Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

vrijdag 1 oktober 2010

Weekend !!!





Ik zei dus al dat het mijn week niet was en dat is het nog steeds niet eigenlijk. Dit gebeurde er allemaal:

Zo kreeg ik gisteren te horen dat ik niet 19 okt maar 5 okt al mag komen voor mijn ingreep , hoi hoi , maar niet heus.
Ik had alles strak gepland namelijk voor de 19e , dat is herfstvakantie , dan kwam onze oude buurvrouw oppassen, G had vrij kon mij dus halen brengen troosten .
En nu moest ik gisteren dus ineens halsoverkop voor as dinsdag alles gaan regelen maar het ergste is dat ik me altijd psychisch moet voorbereiden op dit soort dingen want ik ben een angsthaas. Sinds mijn pa ooit een hartstilstand kreeg tijdens een facelift (nooit een facelift voor mij dus ) en een dik half uur gereanimeerd werd vind ik ziekenhuizen maar vooral narcose of verdovingen doodeng.
Enfin dus ik schoot compleet in de stress modus gisteren en zodoende was ik vandaag 2 weken te vroeg ongesteld .
Alles is geregeld , g heeft vrij kunnen regelen en de buurvrouw kon gelukkig ook nog dinsdag .
Toen werd ik gebeld door oma dat haar andere kleinkinderen luizen hebben (die van mijn zusje) en aangezien die allemaal in het weekend bij elkaar gelogeerd hadden bij mijn ex was ze bang dat die van mij misschien ook wel eens luizen konden hebben.
En een ieder die mij een beetje kent weet dat ik GRUWEL van die dingen , dat ik compleet panisch wordt als er een luis in huis is en dus ging ik drie kinderen van onder tot boven controleren op luis en slaakte een zucht van opluchting toen bleek dat ze er geen hadden en zette ik meteen maar de Tea Tree Oil fles aan hun hoofd zodat een evt luis de komende dagen ook geen zin heeft om in de buurt te komen.

Verder gingen er nog tig dingen mis deze week ben ik gewoon spullen kwijt uit de winkel , met verhuizen ergens neergelegd, maar waar? ik krijg het niet gevonden .
Verder schilde ik zojuist 5 kilo aardappelen en maak ik boerenkool want ik heb maar liefst 15 unox rookworsten in mijn bezit omdat zij de punten spaart en ik dacht laat ik eens een handje worstje helpen. Dus eet rookworst mensen en help haar aan een serviesje ....


Dit weekend ga ik in de ruststand , althans dat ga ik proberen met 7 kinderen, want ik wil niet kapotmoe dinsdag in dat ziekenhuis aankomen, ik wil nog enigszins fit zijn voordat ik die dr toelaat in mijn baarmoeder. Ik ben dan heel erg geneigd omdat ik mezelf zo zielig vind voor dinsdag om dan te gaan drinken: wijn , liters wijn liefst om de stress weg te spoelen of zoiets en dan ook graag witte chocolade erbij . Maar ik zeg GENEIGD want ik ga het natuurlijk niet doen hè , nee echt niet , ik ga het zeker niet doen. Toch???

Ook haalde ik even mijn kleingeld uit mijn portemonnee en ik zeg dat scheelt al heel veel gewicht in mijn tas , een beker vol kleingeld dat weegt nogal kan ik uit ervaring vertellen ...
ik sjouw me wezenloos want er zit nogal wat in zeg maar in mijn handtas...


Mijn dochter, middelste, die echt totaal het nut van leren niet inzag vorig jaar en voor wie ik heb moeten vechten dat ze op deze school terecht kwam omdat het volgens haar beide juffen totally te hoog gegrepen was en ze geen aanmeldingsformulier wilden meegeven (de bitches) die verbaasd alles en iedereen , ze heeft gemiddeld een 7,5 tot nu toe , haalt veel goede cijfers en ik ben zo blij dat ik gewoon naar mezelf geluisterd heb en dit kind gewoon heb aangemeld tegen alle toetsen/adviezen in want ik ken mijn dochter , ik weet dat het erin zit , alleen dat ze gewoon te lui was daar en teveel vrijheid had op Dalton school en het er daardoor gewoon niet uit kwam maar zie hier ....oké ik weet het jaar is nog maar net begonnen maar het gaat goedkomen ik ben er van overtuigd.

Verder heb ik nog een man in de aanbieding , hij zoekt een vrouw ergens tussen de 30 en de 40 , brains wel handig. Oh mocht je hem niet zien zitten hij zoekt ook nog een baan .... ergens bij de jeugdzorg of zo dus misschien kan je hem daaraan helpen?


Mailen kan, ik stuur alle aanmeldingen door naar deze meneer...niet allemaal tegelijk graag...
eg 24 pagina's tellende vragenlijst toegestuurd door de dr die me pas in Mei kan zien , 24 , nou ja hij doet in ieder geval grondig vooronderzoek zullen we maar zeggen :)

Ik rende ook nog deze week maar liefst 2x stond ik op de loopband en geloof me de 2e keer duurde het maar liefst 24 uur voordat ik weer normaal was, gebroken was ik , echt knock out, oma is het niet gewend he dat rennen , nee totaal niet dus .
O ja en ik twitterde natuurlijk ook , ja veel ja , en het was gezellig met de twittervrouwen .



7 van ons zelf en nog 2 vriendjes aan tafel




33 opmerkingen:

  1. Ik hoef 'm niet en ik heb ook geen baan voor hem, want ik vind het een eikel!!! (En hij vindt mij een trut, dus dat komt goed uit!)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een heerlijk verhaal, en die foto.....
    ik vindt het een prachtige foto..
    lieve schat, keep ik calm..en sterkte met dat ziekenhuisbezoek..
    groet, cobi

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik snap die angst wel.. aan de andere kant je hoeft nu niet langer er tegen aan te hikken het is nu eerder gebeurd zeg maar
    ik hoop dat het allemaal gaat zoals gepland en dat je weer gauw in blogland terug bent.
    groetjes en heel veel sterkte
    Anita
    http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik kom niet meer bij!!!! Enne ....kunnen we wel een keer doen in het echt, koken we samen.
    Leuk met twaalf kinderen woehaha.
    xx Katja

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Pfoe..dat jij in de stress schiet kan ik dus helemaal begrijpen! Sterkte volgende week!
    Enne klinkt heerlijk die boerenkool met rookworst!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hey Floor, ik wil je heel veel succes wensen dinsdag en zal een kaarsje voor branden. Komt allemaal goed. Volle bak bij je met de worsten :)))) Een hele fijne avond en een goed weekend.
    Oh en die meneer, nee dank je

    lieve groet Zjietje

    BeantwoordenVerwijderen
  7. O jee, daar zou ik dus ook van in de stress schieten wanneer zo'n ingreep ineens zomaar naar voren wordt gehaald. En je hebt ditmaal je boodschappen al foto-nemend gedaan? Nee, niet mijn typ, maar ik ben dan al ook voorzien.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooi foto, die eerste! Die man hoef ik niet, haha.

    Oja, en kan me je zenuwen best voorstellen hoor. Ook al is dat vast niet nodig, maar ja, zo werkt het niet, zenuwen... Sterkte!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het is me het weekje wel he - nou, succes met het ontspannen en de ingreep - toitoi XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  10. zo dan ! joeltje (toch?) heeft zo morgen al haar servies bij elkaar! mocht je daarna nog een keer met 15 rookworsten gaan dineren, dan hou ik me aanbevolen voor je punten :-)

    heerlijk dat je alvast ongesteld bent; heb je dat in het ziekenhuis alvast niet meer.
    Niet teveel alcohol van tevoren, gewoon even prachtige slaapshirts, ochtendjassen en weet ik veel wat kopen en zelf je toilettas inpakken (mijn god, ik werk als pleeg, en als je ziet wat er gebeurt als mensen hun koffer door hun man laten inpakken..!! gruwelijk!)

    en vergeet je laptop niet!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Echt waar, is je vader gereanimeerd tijdens een FACE LIFT? Hadden ze alles te straks aangesjort ofzo? Gossie, en is ie er uiteindelijk van opgeknapt? Van die reanimatie bedoel ik, niet van die face lift...
    Nou ja, dinsdag komt het helemaal goed met jouw partiële crematie. Ga je haar nog ergens uitstrooien of zit dat er niet in? Geen idee, daarom vraag ik het: maken we er een blogmeiden-uitje van. Gezellig, Floor haar binnenbekleding uitstrooien. Wie gaat er mee?
    'Komt goed', bedoel ik te zeggen. Echt waar, komt goed dinsdag. Je zou van minder aan de drank raken...

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Die dochter van jou, die is goed bezig zeg! Nu maar hopen dat ze dit nog een jaar of 5 vol kan houden... En gekkie, je moet echt geen uur meer gaan rennen op die loopband hoor, 20 min. is meer dan genoeg in het begin! En denk erom dat je voorzichtig doet met rennen na je ingreep. Fijn ook dat je plaatselijk verdoofd wordt, dan kun je tijdens de ingreep mooi twitteren en even een foto maken voor Twitpic.....

    BeantwoordenVerwijderen
  13. WOEHAHAHAHHAHAHAHAH....hahahahaha....hihihihihi.....jij bent toch ook ZO'N muts he!!!!!
    SMAK!!!!
    Komt allemaal wel goed schatje!;)

    Maar uhm...je moet toch wel een vaatwasser zo groot hebben.....je kookt op zn minst in was teilen!!! ALLEMACHTIG alleen die worsten al!! Of mik jij die ook in de magnetron;).

    Die Joel kan heur kraamvisite uit BLond laten drinken oe yeah!!!!!

    *PROOST*

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoe kom je nou weer aan die man?? Zo te zien opgedoken in de plaatselijke supermarkt maar hoezo? Hoezo??
    Wat is het verhaal?
    Kus S

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ah dat meen je niet, een facelift en dan ook nog zo'n gedoe erbij.
    Wat een typical Floor logje weer. Een heleboel informatie krijgen we over ons heen. Leuk om te lezen. Fijn dat het met dochter zo goed gaat. En eigenlijk toch ook gewoon fijn dat je nu dinsdag al mag gaan? Des te eerder ben je er van af. fijn weekend meid!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi,wil je even voor dinsdag heel veel sterkte toewensen,komt helemaal goed.

    Dikke kus inka

    BeantwoordenVerwijderen
  17. pffffff als ik jou was, zou ik om een volledige narcose vragen....vandaag nog! En geef mij dan ook wat :)

    Succes dinsdag enne...goed gedaan met je dochter, soms vraag ik me af voor wie de onderwijzers nu eigenlijk werken.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Heel veel sterkte lieverd dinsdag....relax.....je kan het !! liefs van mij....

    BeantwoordenVerwijderen
  19. He boerenkool, daar hou ik dus echt niet van... Alhoewel het er wel gezellig uitziet zo met al die kids.

    Vast succes joh, dinsdag. Lijkt me best een hele ingreep. Mag je meteen dezelfde dag naar huis?

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik dacht dat je ze zag vliegen..unoxpunten sparen..servies...maar ik was net bij de AH en ja daar was het aha-moment :)Mijn oudste is ook gek op blond én net het huis uit, dus ik ga ook ff sparen..
    Maar meis, 15 worsten, krijgen ze bij jou allemaal een worst p.p.? Pff ik vind een halve meer dan zat!
    Sterkte dinsdag! Groeten, Corine(THUIS)

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hoe kom je nou weer aan die man?? Zo te zien opgedoken in de plaatselijke supermarkt maar hoezo? Hoezo??
    Wat is het verhaal?
    Kus

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ja, daar kun je van in de stress raken, een afspraak vervroegen.....Pfff, alvast succes of moet ik sterkte zeggen...
    En wat een super leuke foto, al die kids aan de boerenkool. Wat een pan moet dat zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Sterkte met die vervroegde ingreep (fijn dat ze dat even verzinnen in 't ziekenhuis)
    Die eerste foto is compleet hilarisch, geweldig!

    Fijn weekend

    Groetjes, Veronique

    BeantwoordenVerwijderen
  24. He Ilse,

    heel veel succes van de week!!
    En goed van het miepie dat ze goede punten haalt, goed gedaan jij om door te zetten!
    En de man ,neu, maybe kan ie meedoen in dat programma van Eddy Zoe, hahahaha.
    heel fijn weekend, geniet en relax.

    Liefs jacky

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Hoe schrijf je het allemaal bij elkaar. Neem een paar lekkere boeken mee en laat je zelf na de ingreep goed verwennen. Maar ik denk dat dit ook weer anders gaat lopen.
    Heel veel sterkte en ik hoop dat je er goed van opknapt.

    Eh nee geen interesse in de meneer!
    Mooie foto van je kids!

    Groetjes
    Alma

    BeantwoordenVerwijderen
  26. meis, over een week is het allemaal wel lekker achter de rug! #ookwatwaard ; )
    die man, wie is dát nou weer hahaha of begin je stiekem een bemiddelingsbureau zowel voor relaties als werk? ; ) hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  27. ik wil je ook even veel sterkte wensen voor dinsdag! en die man..mmm heb nog wel een vriendin in Limburg in de aanbieding en 1 in Den haag... maar ze willen beide niet verhuizen dus.....
    oh gezellig zo met z'n allen aan tafel en unox worst is wel lekker maar 15 is em ene beteje te veel.. heb nog liever Hemaworst en dan met zuurkool met spekjes ..mmmmmmmmmm

    BeantwoordenVerwijderen
  28. luizentechnisch door het oog van de naald gekropen dus! ik vind ze afgrijselijk....blugh.

    maar nu snap ik de vriendjes die komen eten: het gaat alleen maar om de punten! haha....lief van je meid!

    BeantwoordenVerwijderen
  29. suc6 dinsdag. ik zal aan je denken en voor je duimen dat het allemaal meevalt. En zoals een andere blogdame als schreef..... volgende week ben je ervan af en hopelijk ook van al je klachten.
    Wat je dochter betreft.. als ze zelf maar willen, kunnen ze meer dan menig schooljuf denkt. super dat je gewoon je hart hebt gevolgd.

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Ha die 'oma'! Wat een verhaal zeg en was de aanlokkelijk beginfoto al bijna vergeten.. geweldig..

    Druk leventje zo hoor en al die belevenissen. Heftig ook, wat je te wachten staat.. hopelijk heb je een team van hulp om je heen die je er doorheen kunnen slepen..

    Nou meid, heel veel sterkte dinsdag en lekker genieten van de komende dagen.

    Groetjes, Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  31. hoi Floor heel veul sterkte dinsdag.
    x Fon

    BeantwoordenVerwijderen