Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

dinsdag 18 oktober 2011

OhhhMeer dan een week geleden dat ik een blogje maakte ? Jeetje
Ik leef nog hoor , ik ben alleen druk en druk dat is dan nog heel zacht uitgedrukt en moe is het grootste understatement van het jaar , ik ben EXHAUSTED dat komt meer in de richting .

En huilerig , zeer huilerig , dus keek ik zondag de film ALLE TIJD met Paul de Leeuw en mensen mensen wat een prachtige film !
Ik vind Paul de Leeuw sowieso al een topper maar buiten een goed presentator is het ook gewoon een goed acteur want ik zag niet Paul daar ik zat gewoon compleet in de film en huilde tranen met tuiten aan het einde en zo erg dat toen de film allang was afgelopen ik nog gewoon een dik uur doorjankte.
Met als resultaat dat ik de volgende dag door het leven moest met heel dikke oogleden , probeer dan maar eens mascara op te brengen ! Das mission impossible bijna .

Kijk en waarom huilde ik nou ? Nou die film was gewoon heel mooi , heel zielig , en erna ging ik gewoon door zonder reden, alles kwam er gewoon uit en dat lucht zo lekker op !
Het moet eruit !
Dat ruimt zo lekker op ! En nu zit ik thuis te werken want ik loop nogal achter in alles zeg maar .
En dat komt natuurlijk omdat ik eigenlijk maar drie dagen in de winkel zou staan maar nu dus ipv drie zes dagen er sta en nog geen internet heb en alles dus blijft liggen en door die ongelooflijke moeheid ben ik 's avonds niet erg in staat noch gemotiveerd om na 9 uur nog te werken dan kan ik alleen maar apathisch in de bank liggen .

Het is herfstvakantie dus ik heb geen kinderen waar ik rekening mee moet houden en als ik in de ochtend weg ga is het huis nog precies zo (lees:opgeruimd) als ik thuis kom , dat scheelt heel veel werk . En wasgoed is een stuk minder en ik hoef niet voor 9 man te koken dus je zou zeggen het moet eigenlijk heel relaxt zijn deze week en toch voelt het absoluut niet zo ! Ik ben net zo druk en heb net zoveel stress .
Enfin ik brei er een eind aan want dit word een klaagzang lijkt het wel en dat is niet de bedoeling , absoluut niet de bedoeling.

Ik ben gewoon alleen maar moe meer niet en deze week ga ik echt proberen om elke avond voor 23 uur in bed te liggen en een beetje bij te slapen ........ GAAP , ik ga verder met mijn werk , toedeloe .11 opmerkingen:

 1. Alle spanning eraf en eruit. Tuurlijk ben je moe, iedereen is moe als ie net een nieuwe baan heeft :)Maar waarom werk je 6 dagen als er in je 'contract' 3 dagen staat?? Geniet van de toch ietwat rustige week zo zonder kids!
  Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waardeloos is het. Zwaar k@#t Is G nu in de winkel? Of doe je het deze week ook alleen? Gelukkig ff zonder kinders. Dat dan weer wel.
  Sterkte mop ...ikkanniks anders doen dan meeleven. Maar dat helpt geen bal.
  Liefs Leni

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach meid, het is ook k.u.d.t als iemand je zo laat zitten en je er nu samen met G. voor staat. Je bent een Topper, ook al voel je je niet zo, maar ik en vele anderen zullen dat beamen.
  Big Hug!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe komt het nou dat je ineens 6 dagen moet werken ipv 3 - kan je misschien niet iemand bij aannemen ? Want zooo moe blijven is toch ook niet gezond ;-) Pas goed op jezelf - prachtige winkel trouwens - succes ermee xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kan me voorstllen dat het "best wel" heavy is met een winkel, webwinkel en druk gezin...Af en toe relaxen is dan nodig en een film kijken is altijd ontspannend. Deze film is best aangrijpend, dus kan me voorstellen dat je het niet droog gehouden hebt. En als je dan al zo moe en uitgeput bent ben je het daarna ook nog niet kwijt.
  Maar als het allemaal zo lees heb je zoveel opgezet de laatste jaren, complimenten hoor. Ik heb pas sinds kort zelf ook een blog, dus ga je nu aan mijn leeslijst toevoegen.
  Veel succes met de winkel! Als ik een keer in de buurt ben kom ik zeker langs want het ziet er veelbelovend uit! Super!

  Groeten,
  Kiki

  (ik had gisteren ook al een reactie proberen te plaatsen maar die staat er niet op dus nu nog maar ff proberen)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lekker een weekje zo zonder, zeg maar. Succes met je prachtige winkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 'Keep calm and carry on', lees ik hier rechts...van toepassing voor je? Kan me voorstellen dat je doodop bent, na alle stress van het starten en dan 6 dagen in de winkel en alle andere dingen die je doet, en natuurlijk je kids!!! Sterkte en lieve groet en geniet er ook een beetje van:)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. nou flink zwaar lijkt me alles bijelkaar. wel om je zelf gaan denken!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja Floor,

  ik werkte in het begin ook de hele week door. Op den duur begint je dat op te breken, maar ja kosten besparen he? Personeel is duur, maar toch is het handig om er af en toe ff een uurtje uit te zijn.. Besef nu dat ik al veel eerder meiden erbij had moeten hebben. Want werk, inkoop, boekhouding, gezin enz... is best zwaar. Vergeet niet dat een winkel bijna 50 uur in de week open is...

  Succes en denk aan je zelf...

  Ik kom een keer langs groetjes Pieternel

  BeantwoordenVerwijderen