Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

woensdag 18 augustus 2010

DRAMAEr is een drama gebeurd.
Mijn Imac weigert dienst, doet niets meer .
Nou als je bedenkt dat ik daar mijn hele winkel in heb staan .... kan je je misschien voorstellen wat een drama ik momenteel leef hier. Zit nu op laptop van lief.
Oh enne backuppen dat deed ik dus niet , SLIM FLOOR !!!
Dus gisteravond nog een timecapsule gehaald , of het nog gaat lukken is de vraag. Gisteren heb ik 6 uur aan de foon mogen hangen met meneer Apple (nou ja niet himself natuurlijk maar zo'n whizzkid die daar werkt )
En nu mensen ga ik EINDELIJK schoolspullen kopen met mijn dochter , dat kan nl ECHT NIET MEER WACHTEN volgens haar en dan ben ik in Houten vandaag mocht u me nodig hebben of woont u in Houten , bel me en ik kom meteen maar alleen als je in Houten woont natuurlijk.

Oh enne die heel vervelende doos die me steeds maar mailt : get a life, frustie ! Anoniem ook nog , tsssss. En ik heet geen Inge , debiel dat je bent, dus je bent ook nog eens slecht geïnformeerd...
En ik mag gelukkig op mijn eigen blog zetten wat ik wil, lekker puh en o ja als je het niet bevalt moet je even ietsjes hoger kijken, nog ietsjes hoger , meer naar links.......daar zie je een rood bolletje : DAAR MOET JE OP DRUKKEN TROELA EN NIET MEER TERUGKOMEN ALS HET JE NIET BEVALT!
Slecht moment meid om mij gek te maken als mijn computer het niet doet .
Toedeledokie !!!

Ik zoef de stad in met dochter nu, wish me luck want dat is namelijk echt niet simpel naar de stad met puber !!! geloof me .
O ja en gisteren dag 2 van het normale leven , na een zeer relaxte vakantie was ik dus alweer totaal over de rooie ............
28 opmerkingen:

 1. Ik lees het al, alles is weer bij het oude :)
  (gaan ze je daar speciaal een mailtje voor sturen tssss, get a live zou ik zeggen)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk weer helemaal jij(floor dus) je log. Heb jij nou ook alweer last van zo'n zeikwijf. Hebben zeker niks anders te doen. Op het forum (picasa) zit er een en iemand in blogland heeft er ook al last van . Waar bemoeien die wijven zich mee. Opzouten wat jij. Stoer van je om met puber de stad in te gaan. Weet nog hoe erg.... Bij ons begon het altijd al in Frankrijk. "wil een agenda een Franse" zei ze dan. Om dan in oktober er achter te komen dat hij toch niet zo handig was. Oooooooooo pubers.....gelukkig hier niet meer. Sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook wij gaan richting schoolspullen, zo'n i-pad zet ik nog maar even uit mijn hoofd.

  Liefs Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. adem in ,adem uit.....

  alles komt goed.....

  (ik weet makkelijker gezegd dan gedaan)
  SUCCES!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Laat ze toch lullen en laat je niet gek maken, haha! Ik vind het heerlijk om je blog te lezen. Je hebt je webwinkels toch via 'mijnwebwinkel.nl' net als ik? Dan kun je online gewoon verder toch? Blond, ik?? Shopze en blijf vooral lekker zo schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hhahah... neeeeh jij heb je eigen stalker, Famouswoman :) Hoe idioot ja, dat mensen zich storen en dan toch gaan lezen, hoe dom kun je zijn. Ik heb er ook 1 maar ik weet wie het is dat scheelt hahaha....

  Mijn dochter is met vriendinnen op pad, ik mag niet meer mee :( kan ze lekker haar gang gaan!!

  Succes met je programma hoop voor je dat snel alles weer bij het oude is.

  Groetjes....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeps...meissie toch!! Uhhh...succes met het sjoppuh...en het hervinden van alle rust en kalmte in het leven....Ik zal een boze vloek uitspreken over vervelende, e-mailende mutsen...OK?!?!?!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ai, mijn computer doet ook al moeilijk. Draai nu een systeemscan en zit me ondertussen dood te vervelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een drama van je Imac en waar ik echt verbaasd over ben is die muts die je emailt! Pas geleden las ik ook al bij een andere blogster, dat ze per email ontving met beledigende teksten. Wat bezield zo iemand, volgens mij ben je dan diep gefrusteerd, maar vooral diep ongelukkig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh meid wat een ellende, die Imac kapot... Daar zou ik ook van over de rooie raken.
  En ben je nog geslaagd voor schoolspullen in de stad met dochterlief? Dat is altijd ook zo'n terugkerend stressmoment. Hier had de jongste nog 7 nieuwe schriften liggen en vond het niet nodig om de stad in te gaan, agenda had ie in juni al. Ik vind het prima, scheelt mij weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. AAAAAAAaaarrrrgggghhh! dat is een inderdaad een drama. Je compu, je winkel en al helemaal die troela!

  Heel veel sterkte met je compu, ik hoop dat alles goed komt! Maar ik heb groot vertrouwen in Apple (Sprak ze hoopvol)

  En anonieme troela: niet aan onze Floor komen he!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. He meid, wat naar dat die Imac het niet doet. Dat is helemaal balen als je alles van het werk erop hebt staan. Moet je zeggen dat die van mijn zus ook steeds hapert. Gisteren heb ik dat ding ook even vastgehouden maar heb toch liever een lappie.
  Enne...ik ben niet de enige met nare mails dus... Wat een vervelende mensen zijn er toch, maar gelukkig ook heel veel lieve en daar ben ik ook achter gekomen. Jij ook nog bedankt voor je lieve berichten. En die dame bij jou heeft het nu wel meegekregen hahahaha.....

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh wat erg! Ik zal nu niet zeggen dat je regelmatig moet backuppen voor het geval dat....
  Ik kan me voorstellen dat je helemaal in de stress zit. Ik hoop dat je alles weer terugkrijgt. Moet er niet aan denken dat zoiets gebeurt. Ga vanaaf meteen een backupje maken....
  succes met shoppen met je dochter!
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Arme Floor! Je computer kapot en nog een stalker ook... Hopelijk komt het allemaal snel weer goed. Die stress reductie kit zal vast helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Eh.
  Links?
  Rood bolletje?

  kep geen Mac.
  Moet ik me nu schamen?

  MAAR WEL EEN IPHONE! WEL EEN IPHONE!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Sinds wanneer heet Floor geen Inge? Inge toch nietzo jokken over je echte naam hoor! Whahaha. Het idee alleen al dat je Inge zou heten, past helemaal niet bij je Inge. Nee, dan kan je nog beter Floor heten. Of... Inge!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Inge de Bruin????
  Wat een doos zeg, die mevrouwheeftcommentaarmaarblijflieveranoniem....

  Eergisteren met mijn stuiterende puber (op dat moment natuurlijk zo sloom als een dikke snottebel, die niet vooruit te branden was) alles in huis gehaald, en nog wat extra. Want ik denk, geen grapjes met mamalief, dat er straks geen schriften ofzo genoeg zijn. Nee, alles bijna dubbel ingeslagen en nou moet ze haar k.. houden. Sorry, lief klein mondje bedoel ik natuurlijk.
  "Eet gezond,eet een Apple".
  Groetjes, Margot

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Als jij toch in de stad bent, koop dan eens even snel een externe harde schijf... Dat scheelt een boel stress, lieve Inge. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Adem in.......en adem uit....pfffffff....ontspan......lieve Floor.....denk ann je vakantie......hoe mooi...neeehhh !! niet aan dat mailtje.....en zeker niet aan je i mac.......die van mijn mannetje is ook al 1,5 week in reparatie....zuchtttttttttttttt.........maar dat is een gewone laptop net nieuw ook apple....!!! grrrrrr......relax ...laat je niet opjutten.......liefs Ria.....

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Sommige mensen moet je lekker laten zeuren en links laten liggen.
  Maar balen van je computer bij ons lag de boel ook ineens plat. En wat baal je dan niet normaal meer. Toch echt verslavingsverschijnselen.
  Veel succes ermee en lekker blijven bloggen, hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik hoop dat Imac inmiddels weer bovenjan is? Vreselijk, falende computers.
  Word je nu alweer lastig gevallen door een of ander hopeloos geval? tsss.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. hahahaha goed zo wie t hier niet bevalt die gaat maar lekker weg toch.. tis jouw blog hoor en gelukkig heb je fans zat die graag komen lezen.. ja ik ook natuurlijk...leuk schoolspullen kopen.. zijn jullie geslaagd???

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Is het in orde gekomen ondertussen met je MAC, niets zo erg als computer stress. Onze pc doet de laatste tijd ook raar met windows, heb net nog effe snel een backup gemaakt naar mijn externe harde schijf.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Balen van je Imac misschien dat ondertussen alles weer hersteld is?
  Ik hoop dat het shoppen gelukt is met je dochter en,vervelend steeds die nare mails.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Goede morgen,

  Schoolspullen...jee...moet hier ook nog gebeuren. Wat schriften en wat kaftpapier en dan hebben we het wel. Na een en paar jaar hebben ze niet zoveel meer nodig.

  Heerlijk is dat hè...zo ontspannen van vakantie terugkomen, alleen moeten dan de zeikende lezers(en in mijn geval mannen met ochtendhmeur)wegblijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Heel vervelend van je computer kan me voorstellen dat je daar gek van wordt. Van die anonieme mevrouw,die heeft zelf blijkbaar geen leven en is jaloers op de jouwe.Eigenlijk is ze heel zielig dat blijkt wel uit het feit dat ze het anoniem doet. succes Floor en hoop dat het snel weer goed gaat met je Imac. groetjes Katja

  BeantwoordenVerwijderen
 27. ojeeeeeeeeee ik hoop dat je mac gauw zijn fatsoen terug krijgt want een mac en het niet doen !!!!!

  enne veel succes in de stad vandaag ik weet uit ervaring.............

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Whatever Floor ga lekker schoolspullen halen.. veel belangrijker ;)

  BeantwoordenVerwijderen