Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

vrijdag 15 oktober 2010

ZoonHij is er dan eindelijk .
De laatste twee weken waren we in Twitterland met niets anders meer bezig dan met onze Joel en haar bevalling Gistermiddag begon het gestress, hele nacht maar kijken op mijn ipad of ie er al was en vanochtend dan eindelijk het lang verwachte nieuws .
Iedereen zat met spanning te wachten op de nieuwe beeb maar hij is er dan eindelijk !
Een jongen voor onze Joel , zijn naam staat op het beschuitje voor wie het niet begrepen had!
HIEP HIEP HOERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GEFELICITEERD JOELEBOEL !!!!!!!!12 opmerkingen:

 1. Ik heb zelfs voor m'n eigen bevalling niet zo rot geslapen als vannacht! Hoera voor Joeltje en Kick gefeliciteerd met ons: je twitter en blogoma's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ken heel joeleboel niet, maar heb zoveel tweets voorbij zien komen dat ik haar bijna ben gaan volgen hahaha (maar ze heeft 'ne slotje..) hiep hiep iig voor haar en zoonlief!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhhh geweldig de beeb van Joel is er!!! Stoere naam! Ik hoop dat alles goed is gegaan en dat ze nu lekker genieten. Wat fijn dat je ons op de hoogte brengt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is me wat, voor Joeltje was het een zware bevalling maar ook zeker voor ons, blogoma's! Maar Kick is er, Joel kan vanaf nu gaan opknappen en ik hoop dat ik vannacht beter slaap van afgelopen nacht want iedere keer als ik me omdraaide vroeg ik me af of beebje er al zou zijn. En vanavond gaan we proosten op Kick hè?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ha, dank je wel Floor, nu kan ik rustig mijn volle vrijdagochtendprogramma gaan afwerken! Wat een maf idee dat de komst van een baby van iemand die ik niet ken en die ik vast ook nooit ga ontmoeten, je zo bezig kan houden!
  En nou maar hopen voor Joel dat de kraamtijd alle ellende van de afgelopen tijd doet vergeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Twitterloos als ik ben ben ik ontzettend blij dat jij hier even het nieuws neer hebt gezet. Waarvoor dank.
  Ik geloof dat deze zwangerschap en bevalling heel veel vrouwen bezig gehouden heeft! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah, het berichtje is er weer!! Ik had het vanochtend gezien, maar werd even afgeleid en toen was het berichtje weg (later zag ik waarom, héél vervelend allemaal!!!! (zachtjes uitgedrukt!!!).

  Maar iedereen supergefeliciteerd met baby Kick!!!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tofferdebof voor Joel, ik ben ook twitterloos en dus blij met je logje ;). Ga nu meteen even een reactie bij Joel achterlaten.
  Laat je niet kisten door die anonieme reacties, hier (maar) 2 pubers, maar begrijp je helemaal, je wordt gek van ze!
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat zijn we allemaal trots op onze Joel, hè?? (en op Kick natuurlijk!! Hahaha)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat leuk om te zien dat er via blogs en hyves vriendschappen onstaan onder vrouwen en dat jullie zo met elkaar meeleven. ik lees af en toe op twitter iets bij wondelgijn of repel over Joel en heb af en toe ook gekeken op haar weblog om te kijken of er al een baby was. dus zo ben ik ook weer hier terrecht gekomen.

  BeantwoordenVerwijderen