Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

vrijdag 21 mei 2010

Bijna weekend ...
Zo ik ben even lekker naar de zonnebank geweest want ik wil er natuurlijk wel uitzien of ik de hele dag op mijn gat zit en zeer zen ben ;)

De slettebak (nee Esther V ik heb het niet over jou maar over onze hond) mag dinsdag bij de dierenarts komen voor een echo en we gaan even heel hard duimen voor schijnzwanger !

De avond4daagse is voorbij , ik heb het allemaal weer overleefd, en vandaag zijn de kinderen vrij , studiedag leraren ,ik zeg niks (maar ik vind het niet normaal zeg zoveel studiedagen, o nu zeg ik dus toch wat)

Ik kreeg gisteren de lijst van het kamp van mijn dochter, die gaat namelijk dinsdag op kamp naar Schier.monnikoog. Opgeruimd staat netjes alleen kan die lijst dan niet wat eerder komen denk ik dan ? Dat weten ze al een jaar dat die lui op kamp gaan en nu krijg ik me toch een lijst mee van dingen die mevrouw mag en moet meenemen.....en kan ik dus nog even voor morgenavond de stad in om te zorgen dat ik dat allemaal bij elkaar shop.
En ik ben ongesteld sinds gisteren dus dan weet u het wel hè? Dan ben ik niet te genieten , dan ben ik zielig , dan heb ik geen zin om naar de stad te gaan...en wil ik niet gecommandeerd worden .
Deodorant en haarlak is verboden omdat dat voor sommige gevoelige luchtwegen niet kan , dus moet er een roller komen want een puber een week zonder deo...dat wil ik niemand aandoen. Persoonlijk vind ik een roller smerig want smeer je die zweetzooi alleen maar die roller in denk ik altijd brrr. En dan moet ik echt iets bedenken voor haar zweetvoeten anders ben ik bang dat niemand bij haar op de kamer kan liggen zonder in coma te geraken.
Dan schoenen voor wadlopen , anders gezegd: schoenen die je meteen de prullenbak in kan mieteren na het wadlopen, nou even kijken of er ergens nog oude gympen staan....
Vlieger, ja doei , ga zelf lekker vliegeren zeg.
Spel?? ga je nou wat ondernemen daar of laat je die kinderen daar spelletjes doen? Verrekijker..ja tuurlijk die schaffen we nog even aan voor die 4 dagen.
MP3 speler , ik begrijp er niks meer van.
DS, ja zal ik de Xbox ook maar meegeven dan en de tv?
En zo kan ik nog even doorgaan , o ja goed humeur stond er ook tussen , ik zei dus tegen dochter , je mag niet mee.
Waarom niet ? Nou je moet een goed humeur meenemen en dat heb jij niet (ze was me al 2 uur gek aan het maken namelijk vanochtend) En toen heb ik haar snel naar een vriendinnetje gebracht waar ze blijft logeren , rust !

Zometeen zijn alle monstertjes er weer en zijn we dus, op eentje na die uit logeren is, weer compleet , vanavond X Factor want dat volgen de luitjes hier en TV Kantine , ook altijd erg leuk.
Waar ik altijd ook erg om kan lachen is Ranking the Stars, met Paul de Leeuw gelukkig weer, heerlijk al die oude vedetten die er nu in zitten en zo heerlijk elkaar lopen af te zeiken (je zou er zo tussen passen Esther V) , vooral valse homo en zuipschuit Hans van der Togt die zit nu naast voormalig zuipschuit Bonny St Clair (met pruik) maken me aan het gieren , en dan Viola Holt die de hele show in een deuk ligt met die voetballer John de Wolf. Ik vind het echt leuk , lekker venijnig met zijn allen, zalig, en zo melig als ze zijn die nemen al die uitzendingen na elkaar op en worden steeds meer dronken en valser haha laatste uitzending wordt top.

Zo nu ga ik even verder met zielig en ellendig zijn en wat anti pms pillen slikken om de rest van de dag door te komen en dringend naar een slaapzak zoeken die we moeten hebben ergens in dit huis , ergens , maar waar? want dat ding moet wel nog even de was in voordat ie mee op kamp kan want hij ligt ergens al een jaar of twee te rotten....

Eindelijk schijnt hier ook de zon , om uur 's middags dat had toch wel eerder gekund hè?


17 opmerkingen:

 1. Mijn chagerijnigheid is op slag verdwenen, weet je dat? Had ik net zo goed niet m'n laatste blog hoeven schrijven denk ik dan. ;-)
  Maar zou het echt? Dat je je zweet zo die roller in rolt? Tjoh, ik denk dat ik mijn rollers maar meteen weg gooi dan. Maar in de winter vind ik die spuitbussen zo koud enzo, dan sta ik te vernachelen 's morgens hoor!
  En de rest van je blog: geniaal, je zou bijna gaan denken dat je een bitch bent, maar dat ben je niet, je bent een Dotje, Floor. En ik kan het weten ;-).... Fijn weekend en oh ja, ik denk dat ik nu écht Ranking de Stars moet gaan kijken, zussen hadden het daar ook al over.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ZEG!!!! muts!!!! shop meteen een GROTE pot teunisbloemoliecapsules, zet je lieflijke derierre in de zon en zing je liedje!!!! Gots.....niemand krijgt ons tcoh gek!!;)
  Maar ik zie toch wel een sprankje opleving......ge zijt van de pink ladies tegenwoordig:).

  enne...huis nr drie is al besproken...BEN JIJ NOU MAL!!! Heb je al eens van de buitenkant naar je eigen thuishaven gekeken????*grijns*.

  Maar ehm....Esther V...?????.....doesn't ring any bells!!!! DO TELL!!! Sappige roddel moet kunnen!!!

  Toedels
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. DS mee op kamp?! Dacht het niet. Het wad op met die kids en hutten bouwen en wat dacht je van corvee, macaronie koken (of gaat er tegenwoordig een 3-sterrenkok mee?) pfff!!! Verwende snotneuzen. Ben zoooo blij dat je ongesteld bent, dan heb je volgende week tenminste een goed humeur :))
  Ranking with the stars is om te gillen met de B selectie (of zeg maar gerust X) het wil Viola maar niet lukken om John het bed in te lullen en Dries is precies wat ik dacht (Bleeehhk) en Paul zegt dan dan gewoon. Lachen. Zo ik ga weer verder in de tuin, staat vol met rommel vd cateraar terwijl ik alles zo netjes aan kant had (hmpf).
  Een zonnig pinksterweekend!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou ik geef je helemaal gelijk, belachelijk, een verrekijker, een ds, eem mp3 speler?? Volgens mij moet je haar alleen spul meegeven wat kapot, vies of kwijt mag raken toch?
  Succes met de PMS en verder prettig weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ds? stond dat serieus op die lijst? #gekte hier ook pas laat zon en nu is er al weer zoveel zeedamp dat 't niks nie erg is dat ik binnen zit omdat Kleuter op de bank ligt buikpijn te hebben en niet te zwemlessen dus en straks gezellig naar de dokter. op vrijdagmiddag. olé. dat wordt drie kwartier wachten en dan? hopelijk niks..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ds mee?idioot en wie heeft erzin om met een verrekijker te sjouwen? niemand dus.en spelletjes doen brrrrrrrrr.lekker kwekken met elkaar dan kom je de avond ook wel door hoor. bovendien horen die juffen en meesters ene goed programma te hebben voor de kids hoor.
  ben wel blij dat ik net groep 8 had na mijn zw -verlof en net na hun kamp hoor.Enne ds mocht bij mij in de klas ook niet maar ze vermaakten zich prima..hebben ze allemaal ene privekluisje of zo...je bent hem ander zo kwijt misschien.
  mp3 lijkt me ok niet erg sociaal. wat zijn dit voor een leraren? zo moeilijk is iets leuks verzinnen voor een groep leuke pubers toch niet???

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als je je dochter naar Lauwersoog gaat brenegen,mag je rustig een bakkie komen halen..
  Groet en goed weekend.
  en denk om de pms klachten...( die waaien hier trouwens wel weg, door de straffe wind..
  Cobi

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo hééé ben ik even blij dat ik geen Esther heet.Oh ja en geen V maar dat had een typefouteje kunnen zijn he, er zijn van die mensen die typpen wel eens een foutje of vergeten meteen de helft van de woonplaats mee te schrijven op een pakje of zo....

  Haha. Deoroller...zweet erin rollen? ????? Nee joh, ik ga er toch sterk vanuit, dat ze de deo onder haar donder (doorstrepen!)armen smeert NA het douchen dat zweet ze toch niet of wat doet ze daar onder die douche? :)

  T is weer leuk om te lezen behalve dat gedoe met dat bloedbad van jou.

  Hier om te troosten een raadsel voor het pinksterweekend:
  Het loopt in de wei, en helpt tegen menstruatie?

  *Een tampony*

  En nog een stom grapje over Ilse en G over 50 jaar (oh nee want jullie zitten niet in de kerk, nou dan zijn het Esther V en haar man miasschien wel)

  Een bejaard koppel zit op een zondagochtend in de kerk.
  Halverwege de dienst leunt de vrouw naar haar man en zegt :
  “Ik heb juist een stil windje gelaten. Wat moet ik nu doen? ”
  Haar man leunt naar voren en zegt:
  “Voorlopig niets. Als we thuis zijn zal ik een nieuw batterijtje in je hoorapparaat stoppen.”

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hahaha! Die laatste mop van Ellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Ellen: wohoehahahaha, ik zie het voor me!!
  @/Floor: Zie je nou: iedereen wordt vrolijk en leuk van jouw logjes! Nou jijzelf nog......

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi, Floor.

  Super Ranking the stars. Zo heerlijk elkaar afzeiken met een grote doses zelfspot. Hoe krijgen ze ze toch weer bij elkaar. Succes dit weekend met de family compleet. gelukkig geen hockeywedstrijden dus met dit mooie weer voor de boeg wordt het weer genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een dom lijstje voor kamp zeg! Verrekijker is zo gemaakt: 2 wcrolletjes aan elkaar plakken en ze steelt de show. En een spel meenemen? Idd de tv en Xbox inpakken dan maar...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Pppppppppffff lijkt wel of jij elke week ongesteld ben. Men wat een ellende toch. Iedereen lacht zich rot om jou blogjes maar jij zit in een aardig dipje. Wel lekker dat er een op kamp gaat. beetje rust in de tent. Geniet een beetje van het weekend.... groetjes Leni ....ps wie is in godsnaam Esther V??????/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Kijk je word pas vrolijk als ik ben geweest !!!

  Ilse..................komt ie aan.....................hier ben ik !!

  Hahahaqhah.......ik ben helemaal vrolijk na het lezen van jouw stukje vandaag...............en ik weet zeker het is nu 19.41......je hebt alles klaar.......ze kan op kamp...........zie je wel !! je kan het...........fijne avond lieve groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Nou ja zeg. Ik ben ook ongesteld sinds gisteren. Zou het dan toch waar zijn dat vrouwen die in dezelfde kringen vertoeven gelijktijdig gaan menstrueren?

  Oudste is nu op kamp. Op de lijst wat mee te nemen stond ook wat ze niet mee mochten nemen: fiets, zakgeld en mobieltje! ;-)

  Het was weer een heerlijk logje Floor.

  Die onderste mop van Ellen is geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Floor je hebt het weer geweldig weten te brengen,ik zag al een keer dat iemand tikte,schrijf een boek,ik zeg het ook,bundel het bijelkaar en je bent zo uitverkocht,ik zie steeds een naam voorbij komen E.V,dus heb even terug gelezen,tjonge wat een boeiend verhaal heeft ze,trek het je niet aan,het zegt meer over haar als over jou,ik zie op internet ook wel eens iets waarvan ik denk,dat is niet mijn ding,nou hup dan fladder je toch verder en zorg je dat je daar niet meer komt,klaar,dus het is gewoon een domme doos en dan ook nog een opmerking plaatsen over je lezers,ik maak zelf uit waar ik om lach of niet,jij maakt van het dagelijkse leven,tenminste nog een feestje,bent eerlijk en dat waardeer ik enorm,dus lekker doorgaan,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Esther V. weg ermee...duhhuh... Nou ja zeg, als je een blog niet leuk vindt dan klik je dat toch meteen weer weg? Nee joh, ga lekker nog eens uitgebreid een reactie achterlaten...tjongejongejonge...die zit om aandacht verlegen! Dat kan niet anders! En, sorry, net zoals ik bij de "zussen" niet over zussen mee kan praten kan ik met jou en Toaske niet over ongesteldheid meepraten. Als sinds jongste (11 jaar geleden dus al!!!!) geen last meer van...Ik zeg: Mirena!
  Nou daag!
  Fijn weekend!
  X

  BeantwoordenVerwijderen