Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

maandag 6 september 2010

Wat een weekend zeg....


Maandagochtend, koffie naast me , yoghurt voor me en NIEMAND in huis behalve de honden.
WALHALLA..........
Schoon huis , geen winkelspullen meer nowhere, GEEN KINDEREN (lang leve school!!!) en even tijd voor mezelf .
Wat een weekend mensen , wat een weekend.
Vrijdag begonnen we met heel veel oververhuizen en we waren gisteravond klaar om 20 uur toen dook ik bad in om eens lekker een dik uur in bad te liggen had ik me voorgenomen.......totdat manlief zei "uh we hebben een afspraak om half 9" en ik dus dat bad weer uitvloog om in de kleren te springen en verder te gaan.......Maar om 10 uur zaten we dan eindelijk hoor en toen we rond een uur of 11 naar bed gingen was ik hyper. Twitterland sliep ook en dus heb ik maar wat sudoku's gemaakt in bed op mijn ipad en viel ik toch nog rond 12 uur ergens in slaap.
Kijk we waren dus heel het weekend aan het oververhuizen , manlief sleepte alles naar de nieuwe opslag waar ik het dan weer inruimde en ondertussen poetste ik het hol ook nog want het was smerig, smeerkees woont er namelijk ook. Ik heb dingen opgezogen waar ik het bestaan niet van wist. Het aanrecht geschrobt, gebleekt en ontsmet, de bak was bruin en er groeide schimmel in. Ik trok de kastjes open en deed ze snel weer dicht en vandaag heb ik een gesprek met smeerkees dat die kastjes voor het einde van de week : uitgemest, ontsmet en schoongemaakt zijn evenals de prullenbak die ik leegde en waar allemaal koffie drap op de bodem aan zat vastgekoekt , ik ben gek jetje niet dat mag hij doen, zijn zooi cleanen....
Voor de rest blinkt het aanrecht en heb ik zijn zakken koffie,pillen,chocopasta, bekers allemaal het kastje ingeknikkerd en was blij met wat ik zag: een schoon strak leeg aanrecht.
Ik moet alleen niet teveel nadenken over die kastjes.... Handdoekjes : die ik denk er al jaren hangen en gebruikt worden alleen nog nooit gewassen zijn. Ik heb er mijn doekjes en sponsjes liggen en die zal ik uitleggen zijn VAN MIJ want ik heb geen zin dat smeerkees het toilet gaat doen met mijn afwassponsjes....
Enfin toen kwamen we thuis en konden we hier beginnen want als je twee ruimtes leegtrekt dat is het daar ook zooi, stof, rommel dus dat heb ik ook helemaal schoongemaakt en opgeruimd en het ziet er mooi leeg en strak uit HEERRLIJK !!!!
En dan heb je je te barsten gewerkt een weekend lang vraag je de twee oudsten om na het eten af te ruimen, vaatwasser in te ruimen en aanrecht te cleanen want je rent alweer naar je afspraak van half 9......kom je thuis liggen ze languit op de bank hebben ze alleen de bordjes erin gedaan maar pannen eten en zo staan allemaal nog op het aanrecht , dus stuur je ze terug , ze zuchten , mopperen wat, vervolgens liggen ze na 10 minuten weer in de bank hebben ze de pannen in het aanrecht gezet, dan begin je al een beetje te flippen maar goed je stuurt ze weeeerrrrr terug legt uit dat die pannen moeten worden afgewassen/afgedroogd en in de kast moeten worden gezet en het aanrecht moet worden schoongemaakt. Tien minuten later liggen de boys wederom in de bank : pannen gedaan aanrecht niet......TOEN STUURDE IK ZE HET AANRECHT DOEN EN BED IN ! Had het helemaal gehad, werk me verdorie uit de naad het hele weekend en vraag je ze 1 ding...........tsssss Dodelijk vermoeiend zijn ze.
Laatst vroeg iemand maar nu ze ouder zijn word het toch makkelijker ? NEE DUS . Wij vonden het 5 jaar geleden relaxter die 7 kinderen dan nu, serieus.
Vandaag nog naar de ortho met middelste : die kan niet wachten tot ze een beugel krijgt, is in staat haar tanden zelf scheef te zetten alleen voor die beugel .
De jurk ga ik vanavond verloten dus keep in touch !!!!!
En nu ga ik nog een tweede bak koffie nemen om vervolgens me aan te kleden en dan.... naar mijn werk te gaan, whoehahahaa, dat klinkt idioot . Mijn 1e dag buitenshuis mensen !
Smeerkees die schrikt zich rot als ie daar aankomt want ik ben landje aan het veroveren ...we delen een ruimte maar ik heb wat dingen van hem verzet zeg maar en de zooi onder de trap (wat mijn kantoor is) en dan hebben we het over : lege flessen, kapstok met jasjes waar meter stof op lag, stofzuiger, oude printer, oude grote printer, flessen sap, dozen printcartridges, speelgoed, en nog meer zooi allemaal zijn kant op geflikkerd en de stofzuiger er door gehaald en wat bleek : het was zwarte vloerbedekking geen grijze ! IK heb jullie hulp nodig: kan ik het maken om te zeggen dat ie alleen mag plassen op dat toilet en onder geen beding poepen dat ie dat maar thuis moet doen??? (ik heb geen zin om in zijn stank te zitten nl)
Smeerkees hou je vast Miepclean komt eraan !!!!


O ja en deze: KLIK KLIK die moet je lezen das toch echt niet normaal meer of ben ik nou zo ouderwets???

19 opmerkingen:

 1. Eerste reactie: Waar haal je de energie vandaan??? Tweede reactie (na lezen klikklik): Whoehahaha!!! Jij ouderwets? Nee! Ik nieuwsgierig naar functioneren? Ja! Whoehahaaaaah!! (Die ZAMP van Lynda komt maar niet opdagen....)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hhahahaha!! wat een verhaal weer Floor ...heerlijk....en dan bedoel ik niet die WI..speeltjes.....wij hebben er geen een dus mocht je anders gaan denken....................hahahahahaha!!!.........nou ben benieuwd hoe het gaat op je eerste dag !!kijk uit naar je volgende post!! succes meid go for it !! ik ga ook wat doen nu,....met de hond naar buiten ...het zonnetje schijnt heerlijk daggie !! en..ik heb mezelf een weekje vrij gegeven zomaar.............moet kunnen toch???................liefs Ria....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aanpakken die smeerkees en duidelijk je grenzen afbakenen..helemaal goed Floor, laat 'm niet (met z'n vieze voeten) over je heen lopen!
  Pubers.. hier idem dito.. ik geef de moed (bijna) op..
  klikklik...ouderwets? Vast! En ik ook.. zou hier nou echt een markt voor zijn??
  Groeten en werkze vandaag :)
  Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha wat draaf je weer door, zet toch een campoing-plee bij die meneer naast zijn stoel, dan is het probleem opgelost.
  Serieus: Stank is niet nodig, ik heb hier in de firma overal van die dingen opgehangen die automatisch ( na 7, 15 of 30 minuten, dat kun je instellen) een lekker geurtje door de wc spuit..zonder vlekken dan he, professioneel spul moet je dan wel kopen en geen troep.

  En mannen in een kantoor: Ze noemen ze een verstrooide professor, maar als het een vrouw zou zijn zou iedereen zeggen, wat een viespeuk :))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gore smeerzak zeg, 't is maar goed dat je je grenzen stelt, maar kijk uit, straks vraagt ie je ten huwelijk omdat ie het thuis ook zo schoon wil hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tuurlijk mag je je grenzen stellen weet meneer meteen waar hij aan toe is.
  Doe ik ook altijd recht voor zijn raap,weten ze meteen wat ze aan je hebben enne,.........dat spelletje ha,ha,heb ik niet nodig,hoor.

  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk om zo even het huis voor jezelf te hebben hè?!

  Ik ben benieuwd hoe het op je werk gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. JIJ wel!!!! "plassen toegestaan, voor poepen dien je naar huis te gaan"!!!!!!!!
  Und??? wassie blij?????

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je maakt een bordje met "heren bril omhoog wij vrouwen zitten heel graag droog" en dan zeg je schijnheilig tegen die smeerkees; " kijk eens wat ik nu toch van mijn vriendin gekregen" , leuk he voor op de plee en zitten gaat voor jullie kerels moeilijk zonder bril, dus die grote boodschap moet je voortaan thuis doen !!! vervelend zeg.
  je hebt wel kans dat hij nou staande gaat staan kakken, ik kan me geen beeld hier bij vormen wel de stankkkkkk
  Wanneer heb je open huis van de WC ??????

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hahaha, zou je dat echt durven: hem verbieden te poepen?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wiiiiiiiii, ik schrik mezelf rot.....
  zwarte vloerbedekking ipv grijs.
  Ha ha, hoe kom je bij zo een advertentie???
  Krijg jij die doorgestuurd, of ben je zelf stiekem aan het zoeken???....
  Vanaf nu heet hij dus Smeerkees, weten we in het vervolg over wie je het hebt....
  En.... "Ik wil hier geen troep, dus thuisblijven met je poep". Leuk Delftsbruin wandtegeltje, toch???
  En ik hoef echt je jurk niet, neeeee....
  Ben benieuwd naar het vervolg, van alles...
  Groetjes, Margot

  BeantwoordenVerwijderen
 12. zo jij bent streng haha... wie weet wordt t nog wat met viespeuk en anders smeert ie 'm misschien wel snel, ben je helemaal van m af!

  Die zakken koop je bij MERCI... dar moet je zo wie zo naar toe! ik had allerlei adresjes mar kan ze niet meer vinden.. maar j t waren dingen als maisons du monde, falmand etc He verdorie mijn A doet t bijna niet ik rm me suf.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat raar dat je het allemaal zelf moet schoonmaken. Hoor je niet gewoon een schoon pand te krijgen als je het huurt?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Flamand! zag nog net dt ik een typo maakte...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. #WTF ik klikte en was meteen de rest van je logje vergeten hahaha of bijna dan. over smeerkezen gesproken hahaha ; )

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Welke datum in Mei???
  Dochterlief wordt 2 Mei 13jaar, dus kunnen combi-feest geven!!!!????
  Groetjes, Margotxx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik vind niet dat je iemand kan/mag verbieden om te poepen hoor. Heb zelf een enorm probleem met mijn stoelgang en zou door een hel gaan als ik niet mag als ik (eindelijk!) kan. Maar goed, je kunt hem natuurlijk wel zeggen dat je verwacht dat hij zijn sporen verwijderd en er een luchtverfrisser neerzet.
  Beetje vreemd trouwens dat je zelf zoveel moet doen nog in het pand. Wat een huurbaas heb je???
  Wat een gedoe met die Wii. Het is al 1 april geweest, anders dacht ik dat het een grap was.
  Heb verder weer een heleboel energie van je logje gekregen. Je schrijft zo leuk! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Nou Floor wat een verhaal weer zeg. Maar ik loop een beetje achter volg je blog nog niet zo heel lang. Smeerkees???? Wie is dat? En wel plassen niet poepen is soms misschien best moeilijk. Haha waar hebben we het hier over.
  En die Wii moet er gewoon om lachen het is toch eigenlijk gewoon heel triest!
  Hoe is je eerste dag verlopen? Dat zullen we hopelijk morgen lezen. Weer wat om naar uit te kijken.
  Ciao

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Over meneer Smeerkees is al genoeg gezegd! Hoe is het werken buitenshuis bevallen? Ik ben benieuwd!
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen