Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

donderdag 26 augustus 2010

Vandaag was gisteren?

Gisteren hier regen hele dag ...

Kijk ik leer snel Lynda heeft ons uitgelegd hoe je vooruit kan plannen dis toch een berichtje plaatsen op de dag dat je eigenlijk geen tijd hebt om een berichtje te plaatsen dus jullie lezen dit vandaag maar dit is dus gisteren geschreven, volg je het nog?
Ik ben nu of door het huis aan het razen om op te ruimen want mijn moeder komt zo of ik zit met ma aan de koffie of ik zit bij de huisarts als je vroeg bent want om 9 uur heb ik daar een afspraak omdat ik dus nog steeds buikpijn heb , een verwijsbrief nodig heb voor maandag en al een week hartkloppingen heb en dat is niet omdat dr Denzel van Zara in the house is...nee das onverklaarbaar eigenlijk want ik ben zen, voor mijn doen, en toch slaat mijn hart op hol....
En dan ga ik nadenken mensen en dat kan ik beter niet doen want dan krijg ik spontaan nog meer hartkloppingen want dan zie ik dichtgeslipte aderen voor me, bloedproppen, overlijden in je slaap (ja ja ik weet het dat is een mooie manier van doodgaan MAAR als je 98 bent niet nu zeg maar) en nog meer enge dingen en wat krijg je daar weer van? Nog meer hartkloppingen dus als ik de ochtend haal zit ik bij de huisarts die ik dan onder druk ga zetten voor een ECG, bloedprikken , schildkliercontrole (dat word weer eens tijd is al een jaar geleden) , baarmoederonderzoek en liefst, ik weet ik overdrijf, een complete bodyscan zodat ik weet wat er speelt in mijn lijf.
Ik heb novasure behandeling opgezocht op google en dat leek me wel wat voor mij eerlijk gezegd alleen ik ken NIEMAND die dat gehad heeft en wil weten waarom de een wel een ruggeprik krijgt en de ander niet , bij mij hebben ze nl eens een keer zonder verdoving een poliep uit mijn baarmoeder gehaald (de verdoving was volgens de beste man pijnlijker dan het verwijderen , de LUL ) en dat was echt geen succes kan ik wel zeggen, dat was zo hels pijnlijk dat ik de gynaecoloog zowat een schop verkocht en hem verrot schold (en hem vroeg of ik bij hem eens een appel door zijn plasbuis mocht duwen) om na de behandeling van mijn graatje te gaan en een dag moest blijven ter observatie omdat mijn bloeddruk schrikbarend laag was , maar mensen het deed ook zoveel pijn daar was bevallen een eitje bij !
Dus ik wil weten waar ik aan begin en of dat ook helpt of dat ik beter die heel baarmoeder kan laten verwijderen , wat ik hier heel flink neerknal maar doodeng vind hoor en zeker niet onderschat.

En dan mensen mensen die regen, ik word er moedeloos van, het is een trieste bende . Ik snap niet dat NL vol files staat als het regent aangezien we toch in een regenland wonen , dan zouden we dat toch gewend moeten zijn zou je denken?

Mijn man zit nog voor de film "Helaasheid der dingen", ik ben afgehaakt na een uur te a-sociaal voor mij , te depri , te te te ..... dus ik blog even voor morgen en nu maar hopen dat dat posten op een andere dag gaat lukken....
toedeloe....

Mensen stuur even een kaartje naar Joel, ze heeft het zwaar , ze vind Henk Jan Smits met baard een: lekker ding, dan moet je het toch zwaar hebben of heel veel last van zwangerschapshormonen, ik bedoel maar Henk Jan Smits ???


15 opmerkingen:

 1. Floortjelief, volgens mij sta je stijf van de stress meid!!! Je vroeg aan mij over de novasure behandeling (al weet ik niet waarom) en stomstomstom toevallig heb ik zojuist mijn zus aan the phone (die zich in het ziekenhuis te Roosendaal bevindt vanwege knie-operatie zwager) Schijnt dat ze daar informatie heeft opgevraagd over de novasure-methode!!! Toeval, Lot, I don't know...!!! Maar daar doen ze niets met ruggenprikken, alleen anti-kramp-middelen. Het schijnt/blijkt/ziet 'r naar uit, dat Roosendaal gespecialiseerd is. Heb ik meer info, dan laat ik het weten. Voor vandaag, succes met Ma, Pa en familie....ik hoop dat na vanavond ook de hartkloppingen verdwijnen....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zei Joeltje-dear dat? Och hemeltjelief, dan heeft ze het écht zwaar... ;-)

  Maar je bent dapper Floor, want je onderneemt wel stappen door nu bij je dokter te zitten en maandag naar de gyn. En heb je dat écht gezegd over die appel door die plasbuis? Ik lag in een stuip hier! Maar je hebt gelijk, die artsen denken dat wij vrouwen geen pijn hebben en het hele zwikkie niet verdoofd hoeft te worden terwijl ze zelf een pijngrens hebben van lik-me-vestje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nooit gehoord van de Novasure behendeling, hoe spreek je dat eigenlijk uit, dadelijk maar eens googelen. Bij mij zijn alleen mijn eierstokken verwijderd, was ik ook wel meteen van alle maandelijkse perikelen af, iets minder ingrijpend dan heel je baarmoeder lijkt me.
  De kaarsjes branden reeds meid, nu eentje extra voor de voortvarende huisarts! Succes vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Floor,

  Wat kan ik toch iedere keer weer in een deuk liggen om jou stukjes. Lees ze elke dag, maar reageer bijna nooit. Ik zie je al door je huis heen rennen alles op orde te krijgen, je super-relax-not bij de huisarts te zien zitten en straks helemaaal ZEN op de bank met paps en mams aan de koffie. Je bent een rare maar wel een hele leuke, en zeker om te volgen!

  Jij gilt vaak als mensen iets te melden hebben of iets kwijt willen dat ze lekker een eigen blog moeten starten zodat jij ook van ons mee kan genieten. Nou je hebt het voor elkaar, ik ben begonnen. Fotografeer veel, en vind het leuk om dat te delen. Dus dit leek me de juiste manier. Heb vast nog veel te leren op "blog gebied" maar dat zal best geodkomen.

  Fijn weekend alvas met veel mooi weer, dan heb ik het ook '-)))

  Meisje van Brabbels & Kiekjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik doe geen kaarsje aan, want ga dadelijk voor 2 daagjes weg, maar ik zal aan je denken.
  Ga dadelijk op ZOMEREXCURSIE met een hoop schoenenboeren.
  Dat wordt dus rubberlaarzen aan en vanavond borrelen, veel borrelen, want daar zijn ze heeeel goed in, ook de vrouwen (ja, zuslief ook, maar is er helaas niet bij)
  Jij aan de appeltaart, en succes met de oudjes, en jezelf.
  Groetjes, Margotxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik durf geen ziektes meer te googelen, want ik blijk ze altijd allemaal te hebben.
  Hopelijk gaat het goed bij de gynaecoloog vandaag. Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel veel sterkte vandaag, ik brand een kaarsje voor je!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. *HIGH FIVE* you did it!! Ik zie je.....gisteren, vandaag!!!!:D......
  Meiske meiske.....stap voor stap....dokter gaan....niet vertrekken zonder verwijsbrief, afspraak maken, duidelijkheid eisen...Novadinges.....nog NOOIT van gehoort....skoesie mio...maar WIL je dat allemaal wel weten, of is het beter de klachten die er zijn aan te pakken en dan maar weer "op goed geluk"verder te leven?

  Laat je me even weten wanneer ik me weer noordelijk in de provincie kan begeven???

  *SMAK*

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zou het ook niet weten hoor. Heb er ook nooit van gehoord. En geniet vandaag met je ma en pa op bezoek. En volgende week weet je meer, dus zoek niet alles op google op want daar word je nog zieker van.
  En gisteren hier ook regen, en nu is het al de hele middag droog, hoop voor jou dat het daar ook is.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gezellig geweest met pa en ma? En nu ook maar hopen dat de kinderen de rit overleven... Afijn, ik heb zelfs nog nooit gehoord van die novawhatever en ik ben toch niet helemaal van gisteren. Kan je er dus niets over adviseren. Wat zei de huisarts?
  En ja, Joel heeft het zwaar: HJSmits met baard, daar word ik misselijk van en zij wil acuut een beschuitje met hem eten... Ik mag hopen dat het bijtrekt na het baren ;-}

  BeantwoordenVerwijderen
 11. mooie log....en dan dat einde, ik pieste zowat in mijn broek van het lachen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Floortje Doortje....ik heb speciaal voor jou nog even een testje gedaan, maar bij mij werkt het echt wel zo hoor....berichtopties...datum en tijd aanpassen en op publiceren klikken, dan komt ie in je lijst als "gepland"......althans....bij MIJ wel ;)!!!
  3x is scheepsrecht....hups.....probeer nog eens!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Floor, Floor: tel 'ns tot 10, heel langzaam. En dan nog een keer, en nog een keer, en nog een keer. En laat je ademhaling gelijk lopen met het tellen en ga zo door et cetera.
  De angsten die je hier neertypte, die zijn zo herkenbaar, zo herkenbaar. Maar: alles sal reg kom. Echt! Hopelijk heeft de huisarts je gerust kunnen stellen en is het bezoek van je ouders goed verlopen en zijn ze inmiddels veilig in Limburg gearriveerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. hoi,

  ik heb een paar jaar geleden een novasure behandeling ondergaan en ben zeer tevreden!! ik was ook heel erg ongesteld... dit werd alleen maar erger na mijn sterilisatie... dus heb ik op aanraden een spiraal laten plaatsen, zodat ik wat minder erg ongesteld zou worden (ik slik 0,02 Thyrx voor een langzaam werkende schildklier). Ik slik een hoge dosering, dus geen pil voor mij... dat spiraaltje was een drama.. zes weken lang ongesteld en zoveel pijn dat ik thuis de derde wereldoorlog aan t vechten was... als je maar verkeerd naar me keek, kon ik je al killen...

  uiteindelijk spiraal laten verwijderen en binnen een uur geen pijn meer... toen op advies van gynacoloog een novasure behandeling ondergaan... en ik ben onder gehele narcose gegaan... mocht je nog meer vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op... ik ben Wimpy

  BeantwoordenVerwijderen
 15. zoveel narigheid, waarvan zoveel in je hoofd ook, en dan eindigen met zo'n goeie grap =) #respect
  meis, ik kan wel zeggen, relax, maar ik ben net zo. dus. probéér te relaxen, afwachten hoe of wat. hoe #vloekje lastig dat ook is. ik help je hopen dat het allemaal meevalt!

  BeantwoordenVerwijderen