Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

zaterdag 4 september 2010

Zaterdag..



Nou ik heb net de oogjes open 8.45 uur en het was erg prettig wakker worden vandaag want de ZON schijnt alsof het Juli is ... (ja ik hou van overdrijven en mezelf even oppeppen)
En ik moet nog HEEL VEEL oververhuizen dus dan is mooi weer ook wel fijn .
En nog boodschappen doen.
En nog de boel hier bestieren want ze hebben allemaal weer wat , oefenwedstrijden heet dat , en teambuilding .
En natuurlijk niet allemaal op dezelfde tijden dus ik loop met een blaadje rond wie wanneer weg is en hoe laat iedereen dan kan eten hier en wanneer ik vanavond het eten klaar moet hebben.
Mijn man is ziek en ik ben als de dood dat ie me gaat aansteken en ik ook als een zombie rond loop...daar heb ik namelijk geen tijd voor....deze week heb ik het mega druk .
Ik moet nog een keer naar het oosten rijden naar een leverancier, een keer richting Amsterdam, een keer naar de ortho met middelste, dinsdag moet ik met alle kids op de foto voor het magazine L.of , verjaardagen die ik niet moet vergeten, vriendinnen die op de koffie komen en dan werk ik tussendoor nog ook , moet die nieuwe opslag nog helemaal worden ingericht en heb ik een nieuwe verslaving :twitteren . Bevangen door het virus ben ik , help.
Ik denk dat ik inmiddels van de datingsite verlost ben want heb de laatste uren geen oneerbare voorstellen meer gehad ....wat mannen toch zomaar durven neerpennen naar iemand die ze niet kennen aarrggghhh ik word oud want ik was echt in shock ! En die mannen geloven in sprookjes echt waar .
DE jurk ga ik morgen of overmorgen even verloten , naampropjes maken en de meisjes trekken de gelukkige.... 12 dames heb ik inmiddels die er in passen en hem willen.
Verder zoek ik een camping : in Frankrijk , Dordogne het liefst, zonder Nederlanders (of weinig Nederlanders in ieder geval) , met eigen sanitair, en dan 2-3 standplaatsen naast elkaar, niet te groot , niet te klein , wat ook voor pubers leuk is en beetje leuk publiek als het even kan, een schoon zwembad, mooie camping , luxe camping .
Dus als iemand dit pareltje kent wat ik zoek MAIL ME . Ik wil nu boeken anders vis ik zeker naast het net aangezien we met zijn allen in oktober al boeken en ik echt mijn eigen sanitair wil, tis al erg genoeg dat ik ga kamperen met 7 kids, meer kan ik niet aan , ik moet echt mijn eigen wc hebben of mijn eigen schoonmaker die voordat ik de plee bestijg het ding compleet desinfecteert . Ik in een tent , mijn hemel , ik kan het zelf nog niet geloven en ik zoek nog een manier om er onderuit te komen , dus camping met huisjes mag u me ook doorgeven als er maar plek is om de monsters in een tent erbij te zetten .
Ik met mijn rugpijn zie mij nog niet op zo'n opblaasbed liggen 2 weken lang ...

Hebben jullie het verhaal van de mijnwerkers die vast zitten al gelezen? Ze zitten nog minstens tot kerst vast .
Nou en wat is er nu aan de hand? De baas van de mensen die vast zitten wil zich failliet laten verklaren omdat hij dan niet de mensen hoeft te betalen , de zak ! Stank voor dank heet dat dus , hij wil ze niet al die maanden betalen omdat ze niet werken , maar dankzij wie zitten ze vast? Door hem dus want het was een mijn die sowieso al niet was goedgekeurd...
Kijk das nou een fijne baas he ? ophangen die handel.
En dan kan Yonni, die zit ook in die mijn, maar beter beneden blijven want er zitten 4 dames boven waaronder zijn vrouw en de rest 3 van zijn maîtresses en die vliegen elkaar voortdurend in de haren .... dit alles moet worden verzwegen voor de mannen in de mijn want ze mogen geen stress hebben . Het lijkt wel een soap .
Verder is er nog eentje die heeft een vrouw boven zitten en een andere die beweerd al 5 jaar een relatie met hem te hebben , beide vrouwen wachten met smart op hun man maar ruziën ook de hele dag.
Dat naar boven komen wordt nog leuk, Merry Christmas everybody !!!

*en wie vliegen ze dan het eerst om de hals ??? hahahaa



23 opmerkingen:

  1. Camping!? JIJ!! O jee hoe hebben ze je zover gekregen. Ik kan je niet aan een adres helpen, ik ben er alergisch voor.
    Ik heb ooit eens in een hotel op Gran Canaria gezeten waar twee NL dames het flink aan het aanlegen waren met een paar Italiaanse mannen (schoenenboer mocht af en toe de tolk uithangen) en dat bleef niet bij handjes geven kan ik je vertellen. Bij terugkomst op schiphol heb ik expres staan wachten omdat ik wel eens wilde zien hoe de hereniging met hun eigen vent ging verlopen. Nou heel gewoon, zonder enige schroom vielen ze in hun armen en werden ze afgelebberd alsof ze ze verschrikkelijk gemist hadden. VRESELIJK!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als ik jou was zou ik een kindermeisje zoeken voor die camping en dan lekker in een huisje in de buurt gaan zitten:) Ik zie jou nog niet in de slaapzak liggen eerlijk gezegd. .)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldig hoe je schrijft,zo eerlijk,want zoals jij het beschrijft zo gaat het vaak en sommige houden dat liever voor zichzelf,haha ik ben ook bang als mijn lief ziek is,want wil dat gesnotter en spierpijn niet en dan met je briefje door het huis en het kampeerverhaal,ik kom niet meer bij,sorry hoor,dacht dat mijn leven beroerd was,fijn om te weten dat ik niet de enigste ben,helaas weet ik niets van het mijnwerkers verhaal,zal is googlen,wens je een fijn weekend,lieve groet Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik weet wel een camping zoals jij omschrijft, alleen hij staat in Zweden! Ik heb aan je gedacht met al dat verhuizen daar. Het is dus nog niet klaar..... Succes en ook met de logistiek van de kinderen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik weet nog een keer (paar maanden geleden) dat jij een link plaatste van echt een super gave camping in Frankrijk met al ingerichte tenten. Dat vond ik echt de mooiste camping website die ik ooit heb gezien. Dat was trouwens niet in de Dordogne denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nieuwe huisjes, veranda eigen douche=wc met bijplaatsing van kindertenten ! EEEENNNN tot s'avonds laat de ondergaande zon midden in de Dordogne,helemaal puur met de natuur dus blootgewoon. Eigenlijk wil ik deze tip met niemand delen maar met jou wel hoorrrr, want tja zo'n paradijsje met alles erop een aan en zeker vertier voor mijn puperzoons !! BIj deze; Le Couderc want ik heb lekker al weer 3 weken geboekt voor volgend jaar dus helaas Bloemenweitje 15 is BEZET dames door BB

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Succes vandaag met alles en de verhuizing,wat een verhaal,he, van de mijnwerkers, de baas mogen ze van mij,.......je weet wel en,dan de vrouwen,brrrrrrrrrrrrr.Verhaal van Karin hebben wij van heeeeeeeeeel dichtbij meegemaakt,echt walgelijk en,triest voor degene die met smart in zijn thuisland zit te wachten totdat lief terug komt en, nergens van weet of erachter komt.

    fijn weekend,xxx.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Maar bij zo een prachtige villa, kun je ook gewoon een tentje zetten toch?..
    Hun een camping gevoel, en jij ook een beetje vakantie..Ik heb even bij die tip van Bobbine gekeken, je word daar wel egaal bruin, dat dan weer wel.
    Twitteren, ik denk dat ga ik ook doen!.
    Maaruhh alle gebruikersnamen zijn al in gebruik.
    ja Flutkut!! die bestond nog niet.
    Suggesties??
    Weet jij trouwens hoe dat kan?
    Je heb uitgebreid naar je plofkop zitten kijken en zegt dit kan niet meer. Ik moet en ga afvallen.
    Je loopt naar beneden, en voor je het weet heb je een gevulde koek in je waffel.
    ????????????????????????????????????????????
    Hoe bedoel je storing in in je hoofd.
    En wat bij mij dan vaak helemaal mis gaat is dat ik vind dat deze dag dan toch al verloren is, en er ook wel een tweede of derde koek in mag, want we beginnen gewoon weer morgen opnieuw.

    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. http://www.camping-des-trois-caupain.com/accueil.html Is dit misschien wat? Ik zoek altijd via www.camping-frankrijk.nl. En dan op campings met 2 of 3 sterren. Meer sterren is volgens mij vaak groter, drukker en asocialer... Ik geloof dat 3 sterren een zwembad betekent maar dat weet ik niet zeker. Ik kan je geen adressen uit eigen ervaring geven maar ik vind het wel leuk om te zoeken. Dat doe ik ook wel voor vrienden en familie, soort van hobby (haha) Dus als ik eens verder moet zoeken, laat maar weten.
    groet, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  10. camping???? Hoe schrijf je dat??? Manlief gaat van me scheiden als ik daar nog eens mee aankom;)(maar ja...dat zei hij ook bij het kopen van en kat, en nummer twee komt deze week ;)...hmmm)
    Anyway....begrijp nou goed dat BB'tje in heur blote aanmeniksie rondrent daar in La France??? Ze is tot alles in staat;)

    maar uhm, mijnwerker...dat was mijn vader vroeger ook...en los van al die soapperikelen met die madammen daaro.....krijg met terugwerkende kracht buikpijn van ellende...

    Enne....dan nog iets...en als het me niks aangaat hoor ik dat VAST en zeker....maar uhm, die foto he, zo midden in de week....wonen de kids van G ook in H.wijk dan? En wat vindt (h)exie daar dan van????:D

    Ik ben loyaal aan je geweest, heb gisteren mn woonkamer uitgemest en vandaag de zolder......op naar de stort!!!:)
    *high five*

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Neem nu eerst maar eventjes een avondje rust Floor....tjeeee.............wat een drukte,......geniet van deze Zaterdag avond heerlijk met man en gezinnetje thuis op de bank !! liefs Ria......

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Als ze uit die mijn zijn, ken ik nog wel wat mensen die ze er van mij in mogen dumpen inclusief hun baas!!
    Sorry, maar ik heb nog niet door waar jij in dealt behalve humor! Mis ik een link?......Volgens mij mis ik zelluf een link hoor en dat komt nooit meer goed...is er nog ergens een rustig plekje? Liefst diep onder het aardoppervlak ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Op een prachtig landgoed met karakteristieke 18e eeuwse gebouwen, exotisch aangelegde tuinen en idyllische waterpartijen biedt Le Moulin de la Pique ruime kampeerplaatsen, comfortabele stacaravans en een aantal vakantiehuizen in de stijl van de Périgord. Met leuke zwembaden! Maar ook veel Nederlanders. meer info:http://www.rcn-campings.fr/lemoulindelapique/nl

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Verhuizing, camping, mijn en dan ook nog gedonder, meid hou je taai!

    Liefs Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wow, ga je cramperen? Wat goed zeg!!!
    Jemig, al die spannende verhalen over die mijnwerkers, die heb ik dan weer even gemist.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. er zijn van die bedjes, hoe heten ze ook alweer, die zijn veel meer beterder dan een luchtbed, vraag het anders op twitter even aan @Richtsjes daar had ik het van volgens mij..
    gen tips verder, sorry ; )

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Kamperen...? Met z'n allen...? Vakantie...? Weet je het zeker????? Aloeoeoeoewel, de kinders zullen zich er uitstekend vermaken....

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Kijk, deze ziet er ook goed uit. Ze verhuren chalets met veel ruimte er om heen en organiseren een 2-daags camp voor kinderen van 13-plus. Het is alleen wel van Nederlanders...
    http://www.lepech.com/index.htm
    groet, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Op een camping met 7 kids, respect hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. zo wat is dat ineens een beetje de omgekeerde wereld .. eerst in een prachtige villa en dan in een tent! maar ja voor kids is het wel leuk op een camoing.. ze kunnen lekker binnen de hekken zich tot in de late uurtjes vermaken... al haaat ik die campings met georganiseerde luidspreker toestanden.. lig je lekker in de hangmat 's avonds schalt de macarena voor de tiende avond op rij weer over de camoing haha...
    ik kreeg gisteren een uitnodiging om naar Curacao te komen op een golf baan resort hihi ik ben helemaal overdonderd ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  21. In de Dordogne geen Nederlanders tegenkomen das volgens mij bijna onmogelijk. Helaas kan je niet helpen ben absoluut geen camping mens. Maar misschien met de condities die jij stelt????

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Goh, wat moet je toch veel bij lezen als je een paar dagen niet online bent geweest. Maar ben weer helemaal op de hoogte en gelukkig ben je van die datingsite verlost Whaahhaa

    BeantwoordenVerwijderen