Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

zaterdag 6 november 2010

Het kan erger...We brachten de kinderen weg naar Weert , op vrijdagmiddag, juist ja , files, en niet zo'n beetje ook zeg.
En ?
Het waren krengen weer hoor in die auto , zakken chips erin geduwd , een keer met de LINDA naar achteren gemept, een zenuwinzinking nabij kwamen we dan toch na 4 uur aan in Weert.
Conclusie: komende weken weer gewoon met de trein !

Naar pa en ma waar ma met een mutella zat want die heeft een kleine ingreep aan haar handen gehad aangezien ze sinds de chemokuren ongelooflijke pijn in haar handen had.
Maar ma was goedgemutst en vol energie . Na een uur of zo keek pa eens op zijn horloge en toen gingen wij weer huiswaarts met zakken vol eten, wasmiddel en toiletpapier.......(das mijn moeder)

Toen weer 2,5 uur terug in die auto om gewoon om half 11 's avonds weer in de file te staan...moet toch niet gekker worden in dit land zeg.
Ik heb echt een pesthekel aan files mensen , zeker als drie lummels achterin die auto gepropt zitten en elkaar het leven zuur maken en mopperen dat het zo warm/koud/krap is .
Daarbij kwam dat ik dus op dieet ben weet u nog ? En dat ik dan echt afzie als er 4 man chips zitten te eten in de auto , de reuk, het komt allemaal tig keer meer binnen lijkt het wel.
Maar ondanks alle stress ben ik niet bezweken ! Toch knap van mezelf vond ik.

Thuisgekomen, alle spullen uit de auto : opgeruimd, wasjes gedraaid , en toen nog een uurtje tv gekeken en op de bank met zijn tweetjes in slaap gevallen ........

Maar toen zag ik deze foto op internet en dacht ik HET KAN NOG ERGER !!!!!!!!!!18 opmerkingen:

 1. Ik heb die foto een poosje terug al gezien en pieste zowat in mijn broek van het lachen. Die jongste had zommar Draeckensteijn kunnen zijn!

  Je hebt een lieve moeder en jij bent keisterk dat je het hebt kunnen weerstaan! Van al die moeite van het inhouden ben je denk ik ook al 3 ons afgevallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mens! Ik schrok me rot!!!
  Leven deze kids eigenlijk nog wel of zijn ze achter het behang geplakt? Wel een goed begin van een wit interieur!
  Ik bewonder je voor je kracht en moed om uberhaupt te dieeten met zoveel saboteurs om je heen. Good luck girl!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En nu weekend! Ik hoop voor je dat je een beetje bij kunt komen en lekker aan kunt tutten want voor je het weet staan ze morgenavond weer op de stoep...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ken je die reclame van die garnalenpelster nog??? nou zo'n soort reactie zou er van mij komen denk ik, blauwe busje en afvoeren die moeder!!!hahahahahah
  en JIJ klaagt???;))
  Je zou het moeten verbieden, chips in de auto...die stank alleen al!!!!
  JE BENT EEN SOEPERTROEPER!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, eerst dacht ik waar is er nu weer een emmer saus ontploft, tot ik kleine kids zag.
  Help........

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ohh jaaaah het kan altijd erger! mijn god...dit gun je je eigen vijand nog niet!!!
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heb net de schilder afgesproken voor volgende week maandag, blllrr...
  Maar deze twee zijn vast goedkoper!!!!
  Gegroet, Margotxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. het kan altijd erger, wat een troost :-) geniet nu maar van de rust xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. het kan altijd nog erger, relativeren, roep ik ook vaak tegen mezelf, en anderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. maar jij bent toch een onvervalste caloriearme chipslikker? echt, sinds jij daar ooit een blog over schreef kan ik geen chips meer zien zonder daar aan te denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. GIEREN, ik kijk ook van dat soort filmpjes op you tube echt te leuk!! Geen beter vermaak dan....leedvermaak!!! Daarom lees ik natuurlijk ook je blog, heerlijk, hahaha.
  o, ja, voor die chips. Ik ben tegenwoordig bij een naaldenprikmevrouw. Ze noemt zichzelf accupuncturist. Het helpt echt bij mij. Het zal vast inbeelding zijn maar het maakt mij niets uit want de kilo's gaan eraf!! Joepie!! (misschien helpt het ook bij puberhormonen??)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vrees dat die beide mannen m'n huis ook zo gaan vermeubelen.. En jeej, drie kinderen op de achterbank...ik kan me de ritten naar Italië met z'n 3'en op de achterbank.. Wij durfden ons niet te roeren hoor: extreem goed afgericht hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja, ik denk ook altijd aan 9 zakken paprikachips afgelikt en al, als ik ze in de winkel zie staan..... Lekker weekend vieren met zijn tweeën, geniet er van. Wij hebben zelf zulke taferelen gehad, maar dan met stroop...op biezenmatten. Die kon ik meteen weggooien, dat begrijp je!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. En, geniet je een beetje van het weekend?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het kan inderdaad altijd erger!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Jij staat sterk in je schoenen, zeg!! Al die chips zo krakend en smakkend in de buurt en je geeft geen krimp.... super!!! En wat een foto zeg!! Ooooooo het kan dus inderdaad véél erger.... je zal dat maar aantreffen...

  Fijne zondag, groetjes Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Haha, ik lees je blog nu een tijdje en ik moet altijd om je lachen... iemand heeft ooit eens tegen mij gezegd: jij schrijft vrolijk zeurderig , ofzoiets. Vind ik op jou ook wel van toepassing haha! Is een compliment, want ik moet altijd lachen!

  groetjes, Silke

  BeantwoordenVerwijderen