NS moesten doen.....Nederland ten voeten uit.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier hebben we vannacht een disco-party gehad, want het waren net van die flitslampen hierbuiten. Het onweerde hier dus super, de knallen deden het ook goed en de nattigheid was ook top. Het koelde alleen niet zo denderend af, maar vanochtend werd het door het windje eindelijk wat koeler...

  Eindelijk, want ik wil voordat ik op vakantie ga mijn werkkamer uitmesten! Het moet namelijk leeg, leger, leegst!! Ramon en Kirsten helpen een handje, want die hebben toch niets te doen, hahaha.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook hier een complete serende van onweer gisteravond en vannacht. Bijkomend windje was erg aangenaam maar stond helaas op het slaapkamerraam en in combi met de regen was het een behoorlijk natte waaier, niet iets om bij in slaap te vallen. Maar zit inmiddels met koude en geniet daar nog even van. Fijne dag en doe rustig aan (voor zover het mogelijk is :)))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. WHAHAHAHHAH had zoveel te zeggen en te vragen maar bij de vergelijking met een Teletubbie was ik alles ineens kwijt....alleen.....wélke Tubbie was je dan? Tinky Winky Dipsy LaLa of Po??? Dat ik je dan in de juiste kleur voor kan stellen:D!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hier is het vanaf gisteravond rond een uur of acht aardig te keer gegaan en de onweersbuien zijn tot ver in de nacht bezig geweest,aardig wat planten stukgewaaid en nu is het heerlijk buiten,vanmorgen nog eventjes geregend en nu schijnt lekker het zonnetje weer,x.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gistermiddag baalde ik wel want idd aangepaste dienstregeling van de NS. Dat betekende dus dat mijn trein gewoon niet reed! Lekker in de hitte op het perron staan wachten.
  Maar s'avonds kreeg Piet toch wel gelijk. Vreselijk onweer, regen en storm. In de regio ik weet niet hoeveel bomen omgewaaid. Maar 't is wel afgekoeld nu :-)
  groetjes Juul

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het is best interessant om eens te lezen over droomduiding mbt verdrinking.

  Hier onweerde het gisteren om half 10, vervolgens ging de zon weer schijnen en was het de hele dag stikbenauwd door het vocht met 35 graden. Om 19 uur en vannacht om half 1 weer pittig onweer gehad. Gezellig. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hier begon het pas gisteravond wat te waaien en vanaf een uurtje of tien, elf, onweerde het wat. Stelde weinig voor. Zelf vind ik dat tropisch warme weer (meer dan dertig graden), meer noodweer dan een matig stormpje.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dochterlief de hele dag thuis aan het hangen omdat vriendinnetjes niet naar het strand mochten vanwege de voorspellingen...

  Ik doe ze nog eens wat, al die koekenbakkers, echt waar!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nou dan had je naar mij moeten komen, storm! En het viel er met bakken uit. Was ook wel lekker geweest, jij hier bedoel ik, dan had ik een paar extra handjes gehad om me te helpen in binnenstromend water op te dweilen, dus van mij krijgt Piet een lintje (nou ja da's misschien wat overdreven) Maar vandaag hier een heerlijke, zonnige droge dag, morgen nog zo een. Houdoe! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Schoolreisje van meisje verliep ietwat teleurstellend toen de kinderen in de smoorhitte niet mochten gaan zwemmen 'omdat het zo zou gaan regenen' - wat uiteindelijk pas om half 2 's nachts gebeurde.. Maar ben zó blij dat het afgekoeld is... dit soort vochtige hitte is echt niks voor mij! Succes met je poetsdag en dan... op naar de vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. HIer ook geen noodweer aan de kust. Wel is het nu eindelijk lekker afgekoeld want wij zijn er voor gemaakt hoor, 35 graden in een zeeklimaat! Verder moet ik vreselijk lachen om je preek aan Piet en ja, een andere slogan zou onderhand wel eens mogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. hihi, ik was dus niet de enige met een #plofkop!

  BeantwoordenVerwijderen