Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

maandag 5 juli 2010

Wat een dag weer.

Ja ik zocht een roze plaatje op google en mijn dochter vond deze roze cactus hahaa zo noemde ze het , "kijk mama een leuke cactus" !

Er zijn van die vrouwen die kunnen heel goed hun diepste gevoelens op papier zetten, zo goed dat je gewoon voelt wat ze voelen.
Ik kan dat dus niet. Ik wou dat ik het kon want soms zou ik wel willen dat ik heel mooi en zuiver kon omschrijven hoe ik me voel.
Maar ik kan dat dus niet. Dat vind ik wel jammer want ik vind het altijd zeer mooi bij de dames om het te lezen en vaak moet ik huilen. Er zijn ook vrouwen die altijd de goede woorden hebben bij een stukje van een ander , hun reactie is altijd mooi , prachtig geschreven, de juiste woorden , de juiste toon. Ook daar schiet ik vaak te kort.
Ik heb het gewoon niet .
Ik voel het wel maar kan de juiste woorden niet vinden of het komt er lomp en onbeholpen uit.
Maar dat wil niet zeggen dat ik niet meeleef natuurlijk alleen ben ik niet zo handig in het omschrijven van ....

Schelden kan ik wel heel goed ben ik toch nog ergens goed in en mopperen ook maar dat vind niet iedereen altijd leuk natuurlijk , en begrijpelijk.
Zo dat wou ik nog even kwijt , dat je het weet , als ik niet zo geweldig reageer en niet altijd de juiste woorden heb .

En dan nog iets, ik ga naar de kapper, donderdag, eindelijk, het werd tijd.
Vandaag vergat ik gewoon met de honden naar de dierenarts te gaan om 14 uur, we hadden afspraak voor onze twee monsters maar .... vergeten, we waren heel erg druk en ik wilde om 15 uur klaar zijn want toen kwam Julie onze oude aupair met vriend even dineren vanuit Parijs .
Gisteren had ze een doopfeest bij een vriendin en vandaag kwam ze even dineren bij ons maar moet helaas morgen weer werken dus na het eten vertrok ze weer, mijn Franse dochter (zoals ik haar noem), die helaas haar baby heeft verloren maar weer vol goede moed doorgaat en hoopt op een nieuwe zwangerschap, de schat, het is haar zo gegund. Eind Juli verhuizen ze van Parijs naar Toulouse en dan hoopt ze dat de rust in het zuiden haar zo goed doet dat de zwangerschap vanzelf komt...en ik hoop heel sterk met haar mee. (dan word ik oma zeg...)

O ja woensdag he Diane dan moeten we op de weeg en zetten we gewoon ons gewicht op het net !
En voor wie de tuniek nog zoekt hier was het : www.viamio.nl maar ik hoor dus van Katja dat ze er niet meer zijn , kan het niet geloven , ik ga Dept bellen !!!23 opmerkingen:

 1. het gaat niet altijd om wat je zegt Floortje....maar om het feit dat je er "bent"en luistert! En dat doe je toch goed!!!!
  Wees eens een beetje lief voor jezelf, komt die rest vanzelf!!!! O enne.....roze lok in je haar????

  Liefs,
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk die "cactus" zeker nu schoenenboer weer een week van huis is, kwam net op een blog een foto van een komkommer tegen, had daar ook al rare gedachten bij...kun je nagaan.
  Anyway, je onderschat jezelf, je weet jezelf heel goed te verwoorden, daar is echt niks mis mee. En ja, als ik dan het stukje van Diana zojuist lees dan weet ik ook niet goed wat te zeggen, zo verschrikkelijk.

  Meen je dat nou, geen tuniekjes!!!???

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ja, vergat ik nog. Ik was niet bang dat je me vergeten was hoor. Snap best dat het even tijd kost om al die goede raad uit dat boekje tot je te nemen, en ik zie dat je het helemaal hebt begrepen getuige de foto bovenaan je post haha
  (Heb je nu ook een speeltje voor G???)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach meiske toch. Ik vind juist dat jij dat heel goed kunt. Je stukjes hebben (ook op je oude blog) altijd de juiste toon. Als ze serieus zijn, dan zijn ze serieus en is het heel duidelijk hoe jij ergens in staat of over denkt of wat je voelt. En dan lukt het je ook nog vaak toch weer een mooie kwinkslag te plaatsen die het voor ons, toch net weer iets gemakkelijker maakt om te reageren.
  En jouw reacties bij anderen die zijn toch altijd hartstikke oprecht, meelevend en mooi?
  Nee hoor, je bent precies goed. Niet veranderen hoor.
  En die rose cactus lijkt ook nog te lachen ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou ja Floor, ik vind je ALTIJD lief en ook in je reacties.

  Soms heb je een heel ander beeld van jezelf dan hoe je overkomt, helemaal niet herkenbaar ;)

  Ow enne waar koop je die roze cactus? ik heb nu een blauwe maar je wil toch ook weleens wat anders he? haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Floortje...wat is dit nu!! je bent gewoon zo als je bent een kanjer!! kom op...niet kijken naar andere....gewoon jezelf zijn en vooral blijven.......maarre je komt wel weinig langs hoor!!! geen tijd???? hahahahah!! offe vergeten???

  Liefs Ria....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. zo zie je maar weer met zoveel reacties,mis ik jouw toch !!!....je bent een lieverd ! truste.....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind juist dat jij geweldig leuk schrijft, dat stukje van 2 juni bijvoorbeeld, dat zou zo in een blad afgedrukt kunnen worden en ik heb ook altijd het gevoel gehad dat je heel makkelijk schrijft, precies zoals je praat, ik heb je nooit ontmoet maar heb echt het gevoel dat ik je ken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gelukkig reageert niet iedereen hetzelfde. Het zou heel saai worden als iedereen een mooi of leuk gedichtje zou neerzetten. Wie zou dan de smeuïge verhalen neerzetten over ondergescheten tapijten en een kaartenactie opzetten voor een klein meisje? Blijf jij maar lekker jezelf en gooi die boekjes waarin de juiste reacties staan maar lekker weg! Hou me op de hoogte van je lijnen misschien ga ik binnenkort ook wel weer eens een poging doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb hetzelfde als jij, en dan later denk ik O,ja dat of dat had ik moeten zeggen. Maar dat is later, en daar heb je dan niets meer aan. Maar ze moeten ons nu onderhand wel kennen, toch (hoop ik)
  Enne, leuke cactus hoor...hahah.
  Enne, ik zet speciaal de pc effe aan om sommige blogs te lezen hoor. Dit is er een van.....

  Shit, ik moet gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hey Floor. Iedereen is uniek hoor dus wees niet zo hard voor jezelf. jij hebt je eigen manier van schrijven en dat is toch goed. Er lezen niet voor niks allemaal mensen mee. En vergeet de andere dingen niet die je allemaal voor elkaar hebt. Ik heb vijf kinderen en zou niet weten waar ik moest beginnen met alles wat jij ernaast doet.aar heb ik weer bewondering voor. Ik vind mijn gezin al heel hard werken. Maar... heb jij geen mail gekregen dat die tuniek er niet meer is dan. Want anders ga ik even bellen grr... groetjes Katja

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ieder zijn ding Floor en zolang er bij jou nog zoveel te genieten valt heeft blogland niet te klagen. Ik heb trouwens nooit van cactussen gehouden maar nu ze in het rose zijn....

  Liefs Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat maak het nou uit wat je opschrijft als je maar langs bent geweest, woorden zijn niet altijd nodig om te iemand te laten weten dat ze er mogen zijn of dat je er voor ze bent. Wees gewoon jezelf dat doe jij alleen het beste ;)


  Leukkkkeeee cactus is die van Ikea?!?!??!!?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ha,ha,een prachtige cactus heb je?
  Ik vind juist dat je een mooie eigen manier van schrijven hebt en,juist alles goed omschrijft wat je bedoelt,helemaal niets mis mee,gewoon jezelf blijven,niets aan veranderen.
  Een ieder doet het op zijn eigen manier.

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Floor, ik heb het je al gezegd: Het is juist jouw spontane manier van woorden zeggen, dat het zo speciaal maakt!! Het voelt alsof ieder woord recht uit het hart komt, zonder een noodstop te maken bij jouw mond...en dat wordt gewaardeerd!!

  Enne....hij is wel erg roze hoor, die cactus!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Lieve Floor,
  Dat is dus niet waar hè, je bent altijd zo oprecht in je reacties, zo lief en zo helemaal jezelf! Dus maak je geen zorgen hoor!
  Ik moest vanmorgen tegels uitzoeken voor de badkamer en dacht wanhopig: 'Was Floor hier maar, die zou meteen weten welke ik moet nemen!'

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ach joh, sommige mensen hebben nou eenmaal niet zulke diepe gevoelens. Niets van aantrekken. Groetjes, Bettie

  BeantwoordenVerwijderen
 18. ik dacht laatst ook al, huh, waar komt die muziek vandaan, maar hier dus! hahaha niet aanklikken en nog even wat anders doen, want je denkt dat je ze ziet vliegen dus, of hoort zingen dus eigenlijk.
  verder vind ik dat je heel goed kunt schrijven. je schrijft altijd in dezelfde stijl, helemaal 'floor' dus (... ik tiepte dus eerst wat anders ; ) en je schrijft vooral met veel humor. en soms zo subtiel, juist doordat je vaak van die doordenderende lappen tekst hebt, en dan soms, heel subtiel, staat er heel duidelijk iets.. nou ja, lang verhaal kort, doe jezelf niet tekort.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. hè.....een paar weken niet geweest, kijk ik weer eens even...lekker ontspannen. Ja hoor...995 blogjes erbij.
  Niet te kritisch naar je zelf toe worden. Je schrijft goed. Tenminste, ik lees je graag. Enne....we kunnen hier ook wel stukjes met diepgang terug vinden hoor. Ieder heeft zijn eigen talenten. Ook jij hebt je talent.

  bij de weg; mooie cactus ;)

  Groetjes oet Remunj van Christina

  BeantwoordenVerwijderen
 20. mens ik bewonder juist zo hoe je alles zo goed kan opschrijven.. en alles durft te schrijven...zou kan ik t niet hoor.
  Ik hoop dat je aupair/dochter gauw weer zwanger mag worden .. tis zo verdrietig zoiets voor haar...
  maar heb je de tuniek nu nog niet binnen???

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Okee, je bent al genoeg bestrooid met complimenten, maar juist jij bent één van degenen die ik graag lees vanwege je uit-de-losse-pols-schrijfstijl.
  Overigens heb ik dat niet net zitten verzinnen, maar daar heb ik het vorige week op mijn eigen log al over gehad ;-)

  Wat een moed, om zo blijmoedig te blijven na het verlies van een kindje, de vier keer dat het mij is overkomen hebben er behoorlijk ingehakt eerlijk gezegd....

  Maar schrijf vooral lekker wat en hoe je schrijven wilt, wie mee wil lezen blijft vanzelf plakken. Toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hey Floor. Tuniekjes worden niks:( Maar mensen let op want je kan ze nog gewoon bestellen. Ik heb meerdere dingen besteld en al betaald via ideal. En ze hebben geen van mijn bestellingen in voorraad. Met de mededeling dat ik nog niet betaald heb dus hopelijk tot de volgende bestelling (dus niet).En nu kan ik achter mijn geld aan grr.... Nu heb ik gisteren bij een hele leuke webwinkel een bestelling gedaan met hele leuke woonspullen :) Welke zou dat nou zijn? Daar staat het gewoon duidelijk erbij als het er niet meer is. Heb ik toch nog iets om naar uit te kijken. Dus sorry voor mij geweldige (dacht ik)tip. Hoe maak ik het goed Floor. groetjes Katja

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik kwam hier bij toeval.....omdat ik eens klikte op een link........en heb met een steeds bredere glimlach gelezen en ben jaloers op je schrijfstijl!

  En toevallig heb ik je nu wel mooi aan mijn vaste leeslijst toegevoegd!! En nu ga ik weer terug naar Baasbraal!

  BeantwoordenVerwijderen