Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

woensdag 14 juli 2010

Hello goodmorning .

Zo ik was druk vanochtend met ....
 • met ontkreukelen na een zeer slechte nacht , we slapen al een week slecht , de hitte denk ik
 • zonnebanken maar na HAAR foto weet ik niet of ik dat nog wel weer ga doen , want zo wil ik er niet uitzien hoor .....
 • wegen , het slechte/teleurstellende resultaat is op de betreffende pagina te lezen, nee commentaar hoeft niet , laat het maar voorbij gaan
 • een camping zoeken voor de twee oudste mannen, en u weet het zo onderhand wel als Floor iets wil gebeurt het ! (zie tuniek ) en ik heb na enig aandringen/chantage een camping bereid gevonden de twee monsters te accepteren. Natuurlijk vertelde ik dat het twee VWO'ers betreft , boekenwurmen, die rustig en bescheiden zijn, en ja dat is allemaal gelogen op dat VWO na dan maar geloof me liegen mag soms als je een zenuwinzinking nabij bent omdat je al 1,5 week zeven kinderen om je heen hebt..dan mag een leugentje om bestwil best wel ! En ik heb de mevrouw beloofd dat ik de mobiel altijd bij me zal hebben voor het geval dat ze zich misdragen, men mij kan bereiken zodat ik die lieve zoontjes de huid vol kan schelden mocht het nodig zijn.En dat ze meteen naar huis moeten gestuurd worden als ze zich misdragen en dat slaan mag .
 • De mannen zijn nu met een dagretour naar Weert , tenten slaapzakken en matjes halen bij oma in de opslag, handig zo'n opslag op afstand (not).
 • Tussendoor belde ik met Dept en de winkel en moet ik helaas mededelen dat alle kleuren waren uitverkocht , ze alleen nog wit hebben en die zijn nu dus besteld dus bestellen kan niet meer .....alleen Katja en Nicoleke hebben dus geluk gehad deze keer. Zwart was ie er sowieso niet , nooit gemaakt in zwart (Corine) .

En ik deed nog veel meer hoor tussendoor maar dat zijn allemaal werk dingen...
Gisteren keek ik naar de jongens en de huldiging en vond eigenlijk dat wij best een leuk landje zijn als het om dat soort dingen draait, dan zijn we zo gezellig, zo eensgezind, zo leuk met elkaar en vraag ik me af waarom dat niet altijd zo kan zijn?
We moeten gewoon altijd in het oranje !!! Ik was echt ontroerd en zeker toen Robben zei , de spanjaarden hebben misschien de wereldtitel maar wij het leukste publiek van de hele wereld...kijk daar word een mens blij van , bedankt Robben !
O ja en ik hoorde iemand zeggen dat de stakkers zo veel moeten en zo weinig slapen en nu meteen al weer die huldiging etc maar mensen even realistisch , die lui hebben een leven....en een salaris .......dan heb ik geen medelijden met het feit dat ze een paar dagen weinig slapen en veel moeten hoor , er zijn mensen die zijn veel en veel drukker en verdienen veel en veel minder dus zo zielig zijn ze niet hoor !

Verder maak ik me zorgen : grote zorgen om dat paarse kabinet ........DAT SLAAT NERGENS OP MANNEN !!! BELACHELIJK !!!!! Ik vind het echt belachelijk gewoon dat werkt niet, dat is al gebleken dat dat niet werkt , dus waarom proberen?
Pfffffffffffffffff DOOD EN DOOD MOE word ik van dat soort dingen . PAARS TSSSSSSSSSS.
Niks paars aan hoor meer links dan rechts..........
Over een jaar kunnen we gewoon WEER met zijn allen naar de stembus .

Vanavond rest me nog een taak: twee 15-jarigen zodanig bewerken dat ze zich 4 dagen gaan gedragen op die camping. Zelf heb ik het volgende geprobeerd:
 • chantage
 • dreigen met slaan , stokslagen, zweep
 • dat de x box marktplaats op gaat
 • dat dit een proef is voor volgend jaar dat ze dan 2 weken mogen als ze zich dit jaar gedragen
 • meer tips zijn welkom..........

PS : Heeft u al gestemd? en buren / vrienden / familieleden gedwongen ook te stemmen? DOEN HOOR !!!!

20 opmerkingen:

 1. Een week corvee? Als strafmaatregel?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goeiesmiddags Floor!
  Goed geregeld, zie je wel de aanhouder wint, in ieder geval een paar dagen twee man minder (merk je dat wel op die grote hoop?)
  En op de zonnebank?! Hoe is het weer dan bij jou?
  Ik maak me ook zorgen hoor:
  "Groen betekent onervaren en links staat voor onhandig"... Waar staat groen links dan voor?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tja, jammer dat het weegmoment tegenviel. Aan de andere kant, er is nog wel wat af gegaan, zelfs na deze week! Always look on the bright side of life Floor.
  Alhoewel, wat dat paarse kabinet betreft valt dat bright side gedoe inderdaad niet mee. Wordt een grote ramp. Er gaat geld uitgegeven worden dat er niet is, en straks zitten we met de penarie. En wie spint er garen bij? Een zekere heer G. W. met een mislukt kapsel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goeiemorg.. eh.. middag! Fijn dat je een camping hebt gevonden waar de jongens heen kunnen, even een ietsiepietsie meer rust in de tent voor jullie.

  Ik vind je dieetresultaat hartstikke goed hoor! Weet uit ervaring hoe verneukeratief dit dieet is als je je er niet aan houdt, dus wees trots op wat er af is en ga zo door. Ik heb trouwens in mijn blog van gisteravond een lekker fris tussendoortje staan dat helemaal TLC-proof is. Hoor het wel als je het recept wil.

  Hou vol meid, dan zal je zien dat je volgende week flink wordt beloond!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. IK WEET HET IK WEET HET>.......geld bieden.....zowel die campingmiep zodat ze ze onder ALLE omstandigheden DAAR houdt, als die gabbers......voor elke dag dat ze wegblijven....uhm....5 euro???? EN een extra x-box spel...tja.....je bent wanhopig, dat MOET je wat waard zijn toch???

  BeantwoordenVerwijderen
 6. was ik weer(NEE HE>???? ja hoor;))....0,6 kg.....is toch een mooi begin??? Laat je lichaam eens wennen aan deze veldslag......dat is zich ROTgeschrokken, denkt dat het winter is en slaat alles even op voor NOG zwaardere tijden ;)...en een pond per week is wel 26 kilo per jaar he(sprak zij die niet voor minder dan een kilo per week vrijwillig de mangel inspringt)......alles wat eraf is, is eraf....geef het even tijd.....maar ja.......jou inschattende.......heb je dat niet....tijd...gespeld...T.....I.....J.......D= moment
  stonde
  tempus
  termijn........

  BeantwoordenVerwijderen
 7. niets zeggen, vertrouwen hebben... haha
  na afloop hoor je de verhalen wel1

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hoop dat de jongens zich gedragen, je weet natuurlijk nooit, maar als je idd effetjes goed dreigt, dan zullen ze wel verstandig zijn.
  Jammer van de weegschaal maar je bent wel afgevallen hè, ondanks die bitterballen, baileys en al dat andere eten! Het gaat je gewoon lukken! Ik weet het zeker!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zeggen dat je stiekem een mini camera ergens in de tent verstopt heb,zodat je alles!!!!!!!!kan volgen hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ach shit zeg: geen tuniekje meer. En ik nog lekker assertief snel betalen ook. Lief dat je zo je best hebt gedaan voor oa mij.
  En nu nog maar hopen dat de jongens zich 4 dgn kunnen gedragen. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb het recept bij de blog gezet. Lekker slim dat ik dat gewoon ff meteen had gedaan. Blond blijft mijn kleur geloof ik :p.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Beetje jammer dit.. (uitdrukking van de jeugd hier in huis)En onder de zonnebank?? Hoe kom je erbij met deze temp?? De kabinetskleur, daar maak ik me niet meer druk om, ik kan er nu toch niks meer aan doen, heb jij niet ergens een lijntje lopen :))
  Groeten en relax! Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gewoon laten gaan....komt goed mam..............heb vertrouwen..................fijne avond liefs Ria...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Paars kabinet, breek me de bek niet open..

  Het moet toch wel afgekoeld zijn nu, na al dat noodweer? Slapen zul je!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Floor niet in Salou trappen he volgend jaar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. tsja tips voor die 2 gasten heb ik niet voor je, die van mij zijn nog zo jong, die zijn nog onder de indruk van chantage met tijd voor de tv of nintendo ds LOL. Verder wil ik gewoon zeggen houd vol met je dieet & anders kan ik je ooracupunctuur icm een koolhydraatvrij dieet aanraden. De kilo's (maar vooral het vet) vliegen eraf en het is best goed vol te houden !

  BeantwoordenVerwijderen
 17. I vote for Floor!

  Niet zo handig van me, sorry!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Lief Mensch....ondanks de verjaardag, BBQ en het WK is het je gelukt om bijna een kilo te verliezen!! Als het je lukt deze week op koers te blijven, dan streef je mij vierkant voorbij hoor!!! (Nu niet gaan stress-eten vanwege de kinders natuurlijk!)Ga Door Floor!!! Picture us over 3 maanden wiebelend met onze slanke derrière over de Scheveningse Boulevard...of flanerend in ons fris en fruitig zomerjurkje (maat M) door de PC Hooftstraat....
  Je weet wel, jááááááren jonger....spontane vermindering vouwen in gezicht, energie ten over...
  Jammer dat Atkins niets voor jou is met die schildklier van je, da's gewoon balen!
  En als ik jouw was, zou ik de jongens mee nemen naar een tentoonstelling met Middeleeuwse Martelwerktuigen. En dan tussen neus en lippen door zeggen, dat die apparaten ze thuis op staan te wachten, bij slecht gedrag.
  Nu duik ik mijn badje in....

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik zie visioenen van muren van kratten bier, zweetgeurenende sokken die gewoon 4 dagen gedragen worden, maar ook veel plezier, gein lol en feestvieren, want ook dat hoort bij de jeugd..
  oeps, ik klink nu wel wat oud, die jeugd..
  dat was ik ook eens op texel, met veel bier en lol..
  fijne avond,Cobi

  BeantwoordenVerwijderen