Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

zondag 18 juli 2010

Trots en vies blogje....


We gingen de twee andere boys dumpen voor een middagje op de camping waar de twee oudste boys zitten .
Maar dat gingen we eerst even melden natuurlijk bij de receptie , alwaar de eigenaresse ons toesprak:
"Jullie mogen trots zijn op jullie jongens , die gedragen zich keurig, komen elke ochtend om 9 uur de broodjes halen en liggen elke avond rond 11-11.30 uur in hun tent. Ze zijn niet luidruchtig, hebben leuk contact met de andere campinggasten en amuseren zich kostelijk."
Ik groeide ter plekke daar aan de receptie , was ineens een stukje groter. Al die energie, al die preken, al die keren dat je denkt dringt het wel tot ze door? Ja dus het is doorgedrongen ! Haleluja !!! Ze mogen dus nog 2 dagen langer blijven tot woensdag ! Ze vinden het geweldig daar en willen volgend jaar weer .

Verder begon ik vandaag met een reinigingskuur . Gisteren gehaald bij de natuurwinkel.
Ik heb gehaald : bitterzout .
Dat moet je lichaam reinigen, dat spul zorgt ervoor dat je darminhoud eruit komt , ook alles wat aangekoekt zit zeg maar. Moet je 5-7 dagen doen .
De meneer zei me vooral thuis te blijven dag 1 want je zit de ganse dag op de pot , ik zei dat ik dat betwijfelde met mijn darmstelsel maar hij wist het zeker , vooral dag 1 zei hij.
Nu mensen ik heb dat verschrikkelijke goedje vanochtend naar binnen gewerkt op nuchtere maag : en NIKS !
Het rommelt niet, het bubbelt niet, het DOET NIKS !
Kijk dat bedoel ik nou , bij mij is het gewoon knetter verstopt daar moet een hogedruk reiniger aan te pas komen denk ik. Ik ga door, morgen weer , wie weet duurt het gewoon wat langer bij mij.
Op internet las ik dat een mevrouw die al 4 jaar vegetariër is dat daar door dit bitterzout nog vlees naar buiten kwam na 4 jaar (dat zag ze niet, dat is onderzocht natuurlijk) , dat blijft dus allemaal in je darmen zitten , burk .
Nu maar hopen dat het morgen iets doet bij me want smerig is het wel hoor. Het enige wat ik heb ik knetterende hoofdpijn , zou dat er mee te maken hebben?19 opmerkingen:

 1. Het lijkt me een briljant idee als jouw jongens de mijne 'ns effetjes bijspijkeren, kan dat voor een week of 3? Tssss, die van mij.....ik sta nu al stijf van de stress en ben nog niet eens wég!

  En echt, heb je nog geen enkele kramp gehad van dat bitterzout? Ik hoop voor je dat het onderhand toch wel los gaat komen, anders zit je in Frankrijk de hele week op de plee daar, da's ook zo jammer.
  En zou je er ook lekker van af vallen?, dan haal ik ook ff een kilo... maar ranzig is het wel als je je vlees van 4 jaar terug nog tegenkomt...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. knetterend hoofdpijn hoort er zeker bij,wees niet verbaast als je vreselijke migraine krijgt(geloof me )heb het ook allemaal gedaan.!!!!
  Na een paar gesprekken met personal trainers ben ik ervan afgestapt.
  Dus vandaar dit fanatieke sporten,hoe je harder je lijnt hoe minder je steeds kunt eten...er zijn vrouwen die van 300 kcl per dag niet afvallen...
  su6 xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. HAHAHA, kan je Patty Brard niet om raad vragen!!! Die is hier toch expert in!
  Succes....ik hou het op de minipruimpjes die we hier uit de speeltuin mochten rapen.
  Groetjes Katja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hai floor, heb wel een beetje verstand van darmen. dus zorg dat je extra drinkt, en extra zout neemt met dit soort toestanden. weet je vast allemaal wel maar toch, even om t zeker te weten :-D
  drink je verder alleen maar heldere vloeistoffen? of eet je er gewoon bij?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gatverdamme wat een smerig idee dat je na vier jaar nog dode neesten in je darmen hebt zitten.... ik ben blij dat ik al jaaaaaaaaren geen vlees eet ;)

  veel vezeltjes eten floor... elke dag volkoren brood en t liefst ook nog wat rogge brood.. geen crackertjes en beschuitjes enzo.... en lekker je buik masseren...

  En wat je jongens betreft... zie je nou dat hullie geen idioten hebben opgevoed ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die jongens van jullie, daar kan je trots op zijn! Ooit... ooit komt de opvoeding die erin is gestampt er weer uit en in dit geval al sneller dan je denkt! Applaus!
  En bitterzout? Da's vreselijk ouderwets, daar spoelden wij vroeger darmen mee schoon voor grote OK's en onderzoeken. En men, s.chijten dat je ervan doet: gordijnen aan de kant aub... Maar dat jij er nog geen wind van laat is wel bijzonder ja. Heb jij weer... Ik zweer bij de darmkuur van de etos op natuurbasis (groen doosje) Kost geen reet en je s.chijt je helemaal leeg. Lucht zo lekker op, nu we het er toch over hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. GODSAMME!!!!! was het na je BHverhaal nog niet duidelijk dat je niet ALLE details HOEFT te delen????*BLURGH*......;)......

  Zo'n kuur .....daar loop ik al jaren over te dubben, maar durf niet.....:)....bij mij werkt alles optimaal, maar zou het weleens willen proberen, dat moet je toch een week doen of niet? Enne, je tuinslang, kun je die daarna nog gebruiken(ook Patty Brard gezien *GRIJNS*)

  Die boys zijn toppers, moet je vaker alleen wegsturen:D.

  En enne, je staat erbij hoor...3x.....goed?
  Kaartje bij de supermarkt ook nog even doen???;)

  TOEDELS

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zei toch dat het goed kwam met je boys! wat je erin hebt gestopt komt eruit! Nu ga je oogsten...ik merk het hier ook en het is zo'n goed gevoel!!!
  Ben benieuwd of het bitterzout gaat werken, is het om af te vallen of alleen schoon te spoelen, succes in ieder geval!
  zomerse groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 9. whahahaahaha........onze "franse lelie" heeft niet goed gelezen.....""wat je erin hebt gestopt komt eruit"whahaahahahahahahha...NOT dus(jaja ik wéét dat ze het over de jongens heeft maar laat mij nou ook eens flauw zijn....eens.....);))

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Even bij zitten lezen, wat een kanjers die boys, maarja dat wist je natuurlijk allang en je hoopt dan maar dat een ander dat ook ziet. Jij moet wel hebben staan glimmen van trost en terecht!
  Deze week "samen" volop aan de voorbereidingen voor de vakantie die altijd eindigt zoals ie begint, wassen, strijken, ruimen en boodschappen doen :) En mij zul je diet twee weken ook niet tegenkomen, geloof nooit dat we daar verbinding hebben met wat dan ook. Wat zal het rustig worden hier!!! Brrr dat zout klinkt heftig, bespaar me de details ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hartstikke goed dat de jongens het zo netjes houden!

  Succes met dat reinigen dan maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je hebt tips genoeg gekregen las ik over dat zout, veel drinken idd, water dat is....zou niets voor mij zijn, ik geef het lijnen op, ik let op wat ik eet en voor de rest hijs ik me wel in maat tig, slanke den zal ik toch nooit worden. En over die boys hoef je geen tips, die doen het lekker,
  Had je bij de receptie niet zoiets van: heeft u het over MIJN jongens?????? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ow ja, denk ik als ik verder zap.....die Floor, 't is bij haar dus nergens een SHIT zooi!!
  Boys oké, darmen doen et niet...... :-)

  Ik vond het leuk genoeg om voor terug te komen.... heb je wel genoeg plee papier??

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zo, even (nou ja, even!) je blog bijgelezen....
  Heb er weer van genoten. en veel herkenning, haha
  Heb trouwens net als jij altijd moeite de juiste woorden te vinden. Ben altijd een beetje jaloers op mensen die alles zo goed kunnen beschrijven ....
  groetjes Lina

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat ben je nou weer allemaal aan het doen???? tjeeeeeeee.......nou ja ik zeg maar zo ik zeg maar niks mag he???

  Wat zul je een trotse moeder zijn mam.....truste...niet teveel winderen he??

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zie je dat er wat was met een oplader....
  En fijn om te horen dat het nette kids zijn, dat doet je toch wel goed hé.
  Meid. ik heb jou al zoveel klachten op horen noemen in tig maanden hoor... Je moet eens overwegen om naar een acupuncturist te gaan. Het heeft mij buiten mijn spieren en gewrichten ook van zoveel andere kwalen afgeholpen. Zo, en mij zie je ook niet echt veel meer. Heerlijk vakantie...

  tjuusssss

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Kan je me meer info mailen over die zooi? Ik zit de laatste tijd verstopt als een debiel ("opgeblazen gevoel" is er niks bij!!)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Inmiddels al weer tijd om te bloggen of zit je alleen maar op de pot?

  Groet, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hoi Ilse

  Wil/kun je mij iets meer vertellen over het gebruik van Bitterzout??
  Alvast bedankt!!1
  Groetjes, erny.

  BeantwoordenVerwijderen