Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

woensdag 2 november 2011

Erger


LULHANNES VAN DE WEEK 
Zo daar ben ik dan weer eens , geheel en al uitgerust (NOT) , goedgehumeurd (NOT) en zen (NOT).

Ik erger me , ik erger me al dagen eigenlijk
En waar erger ik me aan ?
Aan dat hele gedoe om Mauro .

Als ik naar die jongen kijk en naar hem luister denk ik "huh? kan je als Nederlandse jongen gewoon je land worden uitgezet?"
Want dat is het voor mij : een doodgewone Nederlandse jongen !

Ik erger me aan deze K**regering , die die jongen van hot naar her sleept en hem jaren in onzekerheid laat leven. Die jongen weet al 10 jaar lang niet of ie nou wel of niet mag blijven .
Onzekerheid is slopend, ik zou gek worden, ik wil altijd graag weten hoe of wat en 10 jaar moeten leven met een onzekerheid lijkt me ondraaglijk.
Ik zeg na bv 3 jaar als de regering dan niets bepaald heeft krijgen deze mensen automatisch een verblijfsvergunning .

Elke gek kan een vrouw uit het buitenland halen, sommige buitenlanders krijgen kinderbijslag voor kinderen die niet in NL wonen, zo kan ik nog wel ff doorgaan.....dat kan allemaal wel !

En dan nog wat , volgens mij zit hier de bak vol met criminelen die echt niet allemaal Nederlands zijn dus ik zeg, 1 dikke vette overtreding zoals verkrachting, aanranding, roofoverval en dan een enkeltje thuisland ! En never nooit meer terug ! OPZOUTEN ! Wat denk je dat dat kost die criminelen?

Dan kunnen die mensen die hier gewoon een leuk leven willen hebben , totaal geïntegreerd zijn in de maatschappij gewoon blijven !
Wij pretenderen een democratie te zijn, een tolerant landje maar dat zijn we niet , totaal niet !

De mensen worden steeds INtoleranter ! steeds agressiever ! We kunnen niets meer van elkaar verdragen, homohaat is zelf gegroeid in Nederland , steeds meer zinloos geweld, bejaarden worden in elkaar gemept en leuke eerlijke Nederlandse jongens moeten gewoon het land uit !

BAH

En het ergste vind ik dat blijkbaar bijna iedereen zo denkt en die jongen toch gewoon geen verblijfsvergunning krijgt ! Kunnen wij dan helemaal niets met zijn allen?

22 opmerkingen:

 1. nee. dat laatste is helaas zo waar. de regering doet wat de regering zelf wil, het zijn allesbehalve VOLKSvertegenwoordigers, ze staan niet voor ons, maar voor het geld.
  en ik ben het zoooooooo met je eens over die criminelen, stuur die maar terug idd en laat zo'n jongen met rust.
  maar ja.
  maar ja, maar ja, maar ja, maar ja.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. AMEN!
  en ik sluit me compleet bij je aan.....

  sterkte vandaag!
  groetjes manuela

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wij kunnen heel veel met zn allen....maar als puntje bij paaltje komt staat er toch altijd weer e.o.a. hoge heer met t vingerke te zwaaien dat DE REGELS dat niet toelaten!!!! Dus democratie...*kuch*....binnen de regels. Regels MOETEN er zijn....I know....maar gots.....dit is weeeeeeer zo'n voorbeeld van een verdronken kalf en de te dempen put.....LESSONS GENTLEMAN LESSONS!!!!!!
  blurgh

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, ik schreef een halve reactie: weg!
  Ik zei dus dat ik het met je eens was, maar dat je alleen de foto hierboven niet klopt. Die had van G.W.ilders moeten zijn. Hij is met zijn partij degene die niet alleen Mauro,maar álle buitenlanders het land uit wil hebben.
  En niet alleen het CDA stemde tegen, maar óók de VVD én de PVV. En helaas groeit een partij als de PVV nog steeds...
  Ik schaam me dood om Nederlander te zijn. Maar dat is altijd nog beter dan op dit moment een Griek te zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik weet niet of wij hier nog iets aan kunnen doen. Ik begrijp Nederland niet als ze mensen binnenhalen in ons land WAAROM moeten of mogen ze dan zo lang blijven. Ze mogen leren, vrienden maken, genieten van een Nederlands bestaan, ect, ect. En dan na al die mooie jaren hier in ons land worden ze eruit gezet WAAROM??
  Zoonlief heeft een vriend, zit tevens in zijn klas en ook hij wordt het land uit gezet. Momenteel zit hij nog in Groningen, daar is zijn eindpunt :-( Hij zou dit jaar examen doen, spreek heel goed Nederlands en kan leren als de beste. Daar mag en kan menig persoon een voorbeeld aan nemen. Dus het is niet alleen Mauro, het zijn er meer, vele meer. Ik begrijp die regering niet, hebben ze wel gevoel, ik vraag het me een af. Ze kijken alleen, we zetten ze het land uit, maar wat daar omheen gebeurt daar wordt niet aan gedacht. Ben blij dat zoonlief er goed over kan praten en het hopelijk een plek kan geven...

  ♥ Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is waar Jet dat Geert het is , maar deze man heeft echt geen ballen vertoont ! En is gewoon in mijn ogen een lulhannes.
  Het hele CDA heeft al hele week steken laten vallen !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Blijkbaar moet er weer een statement gemaakt worden, maar wel weer over de rug van een ander... en deze keer de tiener Mauro...

  Snap het ook niet...

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Regels gelden alleen als het de regering uitkomt .. draaien doen ze ook als het hun uitkomt of als het hun portemonnee dikker maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het is inderdaad te gek voor woorden, zelfs de kinderen hier begrijpen er niks van, volgens hen is het toch gewoon een Nederlandse jongen.
  En inderdaad, ik denk dat ze beter een ander beleid kunnen aanpassen (criminelen, geld naar buitenland ed.) dan dit kind wegsturen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ben ik blij dat ik niet op het A (de C en D van het CDA zijn ver te zoeken) of die andere partijen gestemd heb, want ik zou me doodschamen! Ze kunnen wat mij betreft de halve jeugdgevangenis hier om de hoek terugsturen of uitzetten maar laat M.aura aub blijven! Het gaat werkelijk nergens over! Het is triest... heel erg triest zelfs!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Laten we voorop stellen dat ik geen fan van Geert W ben , maar hier kun je hem toch echt niet de zwarte piet toespelen, is wel gemakkelijk , natuurlijk,Jet, maar deze was 10 jaar geleden nog niet aan de macht, toen Mauro's fout gemaakt werd, als je het nieuws een beetje had gevolgd, had je geweten dat Niet Wilders degene is die Mauro het land uit wil,sterker nog, hij heeft zich er niet eens over uitgesproken... maar dat er veel geblunderd is, lijkt me nu wel duidelijk, hoogstwaarschijnlijk mag Mauro hier gewoon zijn studie visum afwachten, laten we dat in ieder geval hopen voor hem ! Nicole Jansen

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dit zijn van die momenten dat ik me schaam voor het land waarin ik woon. Helaas ligt de fout al bij de kabinetten hiervoor die wel riepen dat er iets gewijzigd moest worden voor dit soort schrijnende gevallen maar het bleef bij woorden en de daden bleven uit. Daar is een jongen zoals Mauro nu de dupe van, die moet nu verplicht gaan studeren terwijl hij daar niets voor voelt en dat vond die mijnheer hierboven een prima oplossing, nadat hij hoog van de toren blies niet akkoord te gaan met het standpunt van zijn partij. Lulhannes indeed!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een toestand ja, helemaal eens Floor, dat een termijn van maximaal 3 jaar genoeg moet zijn om uit te zoeken of iemand wel of niet mag blijven, deze 10 jaar van Mauro hebben hem zo vernederlandst dat ie echt niet terug kan..
  Groeten, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 15. MEE EENS! En anders kom naar Curaçao, het is je aangeboden. OK, een corrupte regering, maar ik zal je met open armen ontvangen.

  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dit soort discussie,s zijn al jaren aan de gang. Jaren terug de Turkse kleermaker Gumus die in de Jordaan woonde en werkte en voor hem en z,n gezin een goed inkomen verdiende werd ook ondanks heel Nederland op z,n kop stond het land uit gezet. Feit is dat de regering dus nog steeds niets geleerd heeft of hardleers zijn , Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik sta volledig achter de tekst die jij geschreven hebt! Ik denk velen met mij. En wat denk je dat het kost al dat gedebatteer en vergader van de afgelopen week. Als Mauro dat in geld uitgekeerd zou krijgen dan kon hij nu zelf in zijn onderhoud voor zijn, waar te wereld dan ook! Ik heb mij laten vertellen dat er nog zo'n 80 jongeren in dezelfde situatie verkeren. 80!! Waar hebben we het over! Voor die 80 is in Nederland plek genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Het hadden mijn woorden kunnen zijn.
  Maar helaas kunnen wij het niet oplossen voor die knul.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Sorry Floor maar ik kan me een stukje van jou herinneren waarin je schreef dat je het regeren wilde overlaten aan rechts en vvd. Ik snap niet dat je dan niet weet dat dit erbij hoort.

  BeantwoordenVerwijderen