Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

zaterdag 23 juli 2011

Bizar weekend.Wat een idioot vreselijk dramatisch weekend !
Noorwegen: eerst Oslo, toen dat eiland, ik ben in shock.
Dat 1 gek zoiets kan aanrichten, ik vind het echt beangstigend.
Die gek heet Anders, Youp van het Hek twitterde erover "hij heet Anders, dat heet voorgevoel".
Mijn gedachte gaat uit naar de ouders van die kinderen die daar vermoord zijn, het zal je kind maar wezen.....en al die kinderen die het hebben moeten meemaken en die uren in angst hebben gezeten... Ik vind het echt zo intens verdrietig .
Dag erna hoor ik dat Amy Winehouse 27 jaar dood is gevonden in haar woning, zo jong zoveel talent ! Zonde.
En laten we Somalie vooral niet vergeten waar dagelijks kinderen , mensen sterven door de hongersnood.
Daar tussendoor , door al die ellende is er nog de Tour de France wat hier nauw gevolgd wordt , en die afwisseling maakt het een heel bizar weekend.

Mijn kinderen zijn inmiddels weer in NL aangekomen ook met mijn ex en komen morgen thuis.

Dan dacht iedereen dat wij inmiddels op de camping zouden zitten in Frankrijk , ik in mijn stacaravannetje en de kinders in hun tentjes ... niet dus.
We zitten nog hoog en droog in ons eigen huisje met alle confort.
En we gaan ook niet naar Fr . Ten eerste is het daar nu in de Dordogne NAT, net zo NAT als hier. En ik ben al geen kampeerder maar al HELEMAAL NIET ALS HET REGENT!
Ik zie me al zitten twee weken met 8 kinderen in tentjes in de regen !
En dat was niet de enige reden, ik ben gewoon drie weken al goed ziek geweest en nog steeds niet de oude . Dat virus wat op mijn evenwichtsorgaan is geslagen zorgt ervoor dat je hele dag duizelig bent en nee dat komt niet door de halve liter wijn die ik dagelijks naar binnen slurp uit zelfmedelijden.
Ik kan nog geen bril opzetten want dan ben ik helemaal wiebelig.
En aangezien het hier zo warm en droog en zonnig is (KUCH KUCH) dachten we we blijven thuis.
Afgelopen week was ook nog een uiterst stressvolle week ook om verschillende redenen en zat mijn ongeduldige karakter mij voordurend in de weg.

Gisteravond aten we weer mosselen , naast mijn wijnverslaving ben ik nu ook een mosselverslaving aan het kweken , wat is het toch HEERLIJK die mosselen . Ik maak ze zelf het liefst met uien , prei , thym, peper , zout en creme fraiche . Dat vind ik persoonlijk het lekkerst ! Knoflooksausje erbij en smullen maar.

Zo en nu word er Sushi gehaald hier om de hoek bij de Lotuslounge en gaan g en ik ons laatste avond met zijn tweetjes "vieren" met een bord Sushi, een flesje wijn en een goede film.
8 opmerkingen:

 1. Oei dat van amy winehouse wist ik niet !!
  Dat is inderdaad wel zonde.

  Groetjes
  Eline's Photography

  ps: kom zeker ook is langs mijn blogje, en wie weet maak je wel kans op mijn eerste give-away

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bijzonder en bizar weekend, geniet van jullie avond saampjes en veel sterkte en beterschap, take it easy en zorg goed voor jezelf, lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Was idd op zijn oma's gezegd een k*u*t week. Gatver Rot weer en dan nog een al die ellende.Ik twitterde het al dat ik Amy in 2004 op het NSJ zag een heel schattig jong meisje die steeds van de zenuwen in haar jurkje stond te knijpen (google maar NSJ 2004) Maar een stem niet te geloven Prachtig haar teksten en een soul mens o mens zo gaaf. We waren er met onze kinderen Sanne werkte nog voor de NPS dus die tipte ons Mam ga luisteren echt een debuut. De vrienden gingen naar Jamie Cullum Hier in huis oneerbedig Jamie Colon genoemd. En wij de kelder in ja echt daar speelde leek net een ouwe nacht club. En daar kwam ze een klein ielig meisje met een stem GROOTS zo zal ik haar altijd blijven herinneren. Verdietig is het alles wat er op dit moment gebeurd.. Knuffel van mij......

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vreselijk nieuws allemaal, van Amy las ik net bij Leentje. Zonde.....
  Hoop dat je een leuke en gezellige laatste avond samen hebt voor alles weer thuis komt.
  En beterschap meid.
  p.s ik krijg straks mijn eigen Guus... Vanaf dat moment dat jij hem aanbood heb ik hem niet meer los kunnen laten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben er ook helemaal van van slag. Al die doden. Het is vreselijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. vreselijk, die berichten. ik was er gisteren ook flink raar van, en bang ook.
  en amy.. op deze manier zal ze altijd herinnerd blijven als de ster (denk aan jimi en janis enz.) terwijl ze anders wss in en uit rehab was gegaan en een zielig verhaal 'ooit was ze heel beroemd'.. hoe dan ook. dat iemand er zo aan toe is, op 27-jarige leeftijd, dat is erg.
  tour de france volgen we niet, we zitten ook nog niet in de caravan, want halloooo herfstvakantie en eh, las bij jet over tarzan hahahahaha wat een humor!!! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het was ook de week, waarin ik mijn iPhone verloor :(
  Dat is voor mij persoonlijk wel erg tragisch...

  Ik hoop dat je lekker veel zon krijgt hier!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. het was inderdaad een vreemd weekend ... zoveel jonge mensen die zinloos sterven. ik wens je ook veel beterschap ... heb je syndroom van Menière? ... wat je beschrijft lijkt er sterk op! wanneer ik een aanval krijg, neem ik medicatie die ook bij duikongevallen gegeven wordt! liefs, @nne

  BeantwoordenVerwijderen