Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

zondag 6 november 2011

Zondag

Wekker : half 8
We zetten hem uit en ronken een uur langer .
Dan slepen wij ons het bed uit want we hebben een lange dag te gaan: werken !
De enige dag in de week dat wij dus eigenlijk even kunnen liggen en niksen: MOETEN WE OP PAD !

Enfin YES WE CAN was toch de slogan !
Ik zeg altijd zeg nooit dat je iets niet kan ! Als je het wilt dan kun je het !
Maar nu zou ik graag een dag plat hebben gelegen in de bank ! Voetjes omhoog want ik heb PIJN aan die voetjes .
En nee PIJN IS NIET FIJN

Verder zwel ik op waar ik bij sta ! Echt ik voel het dagelijks !
Alles zit krapper en knelt en mijn vingers daar past geen ring meer aan !
Ik ben dikkertje dap en ik weet dat dat pas weer weggaat als ik het op een rijtje heb , ik leef momenteel in een te druk chaotisch schema !

Nou off we go ! Gelukkig heb ik Cesar Sandra die mijn honden drilt en uitlaat in het bos anders kwam het met die beesten echt ook niet meer goed geloof ik.

O ja wel leuk om te vertellen , we weten het zeker , Bink onze Steff die denkt dat ie een chihuahua is !
Die kruipt altijd in het kleinste mandje hier thuis en als ik maar ergens zit dan springt ie zo op schoot of liefst in mijn nek !
Dus ik zeg steeds tegen hem "Nee Bink jij bent geen chi jij bent een grote vent ! een stevige killer ! You got the looks Bink" , maar hij hoort het niet hij gedraagt zich echt als een chi . Het is de grootste knuffelkont hond ever ! Dus ik leg hem uit dat die roze balletpakjes echt niet kunnen bij hem dat het echt echt echt geen outfits voor Steffies zijn.
Bob (zie foto) is net een mensje die moet altijd met zijn hoofd iets hoger liggen wil altijd een soort van kussentje onder zijn hoofd ! Hier ligt ie weer op de drempel lekker kop omhoog.
En Bettie , ach tis Bettie , een vrouwtje , een eigenwijs vrouwtje en DE BAAS van de drie , de twee anderen zullen nooit een bal of bot van Bettie afpakken dan krijgen ze een snauw ! She's the leader of the pack !
En elke hond heeft ook zijn favoriete kind hier in huis merken we altijd , zo ligt Bettie altijd bij Yoni in de bank .
En als ik aan mijn bureau zit liggen ze altijd op een kluitje naast me zoals hier op de foto ! Gezellig hoor dat gesnurk en af een toe een dikke scheet ....


Ach en met de honden is het net als met de rest hier soms kan je ze achter het behang plakken maar je kan niet zonder !8 opmerkingen:

 1. Guusje denkt dat hij een grote, vooral stoere rottweiler is, produceert bij voorkeur ook z'n geluid als je als niet-bewoner probeert de trap op te lopen en da's best een raar gezicht hoor voor zo'n formaat konijn. Geweldig die eigen karaktertjes eh ... meestal dan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto van die honden zo bij elkaar. Ik vind het ook altijd zo leuk als Guusje en Jack zo bij elkaar liggen, dan denk ik: hoezo leven als kat en hond???

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kijk ze liggen die drie schatten......maarre waar moet je nou zo vroeg heen op zondag ???....fijne dag liefs van mij...x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel herkenbaar al heb ik maar een kater,
  vanavond dan maar op de bank toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. tel je zegeningen schat, met scheet en al;)!!
  Lekker zondag!!! Moet ineens aan het liedje van Rob de Nijs denken(wie?)....lalalalla zing gerust mee;)!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijke dieren,hahahahaha,scheeten laten kunnen ze volgens mij allemaal,hier lopen er ook een paar rond,succes vandaag met je werkzaamheden,......xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Moppies zijn het!
  Bob denkt dat hij een vent van 2 bij 2 is en Bettie zou het goed doen als ma Flodder! Bink begint helemaal te trillen als N hem ophaalt (we hopen van enthousiasme). Het was weer feest vandaag in het bos!

  BeantwoordenVerwijderen