Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

donderdag 5 mei 2011

Ergernis Top 5 deze week
 • electricien die even onze spotjes in de badkamer weer normaal kwam laten functioneren, 4 stuks die niet meer aan wilden ! DRIE uur heeft de KLUNS allerlei toeren uit zitten halen om vervolgens na DRIE uur nog steeds daar te zijn waar hij was toen ie binnenkwam en erger want inmiddels deden de andere spotjes het ook niet meer ! Nou ik heb meteen zijn baas gebeld en verteld wat ik er van vond dat ie een kleuter had gestuurd die net zo veel van electra weet als ikzelf.

 • exen , vooral die van mij nu een keer , die niets met zijn kinderen doet, die vooral aan zichzelf denkt en zijn jongste teleurstelt omdat ie haar verjaardag niet wil vieren deze week. Jongste heeft me nog noot zo vaak gebeld als deze week .

 • elektriciĆ«n nummer 2 die s ochtends om HALF ACHT terwijl ik net in bad zat aanbelde , het ook niet weet na 2 uur klungelen maar ook nog eens de hele muur en om de spotjes heen zijn vuile handen heeft achtergelaten ! en bedankt

 • Getrouwde mannen die vreemdgaan , das geeneens een ergernis , ik kan er WOEDEND om worden om die penopauzende gefrustreerde midlifecrisis verkerende KERELS.

 • Krantenberichten als moeders die hun 7 jarige dochters met botox elke twee maanden laten behandelen ! Of nog erger : een van Nederlands meest gevaarlijke criminelen die gewoon aan het daten is vanuit zijn tbs kliniek en ws over 2 jaar vrij komt ! KLIK

Getekend uw moppersmurf.
7 opmerkingen:

 1. Lekker he dat mopperen heb ik vanochtend op Ratjeplans blog gedaan Eigenlijk meer gescholden zeg maar. De wereld is dol gedraaid echt waar. En nu nog bedenken wat ik moet doen om echt niet mee naar die maffe heren te gaan.
  IK WORD GEK.........

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grummmpppff,mopper mopper
  Pas maar op, van mopperen krijg je rimpels en in jouw geval ook hoofdpijn (begreep ik) en dat kost weer handen vol aan botox. Moet je weer een oppas zoeken voor de kinderen want die mogen (uit je blog te lezen) niet mee. Kortom allemaal ellende en gedoe.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, dat waren een paar goeie triggers, zo te lezen..
  Laat je niet gek maken meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oei ? Weer die tijd van de maand ? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik mopper ff met je mee, zelfs over die ex, maar dan op een andere manier en om een andere reden. En ik voeg de pollen er aan toe, ik heb de neus van een rasechte coke-snuiver door alle antihistamine die ik erdoor moet pompen om te blijven functioneren.
  EN ik voeg die porno-kijkende gevangene er aan toe die nu de Nederlandse staat aanklaagt omdat hij terug wil naar de Pieter Baanstichting omdat hij het gevangenisleven niet aankan.
  #inwatvoorlandlevenwij??

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een klote gevoel zeg als je kind t niet naar de zin heeft.Balen van die lampjes zeg.
  Botox bij kids?? wat raar dat t al mag zeg...

  BeantwoordenVerwijderen