Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

zondag 18 juli 2010

RelaxenIk snap niet dat je gaat twitteren als je op vakantie bent .
Sorry voor alle twitteraars onder ons die dat doen maar ik begrijp het niet.
Als ik op vakantie ben geniet ik juist van het feit dat ik eens helemaal weg ben , wil ik liefst geen blog, twitter, facebook etc bijhouden.
Ik waarschuw even iedereen : ik ga NIKS lezen van jullie als ik op vakantie ben , dat komt erna wel weer, af en toe plaats ik misschien , misschien zeg ik, een blogje als ik leuke foto's heb en er toevallig wifi is en ik niet in wilde sex verzeild zit met lief maar voor de rest ziet u me niet op facebook noch op twitter !!
Ik wil even genieten van mijn vakantie, van mijn lief, van het land, van de taal, van de boeken die ik ECHT ga lezen nu ik eens twee weken tijd heb, van de rust, van het niets hoeven, van het heerlijke weer, het zalige landschap, van alles wat een vakantie je biedt.
Lekker echt weg, niks horen, geen kranten, uitslapen, lezen, flaneren, zwemmen, lui zijn, zonnen, lekker koken......
Ik ga weer eens ECHTE groenten eten, tomaten die smaken naar tomaten , courgettes die smaken naar courgettes, aubergines die smaken naar aubergines, oignons doux, la salade verte......mensen alles smaakt daar gewoon honderd keer beter !
Ik kom dan naar huis met bakken vol tomaten/aubergines/courgettes/uien en meteen maak ik dan grote pannen ratatouille , die ik vervolgens allemaal in bakjes in de vriezer zet zodat ik de hele winter nog kan genieten van de smaak van Frankrijk.
Want ik heb HET recept, van ex schoonmoeders, die Frans is en Spaanse moeder had en die de meest lekkere ratatouille ever kon maken.
Deze week is nog even DRUK DRUK DRUK want alles moet gewassen zijn en ingepakt voor vrijdag en dan moeten de bedden nog worden afgehaald en verschoond en komt er een oppas op mijn huis sitteren , de honden gaan naar het pension en dan kunnen we gaan ...
En we gaan genieten ! Met een hoofdletter G !
Heerlijk genieten van elkaar ....


12 opmerkingen:

 1. Je zegt het goed: groenten die naar groenten smaken, waarin je de smaak van de aarde en zon terug vindt! Dat mis ik na bijna 5 jaar nog steeds *zucht-melanchoniek-met-water-in-haar-mond*
  Ga nog effetjes druk zijn, en geniet daarna van 2 weken lang van het zalige niets doen samen met jouw lief.

  Oh, enne Floor, laat de TLC aub thuis bij de oppas, gewoon Genieten zonder Scrupules!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt volkomen gelijk! Vakantie is er om te genieten ... maar helaas doen steeds minder mensen dit. Ik werk zélf in het toerisme en vooral dit jaar is het frappant hoe mensen blijven doorrazen tijdens hun vakantie. Jammer! Maar over jou maak ik me geen zorgen. Geniet van je vakantie en carpe diem! Lieve groet, @nne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt helemaal gelijk. Tenzij ik een onbedwingbare behoefte krijg, wil ik er nog wel een blogje opgooien, maar dat is dan ook het enige wat ik doe op vakantie. En verder 2 weken even helemaal NIETS, behalve lekker eten, rosé en uitrusten. Na de vakantie zijn we weer druk zat toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, je hebt helemaal gelijk om lekker te relaxen en geen blogs bij te houden. En inderdaad die groenten in Frankrijk, dat was ook wat ik zei over de tomaten....in jaren niet zulke smakelijke op, behalve in la France!
  Ik zou er alleen voor het brood en groenten al naar toe willen!

  groetjessss

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geniet ze...
  Nu deze anti-twitteraar is toch wel blij met het twitteren hoor.
  Zoon-lief twitterd vanaf zijn vakantieplaats hoe het met hem gaat.Voor mij heel geruststellend.
  En geef ons ook het recept van dat lekker recept...

  Heel veel vakantie plezier..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lekker hoor!

  Op vakantie log ik ook niet. Misschien dat ik eens een paar twitterberichtje de ether instuur maar dat was het dan ook wel.

  Alvast fijne vakantie, wij gaan komende zaterdag. Dus nu ga ik strijken, blegh!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt gelijk, dan heb je echt vakantie! Ik denk dat ik wel een twittertje en/of logje doe af en toe, want ik blijf gewoon in NL en met die aaifoon kan ik overal op internet. Maar ik ga ook lezen. En luieren. En voor me laten koken. En wild s.exen... Alleen weet de Chef dat nog niet. En dat houden we zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kijk ...dit zijn berichten.....hou het vast Floor!!!................fijne relaxte dag! liefs Ria.......

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben zo'n Twitteraar die wel op vakantie Twittert, met de iPhone ligt dat snel op de loer. Maar wel alleen als ik Wifi heb en niet mobiel internet. Zoveel geld is het me niet waard ;)

  Jij alvast veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha, ik twitter af en toe, als ik zit te spelen met de ipod. Gewoon leuk om te doen en te delen wat ik aan het doen ben. Loggen, alleen als ik zin heb. Eigenlijk vooral voor het thuisfront.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. het grote aftellen is begonnen. Begrijp ik het goed als je zonder de kinders gaat?

  BeantwoordenVerwijderen