Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

maandag 30 mei 2011

MondaymorningHet is weer maandag ....
En het is echt werkelijk prachtig weer !
Ik heb nog 8 weken voordat wij op vakantie gaan dus het is aftellen geblazen ....
Tot die tijd : dieet , heel veel opruimen in huis , camping gerei bij elkaar zoeken en werken natuurlijk.
Honden Bob en Bettie gaan logeren bij de opa van haar en voor Bink zijn we nog aan het bedenken of het nou beter is hem mee te nemen of hem gewoon toch maar ergens naartoe te brengen voor 2 weken?
Enfin daar zijn we nog niet uit .

Verder ga ik een twitterpauze inlassen ! Dwz ik ga niet meer twitteren , of tenminste minder twitteren ! En twitter weer gebruiken waar het voor is : nl af en toe iets opknallen en geen chatroom, want dat is het wel geworden en daardoor zit ik ongemerkt heel veel achter dat ding. Ik wil weer lekker meer tijd hebben om andere dingen te doen . En als ik uren zit te chatten dan doe ik dus andere dingen niet ! Dus vandaar, snap u het nog ? Kan ik EINDELIJK eens die boekenkast hier gaan ordenen ! En die dingen opsporen zoals 1500 visitekaartjes, 2 dvd's die ik al maanden kwijt ben ! Soms ruim ik zo goed dingen op dat ik ze zelf ook niet meer kan vinden !

Zaterdag toen kwam zij dus en ik moest haar ophalen op het station !
Voordat ik verder ga moet ik even zeggen dat ik : nog steeds de weg niet weet in Harderwijk na 6 jaar en ik altijd volledig vertrouw op mijn tomtom ! Er zijn nl wijken waar ik nooit kom en niet hoef te komen dus daar ken ik ook de weg niet !
Enfin ik tufte dus weg op mijn scooter ! KOUD ! t was zaterdag niet bepaald warm of windstil !
En ik kom dus bij het station aan: niemand ! Ik bel , bel nog een keer want ze nam niet op en ja hoor daar was ze: oh ik heb je gesmst dat ik een half uur later kwam ! Duh nee dus , geen sms gehad, ik dus snel naar huis ! Snel ja , dacht ik !
Want ik had het KOUD en ik moest nog naar de Toppers en ik wilde niet met een verwaaide kop daar aankomen en mijn haar verneuken op die scooter ! En ja hoor daar gebeurde het onvermijdelijke ..........ik verdwaalde ! Dus stel je even voor , ik op die scooter in de KOU mijn haar aan het ruïneren en verdwaald, ik zocht, ik zocht maar niets ! Ik herkende niks , zag niks , werd boos en bozer en toen belde ik g nadat ik al 10 minuten zinloos rondtufte , het begon te druppelen en ik tufte vol speed door ! waar naartoe wist niemand maar ik reed dus door en jankte aan de foon dat ik het koud had verdwaald was en ik nooit meer met dit ongelooflijke kutweer op die scooter kroop , what was I thinking?
G die kwam niet meer bij aan de andere kant van de lijn, die vond het reuze grappig zijn krijsende jankende van woede ega op die scooter ! STOP NOU EENS zei hij maar ik luisterde niet en na een tijdje kon ie me toch uitleggen waar ik was en hoe ik thuis moest komen !
Einde scooter bij temperaturen onder de 20 graden ! Men wat had ik het koud !
Ik kwam binnenstormen en sommeerde mijn in een deuk liggende g dat hij maar even naar het station moest tuffen dat ik nu echt NIET meer de deur uitging met mijn geruïneerde haar !
Lachend samen met haar kwam ie terug huiswaarts. Ja lollig hoor !
Oh ja en die sms die had ze niet verstuurd dus eigenlijk was het allemaal haar schuld ;)

Zo en nu ga ik dan maar eens de garage bellen want mijn auto doet allemaal rare dingen...
En aangezien ik bruis van de energie moet je daarvan profiteren !
Even een leuk liedje KLIK
7 opmerkingen:

 1. Zo dat was weer een echt Floor blogje . Heerlijk om te lezen... Maar kan je geen App op foon nemen met stratenplan of soort van tom tom.....?
  Ik roep maar wat hoor heb er eigenlijk geen moer verstand van. Maar volgens mij bestaat zoiets toch. In Venetié had vriend die mee was zelfs de tijden en de lijnen van de Vaporeto erop staan. Dus waarom geen stratenplan van H?
  Doe je best vandaag en doe geen dingen die ik ook niet zou doen(weinig is dat overal voor in) Behalve de TOPPERS.X leni


  Ps dat twitteren is een goed plan ga ik ook eens wat minder doen krijg erg last van mijn arm . Toedels!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooo, ik zie het helemaal voor me...

  Fijne aktiefaxtie-dag vandaag!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Elk nadeel heeft zijn voordeel, en het voordeel was dat ik nu eindelijk een keertje bij G achterop kon! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja hoor, ik moest natuurlijk weten wat er onder die klik zat...
  En nu loop ik er weer mee in mijn hoofd.
  Geniet vandaag maar extra.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. net als de Appietomtom dus voor jou ook de Hwijktomtom:)......en "ZIJ"heeft de rit van haar leven gehad........achterop bij G......:D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hahahhaaha...verdwaald..nouja ik weet in harderwijk alleen de winkels te vinden en de palinghandel!zou t station ook niet kunnen vinden..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. geen foto van het rare haar ? ;-) ;-) ;-)

  BeantwoordenVerwijderen