Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

donderdag 17 november 2011

NIet gehinderd door enige mate van intelligentie
Het kwam net binnenlopen in een glimpak , grote pot gel in de haartjes , nou ja stekels dus !
(Het stond al enige tijd buiten te roken , de sigaret moest eerst op....)
En ik zag het meteen
Niet gehinderd door enige mate van intelligentie

"Hee hallo,  begon ie ,  koud he , tis echt weertje om een vriendin van de straat te plukken en de hele dag in je nest te kruipen !"
Waarop mijn wederhelft zegt, "een vreemde vrouw van straat plukken of je vriendin?"

(oh my god toen ging meneer los, hij denkt echt dat ie sexappeal heeft, een soort van mengeling is van Berlusconi (niet dat ik die knap vind maar die man vind zichzelf ook zo bijzonder net als deze) , Brad Pitt en George Clooney in werkelijkheid is het een kopie van Dolf Jansen zonder de humor , nou die kunnen we toch niet echt bestempelen dat ie sexy noch mooi is)

"Nee, zegt glimpie mijn vriendin die zit op school dus een vreemde!"
(ik denk oh die is terug gaan studeren die vriendin, arm schaap zit ze met een kerel die meteen vreemdgaat)

"En (hij vervolgt) ze is nog geen 18 , morgen wordt ze 18 dan mag ik eindelijk met haar naar bed !"

(ik lach niet ! niet lachen is dus niet lollig, dat zou je denken, dat begrijpt iedereen die een beetje iets van boven in de hersenpan heeft , hij niet , hij ging vrolijk door, blij met zichzelf en zijn steengoeie grapjes die hij vast in elke situatie eruitgooit ! dit was niet de eerste keer hoor !)

"was ze een week of dag eerder geboren dan had ik vandaag met haar in het nest gelegen maar ja nu moet ik nog een dag langer wachten"

(ik lach nog steeds niet , en niet alleen lach ik niet maar vind ik het ook gewoon NIET LEUK en zelfs verachtelijk dus ik loop weg, maar goed ook , ik dook de opslag in want anders.......)

De man heeft dus gewoon geen vriendin, dat zijn grapjes waar andere nozems vast heel hard om moeten lachen , mannen als Berlusconi vinden dat grappig , ik vind het gewoon immens SNEU !

LEES JE DIT OOK FF AUB KLIK KLIK 


6 opmerkingen:

 1. je maakt wat mee.....
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er lopen heel wat vreemde wezens op deze aardkloot rond en nu je een stenen winkel hebt (zo´n webshop is dan toch wel lekker anoniem) aan jou de eer om er daar ook eens een paar van irl te mogen ontmoeten :o) Fijn he!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel zielig ja, en dat soort gespuis krijg jij in je winkel omdat het buiten zo koud is? Gezegend mens ben je toch! ;) Maar goed dat G in de buurt was om dit gesprek op hoog niveau voort te zetten...
  Andere blogje is ook leuk vooral 'mijn prins op het witte paard en de 7 dwergen kreeg ik er ook bij'... hihi...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Glimpie... oh ik kom niet meer bij! Gelukkig maar dat er af en toe van die rare figuren langs komen anders werd het wel heel saai. Maar dit soort types moet je ook weer niet over je vloer krijgen als je daar alleen bent, anders kunnen er nog rare dingen gebeuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Arm meisje....
  En je kunt in een winkel ook zoveel rare snuiters krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen