Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

vrijdag 17 september 2010

Give away en meer shit
Emotioneel , buikpijn, moe, down...........ik voel me dus gewoon KA UU TEE zeg maar.
Zo KA UU TEE , zo voel ik me een beetje vandaag en morgen nog meer denk ik.
Enfin das life zegt men.

Maar genoeg gezucht, gekreund en geklaagd mensen .
Ik heb een Ariadne agenda en ik doe er NIKS mee want ik heb gewoon mijn eigen leren Success agenda en ik kon de verleiding van de nieuwe Flair agenda niet weerstaan, dus ik heb nu 2 agenda's en ik kreeg van de Ariadne de nieuwe agenda opgestuurd...dus drie is even too much zeg maar en ik heb er dus eentje over .
Die mag ik dus van mezelf weggeven , dit is dus een soort van nieuwe give away zeg maar .
Zet het op je site !!! En zet het vooral bij de reacties dat je hem wilt , ikwilhem ik wil hem roepen en over een week of zo maak ik dan de winnaar bekend ...

Verder heb ik niks gedaan vandaag , gewoon niet in staat tot.... en dus zat ik hele dag beetje te twitteren hier en daar en verder niks , ja in jogging op de bank, houtkachel aan , boekjes erbij, ipad op schoot en lekker niksen .
Maar dat kan nog precies een half uur want dan komen de schatjes uit school, de lieverdjes .
Nou ja eentje is al de hele dag thuis das puber , ziekjes was ie , niet ziek genoeg om tekeer te gaan tegen me helaas, omdat ie niet mocht X-boxen of laptoppen, maar ziek is ziek vind ik dan, als je niet naar school kan kan je ook niet lekker chillen op de bank dan kruip je in bed met goed boek maar niks van electronica. Nou de woedeaanval die er toen uitkwam maakte dat ik riep dat ik zag dat ie snel genezen was ....werd ook niet op prijs gesteld natuurlijk .
Enfin ik heb zijn pa gebeld, die even gezegd dat ik er niet meer tegen kan tegen schreeuwende puber ! En dat ie ze maar 4 dagen per maand heeft en dat ik ook zo ontzettend coole mama zou zijn als ik ze maar 4 dagen per maand had en en en ...enfin hij ging zoonlief bellen....
En iedereen kan wel zeggen dat het een fase is dat pubers niet beter weten dat het een stofje is wat ze wel of niet hebben dat het voorbij gaat etc maar ik zit er midden in en ik heb niet 1 puber nee ik heb 5 pubers en dat is wel even andere koek hoor, ik run gewoon een jeugdkamp hier ik en mijn lief , normaal gesproken in jeugdkampen heb je meerdere leiders die lossen elkaar af maar wij niet , wij staan er alleen voor met zijn tweetjes dag en nacht .
EN IK BEN HET NU EVEN HELEMAAL ZAT !!!!!!
EN JA IK HEB OOK PMS EN JA IK VOEL ME KUT DUS KOMT ALLES NOG VEEL MEER BINNEN
ik weet het allemaal maar het helpt niet , het wordt er niet minder erg door, het wordt er niet minder vermoeiend door....

Enfin ik relativeer altijd door hier aan te denken , het kan altijd erger:

45 opmerkingen:

 1. Ooooh FLoor, Schatjes! Schatjes zijn het toch????

  Ik snap het wel hoor dat je het gevoel hebt een jeugdkamp te runnen, als er bij mij extra kinderen zijn (om te spelen, te hangen en de koelkast leeg te eten) dan ben ik altijd blij dat ze weer weggaan en dat ik er maar 3 overhoud..

  Sterkte, succes en blijf relativeren! En anders gaat die fles wijn (of wat je ook maar lust) een uur eerder open vandaag...tisweekend, ook voor jou!

  PS. Ik hoef de agenda niet, maar er zijn er vast heel veel die er wel zin in hebben, thanks anyway!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil 'm wel!
  Jouw dag lijkt op mijn dag, behalve de PMS en de pubers.
  Zat vanochtend vroeg al bij de tandarts. Zoonlief had gisterenavond (weer) een stuk van zijn voortand afgebroken. Is weer gelijmd, benieuwd voor hoelang deze keer.
  Verder kom ik tot niets vandaag ;(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ikwilhem ik wil hem, zoiets hahahaha .. nou vooruit maar, ik ben niet de eerste he !
  Ik voel mij ook absoluut KaUuThee, net als jij maar dat komt bij mij door de temp.verschillen niet door pms ..

  Nou probeer van het weekend te genieten, groetjes Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Huh PMS? Nog nooit van gehoord ;). En als ik dit zie valt het met de kinderen allemaal wel weer mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier een beginnend pubertje. Gelukkig maar één. Sterkte meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. o ik wil m ook wel. mag ik meedoen?

  leef vandaag (wat zeg ik, deze week) ernstig met me mee. verlang terug naar de tijd dat ze op de lagere school zaten en gewoon van half negen tot 3 onder de pannen waren. Nu staan ze om de haverklap voor mn neus, of vertrekken pas als een volgende weer thuis komt. En ik maar gezellig doen. heb deze week volgens mij elke dag iets van 30 minuten voor mezelf gehad..
  zucht.
  hou me vast aan de gedachten dat ik dit later toch weer met weemoed ga bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wil ook graag meedoen voor de agenda, vind deze agenda super !!!

  Hopelijk voel je je gauw wat minder KA UU TE..

  Liefs, Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aaaaah, etters zijn het. Ik ontplof ook af en toe finaal en verbaas me erover dat dat toch niet dusdanig veel indruk maakt... Maar meid RELATIVEREN is idd het toverwoord. Jij bent ze in ieder geval nog 4 dagen per maand kwijt, ik heb ze 365 dagen per jaar. Ik heb laatst een kaart gekocht met daarop de tekst: De eerste helft van je leven wordt door je ouders verpest, de tweede helft door je kinderen. En daar kan ik dan smakelijk om lachen.
  Adem in, adem uit Floortje, over een paar uurtjes is de avondspits achter de rug en dan kun je lekker onderuitgezakt op de bank (als die ettertjes daar tenminste niet allemaal liggen, ik jaag ze trouwens altijd uit "mijn" hoekje)met iets lekkers naar the voice of Holland gaan kijken.
  Groetjes, Lotje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nou, bedankt!!! Dus dat gezeik heb ik ook nog voor de boeg!! VDMME, wordt het NOG erger dan wat ik nu al heb....Laat je ook weten wanneer dat gepubber zo'n beetje weer voorbij is......
  Ik sla maar alvast een voorraad valeriaan in.

  Leuke agenda, ik zou hem alleen al voor de heb willen...ik heb geen leven om notitie van te maken.
  Sterkte met......alles

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ook ik wil hem heeeeeeeel graag. En ook ik voel me ka uu tee niet omdat ik pms heb, maar 1,5 week vloeien schiet ook niet op, stop daar nog een zware verkoudheid bij die inmiddels 3 weken duurt, een fijne aanslag van de belastingdienst (waar ik echt achteraan moet want volgens mij klopt er geen h.. van) en ik heb denk ik genoeg redenen om me ka uu tee te voelen.

  Maar van m'n weekend genieten zal ik, jij hopelijk ook ;-)

  lieve groetjes
  Brigitta

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben een gigantische hebbert-jan op dit gebied. Echt vreselijk. Dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik wil hem ook wel!!! Vind n agenda nog steeds leuk/ gezellig en via iPhone nog steeds onhandig! Vergeet nog alles; had al bijna mijn zoon maandag naar school gestuurd terwijl ik bij toeval hoorde dat ze vrij zijn!
  Succes met de kids(petje af hoor) en fijn weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh oh Ilse,

  het komt wel goed schatje!

  Natuurlijk: ik wil hem ik wil hem ik wil hem.

  Groetjes Chantal uit het zuiden

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik hou het ook bij een andere agenda (een kleintje die lekker in m'n tas past) dus nee, bedankt. Maar dank zij jou heb ik weer wat geleerd. Je had het er zo vaak over dat ik maar eens gegoogled heb w.t.f. een berehap nou eigenlijk is. Gehaktbal met schijfjes ui ertussen? Hm, verrassend. En die pubers; ik had er ooit twee, ze zijn nu 20 en 22. Ik vond het wel meevallen, maar komt misschien doordat wij 2 tegen 2 speelden en jullie 2 tegen 7. Haha. Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik wil hem ook wel, en ik voel me gelukkig beter dan afgelopen week. En ik ben blij dat mijn jongste straks thuis komt, want hij is de hele week voor stage in Friesland. En ik vind er niets aan. Maar ja, ik ken dat puberen dan ook niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik wil hem, ik wil hem, want ik ben een hebberd. Grapje, maar ik wil wel graag meedingen naar de agenda.
  Hier nog maar één beginnende puber in huis kan dus nog erger worden. Geduld en begrip,oooh ik ben nu al moe.
  Toch een heel fijn weekend en groetjes,
  Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ben zo blij dat ze allemaal uit huis zijn.
  Heerlijke rustig nu.
  Schat heb medelijden met je.
  Eens worden ze weer leuk ....echt.......

  BeantwoordenVerwijderen
 18. 5 PUBERS (lees nog niet zo heel lang mee hier)!!! Mèn, kan me dit logje dan heel goed voorstellen, pffff, wordt soms al gillend gek van mijn peuterpuber en dreumespuber met 'hele sterke karatkertjes' zoals de CB-mevrouw dat zo liefjes noemde toen ik zei dat het 2 driftige donders waren.

  Sterkte hoor, kruip lekker weg onder je debked en doe gewoon of je er niet bent, slaapkamerdeur op slot en pas maandag na schooltijd er weer vanaf ;o).

  En die agenda.... leuk leuk leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. O vergeten erbij te zetten dat ik die agenda helemaal zie zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuk die agenda Floor, ik wil m wel...puberperiode hier bijna achter de rug...maar voel met je mee en ik had er maar 2:)
  Hou vol met die schatjes en lieve groet Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Dat is balen seg - maar ... morgen is alles beter ... toch ? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. sorry snoes, maar ik lig dubbel.....natuurlijk niet om jouw algehele malaise, zou niet DURVEN, nee hoor schat, zal ik even tegen ze krijsen? zal ze leren....nee ik moet lachen om de DM die ik je NET heb gestuurd en het feit dat ik NU dit lees....*fluit*.....u volgt mij???;)
  Had jij niet e.o.a. liedje dat je KEIHARD kon zingen?????

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Oh, die wil ik ook wel...
  'k zou niet graag met je willen ruilen qua pubers maaaar komt allemaal goed hoor...op den lange duur!

  grtjzzzz

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Sterkte voor jou!!!!en ga lekker onderuit op de bank!agenda is leuk maar niet aan mijn besteed. ik schrijf nooit wat op in mijn praktisch lege agenda. alles gaat op briefjes.. slechte eigenschap..maar ja. Ik wens je al wel ene prettig weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 25. En toch wens ik je een goed weekend, maar tjeemig meid, ik wordt af en toe al gek van 3 pubers, laat staan als je er 7 hebt en niet vooruit te branden zijn. Hou ze onder de duim hè?! De agenda is niet aan mij besteed, ik ben elk jaar maanden op zoek naar dé perfecte agenda. En ga anders maar lekker aan de rosé, daar knap je weer lekker van op.....! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Floor...zullen we een wedstrijdje frustratie-gillen doen? Om 22:30 exact gaan we allebei buiten staan, en schreeuwen we de longen uit ons lijf...Dan kijk jij of je mij hoort, en ik kijk of ik jou kan horen......(Mijn puber is Uk's Papa.....)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. KA UU TEE, jij heb de agenda en ik nog niet? Hoe kan dat nou, nu hoor ik een stemmetje, kom maar kom maar, haha.
  Dus ik wil wel meedoen hoor!

  En hopelijk voel jij je alwat beter, sterkte met je PMS!!!!

  Fijn weekend,
  Pien

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Oh help Floor, als ik je verhaal lees staat ons nog heel wat te wachten... Sterkte met de pubers en met de PMS. Hoop dat je desondanks toch nog een goed weekend hebt.

  OT: dat filmpje over de pinguin had ik heel erg graag willen zien ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Die agenda is enig! Maar ik zal hem niet gaan gebruiken dus als ik 'ikwilikwilikwil' zeg is het voor de heb en zo ben ik niet... Meestal wel, maar nu niet. Dus, ik doe niet mee.
  Oudste was donderdag ook ziek uit school gekomen en hield zich akelig rustig, zo te zien was ie echt niet lekker anders zou ik ook ontploffen en hem naar zn bed sturen. Aanpakken die handel want anders lopen ze over je. En bewaar maar wat energie voor dinsdag, want dat wordt ook heel uitputtend. Ik kan het weten want ik ben kapot na gisteren....

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Oei dat filmpje :) als je je daar mee kan troosten :) is het goed voor je maar pubers,
  daar ken ik ook alles van, jij hebt er dan nog
  zo een hoop bij elkaar!
  Ik doe graag mee voor de agenda, ben een echt
  agendamens!
  iedereen (ook pubers) moeten erin schrijven waar
  ze heen gaan of graag zouden gaan en op welk uur ze vertrekken...anders blijf ik de hele dag
  eten opwarmen!
  Ik blog nog niet zo heel lang en ga het proberen
  op mijn blog te zitten.
  Hoop dat je je snel weer beter voelt.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 31. ik doe ook niet mee, heb hier nog een agenda liggen die ik niet gebruik, dus twee is ook zo zonde ; )

  en die pubers, vijf stuks, meis, het is niet niks, maar soms denk ik wel eens, als ik je logjes lees, heb je wel hele duidelijke regels met ook hele duidelijke consequenties al die niet nageleefd worden? of is het juist dan dat er van die conflicten ontstaan waar je gek van word zeg maar ; )

  nou, hier ongesteld ook, dus dikke buikpijn, rugpijn, hoofdpijn en verder ook nog niet fit. olé ; ) wens je een rustig weekend meis X

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ja, JA, JAAAAAAA!! Ik willem! Ik heb nu helemaal geen agenda. Ik dacht dat ik hem niet nodig zou hebben, omdat ik geen leven meer heb, openbaar dan hè? Maar er is zo veel dat ik moet opschrijven, er is toch nog zoveel waar ik afspraken voor maak, dat ik al gedacht had: Ïk ga een agenda kopen"..... En nu wordt er eentje in mijn schoot geworpen!! Tenminste....daar ga ik van uit. Als ik win, kan je hem gewoon naar eenadres in Nederland versturen hoor, want ik kom eind october weeer en het jaar begint pas in januari. Sterkte meid met al die pubers....utkompgoed, utkompgoed, heus....over een jaar of tien heb je geen PMS meer, en ook geen pubers. Je kleinkind kan dan nog niet aan het puberen zijn, want dan had het al geboren moeten zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ik wil hem ik wil hem ik wil hem!! Heb je het goed genoeg gehoord :)
  Oh meid ik leef met je mee 5 pubers. Moet er niet aandenken.
  Ik moet nu rennen, ja ja op zondagochtend 5.30 uur je leest het goed. Ik sta vandaag op een rommelmarkt!
  Bises
  Michaja

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ojee, 5 "schatjes" bij te houden, met pms (jij dan).
  Nee, ik ben daar niet jaloers op, maar wel op je agenda hoor.
  Alleen om leuke afspraakjes in te schrijven dan....
  Sterkte bij de houtkachel en eht is wer bijna maandag, ahum..
  Groetjes, Margotxx

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Tjee wat een narigheid,pff dat zijn idd wel een hoop pubers bijelkaar en ik geloof dat ik er ff vandoor ging haha,nah hoop dat er gauw wat rust komt voor je,je hebt ook echt een druk leven hoor,al je winkels enzo,hoe krijg je het voor elkaar allemaal,ik doe niet mee hoor voor de agenda,want ik heb niets te noteren,niet echt in ieder geval,succes ermee,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Vorig weekend 7 gillende keukenmeiden hier en dan zijn ze nu ergens anders, wel stil hoor! (Maar dit speelt zich maar 1 weekend in de zoveel tijd af gelukkig!)

  Liefs Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 37. O ja die wil ik ook wel!!!

  Prr 5(vijf!!) pubers, jakkie!
  Ik wordt al gek van 2 en als ze dan nog lief met elkaar om gingen...??? Welneee.....

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Oohoh balen dat je je zo voelt! Weet nu gelijk wat P.. huppeldepup is. Nog nooit over gehoord!
  Nu heeft dat gelijk ook weer een naam, dat gevoel :)

  Succes met de pupers! en kom op, je kan het!!

  Geen balang bij de agenda, ben al voorzien van de Flow.. en nu al in gebruik

  BeantwoordenVerwijderen
 39. En.. weg was het berichtje zonder te schrijven:

  Fijne maandag(morgen)

  Groetjes, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Pff..ik zou nu inderdaad niet graag in je schoenen willen staan. Ik heb altijd geroepen dat ik een groot gezin wou en nog steeds heb ik geen een (ben nu 36) omdat het niet echt wil lukken. Wel heb ik een vriend(binnenkort mijn man) die twee kindjes heeft en die 4 dagen in de maand zijn dan op ons van toepassing, maar ook dat is maar weinig en dus niet altijd leuk. Je mist als vader veel.
  Ik hoop dat je hierna een super gezellige tijd krijgt met de aanhang die al dit grut straks met zich meebrengt (tja het romantische in mij..heerlijk met kerst met een groot gezin aan tafel, iets waar je nu nog niet aan kunt denken/voorstellen)
  Toch wil ik w.b. een ding graag in je schoenen staan, want ik wil die agenda graag hebben!!!! Ik stond zaterdag op het punt hem te kopen totdat mijn lief te laat thuis kwam en ik daardoor geen tijd meer had... Wie weet was het een voorteken en win ik hem bij jou! Ik hou van spullen met een verhaal..en dit zou weer zoiets zijn.
  DUS IK WIL HEM WEL HEEEEEEEL GRAAG!!!! :-)
  Groetjes en ik hoop van je te horen

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Vreselijk lijkt me dat met PMS én een woedende puber... Heb zelf geen kinderen maar haal de schade in door een puber met gedragsproblemen één keer in de maand op te vangen. Helaas kan ik dan ook niet "cool" zijn want het is soms één grote woede aanval... Het grote verschil is dat ze op zondagmiddag lekker weer naar huis gaat en we drie weken vrij hebben...en natuurlijk dat het mijn werk is en niet mijn kind, hahaha. Nogal wat verschillen dus, duh....Maar ik kan me er in de verte misschien iets bij voorstellen.
  Wil je mijn kleine lieve schattige poedeltje misschien een half uurtje lenen om mee te knuffelen??? Ik zal je alvast een klein knuffeltje van haar sturen...

  Tuurlijk wil ik de agenda!!! IKWILHEMIKWILHEMIKWILHEM!!!!!!! (zoiets?)

  Heb heel erg getwijfeld bij de FLOW agenda...zoooo moooooi, maar toch besloten dat ik er geen geld aan kan uitgeven. Ik weet/hoop dat er ook dit jaar weer ergens eens agenda vandaan komt. (misschien deze??) hahaha.

  Hoe je haaks en tot snel! karin

  BeantwoordenVerwijderen
 42. ohh ik leef met je mee.....ik herken dat gevoel... ik had 2 pubers in mijn eentje! en ook zo'n leuke papa voor af en toe.

  maar voor dat ik het vergeet... IK WIL HEM!!!!!
  ik ga proberen om het om zijn site te zetten.
  wanneer is de laatste dag van reageren?
  dat zet ik er ook bij.
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Ach wat een ontzettende leuke blog. Zo zie je maar dat je zitten vervelen op de bank heel gezellig kan wezen als je zo per ongeluk via via leuk-heid vind.
  Zou ontzettend graag de agenda willen winnen, een stukje Nederland in mijn franse wereldje! Kan gewoon niet beter :)

  Je post was ook zooooo herkenbaar.... De pms en de vijf kinderen... Alhoewel twee van mij aan het puberen zijn, de andere drie zijn van nature vervelend ;)

  Gezellig hoor, kom zeker weer langs!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Ik leef met je mee!Het is allemaal zo herkenbaar, maar de mijne (3) zijn gelukkig al iets ouder en hebben de pubertijd achter zich gelaten.
  JE blog is echt heel leuk! Ik ga je dan ook volgen ene die agenda, ja daar ga ik helemaal voor ;-)

  succes met de pubers..

  Groetjes, Haikeyy

  http://haikeyy.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 45. i want to join this give away!! :D

  nice blog you got!! :D

  BeantwoordenVerwijderen