Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

vrijdag 27 mei 2011

Zo mooi
Het is weekend !!!!! weekend !!!!!!!!!!!! nou ja bijna dan .

En ik heb er zin in , in mijn weekend , op morgenochtend na dan .....hondencursus !
Ik vind er geen zak aan , aan die hondencursus.
Dat is me de afgelopen weken wel duidelijk geworden en dat is de reden ook denk ik dat wij drie honden hebben die niet meer kunnen dan zit , braaf en worst (dan komen ze ALTIJD ).
Mijn god wat een geduld moet je hebben voor een hondencursus ! En tijd !
En laat ik die beide nou net niet hebben : geduld en tijd !
Pff ik vind het dodelijk vermoeiend ! Ik zou nooit juf kunnen zijn , nee echt niet , ik zou kindertjes slaan als ze het na 3x uitleggen nog niet begrepen zouden hebben denk ik.
Je zal een klas hebben zeg met 20 kinderen waarvan er 8 constant niet snappen wat je zegt, ik word al wild bij het idee !

Ik heb trouwens een camping voor deze zomer ! Dankzij Sabine ! Sabine wie ben jij eigenlijk ?
Enfin ik , nee WIJ gaan dus naar Frankrijk naar een camping van Les Castels ! En ik heb gewoon de enige genomen die nog plek had ! Volgend jaar ga ik , neem ik me elk jaar voor , maar dit keer ga ik het ook doen, eerder boeken , dan kan je nog kiezen namelijk en ik hou van keuzes !
Maar goed ik en g gaan in een mobilhome vertoeven en de kids hebben een standplaats met hun tentjes ! Geweldig geregeld al zeg ik het zelf .
Nou ja geweldig is een groot woord want ook een mobilhome blijft voor mij gewoon kamperen en afzien maar dan wel met eigen plee en douche ! das me heel wat waard !
Ik stoot namelijk altijd mijn hoofd in die mobilhomes , die zijn nl gemaakt voor kleine mensen met kleine deurgaten ! en ik loop dus gewoon 2 weken gebukt !


Mooi liedje he ? ik vind het zo een mooi liedje, de tekst is echt geweldig ! Nog een keer maar dan alleen :6 opmerkingen:

 1. .....

  Ja hoor, je mag dan bij mij!

  .....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou eh * bloos * da' ben ik dus.. een meelezer die af en toe reageert als ze wat te melden heeft. Zoals luxere campings ;-) Graag gedaan, blij dat je iets naar het zin gevonden hebt!

  En nou niet mijn hoofd afbijten als het toch nog tegenvalt..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O, fijn dat je vakantie geboekt hebt!

  Fijn weekend, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi liedje hé! kan het wel 100 keer horen....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. fuck- zit ik hier toch effe bijna te janken...niet om de camping of die hondencurcus (wat me trouwens beiden om te janken lijkt)maar om dat liedje...WAT is t toch een mooi liedje..snif

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Joepie - Floor gaat kamperen - dat levert vast héél kleurrijke verhalen op ! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen