Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

maandag 4 juli 2011

Kids in Frankrijk , moeders aan de wijn.


Een hele goedemorgen !
Oma hier rolde net haar bed uit ! Oma had een heel ontspannen weekend maar at en dronk veeeeeel te veeeeeeeeeel !
Maar tis maandag he en op maandag......juist ja we beginnen weer vol frisse moed !
Tut tut tut, stil maar allemaal , nee geen advies, nog commentaar nodig !
Lalalalalllalalaalalalalalalallalallalalalalallalalalaa ben heel goed in niet luisteren !

Nou kids zijn nog steeds niet op plaats van bestemming die belde ik net moeten nog anderhalf uur rijden !
Ik heb redelijk geslapen , paar keer wakker geworden maar ze zijn er bijna gelukkig !
Dan heb ik rust, zijn ze eerst een paar dagen bij Mimi (hun Franse oma) en dan naar de camping van een neef dus daar zijn ze ook omringt door familie !
Mimi heet geen Mimi hoor maar toen mijn oudste klein was kon ie mémé (het franse woord voor oma) niet uitspreken en maakte er Mimi van dat is altijd zo gebleven en alle andere kinderen noemden haar ook automatisch Mimi van kleins af aan , zij vond het heerlijk dat ze haar zo noemden dus iedereen tevreden !
Ze zijn er bijna , ik kan me precies het landschap voorstellen waar ze nu rijden en oh my god wat heb ik heimwee naar Frankrijk weer.....

Nu ga ik als de wiederweerga maar aan het werk , nog genoeg te doen , fotograferen , op site zetten etc .
De honden wil ik nog in bad doen, heb alweer alle bedden van de kids verschoond zodat ze een schoon bedje bij thuiskomst hebben en er liggen nog een wasje of drie op me te wachten , dan willen we de hal nog schilderen, bomen voor het huis snoeien, nog administratie, zolder opruimen, kampeertroep uitzoeken etc etc
GENOEG te doen dus we hoeven ons niet te vervelen !
Maar nu eerst maar eens een paar liter water klaarzetten die mijn buik in moeten en dan nog even op de loopband aan mijn conditie werken !
Oh wat klinkt dat he ? Tis echt niet zo als het klinkt hoor ,ik ren daar niet de longen uit mijn lijf maar sleep mij voort als een hijgend paard knol.
Maar goed de intentie is er ! kuch

Zaterdag gingen we met Toefje (is haar twitternaam, ze heet niet echt zo) en man uiteten bij Het Idee in Hwijk . Het is net geopend en P van het thuisfornuis werkt er om de mensen op te leiden dus we dachten let's go and try ! Alles is biologisch zelfs de wijn.
Het eten was goed behalve dan dat mijn entrecote die ik blue wilde doorbakken was maar die was niet door P gemaakt ! De wijn was geweldig en die heb ik dan ook rijkelijk gedronken !
Hik
Ik dronk vrijdag, zaterdag en zondag wijn ! Nou in het kader van ik haal het even in is dit goed gelukt dacht ik zo ... het is alleen zo jammer dat ik er zo van opzwel !


12 opmerkingen:

 1. Haha, wat een lekker hakopdetak logje weer. Geniet van je welverdiende rust!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ooooo Floor, lekkurrrrr je klinkt zo opgewekt!!! Zalig man, lekker beginnen aan die waslijst, komt vanzelf een einde aan, en anders morgen verder!!! Kan het schelen...vakantieeeee;)!!!!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh fijn, straks is je hele huis schoon en op orde en dat blijft dan ook nog zo voor 3 weken! Wat een heerlijkheid voor je!
  En nu, onder je drukke schema door, toch proberen lekker bij te komen, te genieten van de rust en van G! Het komt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt allemaal hééérlijk - geniet ze ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt er iig van genoten en dat heet leven, niet dan? Van tijd tot tijd moet je t er gewoon van nemen. Fijn dat de kids veilig zijn aangekomen en nu heb je lekker tijd voor jezelf en G, buiten al het werk dan he. Succes met alles
  lieve groet Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 6. bilogische wijn is heerlijk! en inmiddels zijn je kids er ongetwijfeld al en kun je even kalm an doen, alhoewel, als ik dat zo lees, hahaha nu de bedden al verschonen, je kon ook gewoon elke dag eentje afhalen, dan eens rustig wassen, maar dat zal mijn luie insteek zijn hahaha ^_-

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat de kids veilig in France zitten en oma in ieder geval blij is met ze.
  Domme vraag waarschijnlijk, maar is niet alle wijn biologisch? Die van mij smaken allemaal, altijd heel biologisch namelijk.... zal wel aan mij liggen...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geniet van de rustttttt...heerlijk meid.......en hou vol bijna vakantie......xxx..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Inmiddels is je kroost al lang en breed aangekomen en worden ze verwend door Mimi, dus dat kun je loslaten. En alle klusjes hoeven niet op 1 dag te gebeuren he, 1 voor 1, rustig aan. Ik hoop wel dat de honden inmiddels hun bad hebben gehad ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Even een virtuele hug. Ik heb het zo druk dat ik amper aan blogs lezen of twitteren toe kom. Hoop dat je geniet van de rust en het niet te druk met werk hebt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jippie!!!...niet alleen voor jou hoor...maar na exact 19 minuten, echt waar, kan ik eindelijk een reactie plaatsen...peeceetje snoeft, snuift en sputtert, maar ik hou vol...
  Proost...je hebt het verdiend...natuurlijk niet om op te zwellen, maar alles voor een goede doel..Rust in de z(w)evende hemel...!!!
  Ik zit ook op te zwellen..maar dat komt door een fixe verkoudheid. Allemaal al aan de beurt geweest, maar ik mag het afronden.
  Gisterenavond iets te lang buiten aan de prosecco gezeten..maar het was hier ook heerlijk.
  Nou meis, ik kijk uit naar de meeting, datum staat, maar eerst volgende week lekker naar Italie...net zo leuk als La France...leuker nog zelfs..haha...
  Hele fijne vakantie gewenst, en als ik nog iets aan je te melden heb, doe ik het wel rechtstreeks, want mijn blogger is ook echt aan vakantie toe...
  Au revoir, Ciao...Knuf, Margot

  BeantwoordenVerwijderen