Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

vrijdag 23 maart 2012

Crap she's up...
Sommige mensen zijn niet wat ze lijken , daar ben ik al heel vaak achtergekomen helaas.
Soms vraag ik me af hoeveel lessen moet je krijgen in het leven?
Hoe vaak moet je op je bek gaan?
En waarom gunnen mensen een ander zo weinig? Waarom is er zoveel afgunst?
Waarom denken mensen altijd dat het gras bij de buren groener is ?

Ik heb er geen antwoord op. Ik weet dat ik ploeter, dat het allemaal niet zo rooskleurig is als het lijkt.
I struggle zeggen de Amerikanen , maar dat is wat ik doe, ik struggle.
Maar er zijn mensen die denken dat het geld met bakken binnenstroomt hier  , dat ik een luxe leventje heb, dat ik het allemaal voor elkaar heb, dat ik het allemaal wel even doe.
Niks daarvan.
Ik doe het niet even.......het is een constante strijd.
Van lijstjes naar lijstjes leven , en van boodschappen en wasmanden naar meer wasmanden en boodschappen.En elke maand maar kijken of je het rondbreit .

Ik heb ook echt geen mensenkennis dat is wel gebleken de afgelopen jaren. Ik ga niet in detail treden maar ik heb vaak de deksel op de neus gehad kan ik wel zeggen.
Wel heeft dat als voordeel (aan elk nadeel zit een voordeel ) dat je op den duur een soort van dikke huid krijgt , dat er dan ineens een ander kreng voorbij komt en dat je dat niet meer raakt, niet wat ze zeggen niet wat ze schrijven, gewoon niet.
En dat geeft rust. Ik blokkeer ook gewoon die mensen waar ik geen zin in heb want waarom zou je lezen bij iemand waar je geen trek in hebt? Das een soort van sadomasochisme .
Als ik iemand niet moet dan lees ik zijn of haar facebook niet of blog of twitter of hyves.
Totaal oninteressant vind ik dat want waarom iets opzoeken waar je je aan ergert? Zinloze energie.

Ik LIKE dan ook de blokkeertoets bij Facebook, das gewoon heerlijk, je blockt iemand en die kan totaal NIETS meer van je zien, ohhhh hoe rustig !
Kon dat maar in real life ! Dat je ergens gewoon een blokkeerknop had en diegene nergens meer hoeft te zien of te horen.
Lijkt me zalig!!!!! Het liefst zou ik het dan ook LIKEN dat ik geblokkeerd heb of ben maar ja dat gaat dan weer niet jammer genoeg.


Enne net gehoord staat in de LINDA, mannen worden kaal van masturberen..........tja dan kijk je ineens toch heel anders naar sommige mannen.....9 opmerkingen:

 1. Gelukkig zie ik man elke dag zijn hoofd zélf kaal scheren, dus wat dat betreft maak ik me geen zorgen :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een herkenning maar er zijn ook nog mensen die wel het goede in zich hebben hoor, mensen die anderen erop wijzen dat ze in de maling genomen worden. Voor deze mensen heb ik een plekje in mijn hart. Mijn hart dat te klein is om iedereen een plekje te geven, plaatsjes alleen gereserveerd voor hen die het verdienen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het leven is soms zwaar kudt. Niks meer en niks minder en dat is balen helemaal als het je door een ander wordt aangedaan.
  Die blokkeerknop is heerlijk en vooral lekker rustig! Ik wil allang niet alles meer weten van iedereen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Door op je bek te gaan leer je weer wat bij, zo zie ik het. Heb van mijn hulpverlener geleerd om voor mezelf op te komen en heb dat dus de afgelopen maanden ook uitgevoerd een paar keer, geeft veel opluchting. De schoonfamilie vind het minder, jammer dan. Je krijgt er idd een dikkere huid, wat maar goed is ook!!
  Blijf die je bent en concentreer je op de mensen die wel t beste met je voor hebben, die echt zijn. Mensen die er voor je zijn en ook t licht in je ogen gunnen. De neppers zijn denk ik afgunstig omdat ze t zelf miss niet goed hebben, die kijken alleen naar een ander omdat ze niks anders te doen hebben en leven van de roddels, deleten die handel. Leef je leven zoals je t zelf wil en ik wens je heel veel succes met alles, komt helemaal goed meid. Beterschap voor je kinderen en ik wens je heel veel zon tussen de klanten door

  liefs Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je eerste spreuk erg goed. Ik denk altijd dat ik met iedereen vrienden kan zijn.
  Ook mijn huid word dikker en doe steeds vaker wat ik denk wat goed is en niet wat mensen vinden dat ik moet doen of willen wat ik doe.
  Sommige mensen kunnen daar nog al dwangmatig en drammerig in zijn ;) maar dat lukt me ook steeds beter om daar mijn grenzen in aan te geven.
  Als je daardoor een "vriendschap" verliest dan was het toch geen vriendschap. In een vriendschap mag je zijn wie je bent. En zo zullen er mensen blijven en mensen afvallen en nieuwe mensen bij komen je hele leven lang. En dan is het inderdaad heel goed om daar niet al teveel door te laten raken want dat zijn de verkeerde mensen waar je dan energie in steekt.

  XxX

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Net als jij heb ik ook keer op keer de deksel op de neus gehad zoals jij zegt. En je word ook steeds harder. Ik heb zoals jouw bovenste spreuk al zegt, met twee gebroken. Ik heb geen zin meer om mezelf aan te passen en mezelf leeg te laten zuigen. BEN ER KLAAR MEE... Kan mijn energie beter gebruiken voor mijn echte vrienden en gezin.
  En dat heb je in het echte leven maar ik heb het ook heel erg hier in blogland. Ik doe het in de ogen van iemand ook nooit goed. En die kent me niet eens, (denk ik).
  Maar ik sta er hoog boven, al doet het wel zeer.

  Beterschap met de kids, en hoop dat je bespaard blijft met dat mooie weer.

  Zonnige groetjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is helemaal niet verkeerd je eens af te vragen hoe dichtbij je anderen wilt laten komen. Niet: ik laat anderen dichtbij komen omdat dat fijn voor hen is, maar; tot hoever voelt het voor mij goed en wanneer werkt iemand beklemmend? Maar onze zielen - die iedereen tevreden willen stellen - zijn gewend dat er altijd over onze grenzen gedenderd wordt. 't Is helemaal niet gek om je grenzen maar weer eens duidelijk te communiceren Floor! Daar knap je van op! (Net als ik ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb je logje gewoon even in me opgenomen.......

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je heb de goedkeuring van een ander niet nodig. Leef je leven zoals jij wilt. Dat is het belangrijkste

  BeantwoordenVerwijderen