Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

dinsdag 31 mei 2011

Hormonen versus pubersEen hele goede dinsdag !
Nou ja goed?
Het kon beter !
Ik heb betere dinsdagen gehad !
Zo moest ik er al om 7 uur uit ! Das dik een half uur tot een uur eerder dan normaal !
Dus meteen KNAL uit mijn ritme !
Ik had een nachtmerrie gehad : dus werd K* wakker !
Buiten was het van zomer gisteren in herfst vandaag veranderd !
Dan was er nog het feit dat ik denk, DENK, dat ik ongesteld ben want ja zeker weten doe ik dat niet meer na die novasure .
En dus stond ik op , totaal uit mijn ritme en daalde de trap af.... om beneden aan de trap een zandbak aan te treffen ! net naast de schoenenkast ! echt zet er een peuter in en hij heeft een hele dag dolle pret, zo'n BERG !
Ik roep de betreffende kinderen , want een ieder heeft hier een eigen locker en wat zegt het gastje (zo noemen de boys elkaar hier in huis) ? Oh ja, dan zijn mijn hockeyschoenen omgevallen !
Tuurlijk als je thuiskomt met een 5 kilo zand in je schoenen dan zet je die zo in de kast ! Die klop je buiten niet even uit ! Die zet je gewoon netjes met al dat zand in de kast rechtop ! En ik vroeg me af hoe daar nog een voet in had gepast dan ? Zoveel zand !
Gastje: stofzuiger in de handen geduwd en gaan met die banaan ! Weet ie niet hoe dat ding werkt ! GRRRR , uitgelegd , kalm , zen, met dodelijke blik dat dan weer wel !
Naast het gastje zijn locker stond een locker open met uitpuilend spul ! Ik riep de betreffende dames/sloddervossen dat ze hun troep moesten opruimen en meteen hun slaapkamer !
Toen liep ik door en kwam in rampgebied terecht ! De keuken : echt je begrijpt het gewoonweg niet hoe het kan dat je die keuken spik en span achterlaat in de avond voor je naar bed gaat en dan bij het opstaan een ZWIJNENSTAL aantreft ! Het is echt niet te geloven !

Toen gebeurde het : het kwam als de bliksem binnen : BOEM !!!!!!!!!!!!!!!!!
PMS
Oftewel zo depri en ellendig als een garnaal !
Ineens ! zomaar uit het NIETS !

Ik ging aan de slag , deed meteen mijn hele bureau ook maar even opruimen, pakte de auto : KAPOT ! , tuurlijk het kon ook gewoon niet anders, tis gewoon zo'n dag !
Ging naar de zaak , pakte alles in ! Kom thuis , zit geen seconde op mijn gat want ik had nog werk aan de computer en elke 10 minuten ging de bel omdat er een kind thuiskwam (kunnen die lui niet allemaal tegelijk komen verdorie!) en ja hoor daar kwam een ander gastje dan vanochtend met een half stuur binnen ! Stuur van de fiets : doormidden !
Hoe komt dat vroeg ik , stomme vraag natuurlijk want wat antwoord een puber ?
"Hij brak zomaar ineens doormidden ! En ik ga echt geen nieuw stuur halen ik koop wel een nieuwe fiets deze is al drie jaar oud !"
Nou ga je gang zei ik koop maar een nieuwe fiets !
"Hoe duur is een fiets " vraagt gastje
"Nou die van jij wil rond de 400 euro "
"Moet ik die dan zelf betalen ?"
Ik zeg "wat denk jij dan zelf ? je zegt toch dat JIJ een nieuwe fiets gaat kopen ? ik niet in ieder geval , van mij krijg je een nieuw stuur"
Hoop gemopper over hoe oud die fiets niet is en dat het niet normaal is dat ie zo lang met 1 fiets moet doen !
Enfin het werd bij nader inzien toch een nieuw stuur , toen ie eenmaal die paar hersencellen ook daadwerkelijk een keer gebruikt had, kosten 22,50 euro das nog al een verschil met een nieuwe fiets !
En deze riep ik nog even kan nu weer minstens 3 jaar mee !

En ik vrees het ergste hoor ,tis pas 18 uur dus er kan nog van alles misgaan vandaag !
Ik ga gebukt onder mijn vrouwelijke hormonen en baal zo ontzettend enorm van dit soort hormonale dagen !
13 opmerkingen:

 1. Hormonen zijn geen pubers Floor en dit lijkt me typisch gevalletje van pubers.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha... soms heb je van die dagen hé.
  Maar hierdoor krijg ik wel weer een beetje medelijden met mezelf. Want ik 5 dagen om kwart over 6 op. En dan wil ik zo graag terug...) En dat doe ik dan op woensdag, dus *morgen* kan me er nu al op verheugen.

  Maar wel flauw dat het gastje niet een nieuwe fiets krijgt hoor, want misschien heeft hij morgen wel een lekke band.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Soms zijn die gastjes ook hééél lief toch????

  BeantwoordenVerwijderen
 4. *buktenwachttotdebuioverwaait*:)

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Pfffffffffffff........heb medelij met je echtttttttttt......gaaf filmpje....xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oei oei oei ... maar morgen ... morgen schijnt de zon weer ... hou moed ! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit zijn dus typisch van die dagen dat je lief voor jezelf moet zijn en niet nog van alles van jezelf eisen. 't Is puur een kwestie van de dag, de gastjes en de pubers overleven en dan gaat het morgen hopelijk weer wat beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. O jee ellende dus met die gastjes de ene x de meiden nu de gastjes weer is steeds wat met pubers. gr en het stomme is als die zelfde berg zand uit een peuter komt is het allemaal niet zo erg. Maar die pubers mens gek word je er van. Had ooit een afgekloven appel tussen de kussen van de bank Je weet dan ook niet hoe dat eruit ziet. Jammer dat je op blog niet zo'n icoontje hebt met van die draaiende oogjes ...Had hem anders graag gebruikt. Meid sterkte maar weer en morgen schijnt misschien de zon weer. Knuf

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echte puberstreken....
  adem in, adem uit, adem in, adem uit......tel tot 10....morgen schijnt de zon weer!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo 'Floor',
  Toevallig op je blog terecht gekomen, ik reageer eigenlijk nooit gelijk maar nu kan ik het niet laten. Zooo herkenbaar, kon niet ophouden met lezen en lachen. Ik kraak ook aan alle kanten, maar goed ik ben dan ook in de 45 nog geen 50 hoor! Ik heb je in mijn favorieten gezet, hoop nog veel over jullie te mogen lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Whahahhahaaa, arme gastjes & meiden.. die mama's met hun hormonen ook.. die botsen per definitie met de pubermanieren. Geen puber hier, wel heeeeel herkenbaar. Hoop dat het vandaag weer wat is bijgetrokken. Ik moest er in ieder geval zo hard om lachen dat míjn hormonale bui er acuut van is afgeschrokken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. sorry maar ik ben juist erg blij met dit blogje,..voelde me gisteren erg eenzaam in mn eigen dalletje, terwijl ik nu dus lees dat jij er ook zat! migraine migraine migraine. blugh! was er helemaal klaar mee.
  maar,......die hockeyschoenen,...manlief hier is 43 en ook ik heb een wekelijkse zandervaring. en dan niet alleen in de buurt van de schoenen, maar ook in mijn wasmand. want blijkbaar zit dat ook in sokken. Dus dril dat gastje van je want anders doe je t zn toekomstige vrouw ook nog aan.
  Meid we gaan gewoon samen voor een topwoensdagje.
  is dat wat?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh no, wat een dag! Hoop dat vandaag beter gaat beginnen!

  BeantwoordenVerwijderen