Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

dinsdag 31 augustus 2010

Sun is shining :)Ik heb de koe bij de horens genomen en meteen gebeld naar Roosendaal vandaag waar men naar het schijnt nogal gespecialiseerd is in de novasure behandelingen . Dat is een pokke eind rijden voor mij maar ik heb het er wel voor over zeg maar. Nu mijn huisarts nog aan zijn verstand peuteren dat ik WEER een verwijsbrief nodig heb , pfff.
Ik vroeg naar een vrouw maar kreeg een man , nou ja dat maakt me niet uit eigenlijk als het maar niet zo'n eikel is als DE man van gisteren. En dat ik dan ook maar snel geholpen word want het kan altijd maar beter voorbij zijn snel vind ik anders hik ik er toch maar tegenaan.

Dochterlief vertrok op kamp vanochtend , mijn meisje wordt zo groot ineens , zo snel ook.
Ik heb besloten dat ik minder ruzie met haar ga maken en meer ga praten met haar en tot nu toe lukt dat aardig , hopelijk blijft het zo ook.
Volgens mijn moeder is het kind exact mij hoe ik was toen ik jong was maar ja dat is natuurlijk niet zo hè dat begrijpen jullie wel, zij is veel veel erger natuurlijk.

Verder ben ik mijn dieet weer gestart vandaag , ik had er sinds Frankrijk niks meer aan gedaan en was aangekomen dus ja ik kan het wel uitstellen steeds maar ik moet er toch maar weer aan geloven, story of my life en zo fucking oneerlijk vind ik het soms, enfin .
We gaan weer van start en vol goede moed pffff .

Gisteravond gingen we een tweedehandsje ophalen, via Marktplaats, een tweedehands Imac . De twee kleintjes wilden al heel lang een laptop of een computer, en we hadden gezegd dat ze dan maar moesten sparen en dat wij de helft zouden bijbetalen. De keuze was 2 kleine laptops of 1 computer ? Met kinderen is de ervaring is een computer makkelijker omdat die moet blijven staan en dus niet overal mee naartoe gesleept word en dus langer leeft zeg maar.
De meiden wilden wel een Imac , ja haha die zijn niet gek. Dus ik zoeken op internet en we hadden een redelijk exemplaar gezien voor niet veel geld, eigenlijk te mooie om waar te zijn, wij daar dus naartoe gisteravond. De afspraak was als het huis rommelig en vies zou zijn en de kerel in kwestie een aso we hem niet zouden kopen want dan was ie ook vast niet zuinig op dat ding geweest haha. Enfin we kwamen aan bij de grootste yup ever , mooi strak design huis, dikke Porsche voor de deur, rollende R en aardappel in de keel . De computer had ie gekocht omdat ie het design zo mooi vond en hij had er 2 gekocht want dat stond leuker: twee, maar ja met Apple kon ie niet overweg en dus had ie 1 Mac om laten bouwen naar een windows systeem en deze stond al een jaar werkeloos op het bureau alleen mooi te wezen. En ja dat vond zelfs de Yup een beetje zonde...
En nu verkocht ie m dus voor heel weinig , echt dezelfde computers staan voor 400-500 euro meer op internet maar dat ging ik hem niet vertellen natuurlijk, wij hebben dus een koopje op de kop getikt van een jaar oud voor heel weinig geld en de meiden ? die hebben een blitse Imac.

Zo ik ga maar eens wat doen mensen, hebben jullie de zon gezien? DE ZON schijnt YEAH !!!! I LOVE THE SUN ...............16 opmerkingen:

 1. Soms mag je ook weleens geluk hebben. En de kids weer blij, dus mama ook blij.
  En dan het zonnetje erbij, heeeeeeeerlijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je foto is super, Roos!

  Een gezellig namiddag en avond. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb gister je verhaal van die botte gyn zitten lezen en de haren kwamen weer bij me overeind. Ik heb ook al een keer ruzie met een kno arts en een dermatoloog gehad omdat zij het allemaal zo goed weten en ik een moeder ben die haar kind aanvoelt en al 7 jaar aan het tobben ben doet er niet toe. In de boeken staat het zo vermeld dus dan is het ook zo..volgens dhr dokters!
  Anyway... je gaat nu naar Roosendaal en wat jammer dat je dus nu die ene vrouwelijke gyn niet hebt!
  Ik heb er zelf jaren bijgelopen en dat is een hele leuke vrouw, daarnaast kwam ik ook weleens bij een man maar dat was een ruwe ouderwetse boer dus ik hoop van harte dat je die niet hebt want daarvoor hoef je niet naar Roosendaal te komen.
  ik kwam daar zo'n 15 jaar geleden dus ik hoop dat hij inmiddels met pensioen is!
  De vrouwelijke gyn heet Dr Schueller als ik het nog goed weet.

  Succes met alles!
  grtjssss

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb ff zitten Googlen op de novasure behandelingen. Ik hoop echt dat het een oplossing voor je biedt! Weet je al wanneer je moet?? Dinsdag 'mag' ik naar de internist. Ook gezellig, zullen we maar zeggen... :-(
  Zullen we als alles achter de rug is maar een maandje naar La Douce France verkassen??? ;-)
  Sterkte, lieverd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat julie botsen komt juist omdat julie zoveel op elkaar lijken!

  Liefs Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb je verhaal van gisteren gelezen wat een,............eikel zeg,ik zou het wel voor over hebben om naar Roosendaal te gaan,geeft je misschien een veel beter gevoel als bij de andere en stelt je meer gerust en,een prachtige lucky de imac.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Och Floor, wat kan het leven er anders uit zien he, met een zonnetje erbij! Zuig hem maar lekker op de komende dagen, we zullen het nodig hebben van de winter!
  Over het verhaal van gisteren, ik heb er geen woorden voor! Dan maar verder rijden, alleen in het alleruiterste noodgeval naar zo iemand terug gaan zou ik zeggen. Hier in het ziekenhuis zit er ook zo een, en ik rijd graag een ziekenhuis verder als er wat is.(na 1 nare ervaring) Zelfs met de verloskundige had ik destijds de afspraak, tenzij de baby of ik in direct levensgevaar zijn, naar dat andere ziekenhuis. (gelukkig kon het gewoon thuis)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat een giller, verwacht je bij die Imac een soort van tokkie, is het een yup! Opluchting alom zeker en je meiden helemaal blij ermee!

  Fijn dat je een afspraak kon maken in Roosendaal! Wanneer moet je?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn dat je naar wijze raad luistert!!
  Fijn dat er van die yuppietuppies zijn, die niet op een eurootje meer of minder kijken.
  Fijn ...dat de zon vandaag heeft geschenen, ja is nu weer foetsie, en een voorproefje heeft gegeven voor de komende dagen, hoop ik.
  Een fijne dag nog verder.
  Groetjes, Margotxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb net je verhaal van gisteren even terug zitten lezen, wat een hark zeg! Ik moest ook even googelen net als Wondel, had er nog nooit van gehoord ben benieuwd hoe snel dat kan.
  Zoonlief wil ook een eigen laptop, maar dat durf ik dan weer niet op marktplaats aan te schaffen. Bang voor de kat in de zak, geen garantie enzo. Ben gek van MP maar voor dit soort dingen dan wel weer wantrouwend (Tokkies ja);)
  Wens ons nog heeeeeel veel dagen zon toe (Sokken uit he)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijk zo'n yup die de spullen praktisch weggeeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. fijn zo'n yuppedeal =) maar wat een drama gister meis, lees het net, wat een EIKEL!!! hopelijk komt het allemaal snel weer goed en hoef je die EIKEL nooit weer tussen je benen te laten ; )

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Waar zouden we zijn zonder yuppen??
  Blije dochters en ZON... wat een heerlijke dag!
  Ik ga ook even googlen want ook ik ben digibeet op het gebied van gyn..
  Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Nou zeg .....een RRRRRRRRRRRReuzekoopie !!...geweldig toch??.....heb jij ook eens mazzel......ik hoop dat het gaat lukken in Roosendaal........succes en sterkte...mooie foto Floortje......fijne avond liefs Ria...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jeee, de zon schijnt en de eerste kindervakantieweekdag is hier goed verlopen (waarom ze het een week noemen als het maar drie dagen zijn, is mij nog een beetje een raadsel, maar a la).

  Goed dat je naar Roosendaal gaat. Ik hoop dat ze je snel en goed kunnen helpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. hey Floor,

  Roosendaal? Dan zit je heel dicht bij mij in de buurt :)))
  Als je en man als gynacoloog hebt hoop ik voor je dat het Pal is, die schijnt erg leuk en lief te zijn. Wanneer moet je die kant op? Wens je iig heeeeel sterkte!!!!
  Wat een bof zeg voor die meiden en heb erg moeten lachen om je beschrijving van de yup :)))
  De komende dagen lekker weer met veel zon, kun je weer wat vitamines opdoen zeg maar. Ik wens je iig een fijne dag toe

  liefs Zjietje

  BeantwoordenVerwijderen