Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

woensdag 8 september 2010

Mensenlief wat een dag vandaag.Ik ben druk heel erg druk vandaag .
En als je me vraagt waarmee? Met van alles en niks .
Ten eerste stond ik op , vloog de douche in , waste mijn haar, föhnde het, ging op de weegschaal en daar had ik mijn eerste hartverzakking, niet meer opgestaan na de vakantie en wat ik zag was echt heeeeeeeeel erg , niet 1, niet 2 , niet 3 , niet 4 , maar meer dus erbij mensen. Ik had maar 1 conclusie: mond dichtnaaien en ik heb gewoon een meegroeispijkerbroek want dat ding past nog steeds .
Eerst zou H komen koffie drinken maar die belde af, toen kwamen er twee mensen die kwamen mijn ramen meten voor een reportage , toen belde de Imac meneer dat ie mijn schatje (imac) kwam terug brengen tussen 11 en 12 , hij is er nog niet en het is inmiddels 12.59 uur , hij kan dus niet klok kijken de arme man.
Tussendoor draai ik machines was, ruim de keuken op , vaatwassers, neem een kijkje boven in de kinderkamers waar ik bijna een beroerte kreeg van de enorme puinzooi (2e hartverzakking), werk (ja dat deed ik ook nog ) en drink liters koffie .
En dochterlief die zou gaan spelen bij een vriendinnetje staat ineens binnen met 2 vriendinnen, dat was niet de afspraak want ik moet ook nog weg vanmiddag als dat nog kan aangezien de Mac meneer er nog niet is en ook nog wel even werk heeft .
En verder : twitter ik me een ongeluk.
Kijk maanden heb ik al twitter maar deed er weinig of niets mee maar sinds ik terug ben van vakantie is het HOPELOOS met me , ik twitter me suf,en dus zal ik het maar zeggen hier .
Ik ben Floor , ben 39 (ja always 39, ssttttt niet zeggen) en ben Twitter verslaafd....
Nu moeten jullie allemaal zeggen
WELKOM FLOOR !
zo gaat dat als je in zo'n afkick iets gaat, de anonieme twitter verslaafden zeg maar....
Dan moet ik die stellages nog steeds opzetten die gisteren om 7 uur geleverd waren dat moet vanmiddag ook nog gebeuren en erna nog pakketten maken en en en nog koken en nog boodscahppen en hopen dat mijn hulp morgen weer beter is die gisterrn om 12 uur zou komen en om 11.59 uur afbelde dat ze ziek was ( wist ze dat snotverdorie niet eerder?)

**Mijn iMac is inmiddels weer thuis we zijn inmiddels 3 uur verder en ...... Hij loeit , omdat de lullo's vergeten zijn een kabeltje aan te sluiten en bedankt maar weer nu is het gevecht : komen ze dat hier verhelpen of ben ik dit ding alweer weken kwijt. Een mens zou van minder een zenuwinzinking krijgen.
Zo ik drink nog een glaasje rosewater en leef van de lieffde en de prachtige herfstlucht , ahum dat gelooft u toch zelf niet.
Nee, das ook niet zo, ik heb een pokkehumeur ben toe aan een grote fles wijn en een vette hap , pure frustratie , maar dat doen we niet hoor nee dat doen we niet , we nemen een glas water en een appel en we vieren onze frustratie bot op de kinderen vanavond. Ja hoor eens, het moet er wel uit hè?

**Weer twee uur verder ben ik programma's kwijt : foetsie is Photoshop (AAARGGHHH ) en en nog veel meer , ik word gek mensen , gek , mannetje weer gebeld , die is vanavond pas bereikbaar en belt me terug maar hoe lang gaat dat allemaal weer duren ? Waarom kan niks gewoon simpel gaan , WAAROM ???
Computers zijn leuk als ze het gewoon doen en als ze het blijven doen en als alles er gewoon opblijft staan . Ik ben ZOOOOO toe aan een massage, of een borrel, of een borrel en een massage en als beloning mag ik best de hoofdprijs in de staatsloterij winnen vind ik dan hè ?
En dan neem ik iedereen hier die IK leuk vind mee op vakantie naar een tropisch eiland , en dan gaan we daar meteen maar trouwen lief en ik met de voetjes in het warme zand op het strand en een huge White Island Party geven dus koop alvast witte kleding voor het geval dat....


27 opmerkingen:

 1. Vind je mij ook leuk????...vraag ik heel zachtjes en met een scheef hoofdje.....
  Pleeeeaase mag ik mee???
  Heb al wel iets leuks wits hoor, dus ......
  Anders shop ik mezelf nog wel even suf.... heb ik goede tas voor...
  Enne...twitter....dè ken ik nie hè, ben blijven hangen bij sms en blogjes... Vind ik al heul wa!!! (vanuit het boerenland)
  Groetjes, Margot

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het gemerkt ja, dat je twitterverslaafd aan het worden bent.
  En wat leuk, je gaat op vakantie? Ik nodig mezelf natuurlijk niet uit, maar ik ga wel vast mijn koffer pakken...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wit???? met MIJN maat?????? :(....ik ga beter NIET mee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoop dat ik natuurlijk ook mee mag, want je bent nog niet eens mijn twittervriendje !!!!!!!!

  Hoe moet ik nou twitter leuk vinden als niemand mij wil volgen !!!
  Is dit subtiel genoeg?

  Thuis: op de bank zonder twittervriendjes hahaha... Neee gekheid! lieverd ik duim dat je de lotto wint, ik wil naar een witstrand.... en ik heb super zin in een bruiloft :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt..ik durf het niet!!! Als ik éénmaal aan het twitteren sla, dan blijf ik eraan vastgeplakt zitten...
  Die kilo's extra ken ik, heb dit weekend een akkefietje gehad met de weegschaal. Luister Floor, wist je nog dat wij het wel eens eventjes gingen doen, dat afvallen?? Kom op meid.....Als er dan toch plannen zijn richting brandend zand.... (Ik kom het sleepje wel vasthouden hoor!!)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel goed hoor meid om al die frustraties eruit te gooien. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gelukkig voel ik helemaal niks voor twitteren en al helemaal niet met jou ! Zou daar zelf een hartverzakking van krijgen, kijk wel uit jou te volgen zeg....Neem jij ooit wel eens een hap lucht, Floor !!!????

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wil helemaal niet aan twitteren beginnen, want dit kost me al veel vrije tijd. En kom dan helemaal tijd tekort. Maar tijd voor een reisje kan ik natuurlijk wel maken hé. Als trouwe gast (leuk of niet) mag ik vast wel mee.....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hahaha, ik snap je reactie nu ook op Twitter!
  Meid, wat een dag: ik zou van minder over de rooie raken. Ik gun je deze ene keer dan weer wel de hoofdprijs en zie een vakantie met jou wel zitten!
  Tot die tijd worstelen wij en komen wij boven... ooit.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb al zoiets gezien, over je twitterverslaving maar ik vind je erg gezellig!

  Ik herken je hartverzakking na de vakantie: ik had dat ook! En ik ben retestreng aan de gang gegaan....maar ik moet zeggen: dat wijntje pak je me niet af!

  maar jij hebt dus "zo'n" dag gehad, vreselijk: laat staan de snack maar neem een glaaske wijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb niets wits maar mmaakt niet uit hoor . Ga zo de stad in en koop het. Moet toch nog een keertje naar zo'n eiland want zoon heeft daar een lief. Dus als je me uitnodigt hoop ik dat hij tegen die tijd daar ook zit. Twee vliegen in één klap. En pc's en al die andere meuk moeten het gewoon doen anders worden wij meisjes gek .....tot zo op twitter:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ohh daar trek ik zelfs een jurkje voor aan hoor ;) ik denk dat ik wel kan wennen aan tropische eilanden.. ik mag t deze winter proberen , hoera ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh wat een dag! Om gek van te worden. En toch nog tijd om te twitteren? Dat lukt mij dan dus niet. WELKOM FLOOR

  BeantwoordenVerwijderen
 14. nou en sinds ik je weer volg, krijg ik dus ook zo'n half logje al op twitter mee voor ik 't hier lees ; ) hahaha maar geeft niks, heb ik zelf ook last van #ikbeningebenachtendertigenz ; )

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik geloof dat ik het hele verhaal wel zo ongeveer heb egrepen, maar "toen kwamen er twee mensen die kwamen mijn ramen meten voor een reportage" ??????? (blond he)

  IK ga mee......toch?! Niet te lang mee wachten hoor, want nu heb ik nog een mooi bruin kleurtje en dat staat zo geweldig bij wit.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Als je toch die staatsloterij wint dan kun je misschien het vakantiehuis van WIllem Alexander kopen in ZuidAfrika...schijnt te koop te staan, ligt aan het strand!

  Daar een massage en een borrel, mmmm...

  PS. bedankt voor de tip over het moderaten, ik heb het even aangepast, groet Roelien
  PS. Ik heb net vorige week mijn twitteraccount opgeheven, ik werd er gek van, vergat gewoon adem te halen....ik zie dat jij dat ook een beetje hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik dacht dat ik mis was, maar hebbie niet een heel klein tikkie gevoeld dan...

  Liefs Claudia

  Enne in meen alles hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Pfffff, ik ga al over de rooie als ik het lees!(nadat ik uitgelachen ben dan). Verschrikkelijk als je computer het niet doet! Twitteren doe ik niet en als ik jou zo hoor, ga ik het niet doen ook! Mijn blog kost al te veel tijd.....

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hoi Floor ik heb je getikt. Zie mijn blog.

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Floor je bent getikt. Zie mijn weblog

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 21. hey Floor, ik ben ook een eeuwige dertiger hihihi
  Sla me wel eerst knock-out want ik heb nog nooit gevlogen :))) Ik heb ook wel iets wit en bied me aan als bruidsmeisje. Zelf twitter ik niet maar manlief wel en dochterlief heeft zich wel aangemeld maar dat is meer om Justin Bieber te volgen:)))
  Ik hoop dat t vandaag beter gaat met alles maar ik heb t idee dat tegenwoordig alles niet gaat zoals het zou moeten gaan (hier iig )Schrale troost, ik weet het. Ik steek in zulke gevallen alles op het weer, zodra de zon schijnt lijkt alles anders
  Succes vandaag en ik stuur wat zen naar je toe *knipoog*

  liefs Zjietje

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Nou dat vind ik wel leuk hoor een vakantie op een tropisch eiland. Nog nooit geweest. Kan me voorstellen dat je daar wel aan toe bent. Word al moe van het lezen van je berichtje.
  Meid doe rustig aan zeg anders ga je nog een keer onderuit!
  Enne nee helaas een PIF moet toch echt iets zelfs gemaakt zijn :)
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 23. O gerum die Floor, je bent bijna een inzinking nabij, wat kunnen we hier aan doen ??? Iedereen maar 'n keer, ja echt 1x en dan ook alleen maar doordeweeks(het weekend voor jezelf) jouw PA te worden is dat ietsssss Geteld wie er meelezen kom je zo een maand door. Regelen we alles, je hoeft niet van de massage tafel af te komen, smeerkees te woord te staan, de werkster instructies te geven en we twitteren de wereld over, jaja De kids krijgen en kostschoolpakje aan, geen gezeur over kleren en schoenen, ook opgelost. Jij met lief naar je bounty island om te (schijn) trouwen in je mooie witte jurk met alle "bruidmeiden" van blogland om je sleep te torsen !!!! Proost van deze Babs

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Adem in,adem uit,rustig aan,hoor,gooi je frustratie’s er allemaal uit,adem in,adem uit enne,wij willen ook mee,.....ha,ah,we hebben nog wel wat wits in de kast hangen,hoor,gezellig met zijn allen naar een tropische eiland.

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Zen... Zen... helpt niet meer, hè? Arme ziel!
  Het wordt tijd dat we serieus overwegen om naar Frankrijk te verhuizen! Ik zweer je dat het daar echt veel beter is!! :-D Hahaha, nou ja, in ieder geval schijnt de zon. Dan. Toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 26. welkom floor!!
  zo. en dan nu in bad met een borrel en een fluttijdschrift. kaarsje aan deur op slot. en daarna snel naar bed om deze afschuwelijke dag af te sluiten.

  morgen opnieuw beginnen.

  succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Nou, aangezien ik heul veul ervaring heb met strandhuwelijk help ik wel met regelen , heb ik meteen een goed exuus om op vakantie te gaan.
  dus

  BeantwoordenVerwijderen