Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

donderdag 20 mei 2010

Je bent "jong" en je wilt wat...
Die tandarts dus gisteren die had nog iets leuks voor mij in petto.
Ik heb 4 jaar geleden een beugel gehad, ja ja bijna veertig , dikke vette midlifecrisis, moeders wilde rechte tanden en een tongpiercing, onder het motto als je het nu niet doet doe je het nooit meer, en ik wil vooral niet oud worden.
Enfin ik ben de beroerste niet en vind altijd doen waar je zin in hebt, dus ook dit deed ik.
Die beugel kwam er , ik lag tussen de pubers elke 3 weken, tandjes stonden na 2 jaar mooi recht en toen spalkje achter de tandjes , klaar is Kees uh Floor dus .
En toen moest die tongpiercing er nog komen en na een fles Baileys (moed indrinken) in Blankenbergen aan de Belse Kust met lief ging ik aan de tongpiercing bij Frans de plaatselijke tattoo man.
Nu moet u beseffen dat ik van de grondige inspectie ben normaliter en voordat ik iets aanschaf tien keer kijk of het kwaliteit is en of ergens anders beter/goedkoper etc te vinden is, ga ik naar een tandarts/specialist/dr dan ben ik nog grondiger en nu ? Nu liet ik me door Frans gewoon een staaf door mijn tong boren zonder die man eerst grondig te checken , het had wel een slager kunnen zijn.
Nou nou en een tongpiercing, das een heel andere beleving dan een beugeltje kan ik u vertellen. Men grijpt je tong met zo'n BBQ tang en sjeest een enorme naald erdoorheen en dan heb je ineens een dikke vette lange tongpiercing , ik dacht nog even waarom zo'n lange staaf ???? maar na een uurtje werd me dat duidelijk, toen mijn tong tien keer zo dik was als ervoor, ik niet meer kon praten en verrekte van de pijn , want geloof me die naald erdoorheen duwen is NIKS vergeleken met de pijn erna....ik spoelde met Baileys (2 flessen) , dat verdoofde mijn tong alleen vergat ik de Baileys uit de spugen met het resultaat dat ik zo dronken als een toeter was, niet in staat om te praten en ruzie ging maken met lief (pijn en slechte dronk zeg maar ) en een soort van stond te schreeuwen als een gek , ik dacht nl dat ik verstaanbaar was maar dat bleek dus niet zo te zijn. Uiteindelijk viel ik in een soort van coma.
Jaja , het was echt gezellig die avond.
Die dikke tong daar loop je nog een dikke week mee en dan moet er dus een kleinere staaf in want met zo'n joekel kan je niks. Dus toen wel: check check dubbel check, naar Almelo gereden want daar zat een goeie .... Die haalde die staaf er zo uit vertelde ons ondertussen uitgebreid over zijn nieuwste piercing door zijn piemel heen en hoe cool dat niet was en hoe lekker dat was bij de sex (lief werd bleker en bleker en hoopte maar dat dat niet mijn nieuwe bevlieging zou worden: hem voorzien van een lulpiercing om die betere sex eens te ervaren, in de trant van je moet alles een keer geprobeerd hebben in je leven)
Die korte staaf zat dus in mijn tong en nu hoopte ik dat ik blij zou zijn.
Niet dus. De godsganselijke dag zat ik met dat bolletje te spelen , het werd een soort van tik , bleef er geregeld mee achter mijn voortanden hangen (au au au , dan trek je terug en scheurt zowat je hele tong doormidden) en na een maand (voor het stoplicht stond ik, midden op de weg) kon ik het niet meer verdragen en belde lief met de boodschap: ik haal 'm er nu uit kan er niet meer tegen tegen dat ding. Die vond het best natuurlijk. Dus met een rij auto's achter me en iedereen die toeterde peuterde ik de tongpiercing eruit (wat toeteren? heb je haast? je wacht maar mijn tongpiercing moet eruit ) en het voelde ZOOOO GOED !!!! Wat een opluchting zeg.
Enfin dit alles om nu te vertellen dat die tongpiercing mijn spalk doormidden had geknakt achter mijn voortanden en doordat die redelijk beschadigd was moest ie eruit en een nieuwe kregen ze niet geplaatst en toen kreeg ik voor de nacht een beugel als vervanging voor die spalk.
En dat ding helpt volgens de tandarts maar dan moet je het natuurlijk wel in doen 's nachts.
En dat deed ik niet want ik ga er van zeveren en slissen en het is nou niet bepaald sexy dus ik deed hem niet in.
En nu beginnen mijn tanden weer scheef te trekken en dat zag de beste man dus gisteren.
Ja en dus moest ik opbiechten dat ik dat ding niet in doe omdat ik niet als een oma in bed wil liggen kwijlen.
En dus bedacht ie het volgende , als ik beloof dat ik dat ding nu 3 weken in doe elke nacht en de stand weer is zoals na de beugel over 3 weken dat ie dan een nieuwe spalk gaat installeren zodat ik die beugel niet meer in hoef. En dat wilde ik natuurlijk wel doen want das toch beter dan jaren met een nachtbeugel.
En dus lag ik gisteravond te kwijlen en te slissen in bed, heel erg sexy , 3 weekjes maar gelukkig.


34 opmerkingen:

 1. heerlijk zo iets!!
  Dat van die lul piercing,dat heet een King Edward haha daar was een keer een doc.van hilarisch om te zien..
  Die jongen hing er van alles aan strijkbout enzo.Aan die King Edward dan he...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. *BRUL*....WOEHAHAHAAHAHAHHAHAHAHA...HAHAHAHHA.*HIK*...."ik dacht dat ik verstaanbaar was"...WOEHAHAHAHAHHAHAH...*GRIJNS*...hehehehehehhhehhehe..ahum...*hik*......tjee.......wat een toestand.........LOLLOLLOLLOL!!!!!!!!
  Bevestiging voor mezelf.....ik ga ALLEEN voor die beugel!!!!!
  Thanks!!

  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tranen over mijn wangen en bijna in mijn broek gepiest. voortaan ga ik echt eerst even plassen voordat ik bij je kom lezen want gisteren had ik hetzelfde "probleem".

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goh, da's nou het enige wat ik ook nog eens wilde: een tongpiercing... Niet doen dus maar. Jammer van die beugel maar meid je knapt er vast van op en als je hem overdag inhoud val je er ook nog van af!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weet je zeker dat je nu incognito bent? Even checken misschien?

  Groeten, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een tongpiercing,................doodeng.
  Mij niet gezien.

  Groetjes van ons.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hahahahahhahaha, tranen heb ik van het lachen. Ik zie het helemaal voor me ruzie maken met een dikke tong en twee flessen in je mik. Voor mij geen tongpiercing meer ;-) die beugel heb ik nog steeds in.
  groetjes Chris

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een blog-power, kan het amper bijlezen maar wel heel vermakelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ow whahahaha wat een zot ben jij zeg,ik lees met plezier je blog,je moet weten dat ik in een behoorlijke dip zit en zelfs net na slecht nieuws te hebben gehoord waarvan ik behoorlijk moet janken,nu dus helemaal in een deuk lig om je verhaal,je bent een geweldig mens,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja. Nooit een tongpiercing dus.
  Check.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gelukkig heb ik hele andere ervaringen aan Blankenberge :) Piercing...mij niet gezien, never nooit niet. De gaatjes in mijn oren zijn inmiddels ook al dichtgegroeid.
  Ach en die beugel, dat geslis en gezever daar merken wij hier toch niets van, blijf maar lekker mauwen. (hoe is 't met de teef????)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Esther Verdonck20 mei 2010 om 18:13

  Tjee, ik zit met verbijstering te lezen. Niet zozeer over die tongpiercing en alle gedoe daarom heen. Maar dat iemand dan ook nog de behoefte voelt om daar zulke ellenlange lappen slechtgeschreven tekst over te publiceren op internet. En dat er dan allerlei mensen zijn die dat ook nog willen lezen, sterker nog die aangeven dat ze dat geweldig leuk vinden om te lezen. Ieder zijn meug natuurlijk en ga vooral lekker door met z'n allen. Maar ik blijf me verbazen over de dingen die ik op internet tegenkom. Soms ervaar ik het als een verrijking. En soms, soms niet.

  (Ik had deze reactie natuurlijk niet kunnen schrijven. Maar ik begrijp dat je een hekel hebt aan anonieme reaguurders [joh, dan moet je vooral op internet gaan bloggen], dus ik vond dat een reactie gepast was. Maar dan schrijf ik wel wat ik ervan vind. Tenslotte is dat wat jij ook doet, hier.)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @Esther: ach wat lief van je , zoveel complimenten , jammer dat je zelf geen blogadres achter laat had ik even naar jouw kwaliteiten kunnen kijken.
  Meid het maakt mij gelukkig niet uit wat jij vind, en ik heb nooit gepretendeerd dat ik kon schrijven.
  O ja jij met je geweldige schrijfcapaciteiten moet me even uitleggen wat reaguurders zijn, dat weet domme ik namelijk niet.
  Jij bent wel een gezellig meid hè?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heerlijk zo'n nachtelijk beugelavontuur. Mijn wederhelft mag hier ook aan meedoen. Zeer sexy. Zeker weten ;)

  Gr. Christina

  Ps. Schrijverskwaliteiten? (ja moest even gluren) Mijns inziens ruim voldoende. Lang leve de lol!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Woehahahahahaha ik had tegen mijn zeer degelijke schoonfamilie gezegt dat mijn man toen die 50 werd een piercing had gekregen. Zien wilde ze hem maar dat doe je natuurlijk niet. Hij heeft hem ook niet hoor maar tot de dag van vandaag denken ze dat er één zit. Ennuh beugel had ik ook op mijn 42ste en nog wat ik ben nu oma maar ik kwijl niet hoor. Nou ok als ik moois ziet wil ik wel een kwijlen, Hahahahaahha. Liefs Leni

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gut Floor, hoe krijg je het verzonnen.. een tongpiercing, wat dacht je daar wijzer van te worden? Maar ik snap het.. je wilde het zelluf ervaren.. nou dat is gelukt :))
  Én je zet het ook nog op internet? Helemaal goed! Ik train elke dag mijn lachspieren door jouw blog te lezen, da's mijn manier van sporten :)
  Dus ga zo door! Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oooooo .....ik had hetzelfde als Femke.....dat krijgen vrouwen van 40 en ouder.............hahahahah!! en dan die esther...anoniem.............daar heb ik over heen gekotst ,..........whaaaaaaaahhhaaaa.......sorry hoor !! gaan ze nu alweer zeiken !!! ik had deze niet eens geplaatst lieffie !!

  Lieve floor ga zo door !! ik en weet zeker velen met mij......vinden je een topwijf en een hele goede schrijver..............word hier zo ziek van............lieve lieve groetjes van mij............

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Esther Verdonck20 mei 2010 om 20:54

  Pardon, ik heb keurig mijn naam geplaatst bij mijn reactie. Daar is niets anoniems aan. Een blog heb ik niet; ik kies er bewust voor mijn privé-leven privé te laten en zich niet in het publieke domein te laten afspelen. Bloggers als Floor maken een andere keuze. Iedereen zijn goed recht, lijkt me. Maar het is nu eenmaal openbaar, voor iedereen toegankelijk. Tja, als je je midden op straat uitkleedt kan je ook verwachten dat er mensen kijken en misschien laten blijken dat ze het niet waarderen. Zo is het ook met internet. En ik heb dan nog het fatsoen om mijn aanwezigheid bekend te maken, maar reken maar dat er tal van mensen meelezen, oordelen, doorroddelen, noem maar op waar je niets van merkt.

  Maar maak je over mij geen zorgen hoor. Ik zal hier niet meer komen. Want wat ik eerder ook al schreef: ieder zijn meug.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Whoehaha! Ik heb een tijd een kinpiercing gehad, ik had daar ook zo´n tik mee. Dan trok ik de achterkant over m´n voortanden (beneden) en dan probeerde ik hem er vanzelf te laten afschieten. Ging nooit goed, iedere keer scheurde m'n onderlip bijna in tweeën. Leukste was als we spagetti aten, dan kon ik de saus via m'n kin naar buiten persen. Enig!
  Had trouwens ook een wenkbrauwpiercing, jàrenlang. Daar bleek de kapper 's aan hangen met de schaar. Ook fijn.

  Maar een beugel wil ik ook al lang. Ik heb mezelf nu beloofd: na de bevalling.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @Esther: wat ik nou zo leuk vind aan jou gezever...als ik iets niet te pruimen vind ga ik niet 2x op een avond daar kijken, wat ?? dan ga ik überhaupt niet kijken ....ga jij lekker thuis lopen zuurpruimen maar niet hier. Je hoeft dit niet leuk te vinden , ieder zijn ding maar kom je dan gewoon niet ergeren hier , en erger ons niet, ga lekker je man vervelen als je die al hebt (kan me er niks bij voorstellen dat een man het uithoudt bij zo'n zuurpruim maar je weet maar nooit , op ieder zuurtje uh potje past een dekseltje) .
  Dag Esther .

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hoi Floor,
  Ik heb geen idee hoe het kan, maar kwam per ongeluk (viavia) op je blog!Heb me helemaal bescheurd van het lachen om je verhaal en meteen een aantal eerdere berichten gelezen...En kijk: ook maar even aangemeld als volger!
  Groetjes, Nieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Schitterend verhaal Floor, ga alsjeblieft zo door en ik zeg het nog 1 keer WACHTWOORD!! Dat is vooral eigenbelang: ik word een beetje ziek van die negatieve reacties.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Floor, je zou een boek moeten schrijven (hebben zeker al vaker mensen gezegd).
  Titel ;uit je diptip.
  Ik lach mezelf wezenloos en denk daarna;"wat heb ik toch een burgerlijk leven",ook lekker hoor.
  Maar door jouw verhalen moet ik een paar keer per dag op de blogs kijken, want ik ben bang dat ik anders weer een geweldige column van je mis.
  Wie had dat een paar weken geleden kunnen denken, dank je zus.
  En Esther; door zulke zuurpruimen weet je weer dat het heerlijk is om jelf te kunnen zijn, en dat zulke mensen niet voluit van het leven kunnen genieten.
  Nou, wij wel hoor, doe nog maar een borrel en een cupcake en ga lekker zeverend naar bed.
  See you, waar dan ook.
  Dikke groeten, Margot

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik had veel achter je gezocht, maar een tongpiercing? Dát dus echt niet. Het zou me niets verbazen als je wel een tattoo hebt ergens, dus blog daar ook maar 'n keer over.

  En tss, heb je al weer van die vervelende reacties??? Tja, ik schreef al dat je niet als Floor bij ons moet reageren, want dan komt men toch wel heel gemakkelijk weer hier uit. Wachtwoord is misschien niet onverstandig.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Trouwens: ik denk dat Betty de variant "Je bent wild en je jongt wat" heeft gevonden..

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Jemig, denk je van het gezeik af te zijn.. Ik zou zeggen: dichtgooien hier (net als Kikkertje) en alleen met jouw toestemming toegang krijgen.
  En Floor het is: 'om ieder zuurtje past een wikkeltje'. Lekker strak inwikkelen zou ik zeggen...

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Floor, ik vind dat je ontzettend leuk, sprankelend en origineel schrijft. Laat je vooral niet weerhouden door reacties van mensen als E.V. Ik snap niet waarom je zo afgezeikt wordt als je gewoon een (leuk) stukje schrijft.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat een eng verhaal! Maar wat een begripvolle tandarts.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Oh wat een heerlijk verhaal weet je toch overal weer van te maken!!
  Ook ik weet wat het is om een beugel te dragen dat heb ik aan Simone te danken.Tongpiercing? getver.... de gaatjes in mijn oren prikken deed al zo zeer, dat deden ze toen nog gewoon met de oorbel, ik dacht toen ik weer op de fiets zat, gauw kijken thuis het leek wel of ik Dombo oren had. Ga gewoon door met die kolderieke belevenissen van je op te schtijven er zijn mensen die het wel heel leuk vinden groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Dat jij je tong hebt laten piercen..... *griezel* Zo eng!!! Brrrr.... Gelukkig is die tandarts niet woest op je geworden, zeg!! Enne.... Esther is zeker de chique kant van de familie van Rita.... VerdonCk! Hahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 31. SHOOT SHOOT SHOOT...klik me suf op Esther heur naam....maar kan niet reageren, jammer....want dat ze jou meent te moeten wijzen op je gebrek aan fatsoen.....(waar máákt ze zich druk om??) maar dat ze dan meteen alle lezers die erom moeten lachen(ze vraagt zich niet eens af of we je aan- of uitlachen;)) OOK meteen een sticker opplakt...OE OE OE die Esther.......whatch where you're going!!!!!!!*kuch*

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Heb ook zo'n nachtspalk gehad en eerlijk gezegd nooit ingehad zit nog als nieuw in het doosje.
  Tongpiercing wat ben jij een stoer wijf.
  x Fon

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Oh mensen mensen een tongpiercing.. dat lijkt me dus echt helemaal niks! Ik had ooit twee paar oorbellen en dat was al drama eerste klas omdat die tweede gaatjes telkens ontstoken waren. Dus... geen additionele versieringen bij mij..

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Echt, je log wordt met de seconde leuker en jij steeds meer prettig gestoord....

  BeantwoordenVerwijderen