Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

maandag 4 juni 2012

Zomerkleren in de kast !

Zo de zomerkleding hangt weer in de kasten bij de kinderen, alles wat te klein was zit in vuilniszakken.
De meiden hebben even 8 vuilniszakken gevuld met te kleine kleding ! ACHT vuilniszakken!

De jongens heb ik 4 vuilniszakken te kleine kleding uit gehaald , die nog goed is ( lees merk ) , die ik doorgeef , maar ook 3 vuilniszakken kleding die zo naar het leger des heils kan. Met de jongens is het fijn dat alles doorschuift , maar hoe ouder ze worden hoe minder dat kan want ze zijn  nu allemaal lang en maat L dus ja dan houdt het doorschuiven wel op op een gegeven moment.

Daar zijn we gisteren toch een uurtje of 3-4 zoet mee geweest om 7 kinderen hun kleding te laten passen.
Wat een karwei, overal kleren , echt overal en dan nog al die zakken naar beneden sjouwen ! de gang, auto en kantoor staan vol !

Toen wees ik oudste op een hoek in zijn slaapkamer dat ie dat even moest opruimen ! tot 4 keer toe , toen smeet ik alles in de kamer en ja hoor daar kwam nog een dikke vuilniszak troep uit een hoek ! lege plastic tassen, lege schoenendozen en ga zo maar door , alles lekker van maanden in een hoek gesmeten, mocht ie zelf opruimen hoor dat heb ik niet gedaan.

Vandaag stond ik op en dacht ik om 8 uur ik ga voor ontbijt voor ik ook maar iets doe ! meteen aan projectje kamer middelste beginnen !
OH MY GOD
Een ADHD kind krijgt het dus echt niet voor elkaar een kast op te ruimen of ook maar iets op te ruimen in haar slaapkamer ! Ik haalde er 2 vuilniszakken troep uit , maakte de vensterbank schoon met aceton (zat een heel tijdschrift aan vast gekleefd) en ruimde alle kasten opnieuw in, haalde er een grote doos te kleine kleding uit en verschoonde alle kussens in de stoelen die vol make-up zitten, alle hoezen zo de wasmachine in. Ook verschoonde ik meteen maar alle bedden dus de wasmachines draaien weer overuren hier , wat ze sowieso al doen hoor want zaterdag kreeg ik 2 hockey teams shirtjes , werkkleding van oudsten , en 7 kinderen leveren me dagelijks 2 wasmachines op .
En dan zelf nog onze was en beddengoed. Ik was alleen al een machine vaatdoekjes elke week want ik ben nogal van de smetvrees en heb graag nieuwe doekjes voor alles .

Ik ben dan ook zeer gehecht aan mijn twee wasmachines en twee drogers , daar mag niets mee gebeuren.

Nou de zomerkleren in de kast en winterweer buiten ! PLEASE we willen zon !!!!! Dit regenweer ben ik zo zat onderhand .

En dan moet ik mijn eigen kasten ook nog doen maar goed dit is even genoeg voor vandaag.
Want ik heb nog genoeg puin te ruimen, ik ben in de opruim-mood dus ik ga gewoon door met alles , vooral van de kids en berghokken.
Tussendoor draaien de wasmachines vrolijk door , vouw ik me een ongeluk en ruim ik puin, ik wil een clean huis !

Mensen bedankt voor de reacties op vorige blog !

Anoniem: je kent me niet , blijkt wel , want ik maak van mijn hart geen moordkuil , erger ik me , zeg ik het (zie al mijn blogjes maar), erger ik me niet dan erger ik me niet, dus hoe graag jij het ook zou willen helaas jij bent lucht voor mij. Ik erger me niet aan je want ik heb nog eerder medelijden (als ik al iets zou voelen bij jou)  als ik eerlijk ben, dat je zo'n saai leven hebt dat je je druk maakt om mij , dat je zo slecht in je vel zit, dat je mij stalkt en lezen moet om je leven swung te geven, en dan ook je naam niet durft te zeggen .
Het is allemaal behoorlijk sneu , dat je denkt dat ik dan geloof dat je dichtbij me woont , hahahahaa daar moesten we hartelijk om lachen want als jij je naam niet durft te zeggen doe jij er ook alles aan me op een verkeerd spoor te zetten.
Mensen vroegen me zoek je het uit wie het is ? Nee dat doe ik niet , ik verspil hier geen minuut van mijn kostbare tijd aan want jij interesseert me niet , ik wens je beterschap, want je bent ziek en hoop dat je snel geneest . Al het beste gewenst van mij en g  en ik hoop dat je eens flink van bil gaat of een leuke man/baan/passie ontmoet die je leven weer zin geeft ! Heel veel sterkte gewenst en beterschap !

16 opmerkingen:

 1. Whaaaaaaaaaaaaaaaa ik herken veel in dit logje. Mijn God wat een wassen had ik vroeger 17 per week was heel normaal. Toen we gingen verhuizen hebben we uit onze middelste zijn kamer (waarom zijn het altijd de middelste) zakken vol geladen We schepte de hele zooi hup zo in een vuilnis zak. Klokhuizen flesjes vastgekleeft papier peuken en tippies . Een grote bende was dat.... Heerlijk nu altijd opgeruimt huis ..... Ja wat een sneu tiepje he dat anoniempje en idd die moet eens flink geno...worden. Volgens mij is ze flink verzuurd.......

  Als ik zo je log lees denk ik hum die moet zeker ongesteld worden met die opruimwoede hahahahhahaha dat zei E vroeger altijd. Pizzzzzt werd ik dan. Gelukkig heb ik dat niet meer nodig om het clean te houden........ ;-). Hou je taai X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat doorschuiven herken ik ook hier met mijn zonen, en dan houd het ineens op. Kinderen worden groot hé... en gelukkig maar.
  Wassen doe ik vandaag ook veel, want alles is blijven liggen hier, en dan vind ik het al veel....maar bij jou vergeleken is het nog niets.

  En het is dat ik al misselijk ben, maar anders werd ik het wel van die anoniempjes... Waarom toch!!!

  Er HOOG boven staan meid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan me voorstellen dat jij met zo'n groot gezin 2 wasmachines en drogers hebt... is geen overbodige luxe! De kasten zijn hier een tijd geleden al omgegooid... Maar eigenlijk hebben we nu weer de winterkleding nodig!!!

  Groetjes en een fijne week X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw zeg, ik bewonder jou zo erg! Wat leuk 7 kids ;o altijd wel iets te beleven :)
  ik hou ontzettend van je blogposts! je maakt men dag altijd goed :D

  and yeah haters gonna hate :p schenk idd geen enkele seconde van je leven aan hen! ze moeten maar iets zoeken in hun leven wat hen ligt, maar ze moeten het niet uitwerken op anderen

  fijne week! en hopelijk snel mooi weer

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Opruimen? Wegdoen? Doorschuiven?? allemaal woorden die niet in mijn woordenboek voorkomen....tenminste als het kleding betreft...

  succes met je opruimwoede

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaren terug dacht ik dat ik het gevonden had, en trok de kast van mijn oudste dochter gewoon leeg en hoopte dat ze dan snel alles zou uitzoeken en opruimen. Nee dus, ze propte alles gewoon terug. Leerde ik hiervan? NOT.

  Eigenlijk heb je teveel tekst besteed aan anoniem.

  Ik wens je ZON en warmte (nee,niet van de kachel)
  Hermine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veelste veel kleren geef je die kinderen... en wat ben je toch een verschrikkelijke moeder! Ze hun eigen kamer op laten ruimen, wat erg! Is natuurlijk omdat alles bij jou thuis perfect moet zijn.....

  hahahahaha, Grapje!
  Ik zit rekenles te geven en verveel me de pletter.
  Liefs van anoniempje (met vaste aanstelling!!!!!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eigenlijk reageer ik bijna nooit. Maar dit ???? is er nu echt zo weinig in je leven? dat je je verlaagt tot dit soort reageren? is dit een voorbeeld voor je eventuele eigen kinderen?

   Pak jezelf bij elkaar, ga iets doen met je leven! Zorg dat je een eigen leven krijgt... dan hoef je dit niet meer te doen.

   Groet Petra

   Verwijderen
 8. ha wat moet ik altijd lachen om je verhalen. zo herkenbaar!
  lekker als je in zo'n opruim aanval zit. als ik hem heb moet echt alles er aan geloven. lekker hoor, een schoon en opgeruimd huis geeft een leeg hoofd zullen we maar zeggen.

  je moet maar zo denken er zijn weer een paar mensen blij met die kleding van je kinderen.(ik geef het ook graag door)

  succes (mettweewasmachineswilikookwel)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Als je de kleren weggooit of naar het leger des heils brengt zou ik ze graag bij je willen ophalen... we steunen al jaren kindertehuizen in het oostblok...
  Groetjes hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijk gevoel hè al die opgeruimde kamers en kasten. Geniet er even heel erg van want het is zo weer een bende....... waaaahhhh!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. herkenbaar,.. hier drie meiden dus een kledingkast opruimen betekend ook doorschuiven, zakken naar zolder ( die je pas tegenkomt als t volgende wurm er weer is uitgegroeid), zakken naar de kringloop,...kort gezegd; van opruimen krijg je troep en dat frustreerd me zo bij kasten opruimen! is je kast netjes, is de overloop en hal een zooi met zakken..

  overigens is mijn jongste juist de allernetste qua kast, dus weg met die statistieken. zij organiseert regelmatig een ruilfeestje; een paar vriendinnen komen dan bij elkaar met kleding, boeken, dvd's tijdschriften etc, en ruilen er dan op los. meestal komt ze echt wel met leuke dingen thuis!

  en ik dacht eerlijk gezegd hetzelfde als leni; die wordt vandaag of morgen ongesteld! ;-)

  succes met je puinruimaktie
  leonieke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een kudtklusje altijd dat gedoe met die kleding. Moet het ook hoog nodig weer eens doen. Of beter: de jongens het zelf laten doen!

  ps: wat een raar wijf zeg, die anoniem....

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oo, kleding uitzoeken vind ik altijd een nachtmerrie, want de kids hebben er geen zin in... Tuurlijk zou ik ook niet hebben. Gelukkig was het bij Bridget duidelijk, die is overal uitgegroeid, dus dat is makkelijk. Alles hup eruit.

  En de wassen, tsja... als daar nu eens een robotje voor kon worden verzonnen dan graag, want aan dat vouwen en sorteren komt ook geen eind aan... en dan zijn wij slechts met z'n vijven...

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De anoniem op deze blog was niet anoniem hoor, dat was ik gewoon. Wist Floor ook wel..... Geen paniek!

  BeantwoordenVerwijderen