Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

dinsdag 4 januari 2011

Rustig ?Denk je dat je een rustige maandag krijgt...........
NOU NEE DUS !
JA IK SCHREEUW EVEN WANT IK BEN SUPERGEFRUSTREERD !

Gisteren had ik nogal wat werk aangezien ik de winkel een week had dichtgegooid qua bestellingen uitleveren en mails beantwoorden .
Dus in de ochtend beantwoordde ik zo'n 100 mailtjes van de 234 ! En toen moest ik echt naar die opslag toe om een heleboel pakketten te maken dus dat deed ik , ik werkte en werkte en werkte , werd gebeld door jongste dat midddelste heel erge jeuk op haar hoofd had , dus de luizenstress vloog me meteen aan, g kwam met de bus om die pakketten in te gooien en naar TNT te brengen (half 6) toen vloog ik de AH in om te bedenken wat we gingen eten en dat waren satéschnitsels (aanbieding) en gebakken aardappeltjes met brocoli , dus nadat ik dat allemaal in de kar had geflikkerd trok ik naar huis rond een uur of 6 om daar ..........

ga even zitten !


buiten al een gekrijs te horen of er eentje geslacht werd ! BUITEN !!!!!!!!!!!

Ik naar binnen ging in dat gekrijs en dacht dat ik gek werd zo hard waren die trutjes aan het gillen ! Zag dat de Nijntje mok doormidden was die niet van de twee trutjes is maar van een ander gezinslid, ZETTE IK EVEN EEN NOG GROTERE KEEL OP DAN DE TRUTJES en riep ze tot de orde. Luisterde naar hun wederzijdse beschuldigingen ! Joeg alledrie de kinderen naar hun kamer (ja zoonlief deed ook mee alleen zonder gekrijs) en ging totaal aan de kook aan de kook , om de bende in de keuken te constateren, koek op grond, aanrecht vol troep, enfin dat was leuk relaxed thuiskomen in een TERINGBENDE !!!!!!!!
Na het eten deed ik een luizencontrole en I PRAISE THE LORD : GEEN LUIZEN , toch nog iets goed maar die luizenstress maakte wel dat ik al dik twee uur op mijn hoofd liep te krabben en het al voor me zag de avond : luizen doden, kammen en heul veul wassen !
En dan denk je tussendoor even tot rust te komen op twitter: kom je in een kippenhok terecht met 200 tweets per minuut !
Enfin nadat we gegeten hadden mochten ze naar bed en zeeg ik rond half 9 in mijn loveseat om Private Practice te kijken ! Ja dat was weer smullen, wat is het toch een leuke kerel die Sam Bennett serie !

O ja en nu ga ik door met al die mails beantwoorden en dan weer aan de slag , een week niets doen maakt dat je dubbel zo hard moet werken de week erna !


25 opmerkingen:

 1. Ik heb ook weer genoten van Sam. Mjam.

  De tweets van een hele werkdag sla ik gewoon over. Ik val wel in op het moment. Anders zou ik helemaal nooit ergens aan toe komen :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh pfffff.....adem in adem uit.... Ik heb gister eerst mijn administratie gedaan en mails beantwoord, maar dat zijn er niet zoveel als bij jou. Ik zou bij voorbaat al gek worden 234 mails, niet normaal! en dan meteen thuis midden in ruziende kinderen terechtkomen...... ERRUG!!!!! Sterkte maar weer meid, met alle drukte.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ,ik weer met mijn verkeerde account.... Nou ja, je weet wie ik ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Moraal van dit verhaal: bidden helpt --> geen luizen! ;-)
  En dit scharen Zusdus en ik maar weer even onder het kopje 'PdH' en je gaat ons nu niet wéér vragen wat dat betekent hè? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn god, wat ben jij toch altijd gefrustreerd. En dan de manier waarop jij over je (stief)kinderen praat, walgelijk gewoon. Je zou eens door de ogen van een logisch denkend mensen moeten lezen wat je schrijft, je zou je kapot schamen.
  Het ergst zijn nog de reacties van alle mensen die je 'begrijpen', dat in de kont kruipen is gewoon walgelijk. Als dan eens iemand reageert dat ze hier niet meer komt lezen, dan wordt ze gelijk met de grond gelijk gemaakt door je 'vriendinnen'. Wat een zielig zootje bij elkaar.
  Ik kom hier ook niet meer terug.

  De beste wensen van ooit een vaste lezer

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Pfffffff....da's nog eens wat je noemt een warm welkom, ik zou helemaal doordraaien geloof ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. eindelijk een keertje reageren! Lees met heel veel plezier mee maar hou me hart vast voor wat me nog te wachten staat. Ben nu met twee jongens van 4 en 5 al af en toe in staat van ontploffing maar als ik bij jou lees ... Ik blijf gewoon lekker lezen en leren van jouw aanpak dan worden ze wel groot! Groetjes Natascha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Anoniem, ik vind dit echt nog één van de beschaafde blogs :-) Ze heeft alleen maar een paar kinderen tot de orde geroepen, een ruzie afgekapt en ze naar hun kamer gestuurd. En nog heel goed een luizencontrole gedaan en ze eten voorgezet dat ze zelf had gekookt en nog vitaminen bevatte ook. Dus. Ik zie het erge niet van dit verhaal. :-)


  Oh nee, wacht, ik snap het al, ik ben natuurlijk zo'n kontkruiper. Ah. Nee, okay.

  En jij schreeuwt waarschijnlijk nooit tegen je kinderen en die gedragen zich natuurlijk altijd. Oh. Nee, dan snap ik het.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @anoniem: ben jij soms de moeder van de stiefkids ofzo... volgens mij ben jij ook behoorlijk frustie. Ik ga in niemand zn kont zitten (oke soms met een zetpil beroepshalve) maar ik zou ook soms tegen de muur opgaan als ik een eigen bedrijf had en intotaal 7 kinderen. En volgens mij is er hier niet beschreven of het om haar eigen kinderen ging of de stiefkinderen. En als je nou zo stoer bent om dit hier neer te zetten , zet dan ook je naam erbij ... held op sokken.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mijn mond valt open van ons gefrustreerde anoniempje, maar gelukkig haalde Toet de woorden uit m'n mond en daar sluit ik me dan ook gráág bij aan.
  Ik vrees dat het invoelend vermogen van Anoniem zo plat is als een poffertje en dat zegt al meer dan genoeg, want ik heb anderhalf jaar geleden de moeite genomen om dóór de woorden van Floor heen te lezen en naar de prachtige vrouw daarachter te kijken. Jij mist veel in je leven anoniem, héél érg veel....

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jammer zo'n reactie.
  Je mag vinden wat je wil van Floor en ook van mij maar zet je naam erbij daar zou respect voor hebben.
  En je hoeft een blog niet te lezen en het is je goed recht om je er aan te ergeren maar dit is Floor d'r blog en die heeft het recht om te schrijven wat ze wil.
  Nu ken ik Floor inderdaad persoonlijk en zie haar met haar kinderen en dan zie ik gewoon een leuke lieve moeder.
  Dat je vind dat ik haar in de kont kruip en jij mij daarom zielig vind mag hoor maar ik vind jou op dit moment ook niet kloppen om mensen te gaan beledigen die je helemaal niet kent.
  Dus als je zo'n redelijk mens bent dan laat je even weten wie je bent wel zo netjes.
  Katja

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die kent jou dus niet goed!!! Anders zou ze wel weten dat je leuk 'gefrustreerd' bent!!! Niks van aantrekken! Ik vind t juist leuk dat je je gewoon voordoet zoals je bent!!
  Groetjes Beth

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat is een lekkere start van het nieuwe jaar. Maar ja, als je werk zich opstapelt wil je daar zo snel mogelijk van af, en ben je gevloerd na zo'n dag. Dan is zo'n stel gillende speenvarkens niet het je van het, zal maar zeggen.

  Heb ik hier ook wel eens, een stel gillende speenvarkens, vaak gaat het ook nergens over, maar ja de oudste twee puberen en dat botst dan ook nog eens giga met de uk van (net) zeven.

  Recept is inderdaad iedereen naar z'n eigen stek, kan moeders bij komen en verder gaan wat gedaan moet worden... Gelukkig geen luizen, ik las het woord luizen en krijg ter plekke al de kriebels...

  Groetjes, Collie en succes met al die mailtjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oooo kinderen... Hahaha nou ik begrijp het en dat is niet om in je kont te kruipen.

  Gebeurd hier ook en vast overal en moet moeders dan maar rustig blijven....

  en joepie geen luizen. (Ik laat dochter nu 1x per week haar haar met azijn naspoelen... Ruikt niet, vlekt niet maar geen luizen meer. Of het is toeval...)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @Kikkertje/Saar/Anoniem (Whatever, noem jezelf zoals jij wilt): je hebt werkelijk waar geen idee waar je het over hebt. Makkelijk praten als je zelf een peuter en kleuter rond hebt lopen die nog alles doen wat mama wenst, wanneer ze ouder worden maken ze keuzes en ruzie waar je als ouder geen invloed op hebt helaas. Als je Floor ECHT zou kennen zou jij ook weten dat er tussen jouw Vinex-huis en het huis van Floor geen andere moeder te vinden is die zoveel over heeft en zoveel van haar (stief)kinderen houdt als Floor.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ohhh wat heerlijk geen luizen......dat is wel heel erg prettig....
  en nu even ZENNNNNNNNN
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik als moeder van drie volwassen kinderen en vier kleinkinderen weet en dat is zonder iemand in zijn kont tekruipen dat het om den DONDER niet meevalt . Om kinderen groot te krijgen . Je kan van alles mee maken zoals je net schoon gemaakte huis terug tevinden als een slagveld. Rokende of aan de wiet kinderen die verdommen om naar school tegaan. Vriendjes en ook je eigen kind dat ff niet wil deugen enzo kan ik nog wel doorgaan. O wat had ik graag willen bloggen over al die ellende. Ik moest het doen met mijn ouders die de helft er niet van geloofde. Nee dat bloggen is een uitstekende manier om stoom afteblazen. En als mijn dochter binnen komt met verhalen van haar kleuterpuber die volgens haar NOOIT luistert. Dan weet ik ook dat het voor haar belangrijk is om stoom afteblazen. Zo ook voor Floor de ene schrijft over Poepen wat niet gaat de ander over die Kl.... puber die weer de sfeer verpest. Meiden kom op er is meer in het leven oordeel niet te snel want echt kinderenopvoeden van je zelf, laat staan van een ander, ook al vind je ze vreselijk lief is een hels karwei.En dus lekker er over kletsen met"vriendinen"lucht op. En als je niet wil lezen lees je het niet. Zo simpel is het.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Tjonge je hebt het weer lekker druk zo aan t begin van het jaar. dat belooft nog wat. maar goed er zijn mensen die moeite hebben hoe jij de dingen beschrijft..tja jammer dan gaan ze maar weg..maar ze vinden je toch interessant genoeg dat ze toch wel even terug komen lezen hahaha. Nou ik hoop voor je dat de luisjes wegblijven...lijkt me hoe dan ook een ramp, zoveel wassen en schoonmaken.heb iedere keer geluk gehad tot nu toe.. want tja als juf hangen er wel eens kids tegen je arm aan...

  BeantwoordenVerwijderen
 19. En ik maar denken dat er zoiets bestaat als vrije meningsuiting en dat we in een vrij land wonen. Sorry heb me blijkbaar vermist. Ik volg Floor al een jaar en vind haar manier van schrijven gewoon leuk, lig regelmatig in een deuk. Vind je t niet leuk, blijf dan weg en doe niet kinderachtig. Iedereen zijn of haar mening, maar laat eenieder in zijn of haar waarde!!! Zo dat is mijn mening!!
  Ik wens eenieder een fijne avond en Floor ik ben blij te horen dat t pietjeslarm, valsalarm is. Heb er ook altijd schrik voor gehad.
  Tot morgen, ben ik weer van de partij :)))

  lieve groet Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Goed. Waar zal ik eens beginnen. Ik kan het alleen maar eens zijn met de anonieme schrijver. En dat ben ik dus niet.
  Dus Zara, Nicolette, Inic24 of hoe jij jezelf maar wilt noemen: je glazen bol is een beetje wazig. Bovendien heb je last van vergeetachtigheid. Ik heb namelijk nog geen kleuter. En mijn baby is nog lang geen peuter.
  Denk ná voordat je iets typt.

  Dat zelfde geldt, in mijn ogen ook voor Floor. Ik vind het schokkend dat je schrijft over je kinderen zoals je doet. Ik vind het liefdeloos overkomen.
  Daarnaast heb ik moeite met iemand die op het web heel aardig doet naar anderen, maar vervolgens geen enkele reactie meer geeft als iemand niet komt. Ik geloof best dat er tijdens dat diner niets gezegd is over mijn afwezigheid. Maar daarna is er nogal wat gebeurd via o.a. dm-berichten. En dát, kontlikkende dames bij Floor, vind ik steilloos. Ik kom hier dus ook niet meer terug.

  (Oh, en Floor: check de IP-adressen maar. Ik ben die anonieme bron dus niet.)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. @Kikkertje : goed zo lekker weg blijven ! vooral niet terugkomen !
  en ik heb je netjes gemaild dat ik het jammer vond dat je niet kwam zelfs nog beterschap gewenst !

  Wat mij verbaasd is dat jij schrijft over dm berichten ? Kan jij dan dm berichten lezen ? Ik niet alleen als ze aan mij gericht zijn namelijk. En als je die dan hebt die dm berichten wil ik die graag zien want alles kan je kopiëren dus laat maar zien die berichten ! Die zijn er niet tenminste niet van mij . en als die er dan wel zijn wil ik ze graag zien ipv maar wat te roepen !

  En waarom kwam jij niet naar mij toe om te vragen wat hier van waar is ? Niets heb je mij gevraagd, nog iets gesuggereerd in die richting. Jij neemt klakkeloos aan wat iemand zegt die niet tegen kritiek kan , hoe karakterloos !

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik heb geen idee wat er met die DMberichten is gebeurd (damn, hoor ik weer eens ergens niet bij ;-) ). Dus kan daar niet over mee praten. Als daar iets onaardigs is gezegd dan kan ik me voorstellen dat dat niet leuk overkomt. Lijkt me dan altijd nog beter het met die mensen op te nemen, dan het op een blog te gooien, want iets stijlloos met iets anders stijlloos vergelden vind ik dan weer geen stijl, maar dat is mijn five cents. Of two cents. Of hoeveel centen je maar wilt.

  Floor heeft wat mij betreft vaak genoeg uitgelegd dat haar manier van schrijven ook maar een manier van schrijven is en dat ze heus en waarachtig wel van die pubers van haar en d'r G. houdt, dus dan blijft het een verschil van mening/smaak/stijl. Dat die niet bij elkaar passen (Floor en Kikkertje), dat moge duidelijk zijn.

  Daarnaast schrijft Floor al altijd zoals ze schrijft en vind ik het dus gek dat dat nu opeens een issue was/is, en niet in eerdere contacten?

  Ik las beiden graag (Floor vaak, kikkertje soms na doorklikken ergens) en vind het gewoon ontzettend jammer dat het loopt zoals het loopt.
  Ik zie alleen maar twee gekwetste dames nu, twee dames die zich op de een of andere manier aangevallen voelen. En dat, lijkt mij is, nooit het plan geweest van die 18decemberdate.

  Oh, en ik houd helemaal niet van kontlikken trouwens. Laat dat even zwart op wit staan. Ik heb heel andere voorkeuren. Dus. Want ik neem aan dat heel de 18decemberkliek door die opmerking op één hoop gegooid wordt. En daar houd ik ook al niet van, van generaliserend gedoe.

  Jammer Kikkertje. Jammer Floor. Het lijkt verdorie wel een lagere schoolruzie.....

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Jeutje zeg, mijn eerste gedachte bij het lezen van je blog was "Hé, dat gebeurd dus daar ook!"
  Hier maar 4 kinders, waarvan er inmiddels 2 het huis uit zijn, maar ook het nodige mee gemaakt.
  En als dat dan nét gebeurd na een drukke dag waarin je jezelf al voorbij bent gelopen, ja dan heb je wel een flinke rol behang nodig.
  Glasweefsel het liefste, dat is breed, plakt goed en gaat lastig weer los.
  Hier 4 kinders, 2 bonus meiden en 2 "eigen bloedjes".
  Wij hebben het nooit gehad over het woordt "stief", zo lekker nega(s)tief soms.
  En als ze het alle vier bont maken, gaan ze alle vier het kolen hok in..........
  Lekker door blijven gaan met spuien op je blog!

  Even voor de duidelijkheid aan anonmiepje en het kwaak-mens; ik ken Floor helemaal niet.
  Ik lees pas sinds een weekje of wat mee en ben bij toeval bij dit blog terecht gekomen.
  Ik lees mee omdat de blogjes soms zo herkenbaar zijn en leuk geschreven.

  Floor, gewoon doorgaan zo en wie niet wil zien/lezen wat er echt staat, die mag een leesbril aanschaffen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Oh, deze had ik nog even gemist. Tja, je weet inmiddels hoe ik erover denk.
  pak een lekker wijntje (je was toch al weer een boel afgevallen deze week) en ga lekker op de bank zitten meid. Niet teveel aandacht aan geven verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. En ik had deze dus ook niet gelezen... wat een verhaal zeg... wat een nasleep... kan me voorstellen dat je hier hélemaal niet op zit te wachten. Hopelijk kun je het snel loslaten, zonde van je energie (die kun je beter bewaren voor die losgeslagen kroost haha) X

  BeantwoordenVerwijderen