Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

dinsdag 4 januari 2011

Bloggen verrijkt het leven , niet altijd helaas !Oké waar zal ik eens beginnen?
Er zijn mensen die het nodig vinden mij af te branden in een blog.
Moeten ze zelf weten, ik ken die mensen niet, ze kennen mij niet !
Die mensen hebben mij nooit gemaild , nog iets gevraagd aangaande alles wat ze beweren en wat ze schrijven, vreemd eigenlijk dat je niet even aan de persoon zelf uitleg vraagt over dingen die je denkt te hebben begrepen of denkt te hebben gelezen .
Ik hou het dus even bij mezelf en heb besloten mezelf niet te gaan verlagen tot hetzelfde lage walgende niveau.
Ik hield een diner, een diner met blogvriendinnen , gewoon omdat ik nooit verjaardagen hou van mezelf of andere feestjes dacht ik laat ik dit eens doen met de vrouwen waar ik dagelijks zoveel contact mee heb via blog of twitter en waarvan ik velen al eens ontmoet heb en waarvan met sommige zelfs een heel close band mee is ontstaan.

Dat diner wilde ik nog een speciaal tintje geven door er voor iemand nog een speciaal iets van te maken voor een speciale gebeurtenis.

Dat er dan mensen zijn die denken dat ik mensen uitnodig die ik niet mag ,of dingen voor ze organiseer als ik ze niet mag, niet leuk vind, niet graag lees, over roddel , die me de keel uithangen, vind ik heel bizar. Want waarom zou ik dat doen? Waarom zou ik je uitnodigen om je vervolgens uit te kotsen ?
Ik begrijp het niet , noch minder begrijp ik waarom je als je dat al denkt niet even naar me mailt en me om uitleg vraagt? Had ik graag gegeven.
Nee die kans kreeg ik echter niet, eentje had een idee in haar hoofd en is anderen ermee gaan vergiftigen en maakt van niets iets.
Ook begrijp ik niet dat je niet wat meer respect hebt voor mensen die het beste met je voor hebben maar dan wel hoog van de berg krijsen over normen en waarden.

Enfin dit diner werd georganiseerd, gehouden, was heel leuk en dan druk ik me nog zacht uit, was gewoon FABELTASTISCH zoals Toaske zegt en ik heb er zeer goede herinneringen aan.
En die zullen ook blijven al kotsen er nog tig mensen tig blogjes vol .

Men kan mij betichten van heel veel dingen, ik ben geen heilige, verre van .
Maar men kan mij NIET betichten van niet eerlijk zijn want dat ben ik dus wel. Ik lul niet achter iemand rug om, ik bekokstoof niets achter iemands rug om , ik zet geen dingen op twitter met een dubbele betekenis NIETS van dit alles.
Als ik iemand een K*wijf vind weet diegene dat, als ik iets vind van je zal je dat horen of ik hou mijn mond maar vraag je me er om krijg je een eerlijk antwoord ! Als ik je niet mag lees ik je blog niet, twitter ik niet met je !

En men kan men mij NIET betichten van niet houden van mijn kinderen of stiefkinderen ! En daar ga ik me verder niet over verdedigen want ik vind het te ziek voor woorden dat men dat alleen maar denkt.

Kijk dat je mijn stijl van schrijven niet begrijpt of niet leuk vind , kan , dat je totaal humorloos bent, kan , maar ik verplicht niemand tot lezen van mijn blogs ! Het net staat er vol van dus lees aub ergens anders !
Ik lees ook geen blogs waar ik niks mee heb , waarom zou je ?
Maar dit gaat niet over mijn blog of over mijn stijl van schrijven dit is een frustratie die ergens vandaan komt maar alleen weet ik niet waar die vandaan komt ...........

En ik wil die kontenkruipertjes/stroopsmerende vriendinnetjes van me even bedanken voor alle steun ! maar ja daar zijn jullie ook kontenkruipertjes/stroopsmerende vriendinnetjes voor natuurlijk ;)
En alle dames die me gemaild hebben vandaag om hun onvrede te uiten over de dingen die ze gelezen hadden bij anderen over mij en die me een hart onder de riem staken BEDANKT !59 opmerkingen:

 1. En nu eens kijken of ze het lef hebben om te reageren. Maar ook deze reactie zal wel weer tot de 'kontkruipende' gerekend worden.
  Je houdt het trouwens nóg netjes hoor, veel netter dan de dames in kwestie op hun blog.
  En de dames in kwestie doen hysterischer over het druk zijn met hun 2 koters dan jij met 7.
  Ach, laat ik het ook maar netjes houden...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben helemaal stil wat er vandaag gebeurd is.
  Ik vind het laag en walgelijk wat er gebeurd.
  Zo makkelijk om op een blog iemand of groep zo te veroordelen en te beledigen.
  Ik ben blij dat ik je ken wat voor beledigingen ik daarom ook naar mijn hoofd krijg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amen!
  En ja: 18/12 was geweldig, wellicht omdat ik als kontkruipende/stroopsmerend vriendinnetje er ook bij mocht zijn.
  M'n bek valt trouwens open: houd jij dan WEL van je (stief)kinderen? Nooooit gedacht... wie houdt er tegenwoordig nou nog van z'n kinderen.... Tsss.... dit wordt een rel, reed my lips... een rel zeg ik je.
  FLOOR HOUDT VAN HAAR (STIEF)KINDEREN...
  Snappernixmeervan...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow. Wat een geweldige reactie en zo snel op je blog neergegooid! Sinds kort lees ik je blog en, met veel plezier. Je blijheid en liefde voor je man en kinderen en je geweldig gefrustereerde stukjes. Van beide spat de passie vanaf. Waarom zou iemand in hemelsnaam zo reageren als Anoniem? Volgens mij zit Anoniem niet lekker in haar vel en in haar leven :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben ik áltijd vrij op dinsdag, is er nét de dag dat ik aan het werk ben een rel ;)
  Misschien maar goed ook, want anders had ik me er vast mee willen bemoeien. Ben er nog niet helemaal uit wie de dames in kwestie zijn, maar geloof dat ik me er niet al te druk over ga maken.

  Ik lees hier graag en dat blijf ik doen. En mijn avondjes twitter zijn ook gezelliger met jou erbij.

  En of ik de andere dames ook lees/volg, weet ik niet, wil ik ook niet weten.

  Als we nou allemaal gewoon alleen lezen/volgen bij de mensen die we leuk vinden en bij de anderen wegblijven, komt alles helemaal goed.

  *typte ik met een serene glimlach op mijn gezicht*

  Dat gezegd hebbende, zou ik echt uit mijn plaat gaan als mensen mij op mijn eigen log zouden gaan afzeiken. (als ik je logje hierboven goed begreep)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik heb een stukje gemist denk ik..of ik ben geen vriendjes met die dame die van alles beweert... maar FLOORTJE!!! je leeft je eigen leven... en je eigen waarheid... en wat een ander zegt... daar ga jij je toch niet druk om maken toch????
  jij bent eerlijk je doet wat je zegt.... dat is toch genoeg... ik snap al die dames niet dat gekonkel.. echt deze dame(s) moet zich schamen waarom kunnen we niet gewoon met zijn allen lekker in blogland leven...en als je iets niet wilt lezen dan lees je het toch niet???
  ik reageer alleen als ik dat wil... of als ik tijd heb en anders lees ik het en ga over naar de volgende laten we dat met zijn allen gewoon doen en elkaar gewoon in waarde laten.
  Ik volg ook een blog van Huismuz misschien meerdere mensen en ook deze dame stopt met bloggen omdat er zoveel gekonkel is... dit kan niet de bedoeling zijn.
  dus ik zeg gewoon doorgaan!!! (ohh niet met dat gekonkel dus)
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goh mag ik even.Ik ben een van de stille lezers en begrijp er geen barst van .Waarom reageren mensen of genoemd [vriendinnen] zo vals ?? [blijkbaar]Ik heb er niets van mee gekregen want tja ga natuurlijk niet je hele lijst van mensen nalezen .Ik heb echt super meegenoten met jullie Weekend ,geweldig toch dat het zo leuk geweest is !!En reken maar dat ik respect voor je heb zoals je alles geregeld had Pot vol blommen meid laat ze de rambam krijgen en blijf jij gewoon lekker jezelf .Echt ik geniet gewoon van je logs want je bent iemand die gewoon lekker schrijft wat ze denkt en gewoon blijven doen hoor !! Zo ,dacht ik reageer toch maar eens een keer .Hee meid neus in de lucht en blijf gewoon lekker doorgaan.
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vervelend zo een reactie en dan nog anoniem!
  Ze moeten maar niet komen lezen hé als ze
  zich niet kunnen vinden in je blog....
  Ik vind dat je er nog erg rustig onder blijft...
  maar ik weet dat het wel pijn doet vanbinnen
  en je er toch mee zit.
  Ik blijf je wel lezen hoor....heb zelf drie grote
  kids en weet dat het niet altijd rozegeur en
  maneschijn is...
  heel veel liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik snap er helemaal niks van, heb de rel rondom je diner gemist blijkbaar. Wel heb ik gelezen dat twee mensen hier schreven dat ze niet meer mee wilden lezen (de één met naam, de ander anoniem), daarvan vond ik met name de reacties die daarop volgden nogal verbazingwekkend en onrespectvol.

  Maar ik neem niet aan dat je het daar nu over hebt, want je kunt zelf de reacties moderaten en als je ze niet had willen hebben, had je ze niet hoeven plaatsen.

  Floor, ik heb ook een slechte ervaring met anonieme reacties, daarom heb ik ook moderaten ingesteld. Verder vind ik dat jij mag schrijven wat je wilt en als mensen het niet willen lezen, dat ze dat ook zelf mogen beslissen.

  Sterkte met wat je nu doormaakt, want ik heb het idee dat er meer aan de hand is met andere blogs en twitter enzo. Ik zou zeggen, trek de stekker er af en toe uit en kijk om je heen naar iedereen die je lief is, groet Roelien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo die kan ze in haar.....steken!
  Lekker doorgaan meid.
  Geke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. tja floor......bloggen verrijkt het leven.......niet altijd helaas.....mijn mening weet je(wond er geen doekjes om ;))...maar weet dat zij niet leven zonder achterbaks bloggen blijkbaar, en je weet ook wat men zegt van mensen die ZO HEFTIG reageren als zij doen.....juist...die hebben iets te verbergen.......
  Tuurlijk raakt het jou, dat snap ik wel, maar geef het niet meer energie dan het verdient......geen eer te behalen...echt niet...

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Begint dat gezeik nou weer.... tjongejonge zeg wat een debiel gedoe weer. Kijk iedereen mag een mening hebben en die ook (op een normale manier) uiten... maar dat doe je dus niet anoniem... dat is niet zo netjes....

  En kontkruipen.... volgens mij is dat veel te nauw sinds jij zoveel bent afgevallen, lijkt me niks lekker zitten (en ook een beetje stinken :-) HAHHA

  Maak jij je nou maar niet druk dat is het nl. helemaal niet waard. Lekker negeren die handel en anoniempje... reageer voortaan even met je naam erbij. Kinderen voeden we toch ook op met de gedachten dat ze altijd eerlijk moeten zijn... wees het zelf dan ook...

  Zen..... Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Bah! Wat ontzettend vervelend, zeg! Ik lees geloof ik bij het gros van de fabeltastische diner-dames mee, en ik vond het gewoon leuk om bij hen allen te lezen dat ze het zo geweldig hadden gehad. En nu kan ik wel zeggen dat je je er niets van aan moet trekken (en dat is natuurlijk ook wel zo) maar ik kan me goed voorstellen dat het bijzónder vervelend is voor jou en ook voor de andere dames, bah!

  Neemt niet weg dat jullie het met of zonder roddel en achterklap heerlijk hebben gehad, daar doet niemand iets aan af!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Nou dat heb je netjes opgeschreven meid,
  ik bemoei me er verder niet mee, ik was er niet bij de 18e maar heb genoten van jullie verhalen over hoe jullie genoten hebben en toen ik vandaag de bewuste blogs las was ik helemaal verbijsterd.
  Ben er zelfs niet helemaal lekker van terwijl het niet over mij gaat.
  kan me dus voorstellen dat je je kut voelt, probeer je iets goeds en liefs te doen is het nog niet goed.

  nou ja, laat het je/jullie mooie herinneringen maar niet teveel beinvloeden.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hallo Floor,
  Ik lees al een lange tijd mee op je log en vind je stijl zo mooi, zo ontwapenend en zo eerlijk en ik heb overal geweldige verhalen gelezen over het super feest wat je hebt georganiseerd en heb genoten van die verhalen die ik overal las.....Ik vind het dan ook heel erg verdrietig en ellendig voor je dat er dan mensen zijn die doen en zo alles afbranden.....dat is zo niet eerlijk en zo min.
  Ik heb echt bewondering voor je en vind je log geweldig en laat die mensen maar kletsen, die weten vast niet beter...en ga alsjeblieft zo door met loggen als je altijd doet...
  Veel liefs, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Tja wat kan je hier nu nog over zeggen,mensen laat elkaar in mekaar,s waarde,,als je iemand niet leuk vindt ,lees het dan niet, zo simpel is het ,,,

  xxxKari

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb geloof ik wat gemist. Zal zo eens kijken naar je vorige post of het daar staat, maar die Anonieme reageerder is de moeite niet waard om aandacht aan te besteden als ik het zo lees. Het is iemand die bij het diner aanwezig is geweest? Niet te geloven als dat zo is.
  Ik zou zeggen, ga jij maar lekker door met je leuke blog en organiseren van gezellige bijeenkomsten etc., wel zo leuk om daar je energie in te steken.
  Groetjes van Karin en wel lekker slapen hoor! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik lees sinds kort je blog en ik vind het zo heerlijk verfrissend dat iemand het beestje eindelijk bij de naam noemt. Iedereen heeft toch wel eens zin zijn ouders/kinderen/partner achter het behang te plakken (of erger). Ik ben altijd zo blij om te lezen dat ik daar niet de enige in ben.

  Laat ze maar lullen, Floor!

  Ik hoop nog vele leuke blogjes in het nieuwe jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik snap geen hout van die hele rel. Ik was ook aanwezig de 18e en er is absoluut niet geroddeld, over niemand. In mijn belevering vond iedereen het jammer dat Joel, Kikker en Ellen er niet waren. Waarom gaat Kikker dan nu zo tekeer over iemand waar je voorheen graag las en die ontzettend veel moeite heeft gedaan iets leuks te organiseren?

  (ik heb deze reactie ook bij Kikker achtergelaten)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik sta eigenlijk met m'n mond vol tanden (en geloof me, dat gebeurt niet zo vaak hoor). Jammer dat het zo moet zeg... ik snap er weinig van (wellicht maar goed ook!) maar laten we toch vooral een beetje lief zijn voor elkaar, er is al genoeg ellende in de wereld, toch?
  Ga alsjeblieft gewoon door, ik geniet zo van je eerlijke logjes!!
  Dikke zoen/bisous, Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik ben nu een tijdje een stille lezer bij je, oftewel een stiekeme kontenkruiper ;-) en je schrijft heel herkenbaar! Ik heb geen stiefkinderen maar wel pubers en snap heel goed wat je mee maakt! Lekker op je eigen manier bloggen en er zijn gelukkig een heleboel medelezers die wel genieten van jou stijl!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Vorige bericht verwijderd omdat ik 2 keer hetzelfde bericht een beetje veel aandacht voor mij vond....

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Beste Floor,

  Maak je toch niet zo druk om die anoniempjes. Je weet toch wel dat Jalouzie een hele vreemde /vervelende eigenschap is. Gr Martin

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wauw .. ik ben niet op je party geweest maar heb overal gelezen hoe fantastisch de genodigden het hebben gehad. Ik denk dat je je daar op moet richten en niet op de mensen die een mening hebben. Laat ze kletsen .. ik vond het fantastisch dat je dat zomaar organiseerde, echt.

  Je bent een goed mens !

  Gr, Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hoioi, ik lees niet altijd alle blogs en twitter niet, en val dus opeens met mijn neus is een grote blogoorlog?! Tsssss. Dat is toch niet leuk?

  Omdat ik elders ook al gereageerd had (zonder te weten waar het over ging begrijp ik nu) hier ook even een berichtje. Mens, wees de wijste en laat het zitten. En voor iedereen die geen zin in je heeft "zoek maar een leukere blog op dan" (dat was je met mee eens laatst!)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Zeg, reageer ik me suf bij dat vorige blog, heb jij al weer een nieuw blog. Ga toch eens lekker met een boek op de wc zitten ofzo ;-) p.s. Ik moest laatst ergens mijn hoogtepunten van 2010 noemen. Stond dat blogdiner dus mooi in de top tien van Toet's 2010 zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik volg je blog al vanaf het begin en lach me helemaal suf om je verhalen. Zo beeldend, ik zie het ook helemaal voor me.
  Ik zeg alleen maar, ga zo door met je geweldige blog!
  Waar haal je trouwens nog de tijd vandaan om (bijna) elke dag op je blog te schrijven terwijl je een enorm druk leven hebt, bravo hoor.

  YOU GO GIRL! je bent super.

  Groetjes,
  Pien

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Snap er helemaal de balen van´en begrijp niet wat er nu is gebeurd!!! Ik lees over een super gezelligdinee, voor herhaling vatbaar en nu een dineerel.....
  Hou vast aan die heerlijke avond waarover je schreef en laat dit het absoluut niet verpesten.

  liefs uit Zweden

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat een gezeik weer, en het jaar is nog niet eens echt begonnen. Zo wordt het natuurlijk niks met al dat negatieve gezanik.
  Laat ze maar kletsen, je weet wat je waard bent en zo te lezen lukt het je aardig om erboven te staan. Het is een verademing om je blogs te lezen en blijf vooral jezelf.
  Blijkbaar maak je een hoop los bij mensen, je bent succesvol, hebt een mooi huis, een leuke vent en een goed gelezen blog. Blijkbaar is het voor sommige mensen dan nodig om zich daar op af te reageren.
  Let it go, let it flow

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hoi Floor,

  Ik ben een 'stille lezer' zonder eigen blog en ik geniet altijd enorm van je stukjes.
  Wat jammer dat je dit overkomt!
  Maar als ik jou was zou ik me er niet te druk over maken.
  Er zijn altijd mensen die niet kunnen leven zonder een rel............
  Als het mij teveel wordt zing ik altijd 'De beschaafde tango' van Robert Long in mijn hoofd.
  En tegen de tijd dat het kinderkoortje inzet ben ik altijd mijn k.t gevoel weer kwijt :)
  Sterkte!!!!! (liedje kun je vinden op you-tube)
  Groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Floor... tja... uh.... mmmm....
  Sorry. Geen woorden voor dit kinderachtige gedoe van de andere dames. En dan zeg ik het nog erg netjes. Ik hoop dat je toch terug kijkt op een ontzettend leuk blog-diner, want wat ik er van gelezen heb (bij velen) was het gewoon fantastisch! Nou. Zo. Klaar.
  O, nog een heel gelukkig nieuwjaar!
  En o... die pubers? Ik weet er alles van! Af en toe wilden wij (manlief en ik) ook dat we ze even in konden ruilen voor leuke exemplaren!
  Zo. O... ben ik nu ook een slechte moeder?
  Het zij zo.
  Dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ook ik lees je al vanaf het begin en ook eerst anoniem.En ik vind je blogs geweldig en zou zeggen: trek het je niet aan je weet wel beter.
  Hier moet je bovenstaan!!!!
  Wij vinden je wel leuk en een goede moeder die zielsveel van haar kinderen houdt.
  liefs Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Hoi Floor,
  Af te toe kom ik op je blog langs en geniet daar van. Ik hem geen idee waar dit item over gaat en wie er bedoelt worden. Maar ik vind het top dat je gewoon eerlijk en open spreekt. Daar hou ik wel van. Maar tuurlijk wel jammer dat dit is voorgevallen. Blijf dicht bij je zelf, dat duurt het langst.
  Groetjes,
  Agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Jammer dat dit nu wéér moet ... Ik lees je blogjes graag en kan je schrijfstijl echt wel appriciëren. Ik snap het probleem van anoniem niet zo - volgens mij begrijpt ze het verkeerd ? - In alle geval; Doe zo verder ! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Net bij Joeltje geplaatst:

  Jemig, wat een gedoe allemaal. Tja, je weet hoe ik denk over stroopsmeren. Herinner je je de 'rel' nog van een paar jaar geleden. Over jouw logje hier, mijn reactie daarop, het logje dat ik vervolgens schreef en de reacties daar weer op.
  Je zult dus begrijpen dat ik geen kontlikker/stroopsmeerder ben.

  Ik heb de rel op twitter volledig gemist want twitterloos. Ben ik even daar even blij mee.

  Weet je wat ik vind? Ik vind het vooral heel jammer. Dit gedoe. Ik heb met volle teugen genoten van dat wat Floor voor een aantal (soms voor haar zelfs wildvreemde) vrouwen heeft georganiseerd. Ik vond het zo bijzonder dat iemand dit doet. Echt heel bijzonder. Dat iemand belangeloos en zonder bijbedoelingen dit voor anderen over heeft. Eigenlijk maakt het niet eens uit wat anderen voor elkaar doen, als ze maar iets (klein of groot) voor elkaar doen.

  Er was uiteraard veel te weinig tijd om nu te kunnen zeggen dat ik Floor of de andere blogdames van de 18de inmiddels goed ken (tot mijn spijt heb ik een aantal zelfs maar amper/niet gesproken), maar dat wat ik van de anderen heb gehoord/gezien verdient niet wat er nu gebeurt. Floor is een schat van een vrouw die dan misschien wel wat over de top blogt over haar pubers, maar die het hart op de goede plek heeft zitten. Net zoals jij het hart op de goede plek hebt zitten.

  Ach, doen we niet gewoon allemaal ons stinkende best om het beste te maken van ons leven? En daarvoor hoeven we het niet altijd met elkaar eens te zijn, maar met modder gooien dat is natuurlijk ook niet de bedoeling.

  Ik word er een beetje verdrietig van, van deze rel.
  Toen, jaren geleden, kon ik het eerlijk gezegd beter hebben dan nu. Want dat ging over acties en reacties en nu worden er over en weer blijkbaar moedwillig kwetsende dingen over elkaar gezegd. Nogmaals, ik weet niet wat (en door wie) er op twitter allemaal geroepen is (want roepen acties niet altijd reacties op, positief dan wel negatief?), maar ik vind echt dat Floor (en de mensen die er de 18de wel bij waren) dit niet verdienen. Jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Jeetje zeg, ik ben alleen maar een mee lezeres omdat je zo leuk kan bloggen. Kwam op je blog terecht via, via.
  En zelfs als buitenstaander vond ik je actie een ontzettend leuke!
  Ik heb genoten van een paar verhalen die ik her en der las.
  Vond het zo ontzettend leuk van je, en wat een werk had je ervan gemaakt!
  Kan alleen maar zeggen, laat diegenen die niet willen zien of begrijpen hoe de vork in de steel zit, lekker in hun sop gaar koken.
  Tegen jaloersheid is geen middel sterk genoeg!
  Blijf zoals je bent, volgens mij ben een ontzettend leuk en vooral lief mens!!

  Lieve groet
  Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Floor, ik heb geen idee wat er nu weer allemaal gaande is, maar was het nu echt nodig om er zo openbaar op je blog op in te gaan? Als er onenigheid is met iemand praat dat dan binnenskamers uit..dit zorgt voor partijvorming en nog meer gedoe.
  Ik lees graag bij je, vind je stukjes soms herkenbaar en soms niet, maar gebruik je blog niet voor zulke dingen meid, dat is nergens goed voor!
  Groeten, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Wat ik me nu eigenlijk afvraag is;
  wat zijn DMberichten???
  Volgens mij loop ik achter...ben ik blij dat ik niet blog, hyve en twitter ;)

  Janna uit Den Haag

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Ik volg je nog maar sinds kort via je blog, maar ik kan genieten van je heerlijke verhalen, die vaak ook heel herkenbaar zijn! Je weet het allemaal humoristisch en gevat te verwoorden en daar moet je vooral mee doorgaan... Je kan niet iedereen tevreden stellen toch, dus laat ons 'kontenkruipers' gewoon lekker doorgenieten van jouw verhalen:-)
  Zonde dat mensen elkaar niet in hun waarde laten... blijkbaar is dat ontzettend moeilijk!
  Maar ik zeg je: VOORAL ZO DOORGAAN!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Laat het gaan, het is niet de moeite en teveel eer om je er zo druk om te maken. Iedereen hierboven vindt je blog leuk, en als iemand dat niet vind gaan ze maar een deurtje verder. Blogwereld is net het echte leven, er zijn altijd mensen jaloers, hebben last van hun hormonen of zitten niet lekker in hun vel. Niet teveel aandacht geven en lekker doorschrijven over jouw leven. Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Ilse,
  Laat het los....{liedje van Marco B)

  Jij bent OK

  liefs Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Hé,...........ik heb geloof ik weer een stukje gemist????
  Wat een gedoe allemaal weer, ze zijn het niet waard om je er zo druk over te maken, jaloezie is een eng ding?
  Ik vind het juist helemaal te gek wat je allemaal doet en, georganiseerd hebt met de kerst een geweldige diner voor 18 blogdames,toppie en, je blog is geweldig.
  Gewoon doorgaan en negeren de boel niets van aantrekken en lekker jezelf blijven en gewoon doen en schrijven wat je wilt.

  Dikke kus van mij,xxx.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Ook ik ben een stille meelezer maar lig af en toe helemaal krom om je blog! Zo lekker eerlijk en verhelderend. Iedereen kan z'n kinderen wel eens achter het behang plakken maar dat wil niet zeggen dat je minder van ze houdt! Wat een zielig hoopje mens als je dat alleen al denkt!
  Floor ik zou zeggen GA ZO DOOR!!!
  Ik lees in ieder geval met plezier je blog en wanneer bepaalde mensen blijkbaar niet de brains hebben om te snappen hoe jij iets bedoeld of niet bedoeld laat ze dan lekker een blogje verder kijken, blijkbaar is hun eigen leven dan niet spannend genoeg moet je maar denken!

  Liefs van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Lieve ils!! Ken je de uitdrukking hoge bomen vangen veel wind? Nou jij bent dus een hoge boom, ik ken je, ik ken je door en door, dat zo n tut hola dit doet zegt alles over haar en NIETS over jou, je bent een goed lief mens en ik vind t geweldig dat je 7 kids probeert op te voeden heb er twee en vind t niet gemakkelijk! Gezien de reakties hier boven me zijn t er velen met me eens en dat zo n moraal troel denkt je t lesje te kunnen lezen is mijn inziens jaloezie en frustatie, goddank is ze niet gekomen naar je feestje! Ga zo door, dikke knuffel en wij weten beter.......ok?? Xxx n

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Lieve lieve Ilse,

  Ik hoop dat je de kracht blijft putten uit al deze positieve input van dames(en ik meen ook heren) waaronder mijzelf uiteraard.

  Je schrijft zo mooi, herkenbaar voor velen, ook voor de gene die dat niet durven te uiten, en so what dat je een gestylede huis hebt: denk dat menigeen zo'n huis zouden willen betrekken!

  Lieve lieve Ilse,

  Vrijheid is het enige ding
  dat je niet hebben kunt
  als je niet bereid bent
  het ook aan andere te geven.

  Als je datgene doet waar jij
  echt achter staat, bent wie je bent,
  dan ben je ook vrij.
  Vrijheid is verbonden met
  de totaliteit van het leven!

  Lieve groet
  Dannay

  BeantwoordenVerwijderen
 47. lieve Floor,
  Blijf zoals je bent,
  zoals iedereen je kent.
  Ik geniet geweldig van wat je schrijft
  liefde voor mensen om je heen is wat je drijft.
  begrijpt "men" dit niet
  dan kijkt "men" niet verder dan dan men ziet!
  You go girl!!
  a heppie de peppie newyear voor jou en je prachtige gezin!
  liefs, Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Triest dat er zoveel gedoe is in blogland, ik heb zelf geen blog maar lees heel graag mee zoals jij het ook schrijft om inrichtingen te kijken en gewoon lekker voor de afleiding te lezen. Nu worden er zoveel mensen gekwetst en waarom, zou het afgunst zijn? Ik hoop dat jullie er boven kunnen staan en vooral fijn door bloggen! Liefs, Natascha

  BeantwoordenVerwijderen
 49. FREE SPIRIT!!! YOU GO GIRL!!

  liefs, Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Is gewoon jaloezie, moet je boven staan! Jullie hebben het zo gezellig gehad en dat kunnen andere weer niet respecteren en waarderen, rare mensen heb je toch...

  Ik wens jou/jullie een heel mooi 2011 toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Ik heb genoten van jullie verhalen over het blogdiner dus het is vast jaloezie
  trek het je niet aan en een goeie lezer ziet heus wel dat je van je kinderen houd
  en als het om J gaat die doet zelf niets anders als klagen en zeuren hoe moeilijk ze het wel niet heeft
  Sta erboven en doe gewoon je eigen ding en dit jaar weer een blogdiner ;-)

  meelezer Cobi

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Jah, ik wil ook wat zeggen!!
  Ben ook een stille volger, al van vòòr Floor...
  Ik heb maar 2 pubers, soms 3 als eentje z'n lief meebrengt...maar wel full-time!
  Kijk hè, waar het hart van vol is loopt de mond van over.
  Mijn hart is op negatieve manier vol van mijn pubers.
  Ik kan er dan ook niet mee ophouden er over te praten.
  Iedereen weet intussen wel dat ik er niet mee om kan en dat dat mijn grootste hekelpunt is.
  Ik kan me er (nog) niet bij neerleggen dat die lieve jongetjes, mijn vriendjes van weleer, zich zo tegen me keren :-( heb er al veel om gejankt, maar door er over te praten,krijg je natuurlijk gouden raad in de plaats!
  Dusss, ik begrijp volkomen waarom je blog dan ook vooral over je puberende kids gaat! En daarom lees ik hier ook zo graag.
  Tja, en dat roddelen...jammer, maar ze weten écht nog niet wat hun te wachten staat!
  Ik overdrijf niet als ik zeg dat dit de meest ellendige periode uit mijn leven is.

  Respect Floor!!!
  Gelukkig nieuwjaar en doe zo verder.

  Liefs, Tineke.

  Bijna vergeten te zeggen, natuurlijk zie ik ze graag, wordt alleen veel minder gezegd nu...

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Ik kan me voorstellen dat het heel moeilijk is om zoiets los te laten zonder erop te reageren....ik zou waarschijnlijk hetzelfde doen.....en daarna denk ik aan mijn oma die altijd zegt: Achter mijn kont vergaat de wereld.

  Haaj dich maedje, laot ze dich neet d'r ònger kriege.

  Gr. Christina

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Paar dagen gemist merk ik.....Nou snap ik het wel. Ik moet stoop smeren en kontlikken of andersom? om te mogen komen eten en verwend te worden bij de meest beroddelde blogger allertijden, hihihi. Jammer, over mij zegt nooit iemand iets. Ik denk dat het komt omdat je er zo toe doet op eht blog en dat kunnen mensen neit hebben natuurlijk. Zoveel liefde en geluk, het spat je om je oeren, dat kan natuurlijk niet. Zij is vast een rotmens....
  Ik denk altijd maar, als je iets leuks wilt ga je bloggen, als je wilt zeiken....het urinoir!!!!
  doei en goed gedaan!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Ik zag op het laatste moment allerlei schrijffouten, sorry hoor...ik heb voor het eerst van mijn leven nagels!!! WOW

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Floor, ik ken je helemaal niet maar wil je wel sterkte en moed wensen om hier door te komen. Als ik hier de reacties lees zijn er heel veel mensen die je graag hebben. Dat is het belangrijkste de anderen vallen toch ooit eens door de mand.
  Liefs Liliane

  BeantwoordenVerwijderen