Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

woensdag 23 juni 2010

Une belle histoire


Hier kan ik uren naar luisteren, zo mooi dit nummer ...
enne mijn moedervlek was goed ,andere is ook weggehaald maar ik ga er dus maar niet van uit dat die niet goed zou zijn. Mooi ben ik die twee lelijke dingen in mijn gezicht kwijt.
En verder druk druk druk mensen en morgen zie ik haar , eindelijk, ik ga haar gewoon stalken op haar werk aangezien ik toch in town ben en ik al heel veel mailcontact heb gehad met haar en nog nooit in real live heb ontmoet.
Dus morgenavond ben ik pas weer aanspreekbaar en happy want mijn hulp komt morgen .
Ik ben GERED !!! YES . Oh ze wordt zo niet blij want er ligt denk ik zo'n 3 manden wasgoed wat gestreken moet worden en die manden zijn denk ik dik 1,5 meter hoog en dan moet alles nog gepoetst worden, die is meteen weer aan vakantie toe na morgen :)
Nee ik heb geen medelijden, nee en ook niet met de ma van Joran, ik vind het heel lief dat jullie allemaal zo meelevend zijn maar ik dus niet, ik vond en vind dat ze gewoon die eerste keer hem niet had moeten helpen .
Nu luister hier maar naar , nananana une belle histoire....

4 opmerkingen:

 1. Jaja. dit nummer is natuurlijk wel bekend, maarre mijn frans is niet van een dusdanig niveau dat ik dit al luisterend kan vertalen, dus heb je een korte samenvatting (in Dutch) voor me :))
  Ik heb ook (veel) moedervlekken, maar ben te schijterig om ze weg te laten halen :( mooi dat ze bij jou goed lijken!
  Veel plezier met je ontmoeting..
  Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Deze vind ik ook zo mooi, wel de franse versie natuurlijk (al versta ik er geen bal van, het klinkt gewoon zoooooooo veel mooier!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij doet het niet !!! heb ik weer hoor........enne doe haar de groeten van mij..........please!!!! kus Ria....

  BeantwoordenVerwijderen