Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

maandag 23 augustus 2010

Update


Zijn we weer, na 2x 600mg brufen gemengd met 1000mg paracetamol en weggespoeld met 6 koffie ben ik weer een beetje levend, ik kan weer lopen zeg maar.
Volgende week maandag kan ik al terecht bij de gynaecoloog in het ziekenhuis, soms kan het dan toch snel gaan gelukkig .
Ik ga me zeker niet laten afschepen want het wordt alleen maar erger nl en zei mijn gyneacoloog een dikke twee jaar geleden nog dat dat normaal is naarmate je ouder wordt, dit is volgens mijn huisarts niet normaal , ik kan van de pijn geeneens plassen .
Enfin we zullen wel zien wat het wordt daar.

Verder heb ik vanmiddag toch maar gewoon gewerkt zo goed en zo kwaad als het kon en de verzekering van mijn zoon zijn aaifoon geregeld en huiswerkbegeleiding van dochterlief.

Ik heb een interview woensdag met een blad en nu maak ik me daar alweer best druk over want het gaat over een interview van werkende moeders met grote gezinnen en nu kun je natuurlijk wel stellen dat we een groot gezin hebben . Alleen het blad dat koop ik wel eens en lees ik ook nog en dan staan er altijd van die superwomans in : werkende moeders die een flitsende carrière hebben en waar het thuis ook allemaal helemaal op rolletjes loopt, naast superwoman op het werk zijn het ook nog eens supermoeders ZUCHT en daar wringt het bij mij dus want zo super vind ik mezelf namelijk helemaal niet. Loodzwaar vind ik het en helemaal niet zoals al die moeders die dat fluitend lijken te doen . Dus ik ben zo bang dat ze zometeen zeer teleurgesteld zijn na het interview , dat ze denken wie is die loser? Pffff

En dan mijn maandag: naast de ongelooflijke pijn in mijn buik en hoofd : had ik de pubers in no time weer binnen. Ten eerste begon de school pas rond half 12 maar om half 2 was iedereen er weer, eerste dag: alleen rooster halen tsssss, hebben ze 8 weken vakantie gehad kunnen ze geeneens meteen een volle dag naar school , watjes zijn het .
En als je dan helemaal belabberd vraagt aan ze "laat de hond uit" of "haal de vaatwasser leeg" dan krijg je me toch een gezucht en gesteun zeg........ik was te ellendig om me druk te maken maar riep wel een keer "jongens honderd euro zakgeld" en toen had ik meteen de volle aandacht.
Toen vroeg ik jongste man om even een spekjes te halen bij de Dirk, ik liet nog even zien wat ik bedoelde , vroeg nog eens weet je nu wat je moet halen? goed onthouden ! want hij is niet de snuggerste als het om klusjes doen gaat en wat denk je? Hij komt terug met HAMblokjes , ZEN Floor ZEN !!!!

Maar toen ik dus net de krant las kwam ik erachter dat er nog anderen zijn die het ook heel moeilijk hebben gehad dit weekend, zo is onze misdaadverslaggever Peter R rectaal onderzocht, hij moest bukken en hoesten zodat ze even bij hem naar binnen konden gluren of ie niks mee gesmokkeld had en daar moest ik dan wel weer erg om lachen want ik zie hem helemaal staan met zijn zuinig mondje kuch kuch....meneer R de broek mag weer aan buiten een dikke drol hebben we niets kunnen constateren....


19 opmerkingen:

 1. Floor...doe even normaalo...teleurgesteld zijn ze zééééker niet en anders bellen ze maar naar mij dan zal ik ze even echt teleurgesteld maken zeg.
  Goed dat je naar de doc gaat, ik had het ook....medicijnen gekregen die de op- en afbouw van die slijnhuid remmen..heerlijk, geen pijn meer!Succes meid!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. slijmhuid dan he.....en lachen over die drol..ik heb ook nog zo een smakelijk verhaaltje....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whoehaahahaaa, waar heb je die foto in godsnaam vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooooh die foto!!!! Hilarisch! Ik heb gekeken hoe het zit, maar snap er niets van whoehahahaha.
  En dat het erger wordt naarmate je ouder wordt? Bij mij niet hoor (en ik ben ietsiepietsie ouder dan jij), dus laat je niet afschepen.... Alleen heb ik ondertussen al wel opvliegers, das ook niet leuk maar niet zo erg als wat jij hebt.
  En denk niet dat die andere moeders het beter kunnen dan jij. Allemaal schone schijn! Ik vind trouwens dat jij het harstikke goed doet! Denk niet zo negatief over jezelf. Petje af voor jou hoor: groot huis, 7 kinderen die ook nog bijna allemaal pubers zijn (ik word al gek van 3 pubers af en toe, laat staan ZEVEN)en dan ook nog 3(? toch?) webshops en wat er verder allemaal gebeurd in je leven. Pfffff, ga er maar staan zeg. Meid ik vind het knap, jij verdend het in dat blad te komen. Welk blad is het trouwens?
  en hoe is het met je laptop?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bah, wat voor vieze foto heb je gebruikt haha... Gelukkig dat je snel naar een specialist kan, hoeveel pijn kan een mens verdragen. Duim voor je.

  En jij een losser hahaha... jij bent altijd druk, wat maakt dat mij dan als fulltime moeder?!?!?!?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik lig blauw! Wat een geweldige foto, waar vind je die plaatjes zeg? Uit eigen archief zeker...
  Jammer dat de oorzaak van deze foto vervelend is, maar jouw ongemakken vind k erger dan die van meneer de Vries. Die vond het vast niet erg...
  Succes, je kan vast gaan oefenen 'hoe houd ik m'n hakken elegant in de lucht bij de gyn', Doe ik ook namelijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. als jouw interview in dat blad staat zal ik vast verzuchten: oh mijn god hoe dot ze het, ik heb er maar drie en zij 7 en dan nog puberend ook en oh hoe redt ze dat.

  in mijn ogen ben jij een supervrouw, ik meen het heel oprecht!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Zara: houd jij je hakken aan bij de gyn.? Echt waar? Ik trek wel jurkjes aan, zodat ik niet in blote reet door de kamer hoef te lopen naar de heerlijke stoel maar die hakken, dat kan ik ook overwegen.. ;-)

  @Floor: naar die gyn. gaan en snel?! Want dit is niet normaal! Beterschap.
  En die supermoeders, ik geloof d'r niks van.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. En ik zeg: ik geloof d'r niks van. Ik bedoel dus: het is ook zwaar en ik geloof hun niet. Jij bent tenminste echt.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. GADVERDAMME.......er is niks verandert hier????;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hoi,

  schitterd plaatje weer :)

  ik heb drie jaar geleden een novasure behandeling gehad en ben heel erg tevreden... ik wordt niet meer ongesteld, hoogstens twee keer per jaar.... echt geweldig... tis geen fijne behandeling, maar daarna is t wel levensplezier verhogend...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Whoehahaha, die foto! Is dat je ex, dan snap ik dat je hem gedelete hebt!
  Fijn en super dat je zo snel naar de gyn kan, het is echt niet normaal dat je er niet bij kan plassen.
  En vergeet niet dat je ook nog eens super hsp bent hè, dan lijken die 7 kinderen soms wel 14 kinderen voor je gevoel.
  En oh ja, doe niet zo raar, je bent geen loser, je verdient een lintje, het wordt tijd dat Bea daar ook eens achter komt... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ha,ha,plaatje is schitterend,lachwekkend,fijn dat je al zo gauw terecht kan bij in het ziekenhuis.
  Je doet het toch fantastich,bewondering,hoor,niet jezelf zo naar beneden halen,hoor.

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een foto! Waar haal je ze vandaan.

  Ik geloof niet dat er mensen zijn die fluitend hun kinderen opvoeden. Dat kan gewoonweg niet. En trek je niet te veel aan van hoe anderen het lijken te doen. Dat doe je bij andere dingen toch ook niet zo?
  Welk blad is het trouwens. Ik ben erg benieuwd. We lezen hier tzt wel als het interview verschenen is.

  Ik ben blij dat je snel terecht kunt. Hopelijk kunnen ze je helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Tja...dat plaatje? Sorry hoor, maar ik blijf kijken! En ik snap het echt niet! En heel fijn dat je zo snel terecht kan in ons ziekenhuis. Toch wel fijn hoor, zo'n ziekenhuis dichtbij! Ik hoop dat er snel een oorzaak is en dat zij/hij (???) je kan helpen...want dit is gewoon K.U.T. Jammer trouwens dat de Mirena niet helpt bij jou... bij mij gelukkig wel. Al ruim 11 jaar niet meer ongesteld. En het blijft een stom woord!
  Trusten.
  Ps. Toch denk ik dat we samen eens echt aan die rosé-fles moeten gaan lurken...
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Haha... waar heb je die foto weer gevonden....
  Gelukkig kun je volgende week al terecht. En maak je niet druk om dat interview, dat gaat helemaal goed komen. Gewoon jezelf zijn is volgens mij prima....

  BeantwoordenVerwijderen
 17. nou grijp je kans zou ik zeggen.... dat zijn van die verhalen waar iedereen van denkt goh wat een superwijf en waarvan elke moeder van een groot of klein gezin zich een falend geval voelt.. tijd voor Floor om de zaken eens recht te zetten en te laten zien dat dat allemaal gebakken lucht is... en t best wel zwaar is. Gewoon zeggen hoe t is dan kom je over zoals t echt is en dat is veel leuker om te lezen dan al die opgeblazen verhalen!
  PS ik hoop dat jij niet hoeft te kuchen bij de Gynocoloog ;P

  BeantwoordenVerwijderen
 18. hahah die foto is erg leuk!
  gelukkig kan je snel bij de gyn terecht.
  hamblokjes blehhhhh.spekblokjes jammie!

  BeantwoordenVerwijderen