Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

maandag 7 mei 2012

Gaap
Mijn god de wereld wordt gek.
Griekenland is compleet de weg kwijt, Frankrijk stemt op Hollande .
Europa gaat lekker zo !

Enfin ik ging naar Utrecht , wilde weer huiswaarts en waar kwam ik terecht ? Driebergen !
Juist ja en met navigatie ...... kan je nagaan !
Gek word ik van weg werkzaamheden ! Tis 1 grote shit rond Utrecht. O ja en toen moest ik ook al heel erg janken in die auto omdat ik verkeerd was gereden, hoezo labiel ? (nou ja niet labiel maar MOE vooral)

Oh en verder heb ik echt niets interessants te melden zit ik gewoon in een soort van rollercoaster waar ik maar door ga en door ga en door ga .
Afgelopen week was ik vast van plan paar dagen weg te gaan met g en dat was allemaal in de planning en rond totdat we hoorden dat ik dus woensdag met dochter naar het ziekenhuis moest, het was een spoedafspraak dus geen mogelijkheid te verzetten en aangezien zoonlief vrijdag naar huis kwam want die vertrok zaterdag met school een week naar Tsjechië was het ook niet mogelijk na het ziekenhuis nog te gaan .

Dus weg alle mogelijkheden een paar dagen weg te gaan .
En dat vond ik vorige week niet zo erg omdat afspraak met dochterlief echt prioriteit had en ik wilde zoonlief natuurlijk zelf uitzwaaien zaterdag .

Maar nu maandag en echt zaterdagavond lag ik compleet voor pampus in de bank ik geloof niet dat ik ooit zo moe ben geweest als zaterdag en gisteren ben ik daar niet van bij getrokken en vandaag weer naar Utrecht en HET IS GEWOON TOOO MUCH , ik voel dat ik dit niet ga trekken tot augustus.
Ik moet iets  bedenken
Ik ben te moe het was allemaal veel te veel , veel te veel de laatste maanden en ik ben MOE oververmoeid in feite........want ik barst in tranen uit bij het minste geringste, ik sluit me momenteel zoveel mogelijk af van twitter en de rest omdat ik rust in mijn hoofd nodig heb en zomin mogelijk prikkels buiten mijn werk.
Ik sleep me door de dagen heen en vraag me elke dag af hoe ik de dag door moet komen.
IK HEB ECHT EEN WEEK RUST NODIG ergens op een eiland met geen mensen, alleen boeken, en het geluid van de natuur !
O ja en paar dagen heel veel slapen zou ook wel fijn zijn ....
10 opmerkingen:

 1. Ik voel helemaal met je mee Floor... en weet je... je kunt het allemaal gewoon, nou ja gewoon, aan... juist omdat je bent wie je bent.

  Slapen is idd heel erg fijn...gewoon niets anders dan lekker lui op een stoel, met een boekje en enkel stilte verder...

  genieten!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou zeggen 'DOEN!', maar ondertussen weet ik ook dat je niet een week weg kan... Wat vreselijk om zo intens moe te zijn en geen vooruitzicht te hebben om er binnenkort even tussen uit te kunnen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik snap het, en kan van alles zeggen maar uiteindelijk moet je zelf je rustmoment inplannen. En dat moet je gewoon eens echt doen meisje..)
  Oh ja, gisteren kreeg ik wel en dan weer geen verbinding op internet. Maar wat mag je trots zijn op datgene wat je allemaal gedaan hebt. Je site ziet er tip top uit. En snap mede daardoor dat je moe bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gun het je zo! Even een paar dagen HELEMAAL NIKS!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je begint aan het einde van je Latijn te geraken... Ik kan wel zeggen "gewoon doen", maar ik weet zelf ook wel dat juist nu dat zomaar "gewoon doen" niet gaat...

  Elk uurtje rust pakken wat je pakken kunt... misschien heb je ergens nog een plan B... of heeft G misschien een plan B in zijn hoge hoed, zodat je het tot augustus wel red...

  Goed dat je alle externe prikkels even buiten boord kiepert... Effe zoveel mogelijk rust in de tent creëren... heel veel sterkte en ik hoop dat je ergens een weekend flink bij kan pitten!

  Groetjes en een dikke knuf, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jemig meid..wat een toestand allemaal..Is er dan niemand in je omgeving die wat back-up kan geven dan? Als ik dichterbij woonde kwam ik je wel helpen..Je header heb je in ieder geval lekker opgefleurd. Ik hoop dat je er wel uitkomt hoor..Doe het 1 voor 1 en kijk niet te ver vooruit. Ik hoop dat jullie wel wat wijzer worden in het ziekenhuis. Sterkte met je dip. Lieve groetjes, Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ach meid toch. Ik hoop dat je echt iets kunt veranderen en een paar dagen of een week rust kunt vinden.
  Hou je taai!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo'n tegenpool van hoe mijn leven is de afgelopen maanden! Hier wordt juist verlangd naar weer wat activiteit en bij mij begint de verveling alsmaar meer de overhand te krijgen en ik word weer opstandig van het feit dat mijn leven totaal 'on hold' staat... Kon ik maar een beetje van jouw leven op dit moment krijgen en jij een beetje van mijn leven van dit moment; Dan komen we beiden weer een beetje meer in balans:-)

  Meis, pas je wel op voor een burnout?!?! Take care X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. This is soooooo funny))) thanks for sharing)))

  BeantwoordenVerwijderen