Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

woensdag 7 juli 2010

Weegwoensdag



Het varkentje , want zo voelde ik me echt vanochtend, heeft zich gewogen en dat gaat volgende week woensdag weer gebeuren en dan hoort u hoeveel er af is.
Gisteravond dus wetende dat ik vandaag begin met D dat dieet was ERRUG.
Kijk het begon met avondeten , ik heb een mega mega salade gemaakt (kinderen smeken om vandaag weer zo'n salade bij het eten) met satestokjes op de BBQ , satesaus, patat, en sperziebonensalade erbij.
Nu voelde het voor mij als mijn laatste maaltijd en dus ging ik los !
Ik at en ik at en ik at: een klein beetje patat, 2 stokjes met saus maar ik denk wel 2 volle borden van die salade want ik ben helemaal totally verslaafd aan salades !!!!!!!!!!!! Ja echt .
En die sla mag wel maar wat ik er allemaal inmik mag niet dus ja ik moest eten en dat alles spoelde ik weg met veel rosé.
En dus zat ik propvol en lichtelijk duizelig om half 9 klaar voor DE wedstrijd.
Nu moet ik even uitleggen dat alle vorige wedstrijden van NL, ik bitterballen maakte , en telkens als ik dan bij die pan die ballen erin gooide: scoorde NL , ECHT WAAR , vraag maar na hier ..
Maar gisteravond zat ik propvol dus geen bitterballen dacht ik totdat het 1-1 was en bleef en de mannen riepen dat ik snel bitterballen moest gaan maken en geloof me het is ECHT WAAR ;
ik mik die ballen in het vet : GOAL !!!!
Ik haal ze eruit en gooi de tweede ronde erin : GOAL !!!!!
Dus ik MOET zondag gewoon de hele wedstrijd bitterballen maken van de mannen hier want als ik er niet ben en ballen maak, scoort NL .
Ik ben dus de winnende factor of NL wint of niet schijnen ze hier te denken ....
En propvol was ik maar ik at vrolijk door hoor , bitterballen en frikandelletjes en erna at ik nog een paar witte mini magnums , hoezo totaal gefrustreerd??? En ik werd dus wakker met gruwelijke hoofdpijn mijn lichaam kon het niet allemaal verwerken denk ik vannacht...

Enne die salade u wil weten wat de mannen hier zo lekker vinden?
men neme jonge bladsla en ijsbergsla met tuinkruiden ,meng het doorelkaar met heel veel Cardini's ceasar salad sauce (bij AH) , geraspte kaas zakjes Parrano erdoor ( bij AH) en dan even heel veel pijnboompitten laten grillen in de pan en die er ook doorheen , simpel maar HEERLIJK !!

Oh enne slecht nieuws , ik kreeg mail van www.viamio.nl daar waar ik de tuniekjes bestelde dat ze er niet meer waren en dus heb ik geen tuniekjes wheeeeeehhhhhhhhh
Ik heb even een pittige mail gemaakt dat ze dan die twee topjes die ik erbij besteld had kon houden en ik het gehele bedrag rapido terug op mijn rekening wil en dat het altijd voor kan komen dat je iets in je webwinkel hebt staan wat niet op voorraad blijkt te zijn maar niet zo als bij haar dat je nog steeds vandaag die tuniekjes kan bestellen terwijl ze er gewoon niet zijn, dat ik zelf 3 webwinkels heb maar zo iets slechts nog nooit heb meegemaakt en dat dit de eerste maar tevens ook laatste keer was dat ik iets daar bestel ....
wat een slechte service ook het feit dat ik vrijdag bestelde en vandaag woensdag pas hoor dat het niet te leveren is ........wat een slecht bedrijf zeg.
Enne Katja hoe je het goed kan maken? Naar Dept gaan en zorgen dat wij blog vrouwen die tuniek alsnog krijgen, ja dat is echt het enige waar jij het nog mee goed kan maken hoor ....dus snel even zoeken waar Dept zich bevindt en smeken, op je knietjes, of ze AUB nog een paar tuniekjes kunnen maken voor smachtende blogvrouwen en ik wil dan graag een witte, grijze en zwarte als je er toch bent....
Maar ik heb zelf ook al actie ondernomen : ik heb met het hoofdkantoor gebeld en heb gesmeekt of ze me ergens nog een tuniek kan vinden en ik had ene Mascha van inkoop supervriendelijke meid die gaat het uitzoeken voor ons , er is nog hoop dames er is nog hoop !!!

Maar goed vanaf vandaag ben ik bezig met mijn TLC dieet wat niets anders inhoudt dan HEEL WEINIG eten in feite . En dan moeten de kilootjes eraf vliegen, ik droomde vannacht al weer dat ik erg slank was en zelfs een magnum zo weg flikkerde, een witte nog wel , ik gooide hem weg, dat is eigenlijk eerder een nachtmerrie dan droom want wie gooit er nou een witte magnum weg?
Ik overdrijf hoor ik ben niet zo van de zoete meer van de hartige eigenlijk en ach ik kan hele dagen niks eten , niet eens merken dat ik niet gegeten heb eigenlijk totdat ik op dieet ga, dan heb ik de hele dag enorme honger en denk alleen nog maar aan eten . Het zit allemaal tussen de oren dus mijn mantra vanaf heden is

Niets smaakt zo goed als slank zijn voelt
Niets smaakt zo goed als slank zijn voelt
Niets smaakt zo goed als slank zijn voelt
Niets smaakt zo goed als slank zijn voelt
Niets smaakt zo goed als slank zijn voelt

En dit ga ik net zo lang opratelen totdat niet alleen ik het geloof maar mijn hersenen ook en mijn lijf.


26 opmerkingen:

  1. Ja die salade is hier ook favoriet, same recept same saus mmm, maar dan het liefst met rucola en gebakken spekkies erbij...oeps.

    Bij elke goal die "we" zondag maken ga ik nu aan je denken, want dan hangt Floor weer boven de frituur :))

    't Is wat, dat tuniekje, ik heb vandaag wel een leuke broek in de aanbieding, roze, is dat wat???

    JE KAN HET, JE KAN HET, JE KAN HET!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een verhaal Floor!!!....ik wens je heel veel succes en kracht en alles wat je nodig hebt !!!

    Zo moeilijk.........afvallen...........pffff......ooit heel lang geleden heb ik aan de modifast gezeten 10 maanden lang !!! echt waar niet tot nauwelijks gegeten !! dus de kracht heb ik wel en het doorzettings vermogen..ik stond gewoon voor mijn mannetje wel te koken he !!.....totdat mijn haar zo ging uitvallen dat ik acuut moest stoppen...en ?? er waren wel 38 kg af ofzo..........yeah !! maar in de loop der jaren.....tja....................ik weet het !! erg erg...maar het zit ook echt in je genen hoor ik eet echt stukken minder dan mijn mannetje...en die is superslank.......dus je hebt levenslang.............en ik heb me er maar bij neergelegd..........want anders heb je geen leven meer...............en ik verzeker je ik leef hoor!!......het gaat om wat erin zit toch??? das veel belangrijker !!!!! ........

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tja meissie, dan zit er wat zondag betreft helemaal niets anders op dan heul veul bitterballen bakken! Succes met het lijnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hey Floor wat heb je eer heerlijke Blog, je kunt lekker schrijven. Enne krijgen we nog te zien wat je begin gewicht is?
    Ben reuze nieuwschierig of heb je dat al eerder gemeld.
    Nou in ieder geval heel veel succes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. he, heb ik nou de keiharde cijfers aan kilo's gemist?

    Gisteren zat ik compleet in navolging van jouw goede idee met een vriezer vol met bitterballen,. maar; laat gegeten, onverwachte inval van magnums, en om half negen zaten we elkaar aan te kijken van "moeten die ballen er nog in?"nee dus, iedereen kon geen pap meer zeggen..
    zondag nieuwe poging, zonder die allesbedervende magnum.

    ben overigens vanmiddag in lisse,..waar ze dept verkopen,.. zal ik een blikje werpen?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jij liever dan ik! Ik begin na de zomer. Geniet nu teveel van de rosé, bbq, pastasalades (met veel parmezaanse kaas...mmmm) en 's avonds lang buiten zitten met een kaasknabbeltje en natuurlijk rosé (of had ik die al genoemd?)
    Maar ik wens je veel succes!
    En zondag heel veel ballen bakken graag.
    Dank u.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hi Floor. Ik heb met je te doen,ik doe het je niet na. Die salade klinkt errug lekker,ga ik zeker maken.

    Enne met viamio ben ik ook nog niet klaar.Ik ga nog even bellen want ik vind het belachelijk dat alles wat ik besteld had nog gewoon op de website staat. En Floor als het kon naaide ik er zelf een voor je in elkaar maar zover gaat mijn talent niet. Maar vind ik er nog een ergens,dan koop ik hem gelijk voor je, en dan kom ik hem hoogst persoonlijk bij je afleveren.

    En heel veel succes met lijnen.
    groetjes Katja

    BeantwoordenVerwijderen
  8. O dat gaat lekker met Viamio..ik heb ook besteld..nog niks gehoord..ben benieuwd!
    En die bitterballen:))frituren dus zondag hè!! En net als in je droom met die magnum kun je deze ook 'gewoon' weggooien hoor..
    Groeten, Corine(THUIS)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat word dus ballen bakken voor je a.s zondag. En ben ook dol op salade's in allerlei soorten. Heerlijk, die zomergerechten..... (succes)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Liebe Floor,

    bitte, bitte mach bitter ballen am Sonntag, damit Niederlande gewinnt !! Ich finde das wird echt mal Zeit und 'het elftaal' hat so gut gespielt.

    lg
    martinchen

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Weet je waar je pas écht kutservice krijgt? Bij WEHKAMP. Wat. Een. KLOTE. bedrijf. Lig er al een maand mee overhoop, nog steeds m'n 150 euro niet terug!

    En hier zat de man de hele tijd op de pot als er doelpunten vielen. Dus die krijgt zondag een schermpje mee en dan moet ie op de pot blijven zitten. Ik kom wel piljes brengen tussendoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. hoi Floor, wat schrijf je dat allemaal weer leuk op. Ik her ken HEEL veel in je verhaal.
    Ik ben benieuwd welk dieet je gaat doen, maar daar zullen we vast wel weer wat gaan lezen(doe ik graag)
    groetjes en heel veel succes

    BeantwoordenVerwijderen
  13. hm even over die tunieks wij hebben hier in breda een dept winkel.zal ik voor je spieken of is het een andere dept? groet noel

    BeantwoordenVerwijderen
  14. hm even over die tunieks van dept.wij hebben hier een dept winkel in breda ik wil wel voor je spieken.of is het een andere dept? groet noel

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Succes met je dieet weer! Ik ben ook weer helemaal in the mood sinds de vakantie. En eet tegenwoordig eigenlijk altijd salade... Want makkelijk klaar te maken, vlees grillen en klaar is Renske. Succes, het gaat je lukken hoor!

    (Ik ga trouwens proberen om ijsjes te maken die in het receptenboek van Cohen staan. Maar die mogen wij ook. Hoop dat het gaat lukken!)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Oké, ik heb het beloofd, vanaf vandaag zal ik echt medelijden met je hebben.
    Knap hoor meid, lijnen, ga ervoor, je kunt het.....
    Zoals ik hoor, zit je al met de muziek in La France.
    Krijg je nu echt geen zin in een lekker stukje brie (ook lekker in de salade), Foie gras (ook lekker in de salade), een pino gris,(ook lekker bij de salade), of...
    Sorry, ik draaf even door.
    Weet je wat ook lekker is uit de frituur:
    Courgetteschijfjes, door een prutje van sparood en bloem en dan frituren, klinkt gezond toch???
    (ook lekker in de salade).
    Maar hou het deze week nog maar bij de ballen, want er moeten er bij onze jongens heel wat ingaan...
    Spannend weer...
    Groetjes, Margot

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi Floor,veel bitterballen maken as zondag dan gaan we winnen,dus.
    Succes met je dieet, ik voel sinds afgelopen zondag het waterdieet en,ik moet zeggen dat het goed werkt verder doe ik wat sonja bakker recepten 1 of 2 keer in de week en vind het allemaal wel weer prachtig.
    Vanmorgen kwam ik een oud collega tegen en die viel het al op dat ik was afgevallen,mooi,gaat de goede kant dus op.
    Nu hoeft er van mij niet zoveel vanaf maar een paar kilo zodat ik weer een beetje in mijn kleren pas en alles niet zo verdraaid strak zit en mijn buik steeds in de weg zit als ik buk verder geloof ik het allemaal wel.

    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  18. En ik neem m'n petje voor je af en maak een diepe buiging.....
    Pittige keuze te gaan TLC-eren!!! Als mijn geheugen me niet in de steek laat, lijkt het op Cohen. Straffe boel.
    Mocht je maag knorren, dan geef je maar een gil meid!!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. O, en Floor....Ballen Bakken zondag hoor!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik stond met de honden buiten toen het 3-1 werd....
    Reuze knap hoor dat je het weer gaat proberen, maar ik zou van al dat eten ook straalmisselijk zijn geworden hoor, wát een combinaties...!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. wat zal ik zeggen...... DE BALLEN?????:)...nee dat zou héél onaardig zijn he!!!;)
    Zet 'm op, en hou vol en komt goed en meer van die dingen!;).
    Je hebt een weekvoorraad op 1 dag gegeten dus dat afvallen moet lukken die eerste week!;))
    Gewoon niet bij nadenken Floortje slank Doortje......DOEN!

    SUCCES
    Lynda

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Lieverd, ik kan zaterdag evt wel voor je gaan kijken in Noordwijk, of ze ze nog hebben.
    En jij, jij gaat zondag 1,5 uur bitterballen frituren en opeten! Het zou toch geweldig zijn als 'we' wereldkampioen worden dankzij jou!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. O YEAH O YEAH O YEAH!!! *vuistenvoorbuikenheupenintegengestelderichtingdraaiend*...
    *SMAK*......

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Uuuuuhhh...Floor?!?!?! Leuk voorstel hoor, met die toegestane BitterBallen en het ZuipFestijn...mmmmaaaarrrr!!!!.....20:30 aanvang tot 22:45....verlenging....strafschoppen....
    Moeten we werkelijk die liters wijn en kilo's aan BB's naar binnen werken in 5 minuten??
    Bij de weg Houston, bedankt voor de tip, ik ga morgen wel klooien aan m'n bloggie.
    Enne...ik vind je heuls, maar dan ook heuls zielug. En dat mag jij jezelf ook vinden, vind ik dan weer....klote menstruaties!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. ohhh lekker franse chansons hoor ik hier,l ik blijf even ;) bah doe me eigenlijk nog meer naar vakantie verlangen haha ....
    O hempjes van de Hema (je weet wel die correctie hemdjes.. geven je ook t gevoel dat de rolade onder controle is!)

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Hoop dat je lijn technisch gisteravond ook goed door gekomen bent.
    Zit nu zelf aan mijn dagelijkse portie watermeloen.
    Hou vol hoor girl, en wat er langzaam afgaat blijft langer weg hou ik mezelf voor. Ben namelijk al vanaf half januari bezig en nu 12 kilo kwijt.
    Maar heb ook wel een aantal dagen gewoon alles gegeten wat los en vast zat. Omdat er weer een hightea voor vriendinnen was een weekendje Berlijn etc etc
    Maar hé elke ons is er een.

    en hup daar gieten we weer een glas water naar binnen

    BeantwoordenVerwijderen