Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

maandag 15 november 2010Maandag weer.
En druk .
Gelukkig hoef ik vandaag niet naar het ETC in Culemborg maar mag ik gewoon op de zaak aan de slag.
Ik ben druk met mijn twitterdiner want een idee wat ik had kan niet en dus moet ik een andere oplossing bedenken en iets bedenken voor 20 vrouwen is nog niet zo handig , tis geen kinderfeestje tenslotte.
Verder krijg ik steeds smsjes van ene Frans , die man blijft maar zeggen dat ie van me houdt en kusjes sms-en maar ik zou niet weten wie die Frans is . G heeft hem al eens gebeld maar dan neemt ie niet op. Het blijft een raadsel........
Heb ook al terug gesmst wie ben jij dan ? Krijg dan als antwoord Frans , ja duh dat had ik dus al gelezen meneertje , wij kennen elkaar niet . Of Frans moet een schuilnaam zijn en dat Frans heel iemand anders is dat kan natuurlijk ook.
Nou ja als Frans er maar lol aan heeft dan ...

Vanochtend nadat iedereen vertrokken was heb ik de keuken gecleand: een bom ontploft echt.
Gisteravond de hele zolder even weer gecheckt en alles op een berg gegooid wat de dames niet hadden opgeruimd en daar lagen dus gewoon broodtrommels tussen de zooi met brood er nog in . 15 handdoeken in 2 dagen tijd hebben ze gebruikt ! Ik word gestoord echt.
Toen we de pubers vertelden dat ze om half 2 als ze thuis komen de honden moeten uitladen komt daar weer een heel relaas op , nooit kunnen die lui gewoon zeggen oké en verder gaan....over alles moet gediscussieerd worden echt zooo irritant ! Dus ik zei jullie moeten strafpleiter worden das een goed beroep voor jullie meneertjes Moszkowicz !!!


14 opmerkingen:

 1. Oeh, ja zó irritant! Kirsten heeft daar ook een handje van en als ze kort van stof is is het gelijk pisnijdig ook. Krijg er wat van, maar ja, zal wel overwaaien. De ene keer kan ik dat beter handelen dan de andere keer.

  Soms doe ik precies zoals zij terug, en dan blijkt dat ze dat toch niet zo aardig vindt... Ja, zeg wat je zaait kan je oogsten hoor!!!

  Daarna kapituleert dat nijdige gedoe gelukkig een beetje, maar ja blijft helaas niet lang genoeg hangen... ooit... ooit (zucht)...

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi hoi.....gewoon terug sms en en een afspraak maken met Frans.....en dan met 20 !! vrouwen er heen gaan !!...jammer dat het er geen 21 zijn.....hahahahahahah!! had het wel willen meemaken...Frans......en het etentje natuurlijk......hihihih!!...liefs fijne dag Ria...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat nou als je die handdoeken gewoon laat liggen en je houdt eigen privé voorraadje achter gesloten deuren. Moet jij eens kijken als de dames op een dag na het douchen geen schone handdoek hebben. 't Is maar een idee hoor, maar ik heb er hier ook zo eentje thuis. Dan moest hij naar zijn bijbaantje bij de super en had hij weer eens geen schoon werkshirt. 'Mam kan die nog schoon en droog zijn vanmiddag om vijf uur?'(zegt 'ie dan om vier uur). Inmiddels is hij er wel achter dat hij die toch echt op tijd in de wasmand moet gooien als hij een schone wil. En ik had dan ook nog vaak de neiging om over mijn (moeder)hart te strijken, maar daar steekt mijn man dan een stokje voor. Die is daar wat gemakkelijker in. Die zegt gewoon; eigen schuld dikke bult, moet 'ie het maar leren. En ik moet zeggen; het helpt inmiddels echt. Het werkt in ieder geval beter dan 100 x zeggen. Het gaat zelfs zover dat hij laatst zelf z'n spijkerbroek stond te strijken :) Eigenbelang natuurlijk, maar toch.
  Misschien dat het kwartje nog een keer valt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gots, moet ik nu alwéér andere kleren aan???? als ik maar geen enge trappen op en af hoef ik vindt ik alles prima! Kun je Frans zn nummer niet linken aan e.e.a. duur betaald smsberichtengedoe??? Issie zo klaar denk ik!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. je kan ook het telefoonnummer van Frans hier plaatsen ..... misschien dat hij het begrijpt
  tja de tactiek van Mirjam is niet leuk maar uiteindelijk ben jij wel de winnaar misschien moet je er eens over nadenken.
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kom maar op met dat nummer van Frans, dan gaan we Franske eens ziek van ellende maken zodat ze groen en geel ziet. 'Ze' ja, want wij weten allang wie Frans is..
  En weet je wat ik altijd zeg als de kids hier gaan lopen discussiëren? Dan roep ik: stop! Dit is geen discussie, dit is een opdracht en daar hoef ik geen antwoord op, alleen dat je het gaat dóen!
  Gewoon afnokken, dat soort gepraat van die kinderen want straks heb je in je gezin ook het poldermodel en daar hebben we er al genoeg van in Den Haag. Dacht ik zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jeetje nog meer meeeters?
  Wij hebben met kerst altijd een tig gangen diner met 25 personen. Ieder maakt wat. We kortsluiten altijd met de gast heer wat we maken. Zoekt hij de wijn er bij uit. Meestal krijgen we een opdracht. Wel zo handig anders zit je met 15 voorgerechten.....En je begrijpt er kan geen sterren rest tegen op. iedereen doet zijn stinkende best . Echt heel leuk.
  Liefs en fijne dag nog.

  En doe Fransje de groeten

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn toch hè die discussies met kinderen. Hier ook gestopt met kleding van de kamers af te halen. Kleding moet in de wasmand liggen anders word het niet gewassen, het duurde even maar als je op een gegeven moment geen schone spijkerbroek hebt dan wil je wel... Ik moet zeggen dat ik wel regelmatig de handdoeken weg haal. Die van mij pakken geen schone... nee die gebruiken gerust een week lang dezelfde handdoek!

  Fijne maandag en doe de groeten aan Frans :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Frans Bauer, Frans Duijts, Frans Molenaar, Lange Frans????????????

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mar haalt de woorden uit m'n mond! Helemaal goed, ik ga die Frans eens even bellen voor je als ik durf en 18/12 gaan we massaal langs.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je maakt het wel super spannend 18/12 en zet dat nummer van frans maar op je blog kunnen wij ook smsen en bellen, kijken of fransje het dan nog steeds leuk vind.
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het plaatje ziet er in ieder geval al veelbelovend uit!
  Frans?! Laat Madelief en Zara hun gang maar gaan, geloof meteen dat het snel afgelopen zal zijn met kusjes strooien haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Goh, die Frans. ;-)
  En oh je, gaat je eerste plan niet door? Ben benieuwd wat het dan gaat worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. die frans kent jou mss een beetje en weet dat je zo gek bent op frankrijk en dus noemt 'ie zichzelf frans? ; )

  en strafpleiter, leuk, maar dan moet er dus wél gestudeerd worden eerst hahaha

  BeantwoordenVerwijderen